פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

28 נובמבר 2012, 18:37

חביב אורנג'ד כתב:אחרי עוד כשלון של מגדל באירופה (כמדומני, זאת הפעם הרביעית ברציפות שהקבוצה הזו אינה עוברת ולו שלב אחד ביורוקאפ), אני חושב שהגיע הזמן לתת את הכרטיס ליורוקאפ לקבוצה אחרת. עם ההתחזקות של חיפה והאולם החדש שלה, ועם ההצלחה של חולון ביורוצ'אלנג', יש מספיק מועמדות ראויות לתפקיד. גם ככה לעוף אחרי שלב אחד זה הישג שכל קבוצה ישראלי יכולה לספק.

א) אתה מהחלט צודק

ב) לא בטוח שזה יקרה, כי גם לירושלים יהיה אולם חדש בעוד שנה

28 נובמבר 2012, 18:41

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אחרי עוד כשלון של מגדל באירופה (כמדומני, זאת הפעם הרביעית ברציפות שהקבוצה הזו אינה עוברת ולו שלב אחד ביורוקאפ), אני חושב שהגיע הזמן לתת את הכרטיס ליורוקאפ לקבוצה אחרת. עם ההתחזקות של חיפה והאולם החדש שלה, ועם ההצלחה של חולון ביורוצ'אלנג', יש מספיק מועמדות ראויות לתפקיד. גם ככה לעוף אחרי שלב אחד זה הישג שכל קבוצה ישראלי יכולה לספק.

א) אתה בהחלט צודק

לא בטוח שזה יקרה כי תמיד מוצאים איזו דרך לתת להם את הכרטיס ליורוקאפ....

28 נובמבר 2012, 18:51

המצחיק זה שהם עפו אחרי בית כ"כ הזוי וחלש..

28 נובמבר 2012, 18:58

rc4991 כתב:פולן שחקן דפוק ואגואיסט שבחיים לא הייתי רוצה במכבי,אני לא מכיר הרבה שחקנים שאגואיסטים כמוהו
אפילו במהלך סופר חשוב של הפועל הוא לא מסר מסירה פשוטה לסמית' שהיה פנוי ובמקום זה נכנס בקיר וחרץ את המשחק
פשוט שחקן מגעיל ומטומטם

קצת מצחיק לשמוע אתך אומר את זה על פולן אחרי שבקיץ היית ממעריצוו הגדולים ושמת אותו בסגל שלך...תכתוב פולן בחיפוש ותקרא כמה דברים שיצחיקו אותך.....

28 נובמבר 2012, 19:14

1.העונה של הפועל באירופה עוד לא נגמרה אבל היא בהחלט לא ריאלית
2.כדי שהיא תהיה עוד פחות ריאלית אנחנו צריכים לקוות שפרינאי תנצח את נימברוק
3.לדעתי חיפה בהחלט יכולה להתמודד ביורוקאפ בכבוד,בטח לאור החולשה של הרבה קבוצות במפעל המביך הזה

28 נובמבר 2012, 19:15

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:פולן שחקן דפוק ואגואיסט שבחיים לא הייתי רוצה במכבי,אני לא מכיר הרבה שחקנים שאגואיסטים כמוהו
אפילו במהלך סופר חשוב של הפועל הוא לא מסר מסירה פשוטה לסמית' שהיה פנוי ובמקום זה נכנס בקיר וחרץ את המשחק
פשוט שחקן מגעיל ומטומטם

קצת מצחיק לשמוע אתך אומר את זה על פולן אחרי שבקיץ היית ממעריצוו הגדולים ושמת אותו בסגל שלך...תכתוב פולן בחיפוש ותקרא כמה דברים שיצחיקו אותך.....

אני יודע :D
חשבתי ואני עדין חושב שהוא שחקן כישרוני ביצירת נקודות אבל נראה שחוץ מזה הוא רק מזיק לקבוצה
האמת שאני מאמים גם שזה קצת באשמתה של הפועל שבדרך כלל השחקנים אצלה חושבים רק על עצמם
בכל מקרה,הוא באמת שחקן שלא הייתי רוצה כעת במכבי

28 נובמבר 2012, 19:32

נכון 100%.
אפשר לעשות אחד מהשניים - לתת את הכרטיס לקבוצה שלקחה את המקום המתאים (2,3,4 whatever) או לתת אותו לקבוצה אחרת שתנסה את כוחה במפעל.
חיפה כמו שהצעת, או אשדוד מהעונה שעברה, היו בוודאות עושות עבודה לא פחות טובה ממגדל.

28 נובמבר 2012, 20:02

felix_r כתב:

א) אתה מהחלט צודק

אין ספק שצריך להתחיל לחלק את הכרטיס הזה לקבוצות שיותר ראויות לכך (מה הפועל עשתה שהיא תמיד מקבלת את הכרטיס?? זכתה במפעל לפני איזה מיליון שנה??)
אבל העיקר שהאוהדים שלה ימשיכו לבכות אבל השריון של מכבי ביורוליג.... :nono

פליקס, אני לא הייתי בונה על זה שהאולם יפתח עוד שנה, בכל זאת, אנחנו חיים בישראל.... (למרות שהוא בהחלט נראה במצב די מתקדם כך שיש סיכוי, רק צריך גג... :whistle )

28 נובמבר 2012, 20:30

jol9 כתב:

נכון 100%.
אפשר לעשות אחד מהשניים - לתת את הכרטיס לקבוצה שלקחה את המקום המתאים (2,3,4 whatever) או לתת אותו לקבוצה אחרת שתנסה את כוחה במפעל.
חיפה כמו שהצעת, או אשדוד מהעונה שעברה, היו בוודאות עושות עבודה לא פחות טובה ממגדל.

אני חושב שהכרטיס ליורוקאפ יכול לדחוף מאוד את חיפה. יש שם פרוייקט שהושקע בו הרבה כסף, יש אולם חדש ויפה ויש גם קהל. השתתפות ביורוקאפ יכולה רק להמשיך ולהאיץ את הפרוייקט הזה וכמו כן, חיפה יכולה להגיע להישג שהוא לכל הפחות זהה לזה של מגדל (ולא שזו בעיה גדולה).
אם מסתכלים על הדברים לפי "מה יכול לתרום לכדורסל הישראלי", אז בהחלט יש מועמדות טובות ממגדל לתפקיד הנציגה ביורוקאפ.

28 נובמבר 2012, 21:07

אני שונאת להגיד דברים בדיעבד אבל ידעתי שהפועל ייכשלו(שוב)

28 נובמבר 2012, 21:09

עוד מישהו שם לב שכל קבוצות החוץ ניצחו במחזור הליגה האחרון..?
ביתיות זו אכן מילה גסה בליגה שלנו..

עריכה: אה וכן, ירושלים קבוצה כל כך נכה ולוזרית שזה פשוט עוול ענק שדווקא היא ולא חיפה הסימפטית מיצגת אותנו במפעל הזה..
פתאטיים...

28 נובמבר 2012, 21:27

מכביסט28 כתב:עריכה: אה וכן, ירושלים קבוצה כל כך נכה ולוזרית שזה פשוט עוול ענק שדווקא היא ולא חיפה הסימפטית מיצגת אותנו במפעל הזה..
פתאטיים...

זה גם קשה להחליט שקבוצה ששנה שעברה כמעט ירדה ליגה (אילו היו יורדות...) תהיה זו שתייצג אותנו ביורוקאפ.
בכל זאת צריך להיות איזו חשיבות להישגים בליגה....
אבל אין ספק שמגדל, שכבר שנים לא סיימה אפילו שנייה בליגה המעפנה שלנו, לא צריכה לקבל את הכרטיס.

28 נובמבר 2012, 22:01

פשוט שחקן מגעיל ומטומטם

יובל עדיין חושב שהוא היה מחיליף אותו בכל אחד מהגארדים שלנו :confused

29 נובמבר 2012, 00:30

חנו'ש כתב:
מכביסט28 כתב:עריכה: אה וכן, ירושלים קבוצה כל כך נכה ולוזרית שזה פשוט עוול ענק שדווקא היא ולא חיפה הסימפטית מיצגת אותנו במפעל הזה..
פתאטיים...

זה גם קשה להחליט שקבוצה ששנה שעברה כמעט ירדה ליגה (אילו היו יורדות...) תהיה זו שתייצג אותנו ביורוקאפ.
בכל זאת צריך להיות איזו חשיבות להישגים בליגה....
אבל אין ספק שמגדל, שכבר שנים לא סיימה אפילו שנייה בליגה המעפנה שלנו, לא צריכה לקבל את הכרטיס.

העיקר בוכים שלמכבי יש כרטיס מובטח ליורוליג

29 נובמבר 2012, 21:30

http://one.co.il/Article/209141.html
נראה שאשדוד הביאה מחליפים טובים במקום אלן וגבריאל

29 נובמבר 2012, 21:42

rc4991 כתב:http://one.co.il/Article/209141.html

מסוג השחקנים שמכבי מסוגלת להחתים.

30 נובמבר 2012, 05:39

MTA2311 כתב:

אין שום הבדל בין מלקולם תומאס לבין השחקנים האלה. תומאס בקלות היה יכול לנחות באשדוד או בראשון ואף אחד לא היה מתרגש מזה.

30 נובמבר 2012, 10:48

קודי כתב:
MTA2311 כתב:

אין שום הבדל בין מלקולם תומאס לבין השחקנים האלה. תומאס בקלות היה יכול לנחות באשדוד או בראשון ואף אחד לא היה מתרגש מזה.

רק שתומאס יותר צעיר

30 נובמבר 2012, 15:06

עידן כתב:
קודי כתב:
MTA2311 כתב:

רק שתומאס יותר צעיר

ותומאס גם לא נבחר בדראפט, לא שיחק ב-NBA ולא בשום מקום באירופה וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת כמה חודשים בקוריאה ועוד כמה חודשים בדי ליג. אף אחד לא היה מתרגש אם שחקן כזה היה חותם באשדוד או באשקלון. כבר נחתו שם שחקנים טובים יותר.

30 נובמבר 2012, 15:12

קודי כתב:
MTA2311 כתב:

לשניהם יש רקורד הרבה יותר טוב משל תומאס. בושה וחרפה שמכבי החתימה שחקן כזה.
נושא נעול