ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 18:47

לורבק כבר לא יכול לתת את מה שנתן פעם לפני הפציעות . אולי לא סוס מת אבל לא מתאים לסגנון המשחק של מכבי שכנראה לא הולך להשתנות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 18:51

זה נכון, קשה לי להאמין שגודס מעוניין בו
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 יוני 2014, 18:52

yzafrir כתב:
מקאדו 3 כתב:
yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.
מבחינת פוטנציאל פארגו יותר טוב ולא זה לא רק בגלל שהוא קופץ יותר גבוהה .

כמה שטויות אתה כותב ועוד מגיב בפליאה כשעונים לך ... שחקן הביא את כל התארים היה הגורם המשמעותי ביותר במכבי במנייטיים של העונה mvp של היורוליג סלי ניצחון או הכרעה בלי סוף ואתה מזיין את השכל על עונה לא יציבה ומה כתבו בתחילת העונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת העונה בהקשר של העונה הבאה תגיד ? אז שנה הבאה הוא שוב יהיה mvp של הפיינל פור ושוב תחחזיר אותי למה כתבנו בתחילת העונה הנוכחית בשביל להוכיח לי שפארגו יותר טוב ?

שחקן שדפק את מכבי פעמיים , למה עכשיו אנחנו צריכים לשקם לו את הקריירה ?

או שאתה לא זוכר את העונה עם פארגו או שאתה פשוט שונא אותו בגלל "הברז" שהוא דפק למכבי....
אתה מתעלם מעובדות , לפארגו הייתה עונה יותר טובה מבחינה סטטיסטית במכבי שבקלות יכלה להיגמר גם עם הגביע אם לא הפציעה של פרקינס . וגם לפארגו היו סלי ניצחון במאני טיים . אם היית משווה את מה שרייס עשה ללאנגפורד למשל אז הייתי מעדיף את רייס מבחינת הווינריות אבל פארגו בהחלט הוכיח שהוא ווינר גם בגליל...
רייס התעלה על עצמו בעיקר בשלבים האחרונים .
ואגב , אם אתה לא זוכר (כמו שאמרת) אז פארגו היה טוב מאוד במשחק הגמר....
אתה כל הזמן מזכיר את זה שרייס הביא את כל התארים אבל ההבדל בינו לבין פארגו זה רק משחק הגמר . מבחינתי זה הבדל קטן מאוד ואם אני מסתכל על כל העונה של שניהם אז פארגו עשה עונה טובה יותר ...

גם יוגב אוחיון התעלה לפני שנתיים בסדרה מול פאו וכבר קשרו לו כתרים עד שהבינו שהוא שיחק הרבה מעבר ליכולת הרגילה שלו .
רייס שחקן מצויין אבל הוא עדיין לא ברמה של להוביל את מכבי לעוד זכייה ואני בספק עם לפיינלפור נוסף . ואני ( וחביב) היינו מאלו שאהבנו אותו עוד לפני שחתם במכבי וגוננו עליו מתחילת העונה .

כמה סתירות יש בדברים שלך ... אבל לפי סטטיסטיקה היקמן יותר טוב משניהם לא ? וכן אני לא אוהב את פארגו בגלל ה 'ברזים ' שהוא דפק למכבי וגם בגלל שהוא קצת אובררייטד בעניי .. ואני חושב שרייס שחקן טוב יותר נקודה אבל עזוב זה וויכוח סרק וביזבוז זמן.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2014, 18:54

er79 כתב:זה נכון, קשה לי להאמין שגודס מעוניין בו

גודס יכול להיות מעוניין במירוטיץ', אבל יש אילוצים תקציביים. זה שבלאט לא שיחק עם שני גבוהים לא אומר שגודס לא יכול לעשות את זה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2014, 19:11

דיברנו על לורבק, לא מירוטיץ
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 19:15

מקאדו , נסכם בזה שאני מאוד אשמח אם רייס ישאר ו הייתי עוד יותר שמח אם פארגו היה מגיע גם כן בנוסף לרייס . אבל אם רייס לא נשאר אז אני חושב שפארגו הוא מחליף מאוד ראוי...מה שכן זה אומר שמכבי תצטרך גארד נוסף שכנראה יהיה הימור זול במקרה כזה...
בשלב הזה של עונת ה מלפפונים אני עדיין מרשה לעצמי לחלום על פארגו ורייס ( צמד התאומים החדש ? ) יחד או לפחות שחקנים בלבל הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2014, 20:10

פורסם עכשיו בדף המעריצים של היקמן משהו בסגנון של ״אלופת היורוליג 2014״.
מה זה אומר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2014, 22:30

LIAV10 כתב:פורסם עכשיו בדף המעריצים של היקמן משהו בסגנון של ״אלופת היורוליג 2014״.
מה זה אומר?

