אשכול המועמדים להחליף את רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 01:50

החציל האצטקי כתב:ניתוח אליפות, argof.

נכון. באמת פוסט יפה...

אם זה נכון, אז שוב - חוסר מקצועיות מוחלט.

אני חושב שאין מנוס מלהעיף את ניקולה. הוא לא שייך לרמה הזאת, וגם אם הכוונות שלו טובות, הוא לא
עומד בכלל מול ההנהלה ועומד על האמת המקצועית שלו.
לא יכול להיות שכבר שלוש שנים שהקבוצה בבלגאן מטורף, והאיש האחראי מקצועית בפועל, כל הזמן יוצא
נקי מהסיפור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 01:56

גודס או מוות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוקטובר 2016, 01:58

קובי כתב:גודס או מוות.

זה נחמד כי זה אותו דבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 אוקטובר 2016, 02:11

Holiday_Armadillo כתב:
קובי כתב:גודס או מוות.

זה נחמד כי זה אותו דבר

=))
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 02:20

החציל האצטקי כתב:ניתוח אליפות, argof.

תודה.
ואם רוצים להשלים את פאזל פיסות המידע שזלגו היום, אז ההשערה שלי היא שכאשר ווימס התחיל לפזר ביקורות מרומזות על ארז, ארז הסופר רגיש נכנס לפאניקה, ואז יצאה ממנו ההתבטאות ״יש גורם מבפנים שמנסה לחסל אותי״. להנהלה, שמלכתחילה חששה שארז יהיה סוס טרויאני של מחנה פיני גרשון בשלולית הכדורסל המקומי, התבטאות כזו הדליקה את כל הנורות האדומות, כי הם הריחו תחילת ספין נגד יקירם וויצ׳יץ׳ קורם עור וגידים (ניקולה הנחית את סוני על ארז, סוני הוא הפה של ניקולה בביקורת על ארז וכו וכו), והסיוטים של שנה שעברה צפו להם במלוא עוזם. וככה נהייתה לפדרמן ״החלטה פשוטה״.

האמת, החלטה פשוטה.

ועוד הימור: זה רוסטר סופר מוכשר מבחינה התקפית. הוא באמת לא צריך תרגילי התקפה מסובכים מידי. תשדרג את הסגל בגבוה הגנתי, ותעבוד איתם על הגנה באימונים, ואל תתפלאו שרמי הדר (אולי בתול יורוליג וחסר ניסיון בכללי, אבל עושה רושם של איש נבון, יסודי, מנחיל משמעת, מסור לעבודתו ומבין הגנה) יתגלה כחלופה לא פחות טובה מאדלשטיין.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 24 אוקטובר 2016, 02:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 02:25

תביא את באגאטסקיס והקבוצה הזאת תקלע 115 נקודות בכל משחק, ולא תצטרך להשתפר בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 08:54

האמת שמסתדר לי שרמי הדר היה סוג של סוס טרויאני. במכבי אוהבים את השיטות האלו של הפרד ומשול.

אני פשוט חושב שהמינוי של רמי הדר הוא קטסטרופה והסיכוי שהשיטות שלו ממכבי חיפה והליגה הלאומית יעבדו במכבי. במכבי היו חייבים להביא מאמן שיקבל כבוד מהשחקנים בשביל לייצב את המערכת.

אין ספק גם שהפיטורים של ארז באו מוקדם מידי מבחינת המערכת. לדעתי הם תיכננו את זה לעוד שבוע - שבועיים, אבל כנראה איזה אולטימטום של ארז זירז את זה.

מה יש להגיד? שיהיה להם לבריאות. רוצים לנהל קבוצת כדורסל כמו משחקי הכס? לכו על זה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 10:09

roy1000 כתב:האמת שמסתדר לי שרמי הדר היה סוג של סוס טרויאני. במכבי אוהבים את השיטות האלו של הפרד ומשול.

אני פשוט חושב שהמינוי של רמי הדר הוא קטסטרופה והסיכוי שהשיטות שלו ממכבי חיפה והליגה הלאומית יעבדו במכבי. במכבי היו חייבים להביא מאמן שיקבל כבוד מהשחקנים בשביל לייצב את המערכת.

