A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:זה מעבר ליכולת (שכן טובה יותר ממה שהוא מציג היום), יש לו פשוט גישה של דוש שהכל צריך לעבור דרכו. אף אחד לא מכריח אותו לזרוק כל כך הרבה ועוד זריקות כאלה קשות, גם לא בסגל החלש הנוכחי.
זה מה שאמרתי, זה נובע לדעתי מהמעמד שהוא קיבל. הרי לפני עונה כשהוא ידע שהוא לא רכז בכיר אז הוא לא התנהג ככה.
הוא צריך לחזור לגודלו הטבעי ולתפקד כרכז שני-שלישי, אבל עם איך שהדברים נראים במכבי כרגע, לא הייתי בונה על זה.
הוא היה ככה גם בקבוצות קוגמות. יש מצב שהעונה שעברה היתה היוצאת מן הכלל.
אני חושב שמה שהיה שנה שעברה זה שבגלל שהיו לנו שמות שהם יחסית "נוצצים" כמו בראון ובולדווין, אז לבלאט ולכולם היה ברור שהוא שלישי במקרה הטוב בהיררכיה ורק מצב מאד קיצוני יכול לקדם אותו לפניהם. השנה יש לנו את רוקאס, והיה דהג'וליוס ועכשיו קלארק, כך שזה לא באמת היה חד וחלק מי שם האלפא, וברגע שנפתחה לו ההזדמנות הוא פשוט החליט שהוא לוקח את זה ולא רואה בעיניים. מזכיר שבתחילת העונה רוקאס היה פותח על הספסל.
אני חושב שהוא לא זיווג מתאים למכבי בתצורתה הנוכחית ובטח שהוא לא שווה את הכסף והמיסוי שנלווה לשכר שלו בתור ישראלי. אם אנחנו מביאים אותו בשביל יתרון בליגה, אז רואים השנה שהוא פשוט לא מספק את הסחורה ולא מגיע לאף אחד מהמשחקים המכריעים מול הפועל או ירושלים, ובכלל מול הפועל רועדות לו הביצים ליד מדר שפשוט נכנס לו לראש, אז איפה היתרון בליגה? בתור שחקן יורוליג, הוא בסדר באסיסטים ושם זה נגמר ונראה שהתרומה שלו נמוכה בהרבה מהנזק שהוא גורם בהגנה וגם בהתקפה בכך שהוא סופר צפוי כי הוא One trick pony.
אם הוא נשאר, ותחת ההנחה הסבירה שלא יגיע לפה איזה שם מפוצץ לעמדה 1, צריך להבהיר לו חד משמעית מה מקומו ושרכז ראשון הוא לא יהיה אף פעם (לפחות כל עוד הוא לא עושה הגנה ולא מסוגל לחדור, או אפילו לקלוע מחצי מרחק).
אני בכל אופן הייתי מעדיף להפרד כידידים.