שעוד אחד התעורר רק עכשיו ולא מאמין שמכבי אלופת אירופה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2014, 22:42

גם אני האמת מעדיף את פארגו על פני רייס
רייס שחקן טוב אבל נראה לי שהייפנל פור הזה עלה פה לאנשים יותר מדי לראש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2014, 22:44

yzafrir כתב:
מקאדו 3 כתב:
yzafrir כתב:מקאדו תגיד אתה רציני ? אתה שואל אותי אם בדקתי נתונים ?
גם מבחינה סטטיסטית לפארגו הייתה עונה טובה יותר ואת הווינריות שהביאה אותנו עד הגמר !!! אצל רייס הייתה התעלות בדיוק בזמן הנכון אבל הייתה לו עונה מאוד לא יציבה ואם אתה לא זוכר אז תחזור קצת למה שכולם כתבו פה בתחילת העונה.
מבחינת פוטנציאל פארגו יותר טוב ולא זה לא רק בגלל שהוא קופץ יותר גבוהה .

כמה שטויות אתה כותב ועוד מגיב בפליאה כשעונים לך ... שחקן הביא את כל התארים היה הגורם המשמעותי ביותר במכבי במנייטיים של העונה mvp של היורוליג סלי ניצחון או הכרעה בלי סוף ואתה מזיין את השכל על עונה לא יציבה ומה כתבו בתחילת העונה , את מי זה מעניין מה היה בתחילת העונה בהקשר של העונה הבאה תגיד ? אז שנה הבאה הוא שוב יהיה mvp של הפיינל פור ושוב תחחזיר אותי למה כתבנו בתחילת העונה הנוכחית בשביל להוכיח לי שפארגו יותר טוב ?

שחקן שדפק את מכבי פעמיים , למה עכשיו אנחנו צריכים לשקם לו את הקריירה ?

או שאתה לא זוכר את העונה עם פארגו או שאתה פשוט שונא אותו בגלל "הברז" שהוא דפק למכבי....
אתה מתעלם מעובדות , לפארגו הייתה עונה יותר טובה מבחינה סטטיסטית במכבי שבקלות יכלה להיגמר גם עם הגביע אם לא הפציעה של פרקינס . וגם לפארגו היו סלי ניצחון במאני טיים . אם היית משווה את מה שרייס עשה ללאנגפורד למשל אז הייתי מעדיף את רייס מבחינת הווינריות אבל פארגו בהחלט הוכיח שהוא ווינר גם בגליל...
רייס התעלה על עצמו בעיקר בשלבים האחרונים .
ואגב , אם אתה לא זוכר (כמו שאמרת) אז פארגו היה טוב מאוד במשחק הגמר....
אתה כל הזמן מזכיר את זה שרייס הביא את כל התארים אבל ההבדל בינו לבין פארגו זה רק משחק הגמר . מבחינתי זה הבדל קטן מאוד ואם אני מסתכל על כל העונה של שניהם אז פארגו עשה עונה טובה יותר ...

גם יוגב אוחיון התעלה לפני שנתיים בסדרה מול פאו וכבר קשרו לו כתרים עד שהבינו שהוא שיחק הרבה מעבר ליכולת הרגילה שלו .

רייס שחקן מצויין אבל הוא עדיין לא ברמה של להוביל את מכבי לעוד זכייה ואני בספק עם לפיינלפור נוסף . ואני ( וחביב) היינו מאלו שאהבנו אותו עוד לפני שחתם במכבי וגוננו עליו מתחילת העונה .

האמת שנתת דוגמא נהדרת שבאמת מזכירה לי את התקופה ההיא
אנשים נסחפים פה עם רייס (כמעט) כמו שנסחפו על אוחיון בזמנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2014, 22:44

אני גם חושב שפארגו שחקן טוב מרייס, אבל זה מאוד פשוט: נוסחא מנצחת לא מחליפים ורייס חתיכת ווינר.
אין שום סיבה להחליף אותו בפארגו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יוני 2014, 22:46

מה כבר פארגו עשה? חצי עונה טובה ומאז כלום.. בעצם הוא גם דפק לנו ברז. פעמיים. אין ספק שזה מה שאנחנו צריכים.
Maccabikid

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2014, 22:50

Maccabikid כתב:מה כבר פארגו עשה? חצי עונה טובה ומאז כלום.. בעצם הוא גם דפק לנו ברז. פעמיים. אין ספק שזה מה שאנחנו צריכים.

ומה רייס כבר עשה?? אם מביאים כבר את הטענה הזאת אז הראשון שזה צריך להיות מופנה אליו זה רייס שנתן חודש-חודשיים נחמדים וגמר מטורף
פארגו היה טוב מתחילת העונה (ועוד בעונה ראשונה שלו ביורוליג ושניה באירופה) ומהטופ 16 הפך לשחקן מצויין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יוני 2014, 22:54

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:מה כבר פארגו עשה? חצי עונה טובה ומאז כלום.. בעצם הוא גם דפק לנו ברז. פעמיים. אין ספק שזה מה שאנחנו צריכים.

