rc4991 כתב:אנשים מפרשים פוליטיקלי קורקט (משהו שכל מאמן חייב לדבוק בו גם כשהמצב קשה) כהזיה. אוקיי...
מי דיבר על פוליטיקלי קורקט?
תראה את הסיום של משחק מקדים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אנשים מפרשים פוליטיקלי קורקט (משהו שכל מאמן חייב לדבוק בו גם כשהמצב קשה) כהזיה. אוקיי...
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:אנשים מפרשים פוליטיקלי קורקט (משהו שכל מאמן חייב לדבוק בו גם כשהמצב קשה) כהזיה. אוקיי...
אני צוחק.
שועל כתב:rc4991 כתב:אנשים מפרשים פוליטיקלי קורקט (משהו שכל מאמן חייב לדבוק בו גם כשהמצב קשה) כהזיה. אוקיי...
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אנשים מפרשים פוליטיקלי קורקט (משהו שכל מאמן חייב לדבוק בו גם כשהמצב קשה) כהזיה. אוקיי...
זה אומר שהוא משוגע?
toja27 כתב:מדהים שהמנטרות הקבועות של רוי השפיעו על האנשים כאן. כאילו אני תפסתי את רוי כל הזמן הזה כאילו הוא חצי מתבדח ואתם אשכרה מאמינים לזה.
מאמן שעשה עבודה סבירה פלוס לפני כן בקבוצות שהוא אימן. שחקן כדורסל לשעבר, שימש כעוזר המאמן של בלאט והגיע לכאן בהמלצתו לקבוצה הרוסה מא'-ת'. אבל הוא מאמן משוגע בסדר חברים.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:מדהים שהמנטרות הקבועות של רוי השפיעו על האנשים כאן. כאילו אני תפסתי את רוי כל הזמן הזה כאילו הוא חצי מתבדח ואתם אשכרה מאמינים לזה.
מאמן שעשה עבודה סבירה פלוס לפני כן בקבוצות שהוא אימן. שחקן כדורסל לשעבר, שימש כעוזר המאמן של בלאט והגיע לכאן בהמלצתו לקבוצה הרוסה מא'-ת'. אבל הוא מאמן משוגע בסדר חברים.
צריך לצרף הודעת אזהרה להודעות של רוי. אנשים אשכרה לקחו את זה ברצינות.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:מדהים שהמנטרות הקבועות של רוי השפיעו על האנשים כאן. כאילו אני תפסתי את רוי כל הזמן הזה כאילו הוא חצי מתבדח ואתם אשכרה מאמינים לזה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:מדהים שהמנטרות הקבועות של רוי השפיעו על האנשים כאן. כאילו אני תפסתי את רוי כל הזמן הזה כאילו הוא חצי מתבדח ואתם אשכרה מאמינים לזה.
זה תופס כי זה נכון (וזה גם מתחיל לתפוס בעתנות...).
בכל מקרה, אני צודק. אובייקטיבית, האיש הזה הזוי. הוא גם מוביל את מכבי לרקורד יותר גרוע מרמי הדר שזה הישג בפני עצמו.
my man כתב:די נו...באמת? איפה?
בגאצקיס מדבר הרבה ולא בורח ממיקרופונים ולפעמים איני יודע האם הוא הוזה או שהוא חושב שמישהו מאמין לו
roy1000 כתב:my man כתב:די נו...באמת? איפה?
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,17 ... tml?ref=hpבגאצקיס מדבר הרבה ולא בורח ממיקרופונים ולפעמים איני יודע האם הוא הוזה או שהוא חושב שמישהו מאמין לו
העיתנאים קוראים פה בפורום. אני לוקח את זה בתור אתגר.
MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
my man כתב:MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..
RomanR כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..
אני כבר אמרתי את זה בעבר, וקפצו עליי פה
my man כתב:MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..
roy1000 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..
מה מסוכן? בגאצקיס בעיקר מסוכן לעצמו.
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.
זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..
מה מסוכן? בגאצקיס בעיקר מסוכן לעצמו.
יואו לא לחפור...אנחנו מדברים בגדול על מאמנים זרים..
מה יהיה היחס לטרינקיירי? ונניח שיורגוס יגיע(והוא פסיכופת לא קטן)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים