המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
למה אתה צריך להכניס את עצמך לעניין? מישהו אמר עליך משהו? אתה צריך להגיד i told you so? לאף אחד אין אמפתיה ואם אתה מחכה לסליחה או לטפיחה על השכם, זה לא הולך להגיעcannon כתב:קיץ מאוד מפתיע במכבי אבל על זה שאייסי מועמד אני פרסמתי לפני כשבועיים בערך ועל טיילר אניס ממש בתחילת עונת המלפפונים כשאני מוכרח לומר שלא האמנתי שיגיעו למצב שיקחו אותו, אבל לכל הספקנים פה, גם בקיץ הזה הבאתי שמות רלוונטיים ושני אלה עלו פה בפורום לפני כל אמצעי תקשורת ולפני כל צייצן בטוויטר... מוזמנים לבדוק...
Hujirat כתב:בכמעט 11 דק בממוצע בפנר אניס קלע יותר מ6 נק בממוצע שזה נפלא, אבל מסר אסיסט בודד ולא הפגין הגנה מרשימה.
לא בטוח שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל כל הפסימיות הדטרמניסטית בפורום פשוט לא במקומה. מכבי עשו אחלה קיץ בהתחשב בשוק.
זה לא קשור לפבראנימקאדו 3 כתב:נראית פציעה מאוד קשה ומפחיד קצת עולה לי מקרה פבראני ,שחקן טוב שפשוט לא החלים טוב מהפציעה , אם הוא כבר נכנס לכושר אני חושב שייש גבוי לא רע אם זה עניין של כמה שבועות רק ...
Jack55 כתב:Hujirat כתב:בכמעט 11 דק בממוצע בפנר אניס קלע יותר מ6 נק בממוצע שזה נפלא, אבל מסר אסיסט בודד ולא הפגין הגנה מרשימה.
לא בטוח שזה השחקן שהייתי בוחר, אבל כל הפסימיות הדטרמניסטית בפורום פשוט לא במקומה. מכבי עשו אחלה קיץ בהתחשב בשוק.
מבחינת הרכז וסגנון המשחק הוא מה שמכבי צריכה.
שוב מה שמפחיד זה עניין הפציעה ולכן אני לא יודע אם שווה לקחת את ההימור הזה, תחשבו מה יקרה אם שוב יגמור את העונה ומקרה פארגו יחזור על עצמו?
מה לא למדו מהטעות של העונה החולפת, רוצים שוב פעם להישאר עם ווילבקין לבד בקו האחורי?
ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
סתם בכללי ובלי קשר לאניס, נגיד ומכבי מחתימים אותו על חוזה שהם יכולים להשתחרר ממנו, אנחנו ידועים כמועדון שיודע להגיב לדברים באמצע העונה כשצריך להביא מחליף?0ved1212 כתב:רק מקווה שאם יוחתם
מכבי ידעו להחתים אותו על חוזה נכון וטוס
שלא ניפול כמו עם פרגו
er79 כתב:Jack55 כתב:Hujirat כתב:בכמעט 11 דק בממוצע בפנר אניס קלע יותר מ6 נק בממוצע שזה נפלא, אבל מסר אסיסט בודד ולא הפגין הגנה מרשימה.
שוב מה שמפחיד זה עניין הפציעה ולכן אני לא יודע אם שווה לקחת את ההימור הזה, תחשבו מה יקרה אם שוב יגמור את העונה ומקרה פארגו יחזור על עצמו?
מה לא למדו מהטעות של העונה החולפת, רוצים שוב פעם להישאר עם ווילבקין לבד בקו האחורי?
מה שמכבי צריכה? הבחור לא מנהל משחק טבעי, מנת אסיסטים נמוכה ולמיטב ידיעתי גם לא שומר מציאה. ומעל הכל שבר את הרגל ולא שיחק שנה. זה מה שמכבי צריכה?
הוא מוסר לא רע בכלל האמתer79 כתב:Jack55 כתב:Hujirat כתב:בכמעט 11 דק בממוצע בפנר אניס קלע יותר מ6 נק בממוצע שזה נפלא, אבל מסר אסיסט בודד ולא הפגין הגנה מרשימה.
מה שמכבי צריכה? הבחור לא מנהל משחק טבעי, מנת אסיסטים נמוכה ולמיטב ידיעתי גם לא שומר מציאה. ומעל הכל שבר את הרגל ולא שיחק שנה. זה מה שמכבי צריכה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים