המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
אין דרגה יותר גבוהה של חברות מלהרגיש חופשי לרדת על אמא של מישהו
אגב, החוזה של סימונס רק לעונה הזאת מסתבר, בסוף העונה הוא restricted FA
כי מזמן לא כתבנו משהו על הספרס
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
בטח ככה את אומרת לאור שהוא חשוב לך.
"מכל אנשים שצריכים למות בעולם, אתה הכי פחות צריך למות".
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
בטח ככה את אומרת לאור שהוא חשוב לך.
"מכל אנשים שצריכים למות בעולם, אתה הכי פחות צריך למות".
להפך, כשהיא רוצה להפגין רגשות היא אומרת לי שאני צריך למות ראשון
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
מצאתי מי יקח מאור את טיקט המתנשא של הפורום
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
רק אל תרד על טים דאנקן, זה קדוש, לא נוגעים.
על מאנו אפשר, הוא דורש את זה.
אני לא אחדשיודע, אין לי מושג מה הכוונה בכל סוגי החוזים האלו. זה אומר שאנחנו יכולים להשוות כל הצעה שהוא מקבל? חשוב להשאיר אותו. עם כל החיבה המסוייגת שלי, הייתי עושה טרייד על גרין, מביא איזה 2 שיכול להוביל כדור. אנחנו כל כך לוקים בזה שזה מחרפן
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
עם כל הכסף של אור שזה נותן לו פוש, אני לא בטוחה שהוא יותר מתנשא ממני
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
כשאתה עשיר אתה חייב להסתיר את זה אחרת העם מתקומם, לך מותר כי את מנס ציונה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
נס ציונה יקרה (ונקייה) בטירוף, אנחנו לא רחובות
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
אני לא אחדשיודע, אין לי מושג מה הכוונה בכל סוגי החוזים האלו. זה אומר שאנחנו יכולים להשוות כל הצעה שהוא מקבל? חשוב להשאיר אותו. עם כל החיבה המסוייגת שלי, הייתי עושה טרייד על גרין, מביא איזה 2 שיכול להוביל כדור. אנחנו כל כך לוקים בזה שזה מחרפן
כן, שאפשר להשוות
אני פשוט מקווה שפופ וביופורד יאלתרו לנו איזה רכז מחליף לגיטימי העונה שיתחיל לתפוס את הדקות שבורחות בין הידיים המתפרקות של טוני
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכל הזמרים המזרחים שהופיעו פה ביום העצמאות, ממנה הכי פחות סבלתי
נס ציונה יקרה (ונקייה) בטירוף, אנחנו לא רחובות
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני יודע שזה אמור להעליב, אבל אני די מחבב את מרגול ,היא מצחיקה אותי, ויש לה קשרים לאנשים אלימים. מי צריך יותר?
כן, שאפשר להשוות
אני פשוט מקווה שפופ וביופורד יאלתרו לנו איזה רכז מחליף לגיטימי העונה שיתחיל לתפוס את הדקות שבורחות בין הידיים המתפרקות של טוני
אסור לדבר סרה בארגון, אבל יש לי תחושה שבאופן יחסי, הם קצת מפשלים בזמן האחרון. תהיה עונה סדירה טובה, כמו תמיד. אבל אין מוביל כדור נורמלי חוץ מטוני, הקו הקדמי שלנו בנוי בצורה שלא מותאמת לאיך משחקים היום, בטח שלא מול גולדן סטייט, שהיא the team to beat. אני רק חושב על מפגש מול הקליפרס, שיטחנו אותנו עם האתלטיות, או אוקלהומה, עם הגבוהים האגרסיביים שלהם וראס. או גולדן סטייט בכושר מלא. זה מדכא.
אני עדיין מתלבט בטירוף אם ללכת לבולס ספרס בכריסמס. עדיין יש כרטיסים.
MTA2311 כתב:אני חווה פה 24 שעות של רצח אופי מהחמורים בהיסטוריה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Tom1313 ו־21 אורחים