אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2012, 06:41

רק כדי להמחיש לנו עד כמה מלאגה (שמדורגת, אגב, תשיעית בליגה הספרדית) קבוצה נפלאה - היא הפסידה אתמול בבית 74-85 לאסטודיאנטס הבינונית. אני חוזר ואומר שוב (בפעם האלף) - מכבי לא סתם הפסידה בבית לקבוצות בינוניות (מלאגה) ומטה (ראשל"צ) וצריכה להידלק נורה אדומה ובוהקת אצל ראשי הקבוצה. שיפסיקו להאשים את השאננות והטילים כי הם לא הפסידו את המשחקים האלה. מכבי גם לא סתם היתה מאוד קרובה להפסד ביתי מול סיינה החלשה (שרק לפני שבוע חטפה על הראש בבית נגד מילאנו המושמצת). את התמונה האמיתית נקבל בטופ 16 אבל חבל לי מאוד שלא עושים משהו כדי לתקן את המצב עד אז והולכים בעיניים פקוחות לתבוסות כואבות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2012, 09:17

התנין כתב:דושקו נכשל טוטאלית בקאחה. שנה שניה ברציפות שהמועדון הזה לא יעבור את השלב הראשון ביורוליג, וזה בלתי נתפס. הסגל שלהם רחוק מלהיות כזה גרוע בשביל הישג כ''כ לא מחמיא.

אני חושב שזה יותר בגלל הקיצוץ בתקציב וכתוצאה מכך גם שהם ויתרו בקיץ אחד על שני שחקנים נהדרים בלי שיהיה להם שחקנים פוטנציאליים בקנה
קאחה מצליחה בזכות פיתוח השחקנים שלה ופתאום עזבו אותה שני שחקנים נהדרים בלי שיהיו להם מחליפים נורמלים
רק הקיץ קאחה עשתה כמה החתמות מעניינות ולא מן הנמנע שבעוד שנה-שנתיים היא תהיה קבוצה טובה
אני לא הייתי מפטר מאמן כמו איבאנוביץ' במיוחד אם הוא זה ששם יד על הכישרונות שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2012, 09:54

כנראה שלהנהלה נמאס ממנו ורצו להיפטר ממנו . אבל אין ספק שההחתמות שעשה העונה הם אחלה חשיבה לטווח ארוך ויהיה מישהו אחר שיקצור את הפרות בעתיד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2012, 17:02

השתעשעתי ברעיון של אייק דיוגו אבל הוא כבר לא יהיה צהוב העונה - חתם בסין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2012, 21:45

WTF? :eek
לא הספיק שקאחה פיטרה את איבאנוביץ' הם החתימו עכשיו את המאמן זאן טבק(who????)
מה נסגר עם הקבוצה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2012, 21:47

דרקו מילצ'יץ' שוקל לעזוב את בוסטון ולחזור לאירופה(או יותר נכון סרביה)כדי להיות עם אימו החולה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 נובמבר 2012, 10:12

rc4991 כתב:WTF? :eek
לא הספיק שקאחה פיטרה את איבאנוביץ' הם החתימו עכשיו את המאמן זאן טבק(who????)
מה נסגר עם הקבוצה הזאת?

היה סנטר קוראטי לא רע בכלל שגם שיחק ב NBA...לא יודע איך קריירת האימון שלו אבל כשחקן הוא היה נחשב מאוד חכם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 20 נובמבר 2012, 19:10

rc4991 כתב:דרקו מילצ'יץ' שוקל לעזוב את בוסטון ולחזור לאירופה(או יותר נכון סרביה)כדי להיות עם אימו החולה

כנראה כבר לא יחזור לNBA העונה.

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2012, 08:57

rc4991 כתב:דרקו מילצ'יץ' שוקל לעזוב את בוסטון ולחזור לאירופה(או יותר נכון סרביה)כדי להיות עם אימו החולה

שיביא אותה לפה , יש פה בתי חולים מצויינים....אנחנו כבר נמצא לו משהוא לעשות פה בארץ כדי שיוכל לשהות לצידה.... ;)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 21 נובמבר 2012, 11:45

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588889

לפחות משהו טוב יצא מהקיץ הזה , דווקא בגזרת ה אי החתמות.
לדעתי הוא גמר את הקרייריה פחות או יותר אחרי שעזב את מכבי. אני כלל לא אתפלא אם הוא יפציע באחת מקבוצות הליגה הישראלית , אם הוא יצליח מתי שהוא להסתדר עם מס הכנסה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:05

ankram כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588889

לדעתי הוא גמר את הקרייריה פחות או יותר אחרי שעזב את מכבי. אני כלל לא אתפלא אם הוא יפציע באחת מקבוצות הליגה הישראלית , אם הוא יצליח מתי שהוא להסתדר עם מס הכנסה.

גם אני כבר לא מחזיק ממנו ואם אתם שואלים אותי נעימי יתרום יותר ממנו ועוד בפחות כסף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2012, 12:40

rc4991 כתב:

גם אני כבר לא מחזיק ממנו ואם אתם שואלים אותי נעימי יתרום יותר ממנו ועוד בפחות כסף

אני כתבתי את זה לפני כמה זמן כאן בפורום.

לא אגזים ואומר שזה דבר טוב שהוא לא כאן, כי בכל זאת מדובר בישראלי, ובשחקן טוב יותר לפחות מלאנדסברג ומרוט, אבל בהחלט יש ירידה צלולה ביכולת שלו.
היא כאילו ההיפך משחקנים כמו היקמן, נעימי, לוגאן ודומיהם. הוא שחקן עם המון כשרון, לא פחות מרוב הדארדים באירופה, אבל מסוף העונה ברוסיה, הוא פשוט
נמצא בצניחה חדה ביכולת שלו, ולטעמי זה בעיקר מנטלי.
בנבחרת ראיתי צל של שחקן, שמשחק פחות טוב מלימונד, ובקושי זורק לסל. כנראה שמה שרואים במינכן, זה משהו דומה.

זאת בהחלט סוגיה גם למכבי וגם ליותם, לקראת העונה הבאה.
יכול להיות שמכבי יכולה להביא אותו תמורת סכום לא גבוה, יכול להיות שהיא תרצה להביא את נעימי, ויכול להיות שהיא תנסה לתת ללאנדסברג את ההזדמנות לפרוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:46

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

אני כתבתי את זה לפני כמה זמן כאן בפורום.

לא אגזים ואומר שזה דבר טוב שהוא לא כאן, כי בכל זאת מדובר בישראלי, ובשחקן טוב יותר לפחות מלאנדסברג ומרוט, אבל בהחלט יש ירידה צלולה ביכולת שלו.
היא כאילו ההיפך משחקנים כמו היקמן, נעימי, לוגאן ודומיהם. הוא שחקן עם המון כשרון, לא פחות מרוב הדארדים באירופה, אבל מסוף העונה ברוסיה, הוא פשוט
נמצא בצניחה חדה ביכולת שלו, ולטעמי זה בעיקר מנטלי.
בנבחרת ראיתי צל של שחקן, שמשחק פחות טוב מלימונד, ובקושי זורק לסל. כנראה שמה שרואים במינכן, זה משהו דומה.

זאת בהחלט סוגיה גם למכבי וגם ליותם, לקראת העונה הבאה.
יכול להיות שמכבי יכולה להביא אותו תמורת סכום לא גבוה, יכול להיות שהיא תרצה להביא את נעימי, ויכול להיות שהיא תנסה לתת ללאנדסברג את ההזדמנות לפרוץ.

1.לדעתי לאנדסברג יותר טוב ממנו,כנ"ל נעימי
2.לא רוצה כבר את הלפרין בקבוצה,זה לא שאני שונא אותו אבל אנחנו כבר צריכים להפסיק לרדוף ככה אחרי שחקן בינוני
3.הייתי שמח אם היו מביאים את נעימי,צריך לטפל לו קצת באגו(ובלאט בהחלט מסוגל לזה ונראה לי שכבר עכשיו נעימי מסדר ת'ראש)ונקבל יופי של ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2012, 12:49

אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואני מאמין שהיכולת הרעה שלו נובעת מהרצון לחזור הביתה . הוא מיצה כבר מזמן את הקריירה האירופאית .

נעימי לא יראה דקה במכבי כל עוד בלאט מאמן אותה . הוא שומר יותר גרוע מליאור בימים הגרועים . זאת גם הסיבה שסילבן לא רואה דקה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:55

MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .
הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואני מאמין שהיכולת הרעה שלו נובעת מהרצון לחזור הביתה . הוא מיצה כבר מזמן את הקריירה האירופאית .

נעימי לא יראה דקה במכבי כל עוד בלאט מאמן אותה . הוא שומר יותר גרוע מליאור בימים הגרועים . זאת גם הסיבה שסילבן לא רואה דקה

עשיתם את לאנדסברג כל כך גרוע בהגנה,אני בכלל לא שם לב לאיזשהו חור שהוא יוצר בהגנה
אז יכול להיות באמת שהוא לא שומר כל כך טוב ושאני לא שם לב לזה אבל אני בטוח שהוא לא כזה גרוע כמו שעשיתם ממנו
בינתיים הוא השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה להיות הגו טו גאי שלנו וחייבים לתת לו את ההזדמנות כי אנחנו נואשים לגו טו גאי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2012, 12:56

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אני עדיין חושב שהוא היה יכול לעזור למכבי השנה . הוא מביא שני דברים שחסרים לנו מאוד, וזה פיקאנדרול והובלת כדור .

עשיתם את לאנדסברג כל כך גרוע בהגנה,אני בכלל לא שם לב לאיזשהו חור שהוא יוצר בהגנה
אז יכול להיות באמת שהוא לא שומר כל כך טוב ושאני לא שם לב לזה אבל אני בטוח שהוא לא כזה גרוע כמו שעשיתם ממנו
בינתיים הוא השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה להיות הגו טו גאי שלנו וחייבים לתת לו את ההזדמנות כי אנחנו נואשים לגו טו גאי

מספיק שבלאט רואה את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:58

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

מספיק שבלאט רואה את זה.

כולם יודעים שלבלאט יש כמה שריטות ויכול להיות שלאנדסברג אחד מהם
אני בכל אופן לא רואה בו חור בהגנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2012, 13:24

הבעיה היא שכשהוא לא מאיים בכלל על הסל, כל האפקטיביות שלו כפיק אנד רולר, פשוט יורדת, ועובדה שגם בנבחרת, ליד אליהו וטיוס זה לא עבד.

יותם צריך לטפל בבעיות שלו, ולחזור לפחות למה שהיה עושה טוב עד עכשיו. אף אחד לא מצפה שיהיה מנהיג עכשיו, אבל כן, שיהיה אסרטיבי, שיחדור, שיזרוק,
ולא רק יחפש את המסירה (היה פתטי לראות אותו נפתר מהכדור בנבחרת לטובת כספי, כאילו הוא משחק ליד לברון ג'יימס).

לגבי נעימי - זה נכון, אבל לא בטוח שזאת החלטה של בלאט. ההנהלה תרצה להביא בקיץ ישראלי לקו האחורי, שיהיה יותר דומיננטי מרוט ולאנדסברג.
או שזה יהיה יותם, או נעימי, או לאנדסברג עצמו שיעבור איזשהו שדרוג מקצועי. אין אופציות אחרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2012, 14:04

jol9 כתב:

הבעיה היא שכשהוא לא מאיים בכלל על הסל, כל האפקטיביות שלו כפיק אנד רולר, פשוט יורדת, ועובדה שגם בנבחרת, ליד אליהו וטיוס זה לא עבד.

יותם צריך לטפל בבעיות שלו, ולחזור לפחות למה שהיה עושה טוב עד עכשיו. אף אחד לא מצפה שיהיה מנהיג עכשיו, אבל כן, שיהיה אסרטיבי, שיחדור, שיזרוק,
ולא רק יחפש את המסירה (היה פתטי לראות אותו נפתר מהכדור בנבחרת לטובת כספי, כאילו הוא משחק ליד לברון ג'יימס).

לגבי נעימי - זה נכון, אבל לא בטוח שזאת החלטה של בלאט. ההנהלה תרצה להביא בקיץ ישראלי לקו האחורי, שיהיה יותר דומיננטי מרוט ולאנדסברג.
או שזה יהיה יותם, או נעימי, או לאנדסברג עצמו שיעבור איזשהו שדרוג מקצועי. אין אופציות אחרות.

אני לא רוצה לתרץ יותר מדי, אבל בקיץ הוא עוד היה פצוע.
נראה לי קצת מוזר כל הקטע הזה. הוא אף פעם לא היה סקורר גדול, ואני מאמין שבמכבי יהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי. הוא לא יהיה הכוכב הגדול, והוא יוכל להתרכז בדברים שהוא טוב בהם. בכל מקרה, אני עדיין מאמין בו.

יש לי תחושה שבלאט גם לא רצה כל כך את סילבן. ההנהלה יכולה בסופו של דבר להחתים איזה שחקן שהיא רוצה, אבל בלאט כבר הוכיח שאין לו בעיה לספסל שחקנים שהם בייבי של ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 21 נובמבר 2012, 15:43

הלפרין שחקן מחורבן שהגיע לשיאו בגיל 24. פשוט שחקן לא טוב, ואפילו בליגה הגרמנית הוא לא מצליח להתרומם. התחנה הראוייה לו ביותר זו אחת מקבוצות הליגה סטייל אשדוד ודומותיה.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים