02 נובמבר 2018, 09:58
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
עלה אתמול לשחק עם שבר באצבע
02 נובמבר 2018, 10:00
אם רוצים שהוא יחלים ולא יחמיר את הפציעה, כי אתמול הוא היה על המגרש אבל לא באמת שיחק, זה מינימום 3 שבועות לנוח ולא לגעת בכדורjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
כן, זה הבנתי, אבל מי אמר שהוא צריך מנוחה של 3 שבועות עכשיו?
02 נובמבר 2018, 10:09
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
02 נובמבר 2018, 13:25
התנין 2 כתב:בחיים אל תדברו איתי על "הפסד מכובד" כשצסק"א מגיעה לכאן, נותנת לנו לשחק קצת ובסוף נותנת גז וסוגרת את המשחק. בחיים.
זה אחת האשליות והמלכודות הכי מסוכנות בספורט - קבוצה נחותה נותנת פייט לקבוצה חזקה ובסוף מפסידה "בכבוד" ויוצאת עם הרושם שנגד קבוצות שנגד קבוצות שאינן קבוצות על כמו צסק"א העסק אמור להיראות טוב בהרבה. אני יכול למנות יותר מידי מקרים בהם היו לנו קבוצות מחורבנות להפליא שהראו בהתחלה ניצוצות של קבוצות כדורסל אמיתיות (ואז בפורום צצו להן כמו פטריות אחרי הגשם תגובות בנוסח "השנה יש כאן קבוצה"), נתנו פייט לקבוצות חזקות ובסוף לא הגיעו לכלום.
02 נובמבר 2018, 13:47
Holiday_Armadillo כתב:אם רוצים שהוא יחלים ולא יחמיר את הפציעה, כי אתמול הוא היה על המגרש אבל לא באמת שיחק, זה מינימום 3 שבועות לנוח ולא לגעת בכדורjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
02 נובמבר 2018, 14:07
A.Parker כתב:התנין 2 כתב:בחיים אל תדברו איתי על "הפסד מכובד" כשצסק"א מגיעה לכאן, נותנת לנו לשחק קצת ובסוף נותנת גז וסוגרת את המשחק. בחיים.
זה אחת האשליות והמלכודות הכי מסוכנות בספורט - קבוצה נחותה נותנת פייט לקבוצה חזקה ובסוף מפסידה "בכבוד" ויוצאת עם הרושם שנגד קבוצות שנגד קבוצות שאינן קבוצות על כמו צסק"א העסק אמור להיראות טוב בהרבה. אני יכול למנות יותר מידי מקרים בהם היו לנו קבוצות מחורבנות להפליא שהראו בהתחלה ניצוצות של קבוצות כדורסל אמיתיות (ואז בפורום צצו להן כמו פטריות אחרי הגשם תגובות בנוסח "השנה יש כאן קבוצה"), נתנו פייט לקבוצות חזקות ובסוף לא הגיעו לכלום.
יש כאלה שטוענים שיש לקבוצה הזאת פוטנציאל עצום
אל תדאג, בסוף יבוא גם ניצחון מרשים שיחזיר אותם במאה שמונים מעלות לדעה השניה
02 נובמבר 2018, 14:19
02 נובמבר 2018, 14:38
שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
אישית אני מרגיש שאיבדתי עניין לחלוטין בנוגע לשנה הנוכחית לפחות. לא רואה טעם לצפות במשחקים.
02 נובמבר 2018, 14:48
jol9 כתב:שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
אישית אני מרגיש שאיבדתי עניין לחלוטין בנוגע לשנה הנוכחית לפחות. לא רואה טעם לצפות במשחקים.
אני מרגיש שאני מאבד עניין באופן כללי.
כאילו יש לי כל כך הרבה דברים יותר טובים לעשות, ועדיין אני משקיע בזה זמן
ועניין, אבל זה בהחלט מתחיל לרדת.
לצורך העניין, העונה ראיתי רק משחק אחד בשלמותו. פעם הייתי מפספס אולי משחק אחד בעונה
02 נובמבר 2018, 15:46
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
אני מרגיש שאני מאבד עניין באופן כללי.
לצורך העניין, העונה ראיתי רק משחק אחד בשלמותו. פעם הייתי מפספס אולי משחק אחד בעונה
כנ''ל
אני חושב שהגיע הזמן לכבות את האורות
המועדון הזה גמור.
