המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הרגתם את הפורום
היה כל כך שוקק פה עד שהתחלתם עם..יש מצב הנושא הכי מבאס בעולם
(אבל הייתה שיחה יפה)
Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
זה מזכיר לי שבגיל 4 ישבתי בתחנת אוטובוס והאוטובוס לא בא, אז אמרתי את הקללה הרוסית "יוטפוארמט" או משהו כזה, וכמה רוסיות בתחנה צחקו שעה והיו בשוק מזה שהילד החרדי הקטנטן מכיר את הקללה הזו.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
זה מזכיר לי שבגיל 4 ישבתי בתחנת אוטובוס והאוטובוס לא בא, אז אמרתי את הקללה הרוסית "יוטפוארמט" או משהו כזה, וכמה רוסיות בתחנה צחקו שעה והיו בשוק מזה שהילד החרדי הקטנטן מכיר את הקללה הזו.
מאיפה הילד החרדי הקטן הכיר את הקללה באמת?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
felix_r כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
לפני כמה שנים זה קרה? 10? 12?
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
לפני כמה שנים זה קרה? 10? 12?
21, אבל זה נכרת לי בזיכרון משום מה, אולי בגלל שהורי הזכירו לי את הסיטואציה מידי פעם
Holiday_Armadillo כתב:שמעתי הרגע תינוק בן..מקסימום שנתיים אומר ''פאק'' וזה ביסס את מה שכבר ידעתי - שילדים קטנים שמקללים זה הדבר הכי מצחיק שיש
yanay21 כתב:ראיתי לפני כמה דקות בפרסומות של ערוץ ספורט נהג מירוצים, שרק אז זיהיתי שהיה איתי על הטיסה מפרנקפורט לישראל, זכה שם באיזה גביע
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ראיתי לפני כמה דקות בפרסומות של ערוץ ספורט נהג מירוצים, שרק אז זיהיתי שהיה איתי על הטיסה מפרנקפורט לישראל, זכה שם באיזה גביע
ישראלי?
שמואל1 כתב:זהירות: בננות מברזיל עם עכבישים שגורמים לזיקפה קטלנית
זה נשמע כמו סרט אימה ארוטי, אבל בבריטניה זאת המציאות כרגע. עוד ועוד דיווחים על בננות שבוקעים מהם אלפי עכבישים קטלניים שנשיכתם גורמת לזיקפה כואבת הנמשכת שעות ובסופה מוות
http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Artic ... 1758979194
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Tom1313 ו־21 אורחים