29 ספטמבר 2016, 12:12
Holiday_Armadillo כתב:פול פירס הודיע שיפרוש בסיום 16/17
29 ספטמבר 2016, 12:12
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:חחחח כספי עם מתנה לרוקיז: https://m.facebook.com/Omri/photos/a.15 ... &source=48
אחד הדברים הכי ילדותיים ב- NBA. לא מאמין שכספי נפל לזה.
29 ספטמבר 2016, 12:17
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:חחחח כספי עם מתנה לרוקיז: https://m.facebook.com/Omri/photos/a.15 ... &source=48
29 ספטמבר 2016, 12:23
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:חחחח כספי עם מתנה לרוקיז: https://m.facebook.com/Omri/photos/a.15 ... &source=48
עדיף את זה?
https://www.youtube.com/watch?v=Ed00wXuXdt4
29 ספטמבר 2016, 19:46
29 ספטמבר 2016, 19:48
MaccabiTA כתב:בהמשך לתגובה של ינאי בת'רד אחר כלשהו
מסכים שהבור בסגל של הספרס הוא בעמדות הגארד, טוני בדעיכה מאוד חדה ואפשר להבין למה בהתחשב בתלות שלו באתלטיות ובקליעה הבינונית מינוס.
לא יודע אם יכלו לעשות הרבה יותר ממה שעשו עם הסגל, המהלך על דוראנט היה רציני וכיוונו למעלה בהמשך ישיר לקיץ הקודם, ההבאה של גאסול הייתה חכמי לטעמי ותמצב את הקו הקדמי שלנו כאחד הטובים בליגה.
אנחנו נשחק כנראה משחק מאוד שונה העונה גם מהליגה כולה וגם מהספרס של 2013-2015, ההתבססות תהיה על משחק פנים של פאו ולמרקוס ובידודים של קוואי מבחוץ, יכול לראות משחק בין 2 מאוד מעניין ורווי באינטיליגנציית כדורסל בין למרקוס וגאסול, ואני די מתרגש לראות את פאו אצלנו גם אם בגיל כזה מאוחר.
שורה תחתונה, אם הווריורס כשירים אין לנו ולאף קבוצה בליגה מה לחפש במאבקי האליפות כנראה.
גם בהתחשב בעובדה הזאת אני רואה את פופ עושה מטעמים עם המצרכים שיש לו בסגל והמשחק שלנו יהיה מעניין ושונה. עשית בשכל שקנית league pass, לא יעזור לך לסיים את התואר אבל היי, לפחות יהיה לך כיף!
my man כתב:MaccabiTA כתב:בהמשך לתגובה של ינאי בת'רד אחר כלשהו
מסכים שהבור בסגל של הספרס הוא בעמדות הגארד, טוני בדעיכה מאוד חדה ואפשר להבין למה בהתחשב בתלות שלו באתלטיות ובקליעה הבינונית מינוס.
לא יודע אם יכלו לעשות הרבה יותר ממה שעשו עם הסגל, המהלך על דוראנט היה רציני וכיוונו למעלה בהמשך ישיר לקיץ הקודם, ההבאה של גאסול הייתה חכמי לטעמי ותמצב את הקו הקדמי שלנו כאחד הטובים בליגה.
אנחנו נשחק כנראה משחק מאוד שונה העונה גם מהליגה כולה וגם מהספרס של 2013-2015, ההתבססות תהיה על משחק פנים של פאו ולמרקוס ובידודים של קוואי מבחוץ, יכול לראות משחק בין 2 מאוד מעניין ורווי באינטיליגנציית כדורסל בין למרקוס וגאסול, ואני די מתרגש לראות את פאו אצלנו גם אם בגיל כזה מאוחר.
שורה תחתונה, אם הווריורס כשירים אין לנו ולאף קבוצה בליגה מה לחפש במאבקי האליפות כנראה.
גם בהתחשב בעובדה הזאת אני רואה את פופ עושה מטעמים עם המצרכים שיש לו בסגל והמשחק שלנו יהיה מעניין ושונה. עשית בשכל שקנית league pass, לא יעזור לך לסיים את התואר אבל היי, לפחות יהיה לך כיף!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה הרגשת צורך להעביר לפה את הדיון?
חחחחחחחחח השטיפת מוח עבדה מהר...
my man כתב:MaccabiTA כתב:בהמשך לתגובה של ינאי בת'רד אחר כלשהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה הרגשת צורך להעביר לפה את הדיון?
חחחחחחחחח השטיפת מוח עבדה מהר...
29 ספטמבר 2016, 19:56
MaccabiTA כתב:בהמשך לתגובה של ינאי בת'רד אחר כלשהו
30 ספטמבר 2016, 23:23
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פול פירס הודיע שיפרוש בסיום 16/17
משך 3 שנים מיותרות לחלוטין.
01 אוקטובר 2016, 01:35
01 אוקטובר 2016, 01:44
Holiday_Armadillo כתב:בן סימונס עשה איתי שגב
01 אוקטובר 2016, 03:05
01 אוקטובר 2016, 09:28
LIAV10 כתב:שימוש נדיר של שמואל בציניות.
01 אוקטובר 2016, 12:11
Holiday_Armadillo כתב:בן סימונס עשה איתי שגב
Ben Simmons has the same foot injury as Kevin Durant two years ago, which means he should miss about 3 months and join the Warriors in 2018.
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:זה אמיתי שלמוטיונאס אין עדיין קבוצה?
הוא שחקן חופשי-מוגבל (היחידי שנשאר בשוק), כך שהוא יכול לקחת בכל רגע את ה-Qualifyig Offer (בסך 4.4 מיליון דולר לעונה אחת) שיש לו מיוסטון.
להבנתי יוסטון גם מציעים לו חוזה ארוך טווח בסדר גודל של 7-8 מיליון דולר לעונה, והוא מעוניין כרגע בחוזה גדול יותר ומחכה להצעות מקבוצות אחרות.
01 אוקטובר 2016, 19:26
LIAV10 כתב:שימוש נדיר של שמואל בציניות.
01 אוקטובר 2016, 19:30
01 אוקטובר 2016, 19:35
yanay21 כתב:מישהו פה יודע אם היו שמועות על טרייד של הקאבס על קווין לאב בקיץ? או שזה בכלל לא עלה?
01 אוקטובר 2016, 19:36
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מישהו פה יודע אם היו שמועות על טרייד של הקאבס על קווין לאב בקיץ? או שזה בכלל לא עלה?
היו
01 אוקטובר 2016, 19:47
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מישהו פה יודע אם היו שמועות על טרייד של הקאבס על קווין לאב בקיץ? או שזה בכלל לא עלה?
היו
משהו ספציפי, בעד מישהו מסויים, או סתם כרעיון? כי יש לי תחושה שזה הולך לדפוק אותם ברצינות בעונה הקרובה. הם אשכרה לא עשו שום דבר משמעותי