פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2012, 15:18

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קובי כתב:אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.
לבנאדם הזה אסור ללבוש צהוב, no matter what.
ואפשר לחשוב איזו פגיעה מקצועית זו תהיה... big deal... סתם בלון מנופח מדיי כל הסיפור הזה. כולה פאקינ' יוגב אוחיון, שלא הצליח להתברג בחמישייה של מגדל עונה קודם לכן.
באמת שעשו מכל הסיפור הזה יותר ממה שהוא.

שכחת את YOGI BRAKE A LEG... ;)

מסכים לגמרי. גם אם הוא ירצה להתפייס, אין לאפס הזה מקום כאן. שימשיך לדשדש בליגות באירופה כמו אפיק ניסים, או שיחזור למגדל, גליל, ושאר הקבוצות בארץ. נראה מי תשלם לו כמו שהוא היה יכול לקבל במכבי.

חשוב מאוד שגם יוגב וגם יתר השחקנים הישראלים ילמדו את הלקח הזה, ואם בדרך צריך "להקריב" את יוגב (שבלי שום קשר זה מגיע לו לחלוטין) אז ניחא.

הבעיה היא שבכדורגל נותנים עונשים כמו שצריך בזמן שבכדורסל תמיד השחקן יוצא בזול(אחושרמוטה בזול)אז אין הרתעה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2012, 15:20

כרמל, ההרתעה תהיה בעצם זה שהוא לעולם לא ישחק במכבי וכשהוא יחזור לשחק בארץ האפשרויות שלו יהיו מגדל וגליל במקרה הטוב. זה כמובן מעבר לשריקות הבוז הצורמות שהוא יקבל כל פעם שהוא ישחק בהיכל, גם במדי הנבחרת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2012, 15:33

האשכול הזה מעצבן אותי, אי אפשר לנעול אותו, נמאס להתעסק כל כך הרבה בזבל קטן ומסריח כמו אוחיון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 02 יולי 2012, 15:34

LIAV10 כתב:האשכול הזה מעצבן אותי, אי אפשר לנעול אותו, נמאס להתעסק כל כך הרבה בזבל קטן ומסריח כמו אוחיון..

אם רק היה משהו אחר בקייץ הזה להתעסק בה..
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2012, 15:36

קודי כתב:כרמל, ההרתעה תהיה בעצם זה שהוא לעולם לא ישחק במכבי וכשהוא יחזור לשחק בארץ האפשרויות שלו יהיו מגדל וגליל במקרה הטוב. זה כמובן מעבר לשריקות הבוז הצורמות שהוא יקבל כל פעם שהוא ישחק בהיכל, גם במדי הנבחרת.

אני לא מסכימה

הרתעה צריכה להיות קודם כל מהגוף האחראי על השחקנים בשביל שיידעו שחוזה זה בגדר עובדה ולא בגדר המלצה..עד עכשיו הם נכשלים בזה נחרצות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יולי 2012, 09:41

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2012, 11:01

Holiday_Armadillo כתב:עוד כתבה על הפושטק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4251133,00.html

אני מקווה וגם מאמין שהוא ימשיך במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי tomerp » 04 יולי 2012, 11:04

felix_r כתב:

באמת?! אני כבר לא יכול לראות אותו לובש צהוב......הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לשחק במכבי, אז למה אנחנו צריכים אותו?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2012, 11:05

tomerp כתב:
felix_r כתב:

באמת?! אני כבר לא יכול לראות אותו לובש צהוב......הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לשחק במכבי, אז למה אנחנו צריכים אותו?

באמת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 11:12

felix_r כתב:
tomerp כתב:
felix_r כתב:

באמת.

באסה לך, לא רוצה לראות את האפס ממשיך במכבי, אבל אתה כולך מלא בסתירות פנימיות, מצד אחד אתה מאשים את ההנהלה בכך שחתמו על חוזה דפוק, מצד שני אתה אומר שאתה מאמין שישאר, תן הסבר הגיוני למה לדעתך הוא ישאר? הרי מכבי שפכו עליו הרבה רפש בתקשורת, הוא יקבל בוז גדול מרוב האוהדים למה לו כל זה? הרי הוא בכלל לא חתום במכבי(שלא יודעת לעשות חוזים), ויכול ללכת לעשות מליונים בקובאן?(אין סיכוי שמכבי תשפר לו חוזה לרמות שמתקרבות לקובאן, יותר מ450K הוא לא יקבל כאן בכל מצב, ועל זה אני מוכן לחתום).
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2012, 11:21

אני לא מלא בשום סתירות.
אני לא כועס עליו אלא על מכבי, שלא ידעו לכתוב חוזה כמו שצריך כאילו היו איזה הפועל באר-יעקוב.
אני לא כועס על בן אדם כשהוא רוצה ללכת למקום, בו היציעו לו פי 5 יותר כסף. פי 5 !!! היציעו לך פעם משכורת פי 5 יותר גבוהה?
זה לא שהוא גדל במכבי מהנוער כמו הלפרין. הוא לא שחקן בית ואין לו סנטימנטים למכבי, בסך הכל בא למכבי כדי להתפרנס בכבוד.

בקשר למה שהוא אמר או לא אמר על מכבי... מצטער, אבל אני לא קונה את "ציטוטים" של וואלה. לא מצד אוחיון ולא מצד פדרמן (על פי ואללה גם הוא אמר דברים מגעילים).

.נ.ב. אני מבטיח לך, שרוב השחקנים ששיחקו הי פעם במכבי עשו בעיות לפה ולשם, רק שפעם לא היו כותבים את זה בתקשורת. היום בעידן האינטרנט ואתרים המסריחים אתה פתאום רואה את הכביסה המלוכלכת יוצאת החוצה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 11:37

felix_r כתב:אני לא מלא בשום סתירות.
אני לא כועס עליו אלא על מכבי, שלא ידעו לכתוב חוזה כמו שצריך כאילו היו איזה הפועל באר-יעקוב.
אני לא כועס על בן אדם כשהוא רוצה ללכת למקום, בו היציעו לו פי 5 יותר כסף. פי 5 !!! היציעו לך פעם משכורת פי 5 יותר גבוהה?
זה לא שהוא גדל במכבי מהנוער כמו הלפרין. הוא לא שחקן בית ואין לו סנטימנטים למכבי, בסך הכל בא למכבי כדי להתפרנס בכבוד.

בקשר למה שהוא אמר או לא אמר על מכבי... מצטער, אבל אני לא קונה את "ציטוטים" של וואלה. לא מצד אוחיון ולא מצד פדרמן (על פי ואללה גם הוא אמר דברים מגעילים).

.נ.ב. אני מבטיח לך, שרוב השחקנים ששיחקו הי פעם במכבי עשו בעיות לפה ולשם, רק שפעם לא היו כותבים את זה בתקשורת. היום בעידן האינטרנט ואתרים המסריחים אתה פתאום רואה את הכביסה המלוכלכת יוצאת החוצה.

כן אבל אם הוא יישאר(למרות כל הרפש), מה זה אומר עליו? שהוא פישר קטן שקפץ מעל הפופיק, וכנראה שהוא חתום כאן לשנה הבאה כמו גדול, אם החוזה היה חד-משמעי אומר שהוא שחקן חופשי, אני לא רואה שום סיבה שבעולם שייותר על הכסף הרוסי, ויחזור לכאן, רק בשביל לקבל בוז מהאוהדים. לו היה ליוגב טיפה שכל(בהנחה שאתה צודק והוא בסופו של דבר יישאר כאן), היה משלים עוד שנה ומתפרנס "בכבוד", והיה שנה הבאה חופשי ומאושר(ומעושר), מה עשה לו טוב כל הסיפור הזה? סה"כ הוא מצטייר כמו ילד קטן ללא עמוד שידרה.

נ.ב עידן האינטרנט זה לא משהו חדש, קיים כבר עשור, וזה המקרה המגעיל ביותר בעשור האחרון, ללא תחרות.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 11:41

גנדי, אפשר באיזשהו מקום צהבין את הרצון של שחקן לקפוץ על הצעה גדולה. מי יודע מה יקרה בעונה הבאה. אולי הוא ייתן עונה גרועה, וחוזה גדול כבר לא יהיה רלוונטי עבורו.

לי אין שום בעיה עם הרצון שלו להתפתח ולהשתדרג, הבעיה שלי היא שהוא עשה את זה בצורה לא מכובדת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2012, 11:43

תגידו , יוגב התראיין איפה שהוא לגבי הפרשה הזאת ?? הכל זה מקורבים/סוכנים אבל ממנו לא שמענו מילה .
אם בסופו של דבר הוא יתנצל (לא דרך סוכן אלא הוא אישית) אני מאמין שהוא ישחק במכבי .
מה שכן הוא יצטרך לעשות את זה בצורה מעוד משכנעת כדי לגרום לקהל (ולי) להחזיר את האמון בו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2012, 11:46

למה השדרוג של קזאן, אמור לעניין אותנו?
הפר חוזה נקודה. אין שום סיבה להפר חוזה וזה גם לא חוקי..

אני מרחם על מי שיקבל את אוחיון בחזרה..
ואיך בכלל אפשר להשוות את הלפרין שסגר יפה מאוד את העיסקה שלו ביחד עם מכבי ואולימפיאקוס..

יוגב הוא לא פחות מזבל קטן וחוצפן שהשתן עלה לו לראש..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 11:47

jol9 כתב:גנדי, אפשר באיזשהו מקום צהבין את הרצון של שחקן לקפוץ על הצעה גדולה. מי יודע מה יקרה בעונה הבאה. אולי הוא ייתן עונה גרועה, וחוזה גדול כבר לא יהיה רלוונטי עבורו.

לי אין שום בעיה עם הרצון שלו להתפתח ולהשתדרג, הבעיה שלי היא שהוא עשה את זה בצורה לא מכובדת.

הרצון שלו להרוויח יותר מעניין אותי(ואת הנהלת מכבי), כחוט השערה, אף אחד לא מצפה מיוגב(שכלל לא גדל אפילו במכבי), לנאמנות, סה"כ מצפים שיכבד חוזים, זה הכל.
*אין דבר כזה צורה מכובדת, יש דבר כזה באי-אוט מכובד, שחקן שרוצה להשתחרר מהחוזה, כי קיבל הצעה גדולה(ואין לו אופצית שחרור), הדרך שלו להשתחרר בצורה "מכובדת", זה לתת למכבי פיצוי מכובד, כזה שמכבי תסכים לקבל.
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2012, 11:49

ולחשוב שבמהלך העונה כולנו דיברנו (כולל בלאט) על כמה האופי של יוגב טוב....איך נפלו גיבורים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 11:57

כרגע זה נראה כאילו יוגב ממשיך, לצערי.
זו פגיעה קשה בתדמית המועדון לדעתי, פשוט בושה ועליבות לשמה.
מאחל לו שידחק למעמקי הספסל של מכבי, ולא יקבל דקות, ואת הבוז הצורם הוא ישמע, ישמע טוב מאוד.
מעולם לא שנאתי שחקן במדי מכבי, את מקל לא חיבבתי אבל ניסיתי לשים בצד את הקבוצה שהוא אוהד, בהסתמך על תקדים גור שלף. אבל אוחיון? השחקן השנוא עלי בעולם, ולצערי הוא גם לובש צהוב.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 יולי 2012, 12:27

לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2012, 12:42

EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.

אתה יכול לומר את זה על כל השחקנים, שעושים שם במכבי ועוזבים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, גל גל, מרסר ו־24 אורחים