02 נובמבר 2018, 16:38
jol9 כתב:שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
02 נובמבר 2018, 16:51
ShiriV כתב:jol9 כתב:שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
משפט שמתאר אותי אחד לאחד. מעונה לעונה רמת העניין שלי בקבוצה הולכת ופוחתת בקצב מתמיד. אם פעם בחיים לא הייתי מעזה לפספס משחק או לקבוע משהו בזמן משחק, היום אני עושה את זה חופשי ובלי רגשות אשם. אני מעדיפה להיות נוכחת באירועים שעושים לי שמח. מן העדפה חצופה שכזאת.
02 נובמבר 2018, 16:55
my man כתב:ShiriV כתב:jol9 כתב:שועל כתב:העונה הזו גמורה, והרבה לפני קודמותיה, למרות שעל הנייר הסגל היה טוב יותר.
משפט שמתאר אותי אחד לאחד. מעונה לעונה רמת העניין שלי בקבוצה הולכת ופוחתת בקצב מתמיד. אם פעם בחיים לא הייתי מעזה לפספס משחק או לקבוע משהו בזמן משחק, היום אני עושה את זה חופשי ובלי רגשות אשם. אני מעדיפה להיות נוכחת באירועים שעושים לי שמח. מן העדפה חצופה שכזאת.
אכן..
כל החברים שלי ידעו שמכבי זה קודש ואסור לדבר איתי ובטח שלא לקבוע איתי על חמישי בערב..כבר בעונה שעברה זה נגמר לחלוטין.
למזלי הליגה בה אני משחק משוחקת בימי חמישי בדיוק על המשחק של מכבי..
פעם זה בכלל לא היה על הדעת להירשם לליגה כזו..העונה חשבו להעביר יום ואני אשכרה הבעתי התנגדות..
03 נובמבר 2018, 01:09
03 נובמבר 2018, 02:02
03 נובמבר 2018, 19:00
שמוליק כתב:יום חמישי אצלי היה ונשאר קדוש. נשאר לראות גם כשקורסים. ובשנים האחרונות זה קורה הרבה.
האמת, השנה השקיעו. אתם יכולים להתלונן, אבל השקיעו. חכמים הם עדיין לא ולא יהיו, כמו כל שנה, הליך בניה ממשלימים למובילים ולא ליהפך, עמדה3-4 פרוצה. ישנים בלי מסכת דום נשימה מה שמסביר את ההלם בהחתמת שחקנים כשהקבוצה פצועה שוב בגלל רגב והכי גרוע, אני לא יודע אם למאמן חסר יותר שיער, יותר ביצים, יותר שיטה, יותר מכל דבר או אדריאן יוטר.
03 נובמבר 2018, 19:37
03 נובמבר 2018, 20:28
A.Parker כתב:שמוליק כתב:יום חמישי אצלי היה ונשאר קדוש. נשאר לראות גם כשקורסים. ובשנים האחרונות זה קורה הרבה.
האמת, השנה השקיעו. אתם יכולים להתלונן, אבל השקיעו. חכמים הם עדיין לא ולא יהיו, כמו כל שנה, הליך בניה ממשלימים למובילים ולא ליהפך, עמדה3-4 פרוצה. ישנים בלי מסכת דום נשימה מה שמסביר את ההלם בהחתמת שחקנים כשהקבוצה פצועה שוב בגלל רגב והכי גרוע, אני לא יודע אם למאמן חסר יותר שיער, יותר ביצים, יותר שיטה, יותר מכל דבר או אדריאן יוטר.
על איזו השקעה אתה מדבר? חוץ מווילבקין לא נעשתה פה שום השקעה
אין כאן שחקן שמרוויח יותר מ-800 אלף דולר חוץ ממנו
03 נובמבר 2018, 20:45
Jack55 כתב:A.Parker כתב:שמוליק כתב:יום חמישי אצלי היה ונשאר קדוש. נשאר לראות גם כשקורסים. ובשנים האחרונות זה קורה הרבה.
בלאק, פארגו, טיוס...
03 נובמבר 2018, 20:48
A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:שמוליק כתב:יום חמישי אצלי היה ונשאר קדוש. נשאר לראות גם כשקורסים. ובשנים האחרונות זה קורה הרבה.
בלאק, פארגו, טיוס...
הם לא מרוויחים יותר מ-800
הזוי שאנשים פה מתלהבים מ"השקעה" כזאת