פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: מילאנו נגד מכבי - שלישי 21:45

20 נובמבר 2019, 00:53

תמונה

20 נובמבר 2019, 00:53

זה ההבדל בין קבוצה עם רכז על לקבוצה טובה.
גם פנאתנייקוס עלתה שנה שעברה רק בזכות קלאתיס.

ווילבקין מצויין.
אבל לוקח הרבה יותר מדי על עצמו ברבע האחרון ובניגוד למשחקים האחרים היה לו איבוד מיותר וקצת עודף כדררת וניסיון סחיטת פאולים מוגזם. כמובן שכל מה שאני אומר זה לעומת רודריגז שהיה מושלם. ווילבקין טוב מאוד ...רודריגז סופרסטאר.

גם רואים מול מילאנו שברמות הגבוהות ביותר מול חלק מהקבוצות הבכירות אנחנו משלמים מחיר שאין לנו סמול פורוורד.
לדעתי במשחק הזה קלויארו בעמדה 3 יכול היה לעזור.

20 נובמבר 2019, 00:54

מילאנו קבוצה מאוד עמוקה ויש לה גם שחקנים מעומק הספסל שיכולים לגמור אותך, אצלנו חוץ מווילביקין ודורסי אף שחקן לא קלע שלשה

גם הקרדיט המופרז לכהן ואבדיה פגע בנו

ג'ון די היה צריך לשחק הרבה יותר במיוחד בחצי הראשון, הבנאדם בכושר הטוב ביותר בקריירה ויכל לתרום נקודות.

20 נובמבר 2019, 00:54

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:היום ראינו מה המשמעות של רכז אמיתי.
רודריגס בגילו המופלג עשה צחוק ממכבי. פשוט רצח אותנו ללא רחמים.

הוא עושה את זה מתחילת העונה לכל הקבוצות. במשחק הבא בין שתי הקבוצות, אני מבטיח לך שהוא לא יסיים עם 18 ו-11
הוא יכול להיות גם עם יותר.
אין מה לעשות, רודריגז הוא רכז טופ יורוליג ושחקן שמביא תארים.
כשאתה מוסיף לו תופעת טבע כמו סקולה ומאמן-על כמו מסינה, קיבלת מועמדת טבעית לפיינל פור וקבוצה שיכולה בדקה-שתיים לפרק כל יריבה, כפי שראינו היום.

20 נובמבר 2019, 00:55

מה שהכי הפריע לי היה המנטליות של הקבוצה שהתנהלה בתור הקבוצה הקטנה שמנסה לגנוב ניצחון מהקבוצה הגדולה. לא הגיע למכבי לנצח.

MTAbasket כתב:
MM3 כתב:
itai7 כתב:זה מראה כמה כספי היה חסר, עוד כמה נק שלו והיה אפשר לנצח, אבל מכבי עדיין עם חוסן לא רע. בתקווה לטוב בברצלונה
זה לא קשור לחיסרון של כספי , יאניס הגיע לא מוכן הוא רק חיפש להגיב למסינה פשוט הרג את הקבוצה

Sent from my MI 8 using Tapatalk

רודריגז הרג את מכבי!
רכז ענק
ובגלל שהיו כולכך לחוצים מהשלשות של רודריגז ומילאנו חזרו להגנת החילופים מה שמחק את כל מה שהיה טוב בהגנה של מכבי בתקופה האחרונה והתוצאה הסופית לא השתנתה.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Holiday_Armadillo כתב:תמונה

אגב אני כמעט בטוח שיש טעות בסטט', לא יודע למה אבל רשמו לדורסי שלשה במקום לווילבקין, לכן ווילבקין צריך להיות עם 28 נק' ודורסי עם 11.
זה היה ב81:77 בדקה 3:48.

