המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מה עם העונה בה הביא את מכבי לפיינל פור, יחד עם האפמן ומקדונלד?
בפילזן לא היה לו כשלון. חצי קבוצה החליטה לנטוש לו פתאום.
אתה רוצה להזכיר לי מה פיני עשה בקריירת האימון שלו מחוץ למכבי, פרט לאליפות עם הגליל? אתה זוכר איזה כשלונות היו לו פרט לעונה הזאת עם הגליל?
זה שדייויד לא הצליח יותר מדי באירופה באופן יחסי, לא אומר שהוא לא המאמן הכי מתאים למכבי.
אתה קצת מגזים בתיאורים שלך. אין סביבו שום הילה, אלא הערכה מקצועית. כשמבקרים אותו בצורה עניינית, אז זה מתקבל אצל כולם בהבנה. אפשר להסכים ואפשר לא להסכים,
כמו בכל נושא אחר.
felix_r כתב:בסך הכל אני מאוד מסכים עם אורי.
כל פעם שאני מבקר איזו החלטה של בלאט, האנשים פה נכנסים לאטרף. איך אני מעז בכלל??!
לדוגמא, כאשר לפני שבועים הצעתי, שמכבי צריכה לשחק עם הנדריקס וג'יימס ביחד, היו פה כמה שעקצו אותי איך אני בא ללמד את בלאט, אבל מאז פתאום ראינו שההרכב הזה הוא היחיד שמספק הגנה ראויה לציון בעמדת הפאוור פורווארד, וגם בלאט הדגול התחיל להשתמש בו.
אני אחזור ואומר, שבלאט הוא בסך הכל העבד של השיטה שלו. יש לו שיטת משחק הגנתית והוא תמיד מנסה לשחק בשיטה הזאת. כאשר הוא נופל על שחקני הגנה טובים (כמו קירילנקו + חריאפה או איידסון + פרקינס) אז יש לשיטה שלו תוצאות, אבל אם אין לו שחקנים מתאימים, הוא לא יודע לשנות ולהתאים את השיטה לשחקנים. זה ההבדל הגדול בינו לין פיני גרשון. גרשון ידע לתמרן. ב 2001 מכבי של גרשון שיחקה הגנה רצחנית, ואילו ב 2004 היא שיחקה התקפה רצחנית.
שחף כתב:עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.
jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?
באמת, שאני לא ראיתי גם יותר מדי ביקורת על בלאט עד לפני שבועיים-שלושה.
כשמגיעים ההפסדים, מגיעה גם הביקורת, וזה טבעי. אבל אני לא זוכר שהעמידו כאן מישהו מול קו יורים כשהוא ביקר את בלאט.
פליקס - אם אני לא טועה, דיברת על לשים את ג'יימס על גלינארי. היו על זה חילוקי דעות, ובסוף דייויד לא ניסה את זה אז אי אפשר לדעת אם זה היה הולך או לא.
הרכב של ג'יימס והנדריקס הוא הרכב לגיטימי שצריך להשתמש בו יותר, בטח כשבלו בכושר זוועתי.
בכלל הייתי מאוד שמח אם דייויד היה מוחק את סמית' מהרוטיצה ומעביר את בלו לשלוש יחד עם פניני, ומשאיר את עמדה 4 לליאור ולג'יימס.
asafb96 כתב:jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?
באמת, שאני לא ראיתי גם יותר מדי ביקורת על בלאט עד לפני שבועיים-שלושה.
כשמגיעים ההפסדים, מגיעה גם הביקורת, וזה טבעי. אבל אני לא זוכר שהעמידו כאן מישהו מול קו יורים כשהוא ביקר את בלאט.
פליקס - אם אני לא טועה, דיברת על לשים את ג'יימס על גלינארי. היו על זה חילוקי דעות, ובסוף דייויד לא ניסה את זה אז אי אפשר לדעת אם זה היה הולך או לא.
הרכב של ג'יימס והנדריקס הוא הרכב לגיטימי שצריך להשתמש בו יותר, בטח כשבלו בכושר זוועתי.
בכלל הייתי מאוד שמח אם דייויד היה מוחק את סמית' מהרוטיצה ומעביר את בלו לשלוש יחד עם פניני, ומשאיר את עמדה 4 לליאור ולג'יימס.
לא, הסכמתי על התוכן של ההודעה שלו, לא על ההתנפלות
מה שכן, כן היה ניסיון של לא מעט אנשים פה להגן עליו בכל מחיר, למרות שנאמרת פה גם ביקורת מצד חלק מהאוהדים
אני חושב בסך הכל שאם יש מקום לביקורת עיוורת על ההנהלה, על אחת כמה וכמה על בלאט שנראה ממש לא טוב השנה. בעיקר בהצבת הרכבים הזויים למדי, הרבה עצבים, וקרדיט בלתי נגמר לחלק מהשחקים, לעומת שחקנים מצוינים שעל כל שטות יורדים לספסל לצמיתות
jol9 כתב:שחף כתב:עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.
שחף, אתה תמיד היית נגדו. אני עוד זוכר את הויכוחים איתך שבהם טענת שהוא לא הגיע לשום הישג משמעותי בקריירת האימון שלו ואפילו
ביטלת בקלילות את אליפות האירופה שלקח עם נבחרת רוסיה.
שנה שעברה נעלמת לנו (אחרי שטענת בספטמבר שאפשר לזרוק את העונה לפח)...
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.
שחף, אתה תמיד היית נגדו. אני עוד זוכר את הויכוחים איתך שבהם טענת שהוא לא הגיע לשום הישג משמעותי בקריירת האימון שלו ואפילו
ביטלת בקלילות את אליפות האירופה שלקח עם נבחרת רוסיה.
שנה שעברה נעלמת לנו (אחרי שטענת בספטמבר שאפשר לזרוק את העונה לפח)...
דווקא החמאתי מאוד לדייויד ובצדק על העונה שעברה. השנה זה נראה פשוט לא טוב. הקבוצה לא שוטפת ברוב המשחקים ודייויד נכנס לקרבות אגו ראש בראש עם פאפאלוקאס ונותן קרדיט מוגזם לנגר כמו יוגב. כמו שפליקס רשם, יש לי תחושה שבלאט מעדיף מראש שחקנים מסויימים בזכות ההתאמה שלהם לשיטת המשחק שלו. אני לא זוכר את פיני נכנס לדברים האלה עם השחקנים המובילים שלו. הוא סיפסל את שאראס פעמיים אבל לא היה ספק על מי הוא סומך במאני טיים. ב-7\0 מול סיינה מכבי הלכה לתרגיל שבו האיש זורק שלשה. שורה תחתונה אני לא בטוח שבלאט מסתדר טוב עם סופרסטארים.
שחף כתב:מכבי לא שיחקה הרבה תרגילי קלעים לבלו או פניני. שניהם סמול פורוורדים שלוקח להם יותר זמן לשחרר זריקה מאשר לגארד. סופו הגיע למכבי על תקן פוטנציאל לא ממומש, ככה שבוודאי לא הייתי משווה אותו לאולסטאר מוכח כמו פאפאלוקאס. בעונה שעברה סופו היה פרוייקט שיקום של דייויד שהצליח. המספרים של האפמן נפלו דרסטית בעונה השלישית שלו במכבי. חוץ מזה שאותו כנראה דייויד לא היה מייבש על הספסל. הסנטר הטוב באירופה וכל זה. אני עדיין חושב שדייויד מרגיש יותר בנוח עם פרוייקטים כמו פארגו או סופו מאשר עם סטארים מוכחים. יש סיבה שהוא כל כך התעקש לא לראות את שאראס במכבי.
jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?
שחף כתב:אף אחד לא דיבר על סופו כאחד הסנטרים הטובים ביבשת לפני שנתיים. יש לא מעט שגם קברו את הקריירה שלו. האיש הגיע למשהו כמו 170 קילו ולמכון הרזייה בשוויץ. לפאפס יש רקורד עצום גם אם מבחינת יכולות הוא לא ברמה שהביאה אותו להיות ה-MVP של היורוליג. בלאט לדעתי קצת מפחד מזה שיש לו שחקן עם יותר תארים ממנו בסגל ומעמד כל כך בכיר באירופה. יש גם דברים שלא כל כך תלויים בבלאט. קבוצות של אובראדוביץ' היו נופלות בטופ 16 קבוע אחרי זכייה בגביע ותמיד הוא היה מוסיף משהו שנה אחר כך כדי לחזור לטופ. קבוצות למדו קצת יותר את מכבי, יודעות שאליהו לא שומר ושפניני קולע באחוזים גבוהים לשלוש וסופו לא תמיד משחרר את הכדור מהר אחרי דאבל טים וכו'.
אורי כתב:jol9 כתב:פליקס, אורי ואסף, מי אלה ה"כולם" האלה שצועקים עליכם כשאתם מבקרים את בלאט?
אני לא אמרתי ש''צועקים'', אמרתי שעונים לא לעניין..
כשאני מדבר על החתמתו של סמית' ומציין שהשחקן מעולם לא הוכיח את עצמו כשחקן שמתאים למכבי, ואף היה אנמי ביותר בפנרבחצ'ה כששיחקה ביורוליג והיתה מנמושות הבית דאז, ובאים לי כמה חבר'ה ''עיניינים'' ומתחילים להגיד לי ''אויי נו באמת, זה גם מה שאמרו בעונה שעברה.. אני סומך על דייויד בלאט'' אז זה יכול לשגע אותי. בסה''כ בלאט לא חסין מטעויות והוא כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יכול להיכשל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran ו־22 אורחים