הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 21:58

asafb96 כתב:נו, קברתם את העונה כבר, הרגתם את כל העולם ואשתו, והנה, ניצחנו. הרבה חברה חייבים פה כמה הסברים ;)
גם אני בהחלט מוריד את הכובע בפני בלאט. למעט ההכנסה של מאלט במקום אוחיון, כלטעמי הוא היה צריך להכניס את פאפאס במקום אוחיון, בסוף הרבע השלישי, ומעט מדי דקות לג'יימס וריץ' ביחד, שההרכב הזה עבד הכי טוב, הניהול שלו היה מופתי. תענוג. כל הכבוד! הפסיק עם הניסויים כמו שקיווינו, קיצר את הרוטציה כמו שקיווינו, והשגנו ניצחון גדול. אבל לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הסדרה רחוקה מלהיות גמורה. הולך להיות סופר קשה.
פאפאס הוכיח איזה שחקן גדול הוא. עם בטחון בתחתונים, שהוא לא רואה מגרש, עלה, ועשה כמה מהלכים גדולים. אוחיון ענק! גם לאנגפורד, פשוט תענוג של שחקן. אני הייתי היום נותן לו מיליון וחצי דולר ל3 שנים, וסוגר את הסיפור איתו. שחקן יעיל ויציב ברמות מדהימות.
סופו היה מצוין. באמת מצוין. הוכיח שהוא יכול להתמודד גם עם אוברדוביץ'. עם לא השופטים, הוא היה הרבה יותר טוב, אבל במעט ששיחק היה סופר יעיל. איזה דאנק פסיכי הוא דפק. כל הכבוד גם לסמית' וכמובן לבלו.

צודק.
אני הכי שמח בשביל סופו ובשביל פאפאס. בשבילם, זה כמו להגיע למקום ששונאים אותם ולתקוע אצבע בפנים ל-20000 פנאטים שמקללים אותם כל המשחק.

הסברים... אין מה להסביר. אצלי יש מחלה שנקראת אהדה פסימו-אגרסיבית. זה ככה למכבי וזה ככה לרפא. אני אף פעם לא באמת מאמין בהם,
וזאת דפיקות מעצבנת.

אני מאוד שמח שדייויד הפך את היוצרות, כי אחרי יום שלישי, באמת שהוא קיבל כאן שטיפה רצינית. הוא אולי לא ברמה של השועל, אבל הוא בהחלט מאמן חושב, מאמן חכם, מאמן
שעובד קשה, ומוציא מהקבוצה שלו דברים יפים מאוד.
עבור מכבי הוא המאמן הכי טוב לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2012, 21:59

מכביסט27 כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שהפסדתי את המשחק הזה!! :o
מצאתי לי מתי ללכת להצגה....
ועוד לחשוב שאחרי שלשום כבר חשבתי שאולי עדיף לא לראות....

לפחות הקלטת אותו? משו? חבל שתפסידי את אחד המשחקים הטובים שהיו העונה לא רק למכבי אלא ביורוליג בכלל. בשביל זה אנשים קונים כרטיסים רבותיי.

רואה עכשיו את השידור החוזר.... :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2012, 21:59

למי שרוצה לפרק עצבים על גרינוולד זה הזמן-הוא בצאט בוואלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2012, 22:00

ד''א, השיר על פאפאלוקאס שהגיע מהאוהדים של פאו דיבר על אמא שלו..אני מניחה שהם לא אמרו איזה עוגות טעימות היא עושה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 22 מרץ 2012, 22:01