שמואל1 כתב:אני לא אהבתי שיאניס שינה כל כך הרבה דברים שעבדו במשחקים הקודמים.
ג'ייק כהן, אבדיה, זוסמן. הם לא ברמה.
עובדה שברגע שהם נמחקו מהרוטציה בסוף הרבע השלישי-רביעי, מכבי חזרה למשחק.
זה על יאניס

מסכים. משחק מבאס עם החלטות רעות של המאמן שלדעתי עלו לנו במשחק יחד עם זה שצצו עשה ככל העולה על רוחו. צה שמדאיג אותי זה סקוטי. כל השאר שולי. מקווה שזאת לא פציעה חמורה

20 נובמבר 2019, 00:56

הפסד של ספרופולוס!!
גייק כהן לא צריך לראות פרקט ביורוליג, שומר כמו תחת. יאניס צמצם את הרוטציה במחצית השנייה שזה בסדר אבל ממש לא היה צריך לחזור להגנת חילופים.
לא מבין למה וולטרס שהיה נהדר בחצי הראשון, ראה רק 17 דק משחק. סקוטי היה ענק, ג'ונדי חזר לממדיו הטבעיים, מה שמוביל אותנו חזרה לחתימה למטה.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 20 נובמבר 2019, 02:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

20 נובמבר 2019, 00:56

Jack55 כתב:
עידן כתב:אולי די עם האשמות נגד ספרופולוס? כבר אמרנו שהוא לא מנהל המשחק הכי גדול שיש, אבל שוכחים פה שמכבי לא משחקת נגד קונוסים אלא במשחק חוץ נגד אחד הקבוצות הטובות באירופה. בסה"כ הפסד בהפרש קטן, זה רחוק מלהיות סוף העולם.

לא קשור, אי אפשר רק לפרגן תמיד ולהתעלם מהבעיות, ניהול המשחק שלו רע מאוד ופגע משמעותית ביכולת של מכבי היום.
אף אחד לא אמר שזה היה משחק רע או שהוא מאמן רע, רק אמרו שניהול המשחק שלו לא היה בסדר.

לא אמרתי כל הזמן לפרגן, אבל אני גם לא חושב שההפסד באשמתו. יש פה נטייה לפעמים להתעלם מעובדות בשטח, כמו התהייה למה דיבה לא שיחק יותר, אחרי שבשתי דקות הוא עשה 4 עבירות (ליטרלי, פאקינג 4 עבירות בשתי דקות).

20 נובמבר 2019, 00:57

איפה היה זוסמן?
בראיינט ואבדיה שיחקו הרבה יותר מדי.

reuelc כתב:מילאנו קבוצה מאוד עמוקה ויש לה גם שחקנים מעומק הספסל שיכולים לגמור אותך, אצלנו חוץ מווילביקין ודורסי אף שחקן לא קלע שלשה

גם הקרדיט המופרז לכהן ואבדיה פגע בנו

ג'ון די היה צריך לשחק הרבה יותר במיוחד בחצי הראשון, הבנאדם בכושר הטוב ביותר בקריירה ויכל לתרום נקודות.

ג'ונדי עשה 4 עבירות ב-2 דקות משחק

לא הבנתי את ההכנה למשחק את הגנת החילופים את הציוות הגבוה נגד צ׳אצ׳ו ונדוביץ׳, את שינוי בחמישיה , את הייבוש של זוסמן וולטרס , את הדקות לאבדיה וכהן במתכוון , אולי אני לא מבין בכדורסל כמו אדון סרופולוס, אבל אני מבין במומנטום , ויאניס עשה הכל אבל הכל לדפוק את המומנטום, וזה כל כך מטומטם שאין לי דרך להסביר את זה , מלבד גאווה מטופשת ורצון להיות יצירתי , ראבק נתנו להם את המשחק על מגש עם הגנת חילופים מיותרת שחשבתי שכבר זרקנו. לא מבין את יאניס , אם זה לא שבור אל תיגע!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

