דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי kubachrick » 09 דצמבר 2011, 16:56

סמית' לא משהו,לאנגפורד לא היה משהו,אוחיון לא משהו,פאפאלוקאס "אימת אירופה" לא משהו(כבר בן 34,כנראה אלצהיימר מתקדם שגרם לו לשכוח כדורסל),בורשטיין לא משהו(הלקאה עצמית,מכה על חטא),בלאט לא משהו ופדרמן סוגר כאן רשימה שחורה - לבנה של אנשים שהם בלשון המעטה "לא משהו".
אני שואל את עצמי,איך יתכן שכזה חוסר מזל נוחת על קבוצה אחת ?
האם יתכן שכל כך הרבה שחקנים(ולא ציינתי את כולם,באמת שזה לא משנה),שאנחנו יודעים שיש להם גישה בסיסית ומעבר לכדורסל,שכחו איך לשחק ?,
איך לקלוע שלשה ?.
במצב של זחיחות,אנשים נוהגים להסתכל על העבר במין ערגה כזאתי,שבראייה ללא מעורבות רגשית והיסטורית מעלה גיחוך;
אידסון לפרקים(עם הדגשה)היה לא משהו וכמוהו מאה שחקנים אחרים,שהיום מתפלשים על גינותיהם המפוארות והמטופחות של קבוצות אחרות,והפלא ופלא אף קולעים שלשות.
יש כאן משהו מעבר לשחקנים לא משהו,וגם המאמן הוא לא לא משהו.
יש כאן סביבה שדיוויד בלאט עדיין לא התאים את הקבוצה שלו אליה,ואם הוא לא יתאים,השעירים לעזאזל ימשיכו להוות מוקד זעמם של ההדיוטים,וכדור השלג המדברי הזה יטפח ויטפח.
kubachrick

הודעהעל ידי אורי » 09 דצמבר 2011, 17:17

jol9 כתב:מה עם העונה בה הביא את מכבי לפיינל פור, יחד עם האפמן ומקדונלד?

בפילזן לא היה לו כשלון. חצי קבוצה החליטה לנטוש לו פתאום.

אתה רוצה להזכיר לי מה פיני עשה בקריירת האימון שלו מחוץ למכבי, פרט לאליפות עם הגליל? אתה זוכר איזה כשלונות היו לו פרט לעונה הזאת עם הגליל?
זה שדייויד לא הצליח יותר מדי באירופה באופן יחסי, לא אומר שהוא לא המאמן הכי מתאים למכבי.

אתה קצת מגזים בתיאורים שלך. אין סביבו שום הילה, אלא הערכה מקצועית. כשמבקרים אותו בצורה עניינית, אז זה מתקבל אצל כולם בהבנה. אפשר להסכים ואפשר לא להסכים,
כמו בכל נושא אחר.

העונה הראשונה כמאמן ראשי היתה כישלון גדול בעיניי.. אמנם העפלנו לפיינל פור אבל אחריי עונה של כדורסל רע, פרט להתעלות אחת מדהימה בויטוריה.
בפילזן הקבוצה היתה רעה הרבה לפני העזיבה של כמה שחקנים, וזאת לאחר שהוא קיבל תקציב גבוה.
ואני לא מתכוון להשוות עם פיני, לכל מאמן יש את העונות הפחות טובות שלו, אבל בלאט קיבל פה מעמד של מאמן כל יכול(על סמך עונה אחת), אנשים לא מעלים בדעתם שהוא יכול לטעות גם כשמדובר בהחתמת שחקנים סוג ג' כמו דווין סמית' שלכל בר דעת היה ברור בקיץ שמדובר בשחקן שרחוק מהרמה שמכבי שואפת אליה, ולמה? בגלל ש'' :worship אני מאמין בדייויד בלאט! :worship '' לא יכול לסבול ת'גישה הבלתי נסבלת הזאת, במיוחד שאותם אדיוטים שטענו ככה חתכו את בלאט לחתיכות קטנות כשנכשל עם פילזן ובנטון ביורוליג ומתחילים לחתוך אותו עכשיו מחדש.
אורי

הודעהעל ידי felix_r » 09 דצמבר 2011, 18:06

בסך הכל אני מאוד מסכים עם אורי.
כל פעם שאני מבקר איזו החלטה של בלאט, האנשים פה נכנסים לאטרף. איך אני מעז בכלל??!