asafb96 כתב:נו, קברתם את העונה כבר, הרגתם את כל העולם ואשתו, והנה, ניצחנו. הרבה חברה חייבים פה כמה הסברים ;)
גם אני בהחלט מוריד את הכובע בפני בלאט. למעט ההכנסה של מאלט במקום אוחיון, כלטעמי הוא היה צריך להכניס את פאפאס במקום אוחיון, בסוף הרבע השלישי, ומעט מדי דקות לג'יימס וריץ' ביחד, שההרכב הזה עבד הכי טוב, הניהול שלו היה מופתי. תענוג. כל הכבוד! הפסיק עם הניסויים כמו שקיווינו, קיצר את הרוטציה כמו שקיווינו, והשגנו ניצחון גדול. אבל לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הסדרה רחוקה מלהיות גמורה. הולך להיות סופר קשה.
פאפאס הוכיח איזה שחקן גדול הוא. עם בטחון בתחתונים, שהוא לא רואה מגרש, עלה, ועשה כמה מהלכים גדולים. אוחיון ענק! גם לאנגפורד, פשוט תענוג של שחקן. אני הייתי היום נותן לו מיליון וחצי דולר ל3 שנים, וסוגר את הסיפור איתו. שחקן יעיל ויציב ברמות מדהימות.
סופו היה מצוין. באמת מצוין. הוכיח שהוא יכול להתמודד גם עם אוברדוביץ'. עם לא השופטים, הוא היה הרבה יותר טוב, אבל במעט ששיחק היה סופר יעיל. איזה דאנק פסיכי הוא דפק. כל הכבוד גם לסמית' וכמובן לבלו.

אני לא אגיד מופתי, אבל כן אני מסכים איתך.
אגב שכחתי ואני לא יודע איך אבל סופו שיחק מעולה ראו את הרצון שלו היום - חבל שהוא לא יציב מנטלית.
ובאמת אני לא יודע איך פאפאס עשה את זה - כשכולם מקללים אותו והוא לא קיבל דקה כל המשחק ובשיא הלחץ, וממש עצבן אותי שבלאט לחש לפאפא כל מיני מילות עידוד אני משער סטייל "אתה אלוף בלה בלה זה הרגע שלך", כשהוא צריך אותו הוא נותן לו לשחק, וכשהוא עושה טעות הכי קטנה הוא יוצא ישר(לעומת סמית,לאנג וכל השחקנים ברוטציה בערך).
אני באמת חושב שבלאט שונא את זה שפאפאס מלמד כל מיני דברים את השחקנים ונותן להם הוראות - אולי בלאט מרגיש שזה מוריד מהסמכות שלו.
orelzor

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 מרץ 2012, 22:01

משחק שעמד בסימן אחד - חוסר נסיון.
בלאט הוא מאמן חכם והוא מבין היטב עד כמה חוסר נסיון הוא משמעותי במעמדים כאלו ולכן הוא בחר ללכת על השחקנים הכי פחות מנוסים שלו.
סמית' ולגנפרוד שלעולם לא השתתפו בסדרה רבע גמר היורוליג, שון ג'יימס (ש"אינו מתאים לרמות האילו") בעונת הרוקי שלו ביורוליג וכמובן, הרכז הטוב ביותר של מכבי, הרוקי יוגב אוחיון, הם השחקנים אשר עשו את ההבדל במשחק הזה, יחד עם שחקן הרבה יותר מנוסה בשם דיויד בלו.

השחקן המצטיין של המשחק הזה הוא ללא ספק שארונאס יאסקביצ'וס.
הגנה גרועה, עבירות לא חכמות במיוחד וכמובן, שתי החטאות גדולות ברגעי הקלאץ', נתנו היום למכבי את המשחק.
אין לנו אלא להודות לשחקן ענק שתרם היום למכבי לא פחות מאשר הוא עשה בימים הגדולים.

לגבי העתיד, למרות המשחק המדהים, הייתי ממליץ להנמיך ציפיות ולנהוג בצניעות.
פאו עדיין קבוצה טובה יותר ואסור להקל ראש באורודוביץ'. אמנם למכבי יש גם את יתרון חוסר הנסיון וכעת, גם את יתרון הביתיות, אבל זה לא הולך להיות קל.

בכל אופן, אחד המשחקים הגדולים ביותר שיצא לי לראות, לא יורד מנס ז'לגיריס. רק שנזכה לעוד משחקים כאלו.

מילה על השיפוט - גועל נפש.
מילה על מאריץ' - מקווה מאוד שזה לא יהיה הסנטר של מכבי בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2012, 22:06

חביב אורנג'ד כתב:משחק שעמד בסימן אחד - חוסר נסיון.
בלאט הוא מאמן חכם והוא מבין היטב עד כמה חוסר נסיון הוא משמעותי במעמדים כאלו ולכן הוא בחר ללכת על השחקנים הכי פחות מנוסים שלו.
סמית' ולגנפרוד שלעולם לא השתתפו בסדרה רבע גמר היורוליג, שון ג'יימס (ש"אינו מתאים לרמות האילו") בעונת הרוקי שלו ביורוליג וכמובן, הרכז הטוב ביותר של מכבי, הרוקי יוגב אוחיון, הם השחקנים אשר עשו את ההבדל במשחק הזה, יחד עם שחקן הרבה יותר מנוסה בשם דיויד בלו.

הגנה גרועה, עבירות לא חכמות במיוחד וכמובן, שתי החטאות גדולות ברגעי הקלאץ', נתנו היום למכבי את המשחק.
אין לנו אלא להודות לשחקן ענק שתרם היום למכבי לא פחות מאשר הוא עשה בימים הגדולים.

פאו עדיין קבוצה טובה יותר ואסור להקל ראש באורודוביץ'. אמנם למכבי יש גם את יתרון חוסר הנסיון וכעת, גם את יתרון הביתיות, אבל זה לא הולך להיות קל.

בכל אופן, אחד המשחקים הגדולים ביותר שיצא לי לראות, לא יורד מנס ז'לגיריס. רק שנזכה לעוד משחקים כאלו.

זה פשוט לא ייאמן כמה אתה מנסה לרדת בכוח של שאראס ולא מוכן להודות בטעות שלך לגביו. כנראה שכחת שהשחקן הזה הביא לך 2 גביעי אירופה.
שאראס נתן משחק ענק היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 מרץ 2012, 22:08

חביב-חוסר האובייקטיביות שלך זועק לשמיים.
שאראס היה פנטסטי היום, נקודה. יוצא מהכלל. ההחטאה בסוף היא לא זריקה הכי נוחה, ובאותה מידה אפשר לומר שגם דיא החטיא זריקת קלאץ', אבל הוא היה היום מצוין. לא צריך ללכת ראש בקיר, ואפשר להודות שטעית
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 22:09

שאראס היה מצוין בהתקפה, וחלש בהגנה.
במשחק הראשון לא ניצלנו את חולשתו. כתבתי את זה אחרי המשחק.
במשחק הזה בלאט כל הזמן ניצל את חולשתו של שאראס בהגנה וטחן אותו פעם אחר פעם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:11

חביב אורנג'ד כתב:משחק שעמד בסימן אחד - חוסר נסיון.

חביב, אם לא הייתי יודע שאתה מתמטיקאי, הייתי אומר שאתה עו"ד או עיתונאי. כל מה שאתה אומר הוא פרשנות אישית שלך, בלי טיפה של התבססות על עובדות אובייקטיביות.
אם אתה חושב שיש איזשהו אוהד יווני שלא שמח מהמשחק של שאראס היום, אז אתה הוזה. גם פאפאס נתן למכבי כמה דקות יקרות מפז.
ומה תגיד על DD ובטיסט, שהם שחקני יורוליג מנוסים מאוד?

בקיצור, אני מציע שתרד מהעניין הזה. מה שקורה במשחק אחד לא מפריך שום תזה וגם לא מוכיח אותה.
נסיון זה דבר חשוב, וגם כשרון, פיזיות, מאמן טוב, לב ונשמה וכו'. בדר"כ לקבוצות הגדולות יש מכל אלה, ואין שום צורך או סיבה לזלזל באיזשהו מהגורמים האלה.
אם אתה חושב שאני טועה, אז תחזור למשחק בשנה שעברה מול פאו בגמר, או למשחק של פאו בגמר 2008 (נדמה לי), או לגמרים של מכבי, או לאלה של צסקא, ותגיד לי
שלנסיון לא היה משמעות בכל אלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2012, 22:14

איפה חנו'ש?
שישלחו ניידת לביתה לבדוק אם הכל בסדר :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 מרץ 2012, 22:14

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שהפסדתי את המשחק הזה!! :o
מצאתי לי מתי ללכת להצגה....
ועוד לחשוב שאחרי שלשום כבר חשבתי שאולי עדיף לא לראות....

אני מצטער לאכזב אבל הפסדת את אחד ממשחקי הכדורסל הגדולים באירופה בשנים האחרונות ואני לא מגזים.