אין ספק גם שהפיטורים של ארז באו מוקדם מידי מבחינת המערכת. לדעתי הם תיכננו את זה לעוד שבוע - שבועיים, אבל כנראה איזה אולטימטום של ארז זירז את זה.

מה יש להגיד? שיהיה להם לבריאות. רוצים לנהל קבוצת כדורסל כמו משחקי הכס? לכו על זה.

הדבר שמעניין אותי הכי הרבה לקראת העונה הבאה, הוא מה יקרה על הקווים, ולא בסגל השחקנים.
מבחינתי, כל דבר פחות מGM חדש, מאמן זר מהטובים + צוות עוזרים שיבחר ומאמן כושר זר מהטובים, זה
להמשיך לזרוק תקציבים לפח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 10:16

jol9 כתב:הדבר שמעניין אותי הכי הרבה לקראת העונה הבאה, הוא מה יקרה על הקווים, ולא בסגל השחקנים.
מבחינתי, כל דבר פחות מGM חדש, מאמן זר מהטובים + צוות עוזרים שיבחר ומאמן כושר זר מהטובים, זה

כבר מדברים על העונה הבאה?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 10:53

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הדבר שמעניין אותי הכי הרבה לקראת העונה הבאה, הוא מה יקרה על הקווים, ולא בסגל השחקנים.

כבר מדברים על העונה הבאה?

לא, רק ציינתי שבהקשר לעונה הבאה, אותי הרבה יותר יעניין העניין הזה, מאשר הזהות של שחקן זה או אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 11:45

לא קראתי את כל האשכול, אבל השמות שאודי הירש העלה הם טובים בעיניי:
איבקוביץ', פסיץ', סשה אוברדוביץ' וקאזה מיודעינו. כולם מתאימים יותר לדעתי מלוקה באנקי, משאראס
וכמובן גם מהסגל הנוכחי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוקטובר 2016, 12:26

jol9 כתב:לא קראתי את כל האשכול, אבל השמות שאודי הירש העלה הם טובים בעיניי:
איבקוביץ', פסיץ', סשה אוברדוביץ' וקאזה מיודעינו. כולם מתאימים יותר לדעתי מלוקה באנקי, משאראס
וכמובן גם מהסגל הנוכחי.

חוץ משאראס אני לא חושב שאף אחד מהשמות האלו לא טוב יותר. כל המאמנים הסרבים רגילים לכדורסל מתודי מאוד מה שלא מתאים לשחקנים שצריכים מרחב פעולה כמו שיש לנו בקבוצה. בכלל אם רוצים קצת עניין אז אפשר להביא את סאשה אוברדוביץ , להכין משהו טעים לאכול ולצפות איך המאמן חובט בוימס וגאוגלוק עם כיסאות. שאראס עוד יכול להתאים בגלל הכריזמה שלו והבנת נפש השחקן והמשחק גם אם יש לו חוסר ניסיון אבל הוא חתום בזלגיריס. ואני מסכים עם הניתוח של agrof גם בסוגיית סיכויי ההצלחה של רמי הדר מול זה של אדלשטיין. אני צופה שיפור במשחק ההגנה של מכבי , לפחות מקווה. אני הייתי ממשיך עם רמי הדר ולעונה הבאה הייתי מחתים את טרנקיירי או שאראס. למיטב הבנתי שמעון כבר שוחח עם טרנקיירי בקיץ. אלא אם רמי הדר יפתיע את כולנו מאוד לטובה וההחלטה כמו שפדרמן אמר תהיה פשוטה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 12:54

הרכז נייט וולטרס רשמית בכוכב האדום
http://www.sportando.com/en/europe/serb ... lters.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 13:49

רמי הדר זה לא חומר למאמן ראשי במכבי. כמו שאמרתי עוד חודש או משהו כזה ימצאו מחליף אמיתי. השאלה מי זה יהיה
שחף1

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 אוקטובר 2016, 13:51

שחף1 כתב:רמי הדר זה לא חומר למאמן ראשי במכבי. כמו שאמרתי עוד חודש או משהו כזה ימצאו מחליף אמיתי. השאלה מי זה יהיה

לא אופתע אם ההנהלה תחשוב לגמרי אחרת.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 13:59

toja27 כתב:
וכמובן גם מהסגל הנוכחי.