כמה שטויות ממש איפה השכל?.
אמירות כמו חזרנו למציאות או מכבי לא ברמה של מילאנו ושלל פנינים ריקים.
מכבי ברמה ומאוד ברמה מה לעשות שכולם כולל כולם מפסידים לפעמים ,תופסים יום פחות טוב וזה קורה.
גם אם מכבי היתה בונה סגל של אלופת אירופה הינו מפסידים לפעמים זה קורה וזה חלק מהמשחק.
בואו נשפוט את מכבי עוד 6 7 משחקים ולא כל משחק או ניצחון או הפסד ישר נחרוץ פינל פור או לא שווים כלום.
יאניס היום בא מבולבל ופשוט כל מה שהביא לנו את הניצחונות ואת מה שעשינו זרק לפח לא מובן.
הגנת חילופים מוזרה ,בהתקפה שוב סקוטי מכדרר ומיצר לבד בלי שיש רכז .
היום זו לא היתה מכבי הרגילה לא היה היום שלה,לא שמרנו נכון ולא שמרנו בכלל .
לא שיחקנו חכם מול גארדים שלא יכולים לשמור אמבולנס בחניה.
מכבי היתה צריכה לטחון את רול ורודריגס בפיקאנדרול ובבידודים ולא עשתה כמעט את הדברים הללו.
עכשיו מפה לחזרנו למציאות או מכבי רעה אז שברצלונה מפסידה אז זהו?,שחימקי היום חטפה בראש אז זהו היא חזרה למציאות?.
לא יש ימים ויש גם דברים שלא תמיד מתחברים.
אנחנו רואים כל שבוע כל שבוע שהתוצאות משוגעות וכמעט כולם לפחות 12 קבוצות כל אחד מבינהן יכולה לנצח את השניה.
במיוחד כמו שאנחנו מצפים ממכבי לשמור על הבית אז גם מילאנו וברצלונה אמורות לעשות כך

שמוליק כתב:הפסד של ספרופולוס!!
גייק כהן לא צריך לראות פרקט ביורוליג, שומר כמו תחת. יאניס צמצם את הרוטציה במחצית השנייה שזה בסדר אבל ממש לא היה צריך לחזור להגנת חילופים.
סקוטי היה ענק, ג'ונדי חזר לממדיו הטבעיים, מה שמוביל אותנו חזרה לחתימה למטה.

ג'ודני היה צריך לשחק הרבה יותר במקום אבדיה הבוסרי

20 נובמבר 2019, 00:58

שמוליק כתב:הפסד של ספרופולוס!!
סקוטי היה ענק, ג'ונדי חזר לממדיו הטבעיים, מה שמוביל אותנו חזרה לחתימה למטה.

זה ג׳ייק נראה, שומר כמו תחת שלא נדבר על השפם העלוב.
אבל מי אתה מציע לשחק, דני שיחק הרבה יותר ממה שצריך, שיש שחקן לעמדה ששמו עומרי כספי וכנראה שלא נראה אותו משחק בכמה שבועות הקרובים

20 נובמבר 2019, 01:00

שדיבה חוזר למימדיו הטבעיים רואים שאנחנו צריכים עוד רכז

20 נובמבר 2019, 01:00

משחק לא טוב של מכבי ולא הגיע לה לנצח אבל אין סיכוי לנצח בחוץ קבוצה טובה עם מאמן גדול כשהשופטים שורקים נגדך 3 עבירות בהתקפה אחת , היה שיפוט ממש ביתי ועוין מה שלא נתן למכבי שום צ'אנס לנצח גם אם המשחק היה ממשיך עוד שבוע , אם זה רק 4 בסוף כנראה שמכבי באמת טובה השנה .

הכי חשוב זה שסקוטי יהיה בסדר והפציעה לא רצינית אני מקווה .

20 נובמבר 2019, 01:01

MTAbasket כתב:שדיבה חוזר למימדיו הטבעיים רואים שאנחנו צריכים עוד רכז

איך הוא חזר אם הוא בקושי שיחק בחצי הראשון?

20 נובמבר 2019, 01:02

מקאדו 3 כתב:משחק לא טוב של מכבי ולא הגיע לה לנצח אבל אין סיכוי לנצח בחוץ קבוצה טובה עם מאמן גדול כשהשופטים שורקים נגדך 3 עבירות בהתקפה אחת , היה שיפוט ממש ביתי ועוין מה שלא נתן למכבי שום צ'אנס לנצח גם אם המשחק היה ממשיך עוד שבוע , אם זה רק 4 בסוף כנראה שמכבי באמת טובה השנה .

הכי חשוב זה שסקוטי יהיה בסדר והפציעה לא רצינית אני מקווה .

השיפוט היה איום ונורא, בייתי במיוחד. אבל, מכבי לא הפסידה בגלל השיפוט
פרסם תגובה