ת'רד המלפפונים 23/24 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

הודעהעל ידי Adam » 21 יולי 2023, 11:33

אגב קליעה, מסכים פה עם כולם שצריך שחקנים עם קליעה טובה ל3. במצב הסגל הנוכחי, אין לנו שחקן אחד שאפשר לקרוא לו קלעי.
מצד שני, יש לנו לא מעט שחקנים שקולעים ב35-38% לאורך הקריירה משלוש. שזה לא רע.
ומצד שלישי, צריך לזכור מי המאמן שלנו. מתי ראיתם בפעם האחרונה את קטש עושה תרגילי קליעה? בסוף 90% ממשחק ההתקפה של קטש זה פיק-אנד-רול.

סתם מעלה כאן נקודה נוספת למחשבה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Cobra » 21 יולי 2023, 11:36

Adam כתב:
Cobra כתב:תקשיבו, ראיתי את קליבלנד גם בליגה האוסטרלית וגם בגי ליג וגם השנה בליגה, השנה בליגה הוא פחות הביא את היכולות ההגנתיות שלו כי הוא בא לספק נקודות ולהציל את הקבוצה מחרידה ועשה זאת.
בשנים שלו באוסטרליה , הוא נבחר שלו לשחקן ההגנה המצטיין (אגב גם ג’סטין סיימון שחתם עכשיו בהרצליה זכה בשחקן ההגנה המצטיין בליגה האוסטרלית ונתן מספרים לא פחות טובים ממנו שם, רק כסיימון לקח אליפות וקליבלנד היה בתחתית, תסיקו מזה מה שאתם רוצים)
קליבלנד שומר טוב מאוד אבל בעיקרון אין פה הרבה מעבר את החדירות שלו יהיה לו קשה מאוד לעשות ביורוליג כי הוא בכלל לא יאיים משלוש וזאת הבעיה .
אנגולה קלעי הרבה הרבה יותר טוב מקליבלנד ונכון שקליבלנד קלע השנה ב40 אחוז אבל זה חרטה, בתור מי שראה אותו לאורך כל הקריירה זה חרטה, אנגולה גם עם 30 אחוז אבל שהוא עם נפח זריקות הרבה יותר גדולה, קליבלנד לאורך קריירה 30 אחוז מהשלוש, 65 אחוז מהקו זה אומר שגם אם ילך לקו לא בטוח שזה האיש שיקלע משם והוא קולע לאורך קריירה 0.7 שלשות למשחק זאת אומרת פחות משלשה וזה בקבוצות שקיבל הרבה יותר דקות ורול יותר גדול זאת אומרת שפה רוב הסיכוים הוא בכלל לא יתן שלשה במשחק.
לדבר האחרון, אני בעד להמר על שחקנים זולים עם אפסייד ועל כאלה שעברו בליגה ואני יודע שעברו באילת המון שחקנים טובים (בראיינט, ניבו, לויד) אבל ההבדל ביניהם שהם היו מאוד צעירים והם באו לשנה ראשונה באירופה ושלושתם היו מתחת לגיל 25-24 והיה להם אפסייד גדול , קליבלנד גם בן 29 וגם בלי אפסייד זה מה שיש לו וזה סט התכונות שלו זאת אומרת אין לו לאן להתפתח יותר ממה שהוא .
בקיצור זאת החתמה רעה מאוד גם אם עושים החתמה זולה יש שמות יותר טובים שכתבתי עליהם פה וחתמו בקבוצות דרג שני- שלישי באירופה וממשיכים לחתום וזה מאוד מבאס . באמת לא מבין מה אבי אבן עושה כל השנה ומה הקומבינה שם שאחרי כלכך הרבה שנים רעות וחוסר פגיעה בשמות הוא עוד מתקדם בתפקיד, פשוט בושה בעייני.
אם קליבלנד מזכיר לי מישהו זה דינדארה קיין וגם קצת קמרון טיילור. שניהם לא היו הצלחות גדולות במכבי בלשון המעטה.

מודה שאני מאוד תופס מהדיעה שלך ולכן זה קצת מדאיג אותי כל מה שאתה כותב.
אבל האם ההשוואה לדיאנדרה קיין וקמרון טיילור לא מוגזמת קצת בעיניך? בסוף קליבלנד סקורר טוב וגם יודע ליצור לעצמו לא מעט מצבי קליעה, בטח עדיף על נגרים כמו קיין או טיילור שטובים רק בצד אחד של המגרש.

הרבה שחקנים מסוגלים ליצור לעצמם ברמות האחרות אגל לרמת היורוליג זה לא מספיק.
קליבלנד הוא בדיוק כזה, ליורוליג הוא לא באמת יצליח לייצר לדעתי כי הוא לא מאיים מבחוץ ופשוט ישאירו אותו חופשי ולא יתנו לו לחדור כמו שעשו לקיין וטיילור.
אם אתה מסתכל על טיילור הוא נתן העונה 15 נקודות בליגה הספרדית שהיא קצת הרבה יותר טובה מהליגה שלנו ומהאוסטרלית. אבל זה לא אומר שהוא סקורר או שברמת יורוליג הוא יצליח לקנות סל .
Cobra

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2023, 11:42

אם קליבלנד יבוא כביכול על חשבון הולינס בתור הזר שנכנס ועושה הגנה ומביא אתלטיות זה בסדר.

עכשיו צריך להביא עוד קרמבו גארד או סווינגמן על חשבון היליארד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2023, 11:46

Adam כתב:אגב קליעה, מסכים פה עם כולם שצריך שחקנים עם קליעה טובה ל3. במצב הסגל הנוכחי, אין לנו שחקן אחד שאפשר לקרוא לו קלעי.
מצד שני, יש לנו לא מעט שחקנים שקולעים ב35-38% לאורך הקריירה משלוש. שזה לא רע.
ומצד שלישי, צריך לזכור מי המאמן שלנו. מתי ראיתם בפעם האחרונה את קטש עושה תרגילי קליעה? בסוף 90% ממשחק ההתקפה של קטש זה פיק-אנד-רול.

סתם מעלה כאן נקודה נוספת למחשבה.

אין קשר לקטש או לתרגילי קליעה. קבוצה מודרנית ששואפת להשיג משהו, צריכה קלעי שלשות טובים. השחקנים המובילים שלנו בקו האחורי - לא מספקים את זה בעקביות או ברמה גבוהה. אז היה רצוי להחתים מישהו שישלים את מה שחסר. ואם אפשר, שגם יידע לנהל משחק ולאפשר מנוחה לבראון ובולדווין. אגב, זאת אחת הסיבות שהעליתי פה את השם ג'ו רגלנד כאופציה זולה במקרה הצורך (שגם היה יכול לעזור ברגעי המאני טיים). בעיניי, שחקן מהסוג הזה היה הרבה יותר מתאים מאחד כמו קליבלנד. עזבו שיש 100 אופציות מתאימות יותר ככל הנראה, גם בתקציב נמוך.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 יולי 2023, 11:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2023, 11:47

גל גל כתב:אם קליבלנד יבוא כביכול על חשבון הולינס בתור הזר שנכנס ועושה הגנה ומביא אתלטיות זה בסדר.

במקום הולינס? אתה רציני? במקום הולינס לא צריף אף אחד. ביזבוז של כסף
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 21 יולי 2023, 11:48

Cobra כתב:
Adam כתב:
Cobra כתב:תקשיבו, ראיתי את קליבלנד גם בליגה האוסטרלית וגם בגי ליג וגם השנה בליגה, השנה בליגה הוא פחות הביא את היכולות ההגנתיות שלו כי הוא בא לספק נקודות ולהציל את הקבוצה מחרידה ועשה זאת.
בשנים שלו באוסטרליה , הוא נבחר שלו לשחקן ההגנה המצטיין (אגב גם ג’סטין סיימון שחתם עכשיו בהרצליה זכה בשחקן ההגנה המצטיין בליגה האוסטרלית ונתן מספרים לא פחות טובים ממנו שם, רק כסיימון לקח אליפות וקליבלנד היה בתחתית, תסיקו מזה מה שאתם רוצים)
קליבלנד שומר טוב מאוד אבל בעיקרון אין פה הרבה מעבר את החדירות שלו יהיה לו קשה מאוד לעשות ביורוליג כי הוא בכלל לא יאיים משלוש וזאת הבעיה .
אנגולה קלעי הרבה הרבה יותר טוב מקליבלנד ונכון שקליבלנד קלע השנה ב40 אחוז אבל זה חרטה, בתור מי שראה אותו לאורך כל הקריירה זה חרטה, אנגולה גם עם 30 אחוז אבל שהוא עם נפח זריקות הרבה יותר גדולה, קליבלנד לאורך קריירה 30 אחוז מהשלוש, 65 אחוז מהקו זה אומר שגם אם ילך לקו לא בטוח שזה האיש שיקלע משם והוא קולע לאורך קריירה 0.7 שלשות למשחק זאת אומרת פחות משלשה וזה בקבוצות שקיבל הרבה יותר דקות ורול יותר גדול זאת אומרת שפה רוב הסיכוים הוא בכלל לא יתן שלשה במשחק.
לדבר האחרון, אני בעד להמר על שחקנים זולים עם אפסייד ועל כאלה שעברו בליגה ואני יודע שעברו באילת המון שחקנים טובים (בראיינט, ניבו, לויד) אבל ההבדל ביניהם שהם היו מאוד צעירים והם באו לשנה ראשונה באירופה ושלושתם היו מתחת לגיל 25-24 והיה להם אפסייד גדול , קליבלנד גם בן 29 וגם בלי אפסייד זה מה שיש לו וזה סט התכונות שלו זאת אומרת אין לו לאן להתפתח יותר ממה שהוא .
בקיצור זאת החתמה רעה מאוד גם אם עושים החתמה זולה יש שמות יותר טובים שכתבתי עליהם פה וחתמו בקבוצות דרג שני- שלישי באירופה וממשיכים לחתום וזה מאוד מבאס . באמת לא מבין מה אבי אבן עושה כל השנה ומה הקומבינה שם שאחרי כלכך הרבה שנים רעות וחוסר פגיעה בשמות הוא עוד מתקדם בתפקיד, פשוט בושה בעייני.
אם קליבלנד מזכיר לי מישהו זה דינדארה קיין וגם קצת קמרון טיילור. שניהם לא היו הצלחות גדולות במכבי בלשון המעטה.

מודה שאני מאוד תופס מהדיעה שלך ולכן זה קצת מדאיג אותי כל מה שאתה כותב.
אבל האם ההשוואה לדיאנדרה קיין וקמרון טיילור לא מוגזמת קצת בעיניך? בסוף קליבלנד סקורר טוב וגם יודע ליצור לעצמו לא מעט מצבי קליעה, בטח עדיף על נגרים כמו קיין או טיילור שטובים רק בצד אחד של המגרש.

הרבה שחקנים מסוגלים ליצור לעצמם ברמות האחרות אגל לרמת היורוליג זה לא מספיק.
קליבלנד הוא בדיוק כזה, ליורוליג הוא לא באמת יצליח לייצר לדעתי כי הוא לא מאיים מבחוץ ופשוט ישאירו אותו חופשי ולא יתנו לו לחדור כמו שעשו לקיין וטיילור.
אם אתה מסתכל על טיילור הוא נתן העונה 15 נקודות בליגה הספרדית שהיא קצת הרבה יותר טובה מהליגה שלנו ומהאוסטרלית. אבל זה לא אומר שהוא סקורר או שברמת יורוליג הוא יצליח לקנות סל .

אני מבין. אני כן מסכים שזה בהחלט הימור יהיה לראות אותו אם הוא יצליח לייצר ברמת היורוליג.
אני חייב אבל להגיד (וקצת להתעקש אולי), שלמרות כל מה שאמרת שנכון בעיניי, אני עדיין חושב שקליבלנד עדיף הרבה יותר על טיילור. משהו בתנועות שלו הרבה יותר עם אפסייד מאשר טיילור, שגם עם המספרים היפים שלו, עדיין מראה כדורסל מאוד אפור. קליבלנד כאילו משדר לי ווייב של כוכב (אולי בגלל ההיילייטס, לא באמת יודע), למרות שהוא לא כזה. לא יודע, זאת סתם הרגשה פנימית (חבל שעם הרגשות לא זוכים בתארים) אבל אני כאילו אופטימי לגביו איכשהו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יולי 2023, 11:49

הבעיה בקו הקדמי הרבה יותר אקוטית , אין למכבי ביג מן אמיתי ולא היה לה שנה שעברה וזה היה לדעתי הגרוש שחסר ללירה , לדעתי עם בונזי ווויב מכבי חייבת לחפש שחקן עם תכונות של 5 יותר מ 4 , מאוד חבל מאט קוסטלו לדעתי יכל להתאים בול , קמינסקי עוד יותר אבל אני בטוח שאין מצב עליו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי cifkcv » 21 יולי 2023, 11:50

גל גל כתב:אם קליבלנד יבוא כביכול על חשבון הולינס בתור הזר שנכנס ועושה הגנה ומביא אתלטיות זה בסדר.

אבל הוא לא. שימו לב שכל שחקן שחותם פה אנחנו אומרים "בסדר אם הוא חתם ולצידו יביאו עוד שני זרים ברמה גבוהה אז אפשר לחיות עם זה". זה פשוט לא קורה, גם השחקנים הבאים כנראה יהיו בינוניים.
וגם אם אחד מהם במקרה יהיה טוב לא בטוח שזה יספיק.
cifkcv

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2023, 11:58

אחדשיודע כתב:

במקום הולינס? אתה רציני? במקום הולינס לא צריף אף אחד. ביזבוז של כסף

הכוונה היא שעדיין צריך להביא עוד שחקן בעמדה 2 שיכול להיות סקורר לקלוע משלוש ולרווח.

כמו ששנה שעברה היו שני זרים בעמדות 2-3
הולינס והיליארד

אז שהשנה יהיה קליבלנד ועוד זר

ושיביאו עוד שחקן בעמדה 4 שיכול לשחק 5
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2023, 12:01

אבל זה לא היה טוב בשנה שעברה, אז למה לשחזר את זה? במקום הולינס את היליארד היו צריכים להביא שחקן אחד שעונה לצרכים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2023, 12:03

אחדשיודע כתב:אבל זה לא היה טוב בשנה שעברה, אז למה לשחזר את זה? במקום הולינס את היליארד היו צריכים להביא שחקן אחד שעונה לצרכים.

אבל כבר הביאו את קליבלנד.

מזה משנה מה היה צריך לעשות?

עכשיו בסיטואציה הזו חסר עדיין קלעי במקום היליארד.
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 21 יולי 2023, 12:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2023, 12:04

הוא חתום? נעול?
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2023, 12:04

אחדשיודע כתב:הוא חתום? נעול?

כן
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2023, 12:06

לא ראיתי עדיין הודעה כזאת, אבל שיהיה.

בכל מקרה, לא מבין יותר מידי מה עושים שם. אם יודיעו שחתם, אז אגיד מה לדעתי צריך לעשות הלאה. כרגע מדבר עליו. מחליף להולינס זה לא משהו שהיינו צריכים
אחדשיודע

הודעהעל ידי Neo » 21 יולי 2023, 12:27

אני לא מצטרף לזלזול המתגלגל כלפי מר קליבלנד , הוא שחקן ט ו ב
תמיד אני כותב שכדורסל זו פונקציה של התאמה . קליבלנד לא מביא איתו דברים שמכבי זקוקה כרגע
אני כבר רוצה להקיא רק מלדמיין מצב שבולדווין , בראון וקליבלנד ביחד על הפרקט ..... וזה יקרה לא מעט (צריך להכין את הגיגית )
יהיו ערבי כדורסל קסומים ביורוליג שמר קליבלנד יקלע 15 נק ויקח 7 ריב אבל מכבי תפסיד .... יכול להיות משחק נגד ריאל בחוץ שמר קליבלנד היקר יקלע 17 נק עם 7 אסיסטים ........ אבל מכבי ת פ ס י ד . קבוצה מנצחת נבנת עם החשקן הכי מתאים ולא עם השחקן הכי טוב שיש בשוק באותו הרגע
בשביל לא לבאס את עצמי ולא את חברי הפורום היקרים ואחרי שטעמתי כמעט חצי קילו (ליטר) גלידת פונץ' בננה עלתה בי המחשבה\תקווה שקטש כנראה רוצה להפוך את מר קליבלנד לסוג של רכז ( למרות שכל הסקאוטרים האפשריים על הפלנטה הצנועה שלנו כבר אחרי שמר קליבלנד סיים את
לימודיו בקולג' וקיבל תואר יוקרתי "בהיסטוריה עתיקה של מזרח התיכון" כתבו שהוא לא מספיק מוכשר ולא יכול לספק איכות בתור פויינט פרוורד וכו' )
אבל אני יכול לדמיין קו אחורי של קליבלנד , בולדווין ועוד 3 זר שיביא איתו קליעה קליעה קליעה והגנה..... ומרגיש קצת שחרור לחץ בלי להשתמש בקפסולת ולריאן או פסיפלורה להרגעה .
קליבלנד יתן לבולדווין לחלוטין לנהל את ההצגה , ישמור הרבה יותר טוב מבראון וישאיר לזר בעמדה 3 את כל הקליעה מחוץ לקשת כי למרות האחוזים הסבירים , נפח הזריקות לשלוש של מר קליבנד מזערי
לסיכום : -. קליבלנד שחקן ט ו ב ... בטוח שלא הייתי רוצה לראות אותו במכבי , ב ט ו ח
יהיה ממש מעניין איך קטש ירצה להשתמש בו ,באמת מעניין
אם יחתימו שחקן מ ת א י ם בעמדה 3 אז המנה בשם סביח קליבלנד תעבור עיכול בצורה יותר קלה , בהחלט בהחלט בהחלט .
Neo

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2023, 12:28

אם בסוף יביאו עוד גארד במקום עוד שחקן לקו הקדמי..... יש מצב שזה יהיה שיא אפילו ביחס אליהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יולי 2023, 12:30

MTA2311 כתב:אם בסוף יביאו עוד גארד במקום עוד שחקן לקו הקדמי..... יש מצב שזה יהיה שיא אפילו ביחס אליהם.
איך הייתי רוצה להיות נוכח בישיבות של אבי אבן עם הצוות המקצועי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTAbasket » 21 יולי 2023, 12:42

שאלה היפותטית לחלוטין.
במידה ואנגולה היה בריא ושלם, הייתם מעדיפים אותו על פני קליבלנד?

באופן אישי הייתי מעדיף את אנגולה
MTAbasket

הודעהעל ידי cifkcv » 21 יולי 2023, 12:49

האמת שכן. הפרופיל שלו, בעיניי לפחות הרבה יותר מתאים.
הוביל את נס ציונה לזכיה במפעל אירופאי(אמנם מפעל משני ועדין) וכיכב בליגה שלנו.
עשה מספרים מצוינים בליגה הטורקית. משחק באירופה כבר כמה שנים. יכול לשחק 1-3.
cifkcv

הודעהעל ידי my man » 21 יולי 2023, 12:53

מכל הדיון הכיפי הזה אני לוקח את ה'קרמבו גארד' של גל גל

החתמה מעצבנת בעיקר כי שוב בנייה עקומה ושוב לא מה שהסגל הזה הכי זקוק לו וזה קו קדמי ואם הולכים על גארד אז עוד מישהו שייתן מנוחה לBB..

התפנה תקציב מכל אלו שהלכו והיה אפשר להשתמש בכסף הזה בצורה כל כך הרבה יותר חכמה.

פשוט מתסכל
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot], omerk ו־17 אורחים