המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:itai7 כתב:מחפשים SF:
http://www.in-the-game.org/?p=12922
http://www.in-the-game.org/?page_id=6239
רק מצ'וליס קורץ לי שם
מצ'וליס פצוע פציעה די חמורה. לא ישחק הקייץ באליפות אירופה.
הוא גם היה פצוע כל שני וחמישי בתקופתו במילאנו
itai7 כתב:כרגע בקו האחורי של מכבי:
פארגו, בורשטיין, ופניני. , שמכבי לא מחתימה עוד -3 -2 שחקנים מינימום
בנתיים זה אמורים להיות פרקינס - הלפרין - ועוד אחד
felix_r כתב:לפי הערכתי זה יהיה הסגל:
1) פארגו, שייר
2) הלפרין, לנדסברג, בורשטיין
3) פניני, בלו
4) אליהו, מאצ'בן
5) סופו, ג'יימס, הנדריקס
שמואל1 כתב:felix_r כתב:לפי הערכתי זה יהיה הסגל:
1) פארגו, שייר
3) פניני, בלו
4) אליהו, מאצ'בן
5) סופו, ג'יימס, הנדריקס
סגל חלש ולא מספיק טוב, בטח ל- 3 מסגרות. מכבי חייבת להביא תחליף הולם לאידסון, שחקן ברמה גבוהה ומוכח.
felix_r כתב:לפי הערכתי זה יהיה הסגל:
1) פארגו, שייר
3) פניני, בלו
4) אליהו, מאצ'בן
5) סופו, ג'יימס, הנדריקס
אבי כתב:אתמול בתוכנית ספורט של 102FM דני ענבר (הבלתי נסבל בדרך כלל) פתח פה על הלפרין ועל ההופעה שלו בסדרה מול פאו. הוא טען שבדקות המעטות שהוא משחק הוא לא עושה כלום, מאבד כדורים וכל שחקן שהוא שומר עליו חוגג בהתקפה.
כדאי שמכבי יחשבו טוב לפני שהם מחתימים את הלפרין. לא שחקן שמתאים לרמות שמכבי מכוונת אליהן.
*דרך אגב אני לא שולל את האפשרות שדני ענבר אומר את הדברים האלה בשביל לסגור חשבון עם הלפרין (יכול להיות שהלפרין לא רצה בעבר להתראיין לתוכנית המנומנמת שלו שאף אחד לא רואה בערוץ הספורט).
אבי כתב:אתמול בתוכנית ספורט של 102FM דני ענבר (הבלתי נסבל בדרך כלל) פתח פה על הלפרין ועל ההופעה שלו בסדרה מול פאו. הוא טען שבדקות המעטות שהוא משחק הוא לא עושה כלום, מאבד כדורים וכל שחקן שהוא שומר עליו חוגג בהתקפה.
כדאי שמכבי יחשבו טוב לפני שהם מחתימים את הלפרין. לא שחקן שמתאים לרמות שמכבי מכוונת אליהן.
*דרך אגב אני לא שולל את האפשרות שדני ענבר אומר את הדברים האלה בשביל לסגור חשבון עם הלפרין (יכול להיות שהלפרין לא רצה בעבר להתראיין לתוכנית המנומנמת שלו שאף אחד לא רואה בערוץ הספורט).
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים