פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: טאריק בלאק חתם במכבי לעונה אחת

19 אוקטובר 2018, 00:33

14.5 ב-72% פלאס 6.5 ריב. נייס.

19 אוקטובר 2018, 03:16

באנקר רציני.

19 אוקטובר 2018, 08:24

קובי כתב:14.5 ב-72% פלאס 6.5 ריב. נייס.

שחקן מאוד מאוד יעיל.

19 אוקטובר 2018, 12:35

הוא פאקינג שחקן.
לא מבין אך הדאנקים שלו לא ממוטטים את הסלים.

הוא גם אחד שבכיף אפשר לבודד אותו על סנטר. היה מהלך יפה על היינס ואתמול על אומיץ'. מרגיש לי שאפזר לנצל אותו אפילו יותר מאחד שמסיים במפלצתיות האליופים.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

19 אוקטובר 2018, 12:42

בעיני הוא לא מציע רפטואר גדול של כישורים התקפיים וגם לא פעם קצת איטי בהגנה ואני חושב שזה הוגן לציין את זה. הוא כן עושה את מה שהוא עושה בצורה טובה, וזה ריבאונדים, תנועה ללא כדור, אתלטיות ואפילו מסירות יפות (לא שכיח בקרב גבוהים), הוא גם נותן נוכחות טובה מתחת לסלים. בנוסף לזה , הוא נראה מחוייב והראש והלב במקום. סה"כ אני מרוצה ממנו.

19 אוקטובר 2018, 18:08

toja27 כתב:בעיני הוא לא מציע רפטואר גדול של כישורים התקפיים וגם לא פעם קצת איטי בהגנה ואני חושב שזה הוגן לציין את זה. הוא כן עושה את מה שהוא עושה בצורה טובה, וזה ריבאונדים, תנועה ללא כדור, אתלטיות ואפילו מסירות יפות (לא שכיח בקרב גבוהים), הוא גם נותן נוכחות טובה מתחת לסלים. בנוסף לזה , הוא נראה מחוייב והראש והלב במקום. סה"כ אני מרוצה ממנו.

+1

19 אוקטובר 2018, 18:35

toja27 כתב:בעיני הוא לא מציע רפטואר גדול של כישורים התקפיים וגם לא פעם קצת איטי בהגנה ואני חושב שזה הוגן לציין את זה. הוא כן עושה את מה שהוא עושה בצורה טובה, וזה ריבאונדים, תנועה ללא כדור, אתלטיות ואפילו מסירות יפות (לא שכיח בקרב גבוהים), הוא גם נותן נוכחות טובה מתחת לסלים. בנוסף לזה , הוא נראה מחוייב והראש והלב במקום. סה"כ אני מרוצה ממנו.

+1
רסקיו ושאר ירקות חופרים בתקשורת על כמה שהוא לא מקבל כדורים בפוסט, כשהוא פשוט לא שחקן פוסט.
הוא שחקן מעולה שההתמחות ההתקפית שלו היא בפיק אנד רול, וגם יכול לסיים עם הגב לסל עם מיסמאץ' מסויים, ושלא יבלבלו לנו את המוח.

19 אוקטובר 2018, 19:28

אין ספק שהוא שדרוג ביחס לגבוהים שעברו פה בשנים האחרונות. יחד עם זאת, השאלה גם איך מפעילים אותם, וגם בזה היה כשלון גדול. לדעתי, פרחובסקי היה אולי הכי מקופח מקצועית במכבי בעונה שעברה. מקווה שבלאק ינוצל בצורה אופטימלית בהתאם לכישורים שלו.

19 אוקטובר 2018, 19:31

אם רוצים לראות את השכל שלו, מספיק לראות את הסל של מכבי אחרי הדאנק של אומיץ׳ שעשה 6 למכבי. הוא עשה פיק נ רול לווילביקין, ליווה אותו עד החדירה שהוא מוכן להלי הופ , ומהרגע שוילביקין חדר שמאלה הוא חסם את אומי׳ץ ואת מי ששמר עליו ביחד!! ופינה דרך קלילה לליאפ, סנטר עם מוח לא היה לנו מאז ניקו, זה בוודאות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19 אוקטובר 2018, 20:40

ankram כתב:אם רוצים לראות את השכל שלו, מספיק לראות את הסל של מכבי אחרי הדאנק של אומיץ׳ שעשה 6 למכבי. הוא עשה פיק נ רול לווילביקין, ליווה אותו עד החדירה שהוא מוכן להלי הופ , ומהרגע שוילביקין חדר שמאלה הוא חסם את אומי׳ץ ואת מי ששמר עליו ביחד!! ופינה דרך קלילה לליאפ, סנטר עם מוח לא היה לנו מאז ניקו, זה בוודאות.

את האמת שסופו היה מומחה (טוב, עם הגוף שלו זה לא חכמה) לנעול סנטרים יריבים ולפתוח נתיב ללי אפים של הגארדים.

אבל כן, בודדים היה לנו שמסוגלים לעשות את זה.

19 אוקטובר 2018, 20:49

Mitelka כתב:
ankram כתב:אם רוצים לראות את השכל שלו, מספיק לראות את הסל של מכבי אחרי הדאנק של אומיץ׳ שעשה 6 למכבי. הוא עשה פיק נ רול לווילביקין, ליווה אותו עד החדירה שהוא מוכן להלי הופ , ומהרגע שוילביקין חדר שמאלה הוא חסם את אומי׳ץ ואת מי ששמר עליו ביחד!! ופינה דרך קלילה לליאפ, סנטר עם מוח לא היה לנו מאז ניקו, זה בוודאות.

את האמת שסופו היה מומחה (טוב, עם הגוף שלו זה לא חכמה) לנעול סנטרים יריבים ולפתוח נתיב ללי אפים של הגארדים.

אבל כן, בודדים היה לנו שמסוגלים לעשות את זה.

נכון. קלאסי סופו.

19 אוקטובר 2018, 21:58

בלאק קצת סובל מזה שבהעדרו של פארגו אין למכבי מלבד מייקל רול אף שחקן אפקטיבי בפיקנרול. ווילבקין בעיקר משתמש בחסימה בשביל ליצור לעצמו קליעות חופשיות מבחוץ ונתיבים לסל אבל הוא מפספס פעם אחר פעם את טאריק שמתגלגל. חסר לנו גם שחקן מסוגו של פניני שהיה מכניס מצוין כדורים לפוסט לסופו בזמנו. אני מקווה שקלויארו יהיה השחקן הזה אבל בינתיים הוא לא מראה יכולת מסירה לפוסט יוצאת דופן אלא יותר טוב במסירות בקרבת הסל לאחר תנועה.

19 אוקטובר 2018, 22:07

דווקא בכמה משחקים שצפיתי היה לסקוטי תיאום בכלל לא רע עם בלאק.

20 אוקטובר 2018, 03:42

מי ש''האכיל'' את טיוס בכדורים קלים בעונה הקודמת ועדיין נמצא בסגל זה קיין
היו לו גם שני אלי-הופים לבלאק נגד בודצ'נוסט ברבע האחרון

25 אוקטובר 2018, 23:50

המשחק הרע ביותר שלו העונה. פשוט לא הופיע.

25 אוקטובר 2018, 23:54

שמואל1 כתב:המשחק הרע ביותר שלו העונה. פשוט לא הופיע.

למה ציפית משחקן שמופעל ע"י רכזים (וגם זה צריך להיעשות באופן מסויים) במשחק בו אין רכזים?

25 אוקטובר 2018, 23:55

A.Parker כתב:

למה ציפית משחקן שמופעל ע"י רכזים (וגם זה צריך להיעשות באופן מסויים) במשחק בו אין רכזים?
איך זה קשור להחטאות דאנקים ועבירות לא מחויבות?

25 אוקטובר 2018, 23:56

צודק, הביתה וכמה שיותר מהררר

25 אוקטובר 2018, 23:56

לא משחק טוב שלו אבל עדיין היה סביר פלוס בהגנה ולא הופעל בשיט בהתקפה.
ספאחיה חלם כשהשאיר את טיוס על חשבונו לפרקים גדולים מדי.

25 אוקטובר 2018, 23:59

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:

איך זה קשור להחטאות דאנקים ועבירות לא מחויבות?

יש גם פשלות (בטח כשאתה מתוסכל שלא מנצלים אותך), אין מה לעשות
פרסם תגובה