המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שימו לב,את המשחקים של מכבי בימי שני משדרים בערוץ 5+לייב...את המשחק היום של ירושלים-נתניה משדרים בספורט5..
LIAV10 כתב:בנקס פשוט שחקן מדהים..
ליורוליג..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:בנקס פשוט שחקן מדהים..
ליורוליג..
הוא בהחלט שחקו טוב אבל נראה לי שהוא עדיין בגדר הימור למכבי
חבל שמכבי לא מנסה להחתים שחקנים על חוזה לחודש-חודשיים עם אופציה להארכה ואז במידה והוא מתאים גם ליורוליג הרווחנו בגדול
אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל אולי אם מכבי תפצה את השחקן במידה ולא תאריך לו את החוזה זה יגדיל את הסיכויים למהלכים כאלו
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:בנקס פשוט שחקן מדהים..
ליורוליג..
חבל שמכבי לא מנסה להחתים שחקנים על חוזה לחודש-חודשיים עם אופציה להארכה ואז במידה והוא מתאים גם ליורוליג הרווחנו בגדול
אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל אולי אם מכבי תפצה את השחקן במידה ולא תאריך לו את החוזה זה יגדיל את הסיכויים למהלכים כאלו
אני לא רואה סיבה שהוא לא יצליח, הוא מלא בביטחון, נראה כמו אחלה בנאדם, אחוזים טובים, מגוון יכולות..
גם במידה והוא חותם במכבי בקיץ הבא הוא כנראה יתנפח קצת כמו שעשו לדוגמא ג'יימס ופארגו לפני שהגיעו למכבי..
חנו'ש כתב:הבראדלי הזה לא היה אמור לעזוב??
מה הוא עדיין עושה שם?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:בנקס פשוט שחקן מדהים..
ליורוליג..
אני לא רואה סיבה שהוא לא יצליח, הוא מלא בביטחון, נראה כמו אחלה בנאדם, אחוזים טובים, מגוון יכולות..
גם במידה והוא חותם במכבי בקיץ הבא הוא כנראה יתנפח קצת כמו שעשו לדוגמא ג'יימס ופארגו לפני שהגיעו למכבי..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:בנקס פשוט שחקן מדהים..
ליורוליג..
הבעיה היא שעל כל פרקינס ופארגו יש סימונס ווויליאמס
חנו'ש כתב:הבראדלי הזה לא היה אמור לעזוב??
מה הוא עדיין עושה שם?
חנו'ש כתב:חחח איך דני פרנקו הכניס להפועל:
המראיינת: מול אריות הליגה אתם קצת מתקשים?
פרנקו: אין אריות, יש אריה אחד והוא צהוב כחול, כל שאר הקבוצות הם פוחות יותר אותה רמה. הקבוצה שפגשנו היום לא שונה מהקבוצה שנפגוש בשבוע הבא.
Euro_Basket כתב:פרנקו צודק ב-100%. קשה להצביע כבר מעכשיו אלו קבוצות חוץ ממכבי יהיו בפיינל פור של הקופליאדה.
חנו'ש כתב:חחח איך דני פרנקו הכניס להפועל:
המראיינת: מול אריות הליגה אתם קצת מתקשים?
פרנקו: אין אריות, יש אריה אחד והוא צהוב כחול, כל שאר הקבוצות הם פוחות יותר אותה רמה. הקבוצה שפגשנו היום לא שונה מהקבוצה שנפגוש בשבוע הבא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים