14 ספטמבר 2022, 23:31
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:מי ששואל, פוניטקה על חוזה לשלושה חודשים ברג'ו אמיליה!
זה הזוי
שמואל1 כתב:אז אולי ההפסד של ישראל לפולין לא היה כל כך מביך...
מדהים שיוקיץ', יאניס ולוקה לא בחצי
14 ספטמבר 2022, 23:32
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:מי ששואל, פוניטקה על חוזה לשלושה חודשים ברג'ו אמיליה!
זה הזוי
הייתה לו עונה מאוד חלשה עם משהו כמו 5 נקודות למשחק (מתעצל לבדוק)
14 ספטמבר 2022, 23:32
זה של גרמניה.A.Parker כתב:טורניר מטורף. גרמניה פייבוריטית עכשיו לדעתי.
14 ספטמבר 2022, 23:34
14 ספטמבר 2022, 23:36
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:מי ששואל, פוניטקה על חוזה לשלושה חודשים ברג'ו אמיליה!
זה הזוי
עדיין. חוזה ל-3 חודשים באמיליה? לא יכל למצוא משהו טוב יותר?
14 ספטמבר 2022, 23:38
14 ספטמבר 2022, 23:39
Shay_uzan כתב:חצי הגמר:
גרמניה ספרד
פולין צרפת
מי אמר שצרפת וספרד כבר לא ברמה שהן היו?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
14 ספטמבר 2022, 23:53
14 ספטמבר 2022, 23:55
14 ספטמבר 2022, 23:57
כשהעליתי את השם שלו עוד לפני הקיץ היו כאלו שיצאו עלי פה. בעיני הוא וגריגוניס בקו אחד. המספרים שלהם לא מטורפים, אבל היעילות שלהם ויכולת ההשפעה שלהם על המשחק שווה את זה.felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:מי ששואל, פוניטקה על חוזה לשלושה חודשים ברג'ו אמיליה!
זה הזוי
עדיין. חוזה ל-3 חודשים באמיליה? לא יכל למצוא משהו טוב יותר?
לא היו הצעות. באמת מוזר. אבל בגלל זה הוא חתם על חוזה קצר, כדי שתהיה לו אפשרות לחזור ליורוליג.
וויצ'יץ' צריך להתקשר עוד הלילה!
15 ספטמבר 2022, 00:00
15 ספטמבר 2022, 00:03
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:חצי הגמר:
גרמניה ספרד
פולין צרפת
ספרד חלשה יחסית עם הסגל הכי אפור שהיה לה מתחילת המילניום בערך. צרפת עם סגל איכותי יחסית, אבל משחקת כדורסל רע.
האמת? לא בטוח שאני מבין את ההתלהבות מהרמה בטורניר הזה, אבל אני לא זוכר כל כך את הרמה בקודמים.
15 ספטמבר 2022, 00:17
https://twitter.com/eli_sahar/status/15 ... 80crw&s=19הנצחון הסנסציוני של הפולנים על אלופת אירופה הוא ההפתעה הגדולה בתולדות היורובאסקט בשלבי הנוקאאוט. רק הנצחון של מקדוניה בווילנה על ליטא ב2011 ברבע הגמר משתווה לזה. ולחשוב שהפולנים יצטרכו לשחק בקיץ הבא בהזדמנות האחרונה כדי להיכנס למוקדמות יורובאסקט 2025!!!
15 ספטמבר 2022, 00:28
אחדשיודע כתב:itai7 כתב:הארכה
גיל ברק שידר?
15 ספטמבר 2022, 00:43
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:חצי הגמר:
גרמניה ספרד
פולין צרפת
ספרד חלשה יחסית עם הסגל הכי אפור שהיה לה מתחילת המילניום בערך. צרפת עם סגל איכותי יחסית, אבל משחקת כדורסל רע.
האמת? לא בטוח שאני מבין את ההתלהבות מהרמה בטורניר הזה, אבל אני לא זוכר כל כך את הרמה בקודמים.
האמת? מבאס שלא נראה את יוקיץ', דונצ'יץ' או יאניס ברגעי ההכרעה.
טורניר מפתיע מאוד. לא הייתי מגדיר אותו מעבר לכך. כזה שגם מעצים את ההחמצה של ישראל. אם באיגוד היו עושים את הדברים שהיו צריכים לעשות, היו יכולים להגיע רחוק. ולא בגלל שאנחנו כאלה טובים או כישרוניים - אלא כי הייתה הגרלה מאוד נוחה (וכמו שראינו, יש לא מעט הפתעות). פולין לקחה בשתי ידיים את ההזדמנות שהייתה לה ותתמודד על מדליה. זה מטורף
15 ספטמבר 2022, 00:44
אחדשיודע כתב:https://twitter.com/eli_sahar/status/15 ... 80crw&s=19הנצחון הסנסציוני של הפולנים על אלופת אירופה הוא ההפתעה הגדולה בתולדות היורובאסקט בשלבי הנוקאאוט. רק הנצחון של מקדוניה בווילנה על ליטא ב2011 ברבע הגמר משתווה לזה. ולחשוב שהפולנים יצטרכו לשחק בקיץ הבא בהזדמנות האחרונה כדי להיכנס למוקדמות יורובאסקט 2025!!!
15 ספטמבר 2022, 00:46
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:חצי הגמר:
גרמניה ספרד
פולין צרפת
האמת? מבאס שלא נראה את יוקיץ', דונצ'יץ' או יאניס ברגעי ההכרעה.
טורניר מפתיע מאוד. לא הייתי מגדיר אותו מעבר לכך. כזה שגם מעצים את ההחמצה של ישראל. אם באיגוד היו עושים את הדברים שהיו צריכים לעשות, היו יכולים להגיע רחוק. ולא בגלל שאנחנו כאלה טובים או כישרוניים - אלא כי הייתה הגרלה מאוד נוחה (וכמו שראינו, יש לא מעט הפתעות). פולין לקחה בשתי ידיים את ההזדמנות שהייתה לה ותתמודד על מדליה. זה מטורף
דווקא זכור לי שכתבו פה לא פעם שהרמה גבוהה מאוד.
וכן, בטורנירים כאלה אפשר להפתיע. מעבר לכך שהיינו חייבים לעלות שלב, משם הכל פתוח ויכולנו להתקדם עוד קצת עם מזל ולחימה.