חוץ משאראס אני לא חושב שאף אחד מהשמות האלו לא טוב יותר. כל המאמנים הסרבים רגילים לכדורסל מתודי מאוד מה שלא מתאים לשחקנים שצריכים מרחב פעולה כמו שיש לנו בקבוצה. בכלל אם רוצים קצת עניין אז אפשר להביא את סאשה אוברדוביץ , להכין משהו טעים לאכול ולצפות איך המאמן חובט בוימס וגאוגלוק עם כיסאות. שאראס עוד יכול להתאים בגלל הכריזמה שלו והבנת נפש השחקן והמשחק גם אם יש לו חוסר ניסיון אבל הוא חתום בזלגיריס. ואני מסכים עם הניתוח של agrof גם בסוגיית סיכויי ההצלחה של רמי הדר מול זה של אדלשטיין. אני צופה שיפור במשחק ההגנה של מכבי , לפחות מקווה. אני הייתי ממשיך עם רמי הדר ולעונה הבאה הייתי מחתים את טרנקיירי או שאראס. למיטב הבנתי שמעון כבר שוחח עם טרנקיירי בקיץ. אלא אם רמי הדר יפתיע את כולנו מאוד לטובה וההחלטה כמו שפדרמן אמר תהיה פשוטה.

זה בכלל לא עניין של ההתאמה של סגנון כדורסל לסגל. זה עניין של מישהו שיכול לעמוד מול שחקנים של מיליון וחצי דולר ולהגיד להם מה לעשות ולהעמיד אותם במקום, ולנהל רוטציות וסגל של 12 שחקנים עם שניים ושלושה משחקים בשבוע. שאראס לא שם. הסרבים כן. זה הכל.
להמשיך עם רמי הדר זה לוותר על העונה הנוכחית
שחף1

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 14:42

וכמובן גם מהסגל הנוכחי.

למעט קזלאוסקס שלא רלוונטי, אלה שמות רעים מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 14:52

MTA2311 כתב:
וכמובן גם מהסגל הנוכחי.

למעט קזלאוסקס שלא רלוונטי, אלה שמות רעים מאוד.

:like:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 14:53

כמובן שאני בעד מאמן יורוליג מנוסה.
אבל לא מצליח לחשוב על מאמן פנוי ששווה את הגירעון העצום שייפער בגללו (ויעלה בקיצוץ בעונה הבאה).
מסרב להתלהב מהיוגוסלבים הפנויים (פשיץ׳, סשה אוברדוביץ׳) - לא מתאימים לאמן אמריקאים.
איבקוביץ׳ פרש דה יורה, קזלאוסקאס דה פאקטו.
ג׳ורג׳ביץ ואיבנוביץ׳ ביורוקאפ, וגם הם לא מלהיבים.
מאמני נבחרות - סקריולו, באומן, קולה - הם רק מאמני נבחרות. זה לא מעיד על יכולות אימון ביורוליג מאומה.
מסינה, פלמינג וספאחיה מרוצים מהחיים כעוזרים בנבא.
אקסטרה כסף כן הייתי שם על בלאט, פראסוביץ׳ או טרינקיירי, אבל כולם תפוסים.
הייתי מחכה שאחד מהם יתפנה, ועד אז ממשיך בקיים. את האקסטרה כסף שימו על פורוורד הגנתי.
argof

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 14:59

חלק מהשמות שהירש הזכיר הם אחלה, באמת. אבל יש אחלה, ויש אחלה למכבי. ואף אחד מהם לא אחלה למכבי. גם אם לפני ארבע שנים היו מציעים לי לבחור בין מסינה לבין בלאט(בזמן שמסינה נחשב טוב יותר בפער), הייתי בוחר בבלאט. כי אי אפשר להסתכל על מאמן כ"טוב" וזהו. צריך לחשוב איך הוא מתאים לקבוצה. ואף אחד מהם לא מתאים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים