פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V4

25 יולי 2018, 13:43

Adam כתב:
toja27 כתב:אגיד אולי משהו לא פופלרי, אבל לא אוהב שקבוצה מתחילה את היחסים שלה עם שחקן בכך שהיא צריכה לשכנע אותו לוותר על מה שהוא רוצה באמת כדי שיבוא לשחק אצלה. אוהב שהשחקן מרגיש שלם במקום שהוא נמצא.

אני מבין מה אתה אומר, אבל איזה שחקן אמריקאי לא רוצה להישאר ב-NBA? לחלוטין אפשר להבין אותו.
לא מדובר פה בילד קקה כמו מייק ג'יימס שמתלבט בין מכבי למילאנו.

כן, איך הוא מעז???

25 יולי 2018, 13:45

שועל כתב:
Adam כתב:
toja27 כתב:אגיד אולי משהו לא פופלרי, אבל לא אוהב שקבוצה מתחילה את היחסים שלה עם שחקן בכך שהיא צריכה לשכנע אותו לוותר על מה שהוא רוצה באמת כדי שיבוא לשחק אצלה. אוהב שהשחקן מרגיש שלם במקום שהוא נמצא.

אני מבין מה אתה אומר, אבל איזה שחקן אמריקאי לא רוצה להישאר ב-NBA? לחלוטין אפשר להבין אותו.
לא מדובר פה בילד קקה כמו מייק ג'יימס שמתלבט בין מכבי למילאנו.

כן, איך הוא מעז???

סתם אפס. לא מבין שמכבי זה המקום הכי טוב בעולם כולו אחרי נס ציונה!

25 יולי 2018, 14:05

עוד פעם נפלנו לווג'בוט, אה קאנון?

25 יולי 2018, 14:51

עוד סרטון יפה של מיקי מליגת הקיץ. פשוט גבוה אמין וטוב בשני צדי המגרש. עושה דברים יפים מול מצ' אפים מוכרים.
מגן על הטבעת ומרסק את הקרשים. זריז, רץ מטבעת לטבעת ומסיים לובים, יודע לשחק את הפיק אנד רול ולתקוע ג'אמפ חופשי.

יכול להיות באמת רכש מעולה.

25 יולי 2018, 15:03

החציל האצטקי כתב:

עוד סרטון יפה של מיקי מליגת הקיץ. פשוט גבוה אמין וטוב בשני צדי המגרש. עושה דברים יפים מול מצ' אפים מוכרים.
מגן על הטבעת ומרסק את הקרשים. זריז, רץ מטבעת לטבעת ומסיים לובים, יודע לשחק את הפיק אנד רול ולתקוע ג'אמפ חופשי.

איך הקליעה שלו משלוש? ראיתי אותו קולע שלשה לניצחון נגד וושינגטון במדי מיאמי.

25 יולי 2018, 15:07

קלעי כתב:איך הקליעה שלו משלוש? ראיתי אותו קולע שלשה לניצחון נגד וושינגטון במדי מיאמי.

שאלה מצויינת.
זה אלמנט שלא היה לו בקולג'ים (למרות שקלע לא רע בכלל מחצי מרחק).
קלע רק שלשה אחת מ14 נסיונות בכל השנתיים שלו בLSU.

בליגת הפיתוח הוא עבד על זה, וקלע 21 מ52 נסיונות (40%), ב-35 משחקים שלו (שתי גיחות במיין).
הוא גם הרים את אחוזי הקליעה שלו מהקו מ67% ל75%. הוא עבד קשה על הקליעה שלו, ובאירופה זה אמור לבוא לידי ביטוי.

25 יולי 2018, 15:10

החציל האצטקי כתב:

אכן עושה רושם של גבוה אמין וסולידי.

25 יולי 2018, 15:12

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

עזוב את זה, איך הוא ב2K שלך?

25 יולי 2018, 15:19

חציל, אם הוא מגיע אתה אדיר. חזית את זה לפני שנה בערך :)

אני אישית הייתי רוצה לראות 4 שיכול לתת דקות ב-3, כי זו עמדה לא קיימת אצלנו ולא הייתי רוצה לזרוק אותה רק לרול-קיין-זוסמן/קולשוב, אבל אם כבר לא מביאים מישהו כזה, אז שה-4 שלי יהיה שחקן כמו מיקי.

חציל, אתה חושב שהוא יכול לשחק גם דקות בודדות ב-3 באירופה? הוא פיתח לעצמו יכולת In/Out טובה מאוד והוא הפך להיות די ורסטילי בשנתיים האחרונות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

25 יולי 2018, 15:28

Rampel כתב:חציל, אם הוא מגיע אתה אדיר. חזית את זה לפני שנה בערך :)

אני אישית הייתי רוצה לראות 4 שיכול לתת דקות ב-3, כי זו עמדה לא קיימת אצלנו ולא הייתי רוצה לזרוק אותה רק לרול-קיין-זוסמן/קולשוב, אבל אם כבר לא מביאים מישהו כזה, אז שה-4 שלי יהיה שחקן כמו מיקי.

חציל, אתה חושב שהוא יכול לשחק גם דקות בודדות ב-3 באירופה? הוא פיתח לעצמו יכולת In/Out טובה מאוד והוא הפך להיות די ורסטילי בשנתיים האחרונות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

לא באמת. הוא 4-5.
יש לו יכולות לא רעות עם הפנים לסל והוא גם יכול תאורטית לשמור על שחקנים בעמדה 3, אבל אני לא חושב שבאמת ישתמשו בו בעמדה הזאת.
צריך שחקנים מאוד ספציפיים ב4 וב5 כדי שזה יקרה, ואני לא חושב שלמכבי יש או יהיו כאלה.

25 יולי 2018, 15:31

שיסגרו פה את מיקי ומוסטפה פאל
1.2 מיליון ואני חושב שאפשר לסגור בסכום הזה את שניהם

25 יולי 2018, 15:31

בכל אופן אם הוא מגיע אני מקווה שזה לא ה 5 שמכבי בונה עליו כי הוא שחקן נחמד אבל בטח לא כזה שיכול להחזיק עמדה 5 גם באירופה .

25 יולי 2018, 15:32

גל גל כתב:שיסגרו פה את מיקי ומוסטפה פאל

למה אתה חושב ככה מעניין אותי ?

25 יולי 2018, 15:36

תגידו מה הסטטוס של דניאל תייס ? היה פצוע שנה שעברה ממשיך בבוסטון ?

25 יולי 2018, 15:36

אם מכבי יצליחו להביא אותו הם שיחקו אותה, אבל לפי מה שאני מבין הם יצטרכו לשים פה סכום לא קטן, במינימום 750 אלף עליו .

25 יולי 2018, 15:37

מקאדו 3 כתב:
גל גל כתב:שיסגרו פה את מיקי ומוסטפה פאל

למה אתה חושב ככה מעניין אותי ?

חציל אמר שמיקי הרוויח 800 אלף בבוסטון
מעריך שפאל יסכים לבוא לפה ב 400
ניחוש בסך הכל

חציל שיחקת אותה
זו כבר לא עונת המלפפונים אלה עונת החצילים.

בכל הסרטונים שלו מהג'י ליג בולט אין ההגנה מולו. מקווה שהוא יוכל להביא את היכולות שלו לאירופה וליורוליג, כי הוא לא נראה שיא הליטוש.

25 יולי 2018, 15:59

שועל כתב:
toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

עזוב את זה, איך הוא ב2K שלך?

אני מכיר רק את החבר'ה שמשחקים בשיקגו :::

25 יולי 2018, 15:59

טיוס ומיקי בצבע... סיוט לגארדים... מי יעז לחדור?
נושא נעול