asafb96 כתב:נו, קברתם את העונה כבר, הרגתם את כל העולם ואשתו, והנה, ניצחנו. הרבה חברה חייבים פה כמה הסברים![]()
גם אני בהחלט מוריד את הכובע בפני בלאט. למעט ההכנסה של מאלט במקום אוחיון, כלטעמי הוא היה צריך להכניס את פאפאס במקום אוחיון, בסוף הרבע השלישי, ומעט מדי דקות לג'יימס וריץ' ביחד, שההרכב הזה עבד הכי טוב, הניהול שלו היה מופתי. תענוג. כל הכבוד! הפסיק עם הניסויים כמו שקיווינו, קיצר את הרוטציה כמו שקיווינו, והשגנו ניצחון גדול. אבל לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הסדרה רחוקה מלהיות גמורה. הולך להיות סופר קשה.
פאפאס הוכיח איזה שחקן גדול הוא. עם בטחון בתחתונים, שהוא לא רואה מגרש, עלה, ועשה כמה מהלכים גדולים. אוחיון ענק! גם לאנגפורד, פשוט תענוג של שחקן. אני הייתי היום נותן לו מיליון וחצי דולר ל3 שנים, וסוגר את הסיפור איתו. שחקן יעיל ויציב ברמות מדהימות.
סופו היה מצוין. באמת מצוין. הוכיח שהוא יכול להתמודד גם עם אוברדוביץ'. עם לא השופטים, הוא היה הרבה יותר טוב, אבל במעט ששיחק היה סופר יעיל. איזה דאנק פסיכי הוא דפק. כל הכבוד גם לסמית' וכמובן לבלו.
צודק.
אני הכי שמח בשביל סופו ובשביל פאפאס. בשבילם, זה כמו להגיע למקום ששונאים אותם ולתקוע אצבע בפנים ל-20000 פנאטים שמקללים אותם כל המשחק.
הסברים... אין מה להסביר. אצלי יש מחלה שנקראת אהדה פסימו-אגרסיבית. זה ככה למכבי וזה ככה לרפא. אני אף פעם לא באמת מאמין בהם,
וזאת דפיקות מעצבנת.
אני מאוד שמח שדייויד הפך את היוצרות, כי אחרי יום שלישי, באמת שהוא קיבל כאן שטיפה רצינית. הוא אולי לא ברמה של השועל, אבל הוא בהחלט מאמן חושב, מאמן חכם, מאמן
שעובד קשה, ומוציא מהקבוצה שלו דברים יפים מאוד.
עבור מכבי הוא המאמן הכי טוב לדעתי.