הטבלה נפתחה לגמרי לפני 2 סבבים וזה רק ממשיך להצטמצם כל הזמן.toja27 כתב:שמוליק וילובאאורה בעיני יותר קרובים לצמרת מאשר לתחתית.
אני לא אתפלא אם הקרב על המקום הראשון יהפוך בין 5 משתתפים.
הריצה המדהימה של אראל רק מראה עד כמה זה אפשרי.
יש לך את offry וMTA שזינקו בסיבוב האחרון והתחילה קבוצה של 4 מתמודדים שהפערים בניהם לא גדולים וגם הם לא רחוקים מסיבוב טוב אחד בשביל לצמצם את הפער מהשישיה.
העונה הזאת מזכירה לי מרוץ אופניים ומתחילת העונה זה עובד ככה, יש קבוצות של 2-3 אנשים שזזים ביחד ומידי פעם אחד או 2 מאותן קבוצות בורחים קדימה ומצמצמים פער. (כמו גק שהיה בסיבוב ה19 באותו קרב של שמוליק וילווארמה (פלטון 2) וב2 סבבים הוא עבר לפלטון הראשון), עכשיו יש 3 קבוצות עיקריות ועוד אחת קטנה, אם תבדוק בטבלה הראשית אתה תראה שיש רצפים ואז דילוג של בערך הכל 20 נקודות שזה ההבדל בין שבוע אחד טוב לשבוע לא טוב.
כל מי שיעשה סיבוב יותר טוב מהמובילים עליו יזוז פלאטון קדימה, ולהפך, גק עשה את זה שהוא זז לאט אבל יציב בסיבוב ה18 לפלאטון משלו, בסיבוב ה19 נכנס להיות בקבוצה עם שמואל שאתה ברחת ובסיבוב ה20 הוא כבר נכנס ישרות לקרב הפנימי שלכם ואפילו הוביל בסיבוב אחרי.
וזה היה בסך הכל 3 סבבים שבהם הוא עבר מלהתחרות על המקום החמישי ללהתחרות על המקום הראשון. חייב לציין שבכולם הוא קיבל ניקוד שהוא בין 15 ל20 ורק אחרי שהוא נכנס לקבוצה שלכם הוא קיבל 36 נקודות.
לכן לדעתי מצב שיש עוד 12 סבבים ו7 משחקי פליאוף התחרות היא פתוחה לגמרי, כל אדם מהפלאטון השלושי שיעשה עכשיו 3 סבבים עם 25 נקודות יגיע לאיזור המקום הרביעי וגם אם לא יעשה 25 נקודות זה לא נורא כי יש עוד הרבה הזדמנויות. התחרות לא סגורה. גם לא הייתי אומר שרק שמואל וילווארמה בקרב, כולם בקרב והוא צמוד מאוד
תיכנסו לקישור, תלחצו על גרפים ויהיה אפשר לראות את כל מה שאני מדבר עליו
Sent from my SM-G975F using Tapatalk