על ידי yanay21 » 12 אפריל 2017, 15:21
לא שאני מבהיר פה איזו נקודה חשובה לדיון, אבל בלו, בלי קשר להיותו ישראלי או לא, היה אנדרפייד בקטע מפחיד, עד יומו האחרון. אני לוקח שחקן כזה בין אם הוא ישראלי,או פעיל במחתרת הבאסקית.
בעניין של כספי וטיוס ספציפית: אני לא יודע איך התקבעה המחשבה הזו שכספי חייב להיות פה. לא, הוא לא. כתבתי על זה בעבר, וגם אחרים, שכספי יצטרך לשנות את כל קו המחשבה שלו-משחקן משלים ואפור, לשחקן מוביל, טופ סקורר, כנראה גם בקלאץ'. אל תטעו, גם אם יש לו כישרון, הוא לא פארקר, הוא לא שאראס. אנחנו לא יודעים מה אנחנו נקבל כשנחתים אותו. יכול להיות, וזה מה שאני חושב שיקרה, שהוא יחתום, וכולנו נגלה שהתפקיד גדול על מידותיו. שאחרי שנים בNBA בתור שחקן בלי שום אחריות או לחץ עליו, הוא לא יודע לעשות את השינוי הזה. כדי להבהיר את הנקודה, תחשבו דקה על ג'יי אר סמית'. בשיאו, היה כישרון מדהים, קלעי מפחיד, אתלט. שחקן, שעם כל הבעיות שלו, ואלוהים יודע שיש, יש סיבה להחזיק אותו ברוסטר NBA. אבל מה, בעד שלום לא הייתי מחתים אותו בסגל אירופי, כי זו לא הרמה שהוא לא יעמוד בה, זה התפקיד.
בעניין טיוס-אחלה שחקן, אשמח שיהיה פה, אבל לא בכל מחיר. כל מחיר נטו שלו צריך להכפיל פי שניים. צריך לחשוב לא רק כמה שחקן שווה, אלא כמה הוא שווה לקבוצה מסויימת. נגיד, ניק קלאת'ס מקבל כסף פסיכי, שלנו, נגיד, הוא לא היה שווה. אבל כנראה פאו עשו את החושבים שלהם, ואמרו שלהם הוא שווה את זה. אני לא חושב שהשווי הוא אובייקטיבי לחלוטין ,אלא סובייקטיבי.
ובעניין הישראלים: סגל של 25 מיליון דולר, שאשכרה נראה כמו סגל של 25 מיליון דולר, צריך לקחת אליפות בארץ עם ישראלים בינוניים. לא צריך כספי וטיוס. הבעיה היא שמכבי תמיד נראית כמו רבע ממה שהיא שווה, אז היא צריכה את הישראלים שיתנו משהו. שלא לדבר על זה שאם מכבי באמת הייתה רוצה, החוק הרוסי היה יכול להתבטל ברגע, אבל זה כבר סיפור אחר.