לדוגמא, כאשר לפני שבועים הצעתי, שמכבי צריכה לשחק עם הנדריקס וג'יימס ביחד, היו פה כמה שעקצו אותי איך אני בא ללמד את בלאט, אבל מאז פתאום ראינו שההרכב הזה הוא היחיד שמספק הגנה ראויה לציון בעמדת הפאוור פורווארד, וגם בלאט הדגול התחיל להשתמש בו.

אני אחזור ואומר, שבלאט הוא בסך הכל העבד של השיטה שלו. יש לו שיטת משחק הגנתית והוא תמיד מנסה לשחק בשיטה הזאת. כאשר הוא נופל על שחקני הגנה טובים (כמו קירילנקו + חריאפה או איידסון + פרקינס) אז יש לשיטה שלו תוצאות, אבל אם אין לו שחקנים מתאימים, הוא לא יודע לשנות ולהתאים את השיטה לשחקנים. זה ההבדל הגדול בינו לין פיני גרשון. גרשון ידע לתמרן. ב 2001 מכבי של גרשון שיחקה הגנה רצחנית, ואילו ב 2004 היא שיחקה התקפה רצחנית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 09 דצמבר 2011, 18:12

felix_r כתב:בסך הכל אני מאוד מסכים עם אורי.
כל פעם שאני מבקר איזו החלטה של בלאט, האנשים פה נכנסים לאטרף. איך אני מעז בכלל??!

לדוגמא, כאשר לפני שבועים הצעתי, שמכבי צריכה לשחק עם הנדריקס וג'יימס ביחד, היו פה כמה שעקצו אותי איך אני בא ללמד את בלאט, אבל מאז פתאום ראינו שההרכב הזה הוא היחיד שמספק הגנה ראויה לציון בעמדת הפאוור פורווארד, וגם בלאט הדגול התחיל להשתמש בו.

אני אחזור ואומר, שבלאט הוא בסך הכל העבד של השיטה שלו. יש לו שיטת משחק הגנתית והוא תמיד מנסה לשחק בשיטה הזאת. כאשר הוא נופל על שחקני הגנה טובים (כמו קירילנקו + חריאפה או איידסון + פרקינס) אז יש לשיטה שלו תוצאות, אבל אם אין לו שחקנים מתאימים, הוא לא יודע לשנות ולהתאים את השיטה לשחקנים. זה ההבדל הגדול בינו לין פיני גרשון. גרשון ידע לתמרן. ב 2001 מכבי של גרשון שיחקה הגנה רצחנית, ואילו ב 2004 היא שיחקה התקפה רצחנית.

מסכים ב1000%. כולם יודעים לבקר את ההנהלה מפה עד להודעה חדשה. אבל בלאט? הוא קדוש.
זה פשוט נראה שהוא רצה לקבל בראש בכוונה אתמול. אין לי הסבר אחר. היה שלב במשחק שההרכב של מכבי נראה כך: לאנגפורד, פניני, בלו, הנדריקס, ג'יימס. כל מילה מיותרת. פאפאס, למרות שלא היה מי יודע מה בדקות ששיחק, היה חייב לקבל עוד דקות. לא יכול ליהיות שאוחיון יקבל 25 דקות. עם כל הכבוד. מכבי פשוט נראת לפרקים משחקת 4 על 5 בהתקפה. בלו נראה מזעזע ב3 שבועות האחרונים, אבל ממשיך לקבל קרדיט בלתי נגמר בלאט, כשאליהו, שהוא שחקן טוב מבלו, על כל טעות קטנה יכול לרדת לספסל, לפעמים גם לכל המשחק. סמית' גם הוא נראה אנמי ביותר, ובכל זאת מקבל הרבה מאוד דקות. הוא קיבל כמה משחקי חסד, אבל זה פשוט לא נראה זה, ועברנו כבר חודשיים של יורוליג.
חבל, כי בחצי הראשון מכבי נראת בכלל לא רע, ונראת טוב מריאל לפרקים, ונראה כאילו בלאט היה החוליה החלשה של מכבי. בלאט מאמן מצוין, אבל גם לו אין חסינות, וגם הוא ראוי לביקורת
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 20:53

שחף כתב:עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.

