המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:ShiriV כתב:למרות שאיה איה בדרך ל2-0, עדיין לא הייתי סוגרת את הסדרה. יש לי הרגשה רעה
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שירי, איך שנהריה משחקת, יש לה יותר סיכוי לזכות באליפות בפיינל פור...
אז לא בטוח מה טוב ומה רע.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:למרות שאיה איה בדרך ל2-0, עדיין לא הייתי סוגרת את הסדרה. יש לי הרגשה רעה
רעה? מה הסדרה הזו משנה לנו?
אתה רציני?
כן. כאילו, השנאה לירושלים והכול, סבבה. אבל בסופו של דבר, הדבר היחיד שמשנה זה האם מכבי לוקחת אליפות או לא. כשהאופציה הגרועה היא לקחת אליפות, אם זה לא ברור.
למה אתה מבאס נו..
arel123 כתב:הופסון שחקן אדיר, צריך להיות פה במכבי כשחקן מחליף ל3
שמואל1 כתב:נהריה מנצחת את ירושלים ועולה ל 2:0!
מרחק ניצחון אחד מפיינל פור
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:הופסון שחקן אדיר, צריך להיות פה במכבי כשחקן מחליף ל3
עד עכשיו סידרת לנו רק זרים מחליפים, מה עם זרים לחמישייה?
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:arel123 כתב:הופסון שחקן אדיר, צריך להיות פה במכבי כשחקן מחליף ל3
עד עכשיו סידרת לנו רק זרים מחליפים, מה עם זרים לחמישייה?
למה לא דיברתי על ג'קסון לארקין דאריוס מילר וטיוס למשל ?
ShiriV כתב:ירושלים תנצח את משחק 3 אין לי ספק.. השאלה כמה נהריה תהיה חזקה מנטאלית כשהיא תצטרך לסגור את הסיפור בבית
jol9 כתב:מעניין כמה אורי אלון שמח לשלם 300 אלף דולר על הגופה של יותם הלפרין.
yanay21 כתב:ShiriV כתב:ירושלים תנצח את משחק 3 אין לי ספק.. השאלה כמה נהריה תהיה חזקה מנטאלית כשהיא תצטרך לסגור את הסיפור בבית
כל העניין הזה של ביתיות לא ממש משחק תפקיד אצלנו בליגה, אין קהלים מפחידים(להוציא את אימת האיה איה, כמובן). נהריה יכולה לנצח בסוויפ, וגם יכולה להפסיד את כל הסדרה באותה מידה. לא אופתע מאף אחת מהאופציות.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:ירושלים תנצח את משחק 3 אין לי ספק.. השאלה כמה נהריה תהיה חזקה מנטאלית כשהיא תצטרך לסגור את הסיפור בבית
כל העניין הזה של ביתיות לא ממש משחק תפקיד אצלנו בליגה, אין קהלים מפחידים(להוציא את אימת האיה איה, כמובן). נהריה יכולה לנצח בסוויפ, וגם יכולה להפסיד את כל הסדרה באותה מידה. לא אופתע מאף אחת מהאופציות.
אז מבחינתך גם הרצליה יכולה לעשות מהפך?
אל תענה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים