MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כן, אני אוהב אותו מאוד כבר שנים.
וקו אחורי של ג'קסון, לוג'סקי ודשון תומאס, נראה לך שיכול לשמור על מישהו?
אני ממש לא אוהב את זה.
מראש, קו אחורי שכולל את ג'קסון ותומאס לא יכול לשמור על שום דבר. לוג'סקי זה שחקן שמחבר קבוצה והוא נחוץ במיוחד בהתחשב בכמות הרוקיז/שחקנים בלי נסיון ברמות האלה שיהיו פה העונה. ההחתמות שכבר ראינו הבהירו לי שסגל כמו שרציתי לראות כבר לא יהיה פה, אז לפחות שחקן שכשהוא בריא, אתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו בכל משחק ובכל רמה זה משהו שהייתי שמח לקבל.
כמובן שבעולם אופטימאלי הוא היה מגיע במקום רול (עדיין לא הצלחתי להבין למה הוא פה, באמא שלי שניסיתי), כי הם די זהים מבחינת התכונות, רק שלוג'סקי עדיף מכל בחינה אפשרית, אבל זה מה יש.
בהנחה שמביאים עוד גוף גדול לצבע (כי טיוס גם לא שומר טוב) , ואולי עוד 4 ארוך אני אוכל לחיות עם זה.
4 ארוך יהיה לך- בין אם זה מילר או בולדן, עושה רושם שמכבי הולכת בכיוון הזה.
5 "גדול" גם צריך להגיע.
אבל ה-2 הזה הוא בדיוק מה שאמור להדביק את החתיכות.
אני דווקא לא מסכים איתך לגבי השורה המודגשת. ג'קסון יכול לחטוף הרבה מאוד כדורים וללחוץ כמו פנאט. תומאס יכול להביא לך ורסטיליות הגנתית מסויימת ולעשות חילופים עם ה-4.
מה שחסר שם זה בדיוק ה-2 הזה שידביק את כל העסק, ויאפשר לשניהם לעשות הימורים בהגנה. מישהו שיכול לחפות על כולם בעזרה ולקבל על עצמו משימות של שמירה אישית רצחנית.
לוג'סקי ממש לא מסוגל לעשות את זה, ועם כל זה שהוא שחקן נהדר, הוא באמת היה מתאים במקום רול. מרגע שהלכו על הטוניסאי, להביא אותו תהיה טעות.
פליקס, לוג'סקי מוסר לא מעט אסיסטים ולוקח לא מעט ריבאונדים פר דקה. הוא אולראונדר לא רע בכלל, ובוודאי שחקן חכם שיכול גם לעזור עם הכדור.