שחף, אתה תמיד היית נגדו. אני עוד זוכר את הויכוחים איתך שבהם טענת שהוא לא הגיע לשום הישג משמעותי בקריירת האימון שלו ואפילו
ביטלת בקלילות את אליפות האירופה שלקח עם נבחרת רוסיה.
שנה שעברה נעלמת לנו (אחרי שטענת בספטמבר שאפשר לזרוק את העונה לפח)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 21:03

פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?

באמת, שאני לא ראיתי גם יותר מדי ביקורת על בלאט עד לפני שבועיים-שלושה.
כשמגיעים ההפסדים, מגיעה גם הביקורת, וזה טבעי. אבל אני לא זוכר שהעמידו כאן מישהו מול קו יורים כשהוא ביקר את בלאט.

פליקס - אם אני לא טועה, דיברת על לשים את ג'יימס על גלינארי. היו על זה חילוקי דעות, ובסוף דייויד לא ניסה את זה אז אי אפשר לדעת אם זה היה הולך או לא.
הרכב של ג'יימס והנדריקס הוא הרכב לגיטימי שצריך להשתמש בו יותר, בטח כשבלו בכושר זוועתי.
בכלל הייתי מאוד שמח אם דייויד היה מוחק את סמית' מהרוטיצה ומעביר את בלו לשלוש יחד עם פניני, ומשאיר את עמדה 4 לליאור ולג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 דצמבר 2011, 21:18

jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?

כשמגיעים ההפסדים, מגיעה גם הביקורת, וזה טבעי. אבל אני לא זוכר שהעמידו כאן מישהו מול קו יורים כשהוא ביקר את בלאט.

פליקס - אם אני לא טועה, דיברת על לשים את ג'יימס על גלינארי. היו על זה חילוקי דעות, ובסוף דייויד לא ניסה את זה אז אי אפשר לדעת אם זה היה הולך או לא.
הרכב של ג'יימס והנדריקס הוא הרכב לגיטימי שצריך להשתמש בו יותר, בטח כשבלו בכושר זוועתי.
בכלל הייתי מאוד שמח אם דייויד היה מוחק את סמית' מהרוטיצה ומעביר את בלו לשלוש יחד עם פניני, ומשאיר את עמדה 4 לליאור ולג'יימס.

לא, הסכמתי על התוכן של ההודעה שלו, לא על ההתנפלות
מה שכן, כן היה ניסיון של לא מעט אנשים פה להגן עליו בכל מחיר, למרות שנאמרת פה גם ביקורת מצד חלק מהאוהדים
אני חושב בסך הכל שאם יש מקום לביקורת עיוורת על ההנהלה, על אחת כמה וכמה על בלאט שנראה ממש לא טוב השנה. בעיקר בהצבת הרכבים הזויים למדי, הרבה עצבים, וקרדיט בלתי נגמר לחלק מהשחקים, לעומת שחקנים מצוינים שעל כל שטות יורדים לספסל לצמיתות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 22:45

asafb96 כתב:
jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?

לא, הסכמתי על התוכן של ההודעה שלו, לא על ההתנפלות
מה שכן, כן היה ניסיון של לא מעט אנשים פה להגן עליו בכל מחיר, למרות שנאמרת פה גם ביקורת מצד חלק מהאוהדים
אני חושב בסך הכל שאם יש מקום לביקורת עיוורת על ההנהלה, על אחת כמה וכמה על בלאט שנראה ממש לא טוב השנה. בעיקר בהצבת הרכבים הזויים למדי, הרבה עצבים, וקרדיט בלתי נגמר לחלק מהשחקים, לעומת שחקנים מצוינים שעל כל שטות יורדים לספסל לצמיתות

מסכים איתך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 22:56

jol9 כתב:
שחף כתב:עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.

שחף, אתה תמיד היית נגדו. אני עוד זוכר את הויכוחים איתך שבהם טענת שהוא לא הגיע לשום הישג משמעותי בקריירת האימון שלו ואפילו

דווקא החמאתי מאוד לדייויד ובצדק על העונה שעברה. השנה זה נראה פשוט לא טוב. הקבוצה לא שוטפת ברוב המשחקים ודייויד נכנס לקרבות אגו ראש בראש עם פאפאלוקאס ונותן קרדיט מוגזם לנגר כמו יוגב. כמו שפליקס רשם, יש לי תחושה שבלאט מעדיף מראש שחקנים מסויימים בזכות ההתאמה שלהם לשיטת המשחק שלו. אני לא זוכר את פיני נכנס לדברים האלה עם השחקנים המובילים שלו. הוא סיפסל את שאראס פעמיים אבל לא היה ספק על מי הוא סומך במאני טיים. ב-7\0 מול סיינה מכבי הלכה לתרגיל שבו האיש זורק שלשה. שורה תחתונה אני לא בטוח שבלאט מסתדר טוב עם סופרסטארים.
שחף

הודעהעל ידי שמוליק » 10 דצמבר 2011, 06:32

בלאט אשם עיקרי במצבם של סמית בלו פניני ושייר. אין לו תרגילים לשלוש!
ריאל שמרה טוב ובלו עבר שלושת רבעי משחק בלי לזרוק. ארבעה קלעים מחוננים שצריכים להיות חופשיים. אין לנו קארול, סדר 4 תרגילים לשלוש.
מירוטיץ תפר אותנו משלוש כי ביצעו תרגילים פשוטים עבורו ולא כי לא שמרנו.
דייויד בלאט לא מאמין בתרגילים לקלעים עובדה המתחברת לכך שהוא שבוי בתפיסה שלו ולא יוצא מהקופסה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 דצמבר 2011, 08:17

בלאט, לטוב ולרע לא ממש משפיע על הקבוצה הזאת, כי היא פשוט לא מתאמנת.
היא משחקת המון, טסה המון, אבל לא מתאמנת. אין מה לבוא אליו בטענות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 11:49

שחף כתב:
jol9 כתב:

דווקא החמאתי מאוד לדייויד ובצדק על העונה שעברה. השנה זה נראה פשוט לא טוב. הקבוצה לא שוטפת ברוב המשחקים ודייויד נכנס לקרבות אגו ראש בראש עם פאפאלוקאס ונותן קרדיט מוגזם לנגר כמו יוגב. כמו שפליקס רשם, יש לי תחושה שבלאט מעדיף מראש שחקנים מסויימים בזכות ההתאמה שלהם לשיטת המשחק שלו. אני לא זוכר את פיני נכנס לדברים האלה עם השחקנים המובילים שלו. הוא סיפסל את שאראס פעמיים אבל לא היה ספק על מי הוא סומך במאני טיים. ב-7\0 מול סיינה מכבי הלכה לתרגיל שבו האיש זורק שלשה. שורה תחתונה אני לא בטוח שבלאט מסתדר טוב עם סופרסטארים.

אני לא אוהב שבאים וזורקים כל מיני דברים ארטילאים כמו שהיו כאן ובשרשורים אחרים. כשאתה אומר שדייויד נותן קרדיט מוגזם לאוחיון
זה משהו שיש עליו קונצנזוס. כולם מסכימים על זה, והביקרות היא עניינית ולגיטימית.
כשאתה אומר שבלאט לא מסתדר עם סופרסטארים, זה לחלוטין תלוש, כי עובדה שהוא מסתדר עם סופו, והסתדר עם קירילנקו והאפמן וכו'.

לגבי השיטה - לדעתי יש כאן קצת היסחפות ואפילו קצת צביעות.
בשנה שעברה בלאט התאים לחלוטין את שיטת המשחק לשחקנים שהיו לו, וכולם צהלו ושמחו, והחליטו שזאת השיטה של דייויד למרות שאני לא בטוח
שאפילו בלאט ידע שזאת השיטה שלו.
השנה כשהקבוצה רצה פחות טוב, מחליטים שבלאט הוא עבד של השיטה שאותה התאים לשחקנים של השנה שעברה...
לא יודע, אני לא קונה את זה.
ולמה יש כאן קצת צביעות? כי כשאיבנוביץ' מחליף את ספליטר בבאראץ', והופך אותו לסנטר יורוליג מצויין, כולם מוחאים לו כפיים, שלא משנה מי השחקנים, משנה
מה השיטה וכולם מתאימים את עצמם אליה. אבל כשזה קורה כאן אצלנו (כביכול), אז מעבירים ביקורת...

ד"א בהקשר הזה, הביקורת של שמוליק היא שוב זריקה של סיסמאות לאוויר. "בלאט לא מאמין בתרגילים לקלעים".... OK בסדר.
ספר את זה לאותם בלו ופניני שהיו כאן בשנה שעברה. כנראה שאם לבלאט היה את קארול, אז היו תרגילים לקלעים. אולי פשוט סמית' זה לא קארול...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2011, 12:11

מכבי לא שיחקה הרבה תרגילי קלעים לבלו או פניני. שניהם סמול פורוורדים שלוקח להם יותר זמן לשחרר זריקה מאשר לגארד. סופו הגיע למכבי על תקן פוטנציאל לא ממומש, ככה שבוודאי לא הייתי משווה אותו לאולסטאר מוכח כמו פאפאלוקאס. בעונה שעברה סופו היה פרוייקט שיקום של דייויד שהצליח. המספרים של האפמן נפלו דרסטית בעונה השלישית שלו במכבי. חוץ מזה שאותו כנראה דייויד לא היה מייבש על הספסל. הסנטר הטוב באירופה וכל זה. אני עדיין חושב שדייויד מרגיש יותר בנוח עם פרוייקטים כמו פארגו או סופו מאשר עם סטארים מוכחים. יש סיבה שהוא כל כך התעקש לא לראות את שאראס במכבי.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 12:49

שחף כתב:מכבי לא שיחקה הרבה תרגילי קלעים לבלו או פניני. שניהם סמול פורוורדים שלוקח להם יותר זמן לשחרר זריקה מאשר לגארד. סופו הגיע למכבי על תקן פוטנציאל לא ממומש, ככה שבוודאי לא הייתי משווה אותו לאולסטאר מוכח כמו פאפאלוקאס. בעונה שעברה סופו היה פרוייקט שיקום של דייויד שהצליח. המספרים של האפמן נפלו דרסטית בעונה השלישית שלו במכבי. חוץ מזה שאותו כנראה דייויד לא היה מייבש על הספסל. הסנטר הטוב באירופה וכל זה. אני עדיין חושב שדייויד מרגיש יותר בנוח עם פרוייקטים כמו פארגו או סופו מאשר עם סטארים מוכחים. יש סיבה שהוא כל כך התעקש לא לראות את שאראס במכבי.

מה זה "סטארים מוכחים"? אתה חושב שאם בלאט היה יכול להביא את נבארו, הוא היה מסרב? או שאם הוא פתאום הולך לאמן את ברצלונה, אז הוא ייבש אותו?
זה לחלוטין תלוש מהמציאות.
אני מצטער, אבל פאפאס הוא לא סטאר, בדיוק כמו ששאראס הוא לא סטאר.
הם שחקנים גדולים שנמצאים הרבה מעבר לשיאם.
אני לא אוהב את חוסר השימוש בפאפאס, אבל גם ככה התפקיד שלו לא אמור להיות מרכזי במכבי.

סופו הוא סטאר קלאסי, שבלאט שיקם לו את הקריירה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2011, 13:09

אף אחד לא דיבר על סופו כאחד הסנטרים הטובים ביבשת לפני שנתיים. יש לא מעט שגם קברו את הקריירה שלו. האיש הגיע למשהו כמו 170 קילו ולמכון הרזייה בשוויץ. לפאפס יש רקורד עצום גם אם מבחינת יכולות הוא לא ברמה שהביאה אותו להיות ה-MVP של היורוליג. בלאט לדעתי קצת מפחד מזה שיש לו שחקן עם יותר תארים ממנו בסגל ומעמד כל כך בכיר באירופה. יש גם דברים שלא כל כך תלויים בבלאט. קבוצות של אובראדוביץ' היו נופלות בטופ 16 קבוע אחרי זכייה בגביע ותמיד הוא היה מוסיף משהו שנה אחר כך כדי לחזור לטופ. קבוצות למדו קצת יותר את מכבי, יודעות שאליהו לא שומר ושפניני קולע באחוזים גבוהים לשלוש וסופו לא תמיד משחרר את הכדור מהר אחרי דאבל טים וכו'.
שחף

הודעהעל ידי אורי » 10 דצמבר 2011, 13:43

אני לא אמרתי ש''צועקים'', אמרתי שעונים לא לעניין..
כשאני מדבר על החתמתו של סמית' ומציין שהשחקן מעולם לא הוכיח את עצמו כשחקן שמתאים למכבי, ואף היה אנמי ביותר בפנרבחצ'ה כששיחקה ביורוליג והיתה מנמושות הבית דאז, ובאים לי כמה חבר'ה ''עיניינים'' ומתחילים להגיד לי ''אויי נו באמת, זה גם מה שאמרו בעונה שעברה.. אני סומך על דייויד בלאט'' אז זה יכול לשגע אותי. בסה''כ בלאט לא חסין מטעויות והוא כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יכול להיכשל.
אורי

הודעהעל ידי ankram » 11 דצמבר 2011, 15:58

כנ"ל פרקינס , פארגו , אידסון.
חבל שאתה לא סקאוט של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 17:06

שחף כתב:אף אחד לא דיבר על סופו כאחד הסנטרים הטובים ביבשת לפני שנתיים. יש לא מעט שגם קברו את הקריירה שלו. האיש הגיע למשהו כמו 170 קילו ולמכון הרזייה בשוויץ. לפאפס יש רקורד עצום גם אם מבחינת יכולות הוא לא ברמה שהביאה אותו להיות ה-MVP של היורוליג. בלאט לדעתי קצת מפחד מזה שיש לו שחקן עם יותר תארים ממנו בסגל ומעמד כל כך בכיר באירופה. יש גם דברים שלא כל כך תלויים בבלאט. קבוצות של אובראדוביץ' היו נופלות בטופ 16 קבוע אחרי זכייה בגביע ותמיד הוא היה מוסיף משהו שנה אחר כך כדי לחזור לטופ. קבוצות למדו קצת יותר את מכבי, יודעות שאליהו לא שומר ושפניני קולע באחוזים גבוהים לשלוש וסופו לא תמיד משחרר את הכדור מהר אחרי דאבל טים וכו'.

תראה, פאפאס הוא לא קובי ברייאנט. הוא הגיע אחרי עונה חלשה מאוד מבחינה מקצועית, והוא ממש לא הגיע על תקן סטאר,
אלא על תקן רכז מחליף.
אני מאוד מאוד אופתע אם יש משהו במה שאתה אומר. דייויד אימן במצטבר כמו גדולה מאוד של סטארים אמיתיים. אמנם לא עם כ"כ הרבה תארים כמו פאפאס
אבל שחקנים הרבה יותר חזקים מקצועית והסתדר איתם והצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2011, 17:08

אורי כתב:

אני לא אמרתי ש''צועקים'', אמרתי שעונים לא לעניין..
כשאני מדבר על החתמתו של סמית' ומציין שהשחקן מעולם לא הוכיח את עצמו כשחקן שמתאים למכבי, ואף היה אנמי ביותר בפנרבחצ'ה כששיחקה ביורוליג והיתה מנמושות הבית דאז, ובאים לי כמה חבר'ה ''עיניינים'' ומתחילים להגיד לי ''אויי נו באמת, זה גם מה שאמרו בעונה שעברה.. אני סומך על דייויד בלאט'' אז זה יכול לשגע אותי. בסה''כ בלאט לא חסין מטעויות והוא כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יכול להיכשל.

האמת אני לא כ"כ זוכר טענות כאלה, אבל אולי כן היו.
אם היו אז אתה צודק, זה באמת מעצבן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 11 דצמבר 2011, 17:18

היו גם היו אחינו..
אתה מוזמן לעיין בת'רד שעסק בהחתמתו של סמית' בקיץ.
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran ו־22 אורחים