ממש ככה. חוצמזה, למה להודות בקול רם?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2012, 22:16

אוחיון היה מצויין,לאנגפורד אדיר-עשה את הנקודות שלו וגם חילק אסיסטים חשובים וסמית' הראה את היכולות שלו גם ביורוליג
מוזר שבסוף הקו האחורי של מכבי הוא זה שמצטיין בשלבים המכריעים אחרי שהיללנו בצדק את הקו הקדמי שלנו וטענו שהקו האחורי חלש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מרץ 2012, 22:18

felix_r כתב:איפה חנו'ש?

חחחח
אפשר לשלוח אותה עכשיו כשאני מגלה מה הפסדתי.... :bigsmile2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 22:24

קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.
עבירה על שאראס? אם תראו את המהלך בהילוך חוזר תראו ששאראס עשה צעדים לפני הזריקה, כך שלא ממש משנה אם היה פאול או לא. חוץ מזה, היה שיפוט ביתי כל המשחק אז מה איכפת לי אם דפקו אותם פעם אחת.
עכשיו כבר הכל יכול לקרות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2012, 22:25

קודי כתב:קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.
עבירה על שאראס? אם תראו את המהלך בהילוך חוזר תראו ששאראס עשה צעדים לפני הזריקה, כך שלא ממש משנה אם היה פאול או לא. חוץ מזה, היה שיפוט ביתי כל המשחק אז מה איכפת לי אם דפקו אותם פעם אחת.

יובל, בגיל שלך, אני מקווה שיש לך חיוג מקוצר לשח"ל... :bigsmile2
משחקים כאלה לא מומלצים לאף אחד מעל גיל 15.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 22 מרץ 2012, 22:26

חנו'ש כתב:

חחחח

אבל כייף לך שאת רואה את השידור החוזר.
לי אין את הערוץ הזה והייתי שמחה לראות אותו שוב עכשיו מההתחלה. רק בלי התקף הלב :D

אגב, שאראס בסוף המשחק, היה אחד הירוקים היחידים שחייך...
כאילו מכיר את הסיפור כבר.
מעניין איך יקבלו אותו בנוקיה ואם זה יעזור לו לשחק טוב או דווקא לא.
יוצא שזו פעם ראשונה מאז שהוא עזב כאן שהוא מתמודד מול מכבי בנוקיה, לא??
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2012, 22:28

עלמה צהובה כתב:
חנו'ש כתב:

חחחח

אבל כייף לך שאת רואה את השידור החוזר.
לי אין את הערוץ הזה והייתי שמחה לראות אותו שוב עכשיו מההתחלה. רק בלי התקף הלב :D

אגב, שאראס בסוף המשחק, היה אחד הירוקים היחידים שחייך...
כאילו מכיר את הסיפור כבר.
מעניין איך יקבלו אותו בנוקיה ואם זה יעזור לו לשחק טוב או דווקא לא.
יוצא שזו פעם ראשונה מאז שהוא עזב כאן שהוא מתמודד מול מכבי בנוקיה, לא??

כן,ואם אני לא טועה גם לפני זה הוא לא שיחק מול מכבי
בכל מקרה הקהל צריך להריע לו בפתיחה אבל במשחק עצמו הוא אויב לכל דבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 22 מרץ 2012, 22:30

jol9 כתב:
קודי כתב:קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.

ואני בגיל שלך לא הייתי מתחצפנת לאנשים מבוגרים ממך :cool
נראה לי שמשחקים כאלה של מכבי, מביאים גם בני נוער לתור בקרדיולוגית... :D :heart
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי קודי » 22 מרץ 2012, 22:30

jol9 כתב:

צודק, אבל אני כנראה כבר לא אצליח להחלים ממחלת הצהבת כך שאין סיכוי שאחמיץ משחק, גם אם זה יעלה בהתקף לב.
אגב, בלאט עשה משהו שהמלצנו לו היום וזה קיצור משמעותי של הרוטציה. חוץ מדקה פה ושם אין מקום לשחקנים כמו מאלט ובורשטיין וגם פניני בכושרו הנוכחי לא ממש עוזר. בלאט גם שם איקס על אליהו, שפתח בחמישיה ואחרי שהןרד לספסל 4 דקות מתחילת המשחק לא חזר למגרש, למרות בעיית העבירות של הגבוהים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים