המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:דושקו נכשל טוטאלית בקאחה. שנה שניה ברציפות שהמועדון הזה לא יעבור את השלב הראשון ביורוליג, וזה בלתי נתפס. הסגל שלהם רחוק מלהיות כזה גרוע בשביל הישג כ''כ לא מחמיא.
rc4991 כתב:WTF?![]()
לא הספיק שקאחה פיטרה את איבאנוביץ' הם החתימו עכשיו את המאמן זאן טבק(who????)
מה נסגר עם הקבוצה הזאת?
rc4991 כתב:דרקו מילצ'יץ' שוקל לעזוב את בוסטון ולחזור לאירופה(או יותר נכון סרביה)כדי להיות עם אימו החולה
rc4991 כתב:דרקו מילצ'יץ' שוקל לעזוב את בוסטון ולחזור לאירופה(או יותר נכון סרביה)כדי להיות עם אימו החולה
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588889
לפחות משהו טוב יצא מהקיץ הזה , דווקא בגזרת ה אי החתמות.
לדעתי הוא גמר את הקרייריה פחות או יותר אחרי שעזב את מכבי. אני כלל לא אתפלא אם הוא יפציע באחת מקבוצות הליגה הישראלית , אם הוא יצליח מתי שהוא להסתדר עם מס הכנסה.
rc4991 כתב:ankram כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588889
לדעתי הוא גמר את הקרייריה פחות או יותר אחרי שעזב את מכבי. אני כלל לא אתפלא אם הוא יפציע באחת מקבוצות הליגה הישראלית , אם הוא יצליח מתי שהוא להסתדר עם מס הכנסה.
גם אני כבר לא מחזיק ממנו ואם אתם שואלים אותי נעימי יתרום יותר ממנו ועוד בפחות כסף
jol9 כתב:rc4991 כתב:ankram כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588889
גם אני כבר לא מחזיק ממנו ואם אתם שואלים אותי נעימי יתרום יותר ממנו ועוד בפחות כסף
אני כתבתי את זה לפני כמה זמן כאן בפורום.
לא אגזים ואומר שזה דבר טוב שהוא לא כאן, כי בכל זאת מדובר בישראלי, ובשחקן טוב יותר לפחות מלאנדסברג ומרוט, אבל בהחלט יש ירידה צלולה ביכולת שלו.
היא כאילו ההיפך משחקנים כמו היקמן, נעימי, לוגאן ודומיהם. הוא שחקן עם המון כשרון, לא פחות מרוב הדארדים באירופה, אבל מסוף העונה ברוסיה, הוא פשוט
נמצא בצניחה חדה ביכולת שלו, ולטעמי זה בעיקר מנטלי.
בנבחרת ראיתי צל של שחקן, שמשחק פחות טוב מלימונד, ובקושי זורק לסל. כנראה שמה שרואים במינכן, זה משהו דומה.
זאת בהחלט סוגיה גם למכבי וגם ליותם, לקראת העונה הבאה.
יכול להיות שמכבי יכולה להביא אותו תמורת סכום לא גבוה, יכול להיות שהיא תרצה להביא את נעימי, ויכול להיות שהיא תנסה לתת ללאנדסברג את ההזדמנות לפרוץ.
MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואני מאמין שהיכולת הרעה שלו נובעת מהרצון לחזור הביתה . הוא מיצה כבר מזמן את הקריירה האירופאית .
נעימי לא יראה דקה במכבי כל עוד בלאט מאמן אותה . הוא שומר יותר גרוע מליאור בימים הגרועים . זאת גם הסיבה שסילבן לא רואה דקה
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואני מאמין שהיכולת הרעה שלו נובעת מהרצון לחזור הביתה . הוא מיצה כבר מזמן את הקריירה האירופאית .
נעימי לא יראה דקה במכבי כל עוד בלאט מאמן אותה . הוא שומר יותר גרוע מליאור בימים הגרועים . זאת גם הסיבה שסילבן לא רואה דקה
עשיתם את לאנדסברג כל כך גרוע בהגנה,אני בכלל לא שם לב לאיזשהו חור שהוא יוצר בהגנה
אז יכול להיות באמת שהוא לא שומר כל כך טוב ושאני לא שם לב לזה אבל אני בטוח שהוא לא כזה גרוע כמו שעשיתם ממנו
בינתיים הוא השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה להיות הגו טו גאי שלנו וחייבים לתת לו את ההזדמנות כי אנחנו נואשים לגו טו גאי
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
עשיתם את לאנדסברג כל כך גרוע בהגנה,אני בכלל לא שם לב לאיזשהו חור שהוא יוצר בהגנה
אז יכול להיות באמת שהוא לא שומר כל כך טוב ושאני לא שם לב לזה אבל אני בטוח שהוא לא כזה גרוע כמו שעשיתם ממנו
בינתיים הוא השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה להיות הגו טו גאי שלנו וחייבים לתת לו את ההזדמנות כי אנחנו נואשים לגו טו גאי
מספיק שבלאט רואה את זה.
MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
הבעיה היא שכשהוא לא מאיים בכלל על הסל, כל האפקטיביות שלו כפיק אנד רולר, פשוט יורדת, ועובדה שגם בנבחרת, ליד אליהו וטיוס זה לא עבד.
יותם צריך לטפל בבעיות שלו, ולחזור לפחות למה שהיה עושה טוב עד עכשיו. אף אחד לא מצפה שיהיה מנהיג עכשיו, אבל כן, שיהיה אסרטיבי, שיחדור, שיזרוק,
ולא רק יחפש את המסירה (היה פתטי לראות אותו נפתר מהכדור בנבחרת לטובת כספי, כאילו הוא משחק ליד לברון ג'יימס).
לגבי נעימי - זה נכון, אבל לא בטוח שזאת החלטה של בלאט. ההנהלה תרצה להביא בקיץ ישראלי לקו האחורי, שיהיה יותר דומיננטי מרוט ולאנדסברג.
או שזה יהיה יותם, או נעימי, או לאנדסברג עצמו שיעבור איזשהו שדרוג מקצועי. אין אופציות אחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים