my man כתב:ShiriV כתב:הם עדיין מאמינים ובטוחים שמכבי היא ההצגה הכי טובה בעיר. אבל 9 חודשים ראבאק
בדרך לסגור עשר![]()
![]()
עוד הישג שלילי לאוסף ההישגים השליליים שעומד מעלה אבק על המדפים של נא"ד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ShiriV כתב:הם עדיין מאמינים ובטוחים שמכבי היא ההצגה הכי טובה בעיר. אבל 9 חודשים ראבאק
בדרך לסגור עשר![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:אל תדאג, בקיץ הסיפור יחזור על עצמו כאילו שום דבר לא קרהA.Parker כתב:מעבירים פה ביקורת על ההנהלה, אבל חלק ממעבירי הביקורת הם אוהדים ש"נכשלים" בעצמם בכל שנה כשהם חושבים שיוצאים לדרך חדשה
TAYO כתב:לא רואה יותר מאלפיים מנויים בעונה הבאה. באמת שלא.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:מי שבנה את הקבוצה הזאת צריך לעבור ועדת חקירה.
הצליחו להתעלות על עצמם..
זה פשוט מדהים איך הם מצליחים לעשות את זה כל עונה מחדש.
אני חושב שגם אם הייתי מתאמץ לא הייתי מצליח לבנות קבוצות כה גרועות.
אם יש משהו שהם טובים בו - זה לא לבנות קבוצות גרועות יותר כל שנה מחדש. פשוט מדהים. זה כישרון מולד.
מי שהפסידו אתמול, ומי שהביא את מכבי עד לקרקעית טבלת היורוליג בבוקר זה, הם הספינולוגים שמכרו במשך חודשים את תוכנית הפיצול ההזויה כדי לכסות על כישלונותיהם; אלה שלפני ארבעה שבועות בישרו כי ג'רמי פארגו יוצא לטיפולים וישוב בעוד שלושה שבועות - ומאז נעלמו עקבותיו; אלה שלאחר פציעתו של פארגו התמהמהו במשך שבועות ארוכים עם החתמתו של אריק גרין, וכשסוף סוף התעוררו יכלו רק לצלם את פנרבחצ'ה חוטפת להם אותו מתחת לאף, 48 שעות לאחר שאיבדה את טיילר אניס.
המנהיגות במכבי תל אביב היא מנהיגות מסוג אחר. מנהיגות שאינה מאמינה בשקיפות. מנהיגות שאינה מאמינה בעצמה. מנהיגות שמעדיפה להתחבא ולהסתתר. למועדון יש משנה למנכ"ל ועוד שלושה סמנכ"לים - אבל הארבעה אינם סגנים ומשנה של אף אחד, כי במכבי אין מנכ"ל. מי שמבצע את התפקיד בפועל, דני פדרמן, מקפיד לא לשאת בתואר רשמי, אף שהוא נחשב לאיש החזק ולמתווה המדיניות של הצהובים. אולי הוא יודע למה הוא לא רוצה את הטייטל: זה שבועות ארוכים שהוא נמצא בנופש הרחק מישראל, והוא נראה כמי שאיבד עניין ו/או שליטה. וזו, מתברר, רוח המפקד.
הרי במשך שנים סיפרו במכבי שהמנהל המקצועי ניקולה וויצ'יץ' לא באמת קיבל את ההחלטות המקצועיות. עכשיו, כשקיבל סוף סוף - או שלא - את המפתחות, הוא החמיץ את הימים הקריטיים ביותר בגלל שטס לארה"ב. "זו נסיעה שתוכננה מראש", הסבירו במועדון. בסך הכל הגיוני. ראש הממשלה יכול לקצר את ביקורו בפריס בגלל ההסלמה בדרום ולמהר לשוב ארצה, אבל לבטל ביקור בשירות דראגן בנדר זה כבר בגדר הבלתי אפשרי.
my man כתב:דמיינו רגע שאין לנו חוזה ל10 שנים היורוליג..
מהמועדון נמסר: “בגלל טעות של חברת טורקיש איירליינס מכבי ת"א צפויה לעלות על הטיסה של 18:15 (שעון טורקיה) במקום הטיסה של 13:15. בעקבות כך בוטלו בלית ברירה האימון הפתוח ומסיבת העיתונאים”.
החתמת שחקנים? החתמת מאמנים? האיש שהנחית ארצה את אלייז'ה מילסאפ (האגדי) בינואר 2016 כהחתמה אחרונה בליגה, אותו כוכב שעזב כחודשיים אחרי - ובכך חירב סופית את סיכוייה להשיג משהו בזירה המקומית, הוא גם האיש שהצליח להנחית כאן לפני כשבועיים זר גואל בשם סשנס (זוכרים?) שכבר הספיק להימלט חזרה. האיש שהחתים שחקנים כמו אונואקו ופבראני, די ג'יי סילי, צירבס או ג'ונה בולדן ומאמנים שיכבשו ודאי את העולם עוד מעט דוגמת ז'אן טבק או בגאצקיס, הוא גם האיש שיידע לבטח להסביר טוב מכולם ולכולם שזאת לבטח אשמתו של אחר.
Jack55 כתב:וואו האוזמן החליט להיכנס קשות בוויצ'יץ', ואני מת על זה :
המנהל המקצועי הגרוע בתולדות הכדורסל האירופי
רכבת שחקנים התחלפה? זה הם אשמים. חילופי מאמנים תכופים? זו בכלל ההנהלה. כשלון בתוצאה? הוא כבר ימצא תשובה. עד שיוכיח אחרת, ווייצ'יץ' הוא האיש שהפך את מכבי ת"א ממודל לחיקוי לכישלון מקצועי. האוזמן מפנה אצבע מאשימה ונותן טיפ לספורופולוס
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 96790.html
טעימה קטנה :החתמת שחקנים? החתמת מאמנים? האיש שהנחית ארצה את אלייז'ה מילסאפ (האגדי) בינואר 2016 כהחתמה אחרונה בליגה, אותו כוכב שעזב כחודשיים אחרי - ובכך חירב סופית את סיכוייה להשיג משהו בזירה המקומית, הוא גם האיש שהצליח להנחית כאן לפני כשבועיים זר גואל בשם סשנס (זוכרים?) שכבר הספיק להימלט חזרה. האיש שהחתים שחקנים כמו אונואקו ופבראני, די ג'יי סילי, צירבס או ג'ונה בולדן ומאמנים שיכבשו ודאי את העולם עוד מעט דוגמת ז'אן טבק או בגאצקיס, הוא גם האיש שיידע לבטח להסביר טוב מכולם ולכולם שזאת לבטח אשמתו של אחר.
ankram כתב:דני הוא הבעיה , ניקולה רק עלה תאנה.
MM3 כתב:ankram כתב:דני הוא הבעיה , ניקולה רק עלה תאנה.
בגלל זה אני מקווה שזאת עסקת חבילה 1+1 , שדני וניקולה יחפשו את המיזם הבא שלהם וישחררו אותנו. זה מדהים כמה מהר הם הצליחו לשרוף מותג.
שמואל1 כתב:הקרב על ניקולה וויצ'יץ' כבר החל: דני פדרמן יתעקש להשאירו?
חוזהו של המנהל המקצועי מסתיים בסוף העונה, אולם בהנהלת מכבי תל אביב כבר מתכוננים למאבקים עם חברו הקרוב בנוגע להמשך דרכו.
כתבה מוואלה! ספורט, הקרב על ניקולה וויצ'יץ' כבר החל: דני פדרמן יתעקש להשאירו?
https://sports.walla.co.il/item/3202050 ... cialbutton
TAYO כתב:קריאה מרתקת ברטרוספקטיבה:
https://www.israelhayom.co.il/article/116993
האם יכול להיות שפנאן רק כיסה על שחיתות פלילית הנוגעת לשכר השחקנים והתאבד כדי להציל את המועדון? האם בעלי הקבוצה ידעו והשתמשו בשיטה שהמציא פנאן כדי להעלות את שכר השחקנים בלי לשלם מס?
קשה אחרת להסביר את חזרתו של וויצ'יץ' ויותר מכך, את העסקתו של פנאן.
אני לא יודע אם זה סיפור מוכר או לא: בספר של אוהד גרינוולד על מכבי מסופר שבשנות התשעים והאלפיים מכבי שילמה לחלק מהשחקנים באופציות של חברה גדולה בארץ שבעליה היה אוהד שרוף של מכבי. בכל פעם שמכבי רצתה להחתים שחקן ונגמר לה הכסף היו פונים אליו והוא היה סוגר את העסקה.TAYO כתב:קריאה מרתקת ברטרוספקטיבה:
האם יכול להיות שפנאן רק כיסה על שחיתות פלילית הנוגעת לשכר השחקנים והתאבד כדי להציל את המועדון? האם בעלי הקבוצה ידעו והשתמשו בשיטה שהמציא פנאן כדי להעלות את שכר השחקנים בלי לשלם מס?
הצופה כתב:אני לא יודע אם זה סיפור מוכר או לא: בספר של אוהד גרינוולד על מכבי מסופר שבשנות התשעים והאלפיים מכבי שילמה לחלק מהשחקנים באופציות של חברה גדולה בארץ שבעליה היה אוהד שרוף של מכבי. בכל פעם שמכבי רצתה להחתים שחקן ונגמר לה הכסף היו פונים אליו והוא היה סוגר את העסקה.TAYO כתב:קריאה מרתקת ברטרוספקטיבה:
אני לא זוכר מי האיש או החברה, אני יכול לחפש בספר אם זה מעניין ולא מוכר
הצופה כתב:אני לא יודע אם זה סיפור מוכר או לא: בספר של אוהד גרינוולד על מכבי מסופר שבשנות התשעים והאלפיים מכבי שילמה לחלק מהשחקנים באופציות של חברה גדולה בארץ שבעליה היה אוהד שרוף של מכבי. בכל פעם שמכבי רצתה להחתים שחקן ונגמר לה הכסף היו פונים אליו והוא היה סוגר את העסקה.TAYO כתב:קריאה מרתקת ברטרוספקטיבה:
אני לא זוכר מי האיש או החברה, אני יכול לחפש בספר אם זה מעניין ולא מוכר
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־27 אורחים