ומה רייס כבר עשה?? אם מביאים כבר את הטענה הזאת אז הראשון שזה צריך להיות מופנה אליו זה רייס שנתן חודש-חודשיים נחמדים וגמר מטורף
פארגו היה טוב מתחילת העונה (ועוד בעונה ראשונה שלו ביורוליג ושניה באירופה) ומהטופ 16 הפך לשחקן מצויין

פארגו היה לצד פרקינס איידסון וסופו, שלטעמי היו משמעותיים ממנו, פארגו לא הביא טרבל. רייס היה השחקן הכי משמעותי במכבי בהצלבה ובפיינל פור. והביא גביע. פארגו לא. רייס היה נהדר מול הגדולות, פארגו לא. רייס היה נהדר בחלק המכריע של העונה ברגעים המכריעים, הוא שחקן של מאני טיים, פארגו לא ברמה הזאת. רייס עשה את זה בעונה האחרונה, פארגו כבר שכח מתי שיחק פעם אחרונה..
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2014, 22:59

פארגו לא היה טוב מתחילת העונה. ממש לא.
פארגו הוא לא ספק תחליף הולם לרייס במידה ויעזוב, אבל אין סיבה שנגיע למצב הזה בכלל. על השחקן הכי משמעותי בטרבל לא מוותרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 יוני 2014, 23:13

רייס אפילו לא קרוב להיות השחקן הכי משמעותי בהצלבה כי זה היקמן ובפער עצום , אחריו טיוס וגם לסופו שנעדר מהמשחק היחיד שמכבי הפסידה יש קייס הרבה יותר רציני ממנו.

הסטטיסטיקה של רייס :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013

טיוס:

היקמן :

וזה של כולם יחד (אני לא יודע איך מציגים רק את ההצלבה אבל יש פה סטטיסטיקה ממוצעת של כל שלב בנפרד) :

http://www.euroleague.net/competition/t ... code=E2013
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2014, 23:23

נראה לי שלא הבנתם שהדבר שגרם למכבי לקחת בצורה מפתיעה את התואר הזה זה שהם פאקינג קבוצה, לא אינדבדואלים, קבוצה!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יוני 2014, 23:30

LIAV10 כתב:נראה לי שלא הבנתם שהדבר שגרם למכבי לקחת בצורה מפתיעה את התואר הזה זה שהם פאקינג קבוצה, לא אינדבדואלים, קבוצה!

זה נכון, אבל הווינריות של רייס היה דבר די מרכזי בעניין (זה ויכולת הניחוס שלך כמובן ;) )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2014, 00:03

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:

פארגו היה לצד פרקינס איידסון וסופו, שלטעמי היו משמעותיים ממנו, פארגו לא הביא טרבל. רייס היה השחקן הכי משמעותי במכבי בהצלבה ובפיינל פור. והביא גביע. פארגו לא. רייס היה נהדר מול הגדולות, פארגו לא. רייס היה נהדר בחלק המכריע של העונה ברגעים המכריעים, הוא שחקן של מאני טיים, פארגו לא ברמה הזאת. רייס עשה את זה בעונה האחרונה, פארגו כבר שכח מתי שיחק פעם אחרונה..

1.לדעתך הם היו יותר משמעותים ממנו אבל לדעתי כמו השנה הם שיחקו כקבוצה חזקה ודווקא פארגו היה הכי טוב לדעתי וזה שהוא לא זכה בגביע לא משנה כלום עבורי
2.רייס ממש לא היה השחקן הכי טוב בהצלבה ואפילו לא היה שם "גדול" והוא שחקן שבזכות כמה סלי מומנטום יוצר את התחושה שהוא היה טוב כל המשחק (בניגוד להיקמן) אבל זה לא המצב בפועל
3.רייס היה נהדר נגד הגדולות ופארגו לא? אתה מוזמן לבדוק שוב http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010
4.רייס יודע להופיע במאני טיים אבל גם פארגו ידע...ובכלל מעצבן הקטע הזה של "הוא הופיע בפיינל פור אז הוא מהטובים ביבשת", להזכירכם גם אידסון הפציץ בפיינל פור

בקיצור אני לא אומר שרייס לא שחקן טוב אלא שהגזימו איתו ושאני מעדיף את פארגו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2014, 09:42

http://www.one.co.il/Article/235735.html

הימור שלי - מכבי תוסיף לו איזה 200 אלף דולר והוא ישאר כאן בעונה הבאה, לאחריה יעזוב לכסף הגדול. אני במקום מכבי לוחץ אותו לפינה - שדרוג משמעותי בשכר אך ורק תמורת חוזה לשלוש שנים לפחות. להוסיף לו כסף רק כדי שיברח מכאן עוד שנה לא ממש עושה שכל, בטח כשאתה משנה שוב חלק משמעותי מהקבוצה ובקיץ הבא תצטרך לעשות זאת שוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים