הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 17:46

yzafrir כתב:זה לא יאמן כמה הזיכרון של אנשים פה קצר . פארגו מחזיק את עמדת הגארדים כמעט לבד העונה והיה מצויין עד המשחק נגד ברלין ( שגם בו הוא לא היה מאוד חלש )
לוותר על פארגו ולהמר שוב על גארד אחר תיהיה טעות ענקית של ההנהלה. זה ברור שאם פארגו ישוחרר אז לא יגיע לפה שחקן יקר יותר ואפילו לא באותו הסכום . מספיק לראות כמה רייס מקבל כד להבין שפארגו זה מציאה בסכום שלו . מוזר שהשם של לאנגפורד שהוביל גם השנה את הקבוצה שלו לכלום ושום דבר לא עלה כמחליף...
מכבי חייבת לשמר את הסגל הנוכחי כולל סופו וטיוס אם אפשר ולבצע רק את שינויים ההכרחיים כמו החלפת היינס ולינהרט ( גם לא קריטי) וחיזוק הסגל הישראלי בלפחות שני שחקנים משמעותיים.
לגבי דאוסן , מכבי רצו אותו כבר שנה שעברה לחוזה ארוך טווח אבל הוא היה תחת חוזה ולכן אין לי ספק שיחתימו אותו בדיוק כמו שהיה עם לאנדסברג. לא בטוח שהוא ישחק שנה הבאה במכבי אבל הוא יהיה תחת חוזה .

לא יודע צפריר אם אנחנו רואים את אותם משחקים כשאתה טוען שפארגו היה מצויין כל העונה(ובברלין הוא היה נוראי), כי אני ראיתי שרב העונה הוא היה חלש ונותן פחות ממה שאנשים ציפו ממנו. להזכירך הוא משחק כאן בשביל מיליון דולר לעונה. הוא לא קרוב להצדיק את הסכומים שמשלמים עליו, לפחות ממה שאני רואה ממנו.
ועדיין יש לו זמן להוכיח עכשיו בסדרה שהוא שווה את המחיר שמשלמים עליו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי RonB » 12 אפריל 2015, 17:47

פארגו צריך גארד נורמלי לידו שיוריד ממנו את העומס במהלך המשחק. היינס זה לא מדד.
RonB

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 17:54

RonB כתב:פארגו צריך גארד נורמלי לידו שיוריד ממנו את העומס במהלך המשחק. היינס זה לא מדד.

להפיל את כל האשמה על היינס זה בריחה ממה שקורה באמת לדעתי. הוא קולע באחוזים לא טובים מבחוץ(זריקה מחצי מרחק בכלל אין לו), הוא גם לא מפצה על זה בחדירות פנומאנליות. ההגנה שלו זה לא איזה להיט. במשחק האחרון נגד אלבה, הוא החטיא זריקה ונשאר להתלונן על השיפוט(מה שגרם לגודס להוריד אותו על הספסל במקום) או שהוא איבד כדור אבל מי שהגיע ראשון להגנה זה אוחיון וסמית(אם אני זוכר נכון). זה מסמל את העונה שלו עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 18:00

toja27 כתב:
yzafrir כתב:זה לא יאמן כמה הזיכרון של אנשים פה קצר . פארגו מחזיק את עמדת הגארדים כמעט לבד העונה והיה מצויין עד המשחק נגד ברלין ( שגם בו הוא לא היה מאוד חלש )
לוותר על פארגו ולהמר שוב על גארד אחר תיהיה טעות ענקית של ההנהלה. זה ברור שאם פארגו ישוחרר אז לא יגיע לפה שחקן יקר יותר ואפילו לא באותו הסכום . מספיק לראות כמה רייס מקבל כד להבין שפארגו זה מציאה בסכום שלו . מוזר שהשם של לאנגפורד שהוביל גם השנה את הקבוצה שלו לכלום ושום דבר לא עלה כמחליף...
מכבי חייבת לשמר את הסגל הנוכחי כולל סופו וטיוס אם אפשר ולבצע רק את שינויים ההכרחיים כמו החלפת היינס ולינהרט ( גם לא קריטי) וחיזוק הסגל הישראלי בלפחות שני שחקנים משמעותיים.
לגבי דאוסן , מכבי רצו אותו כבר שנה שעברה לחוזה ארוך טווח אבל הוא היה תחת חוזה ולכן אין לי ספק שיחתימו אותו בדיוק כמו שהיה עם לאנדסברג. לא בטוח שהוא ישחק שנה הבאה במכבי אבל הוא יהיה תחת חוזה .

לא יודע צפריר אם אנחנו רואים את אותם משחקים כשאתה טוען שפארגו היה מצויין כל העונה(ובברלין הוא היה נוראי), כי אני ראיתי שרב העונה הוא היה חלש ונותן פחות ממה שאנשים ציפו ממנו. להזכירך הוא משחק כאן בשביל מיליון דולר לעונה. הוא לא קרוב להצדיק את הסכומים שמשלמים עליו, לפחות ממה שאני רואה ממנו.

אם אני ימליץ לך לראות את הסטטיסטיקה שלו העונה ה רק יעשה לו עוול . פשוט תצפה במשחקים של מכבי מתחילת העונה עד עכשיו ותבים שאתה טועה. מה גם שאתה יכול לקרוא תרדים של משחקים מתחילת העונה כולל הניצחונות על ריאל וברצלונה מהעונה הזאת כדי להיזכר מה נאמר עליו במהלך העונה. אני כבר לא מצליח להיזכר כמה פעמים הוא היה המצטיין של המשחק העונה.
מה שכן ככל שיוגב הלך ונחלש אז העומס עליו גדל וזה מתחיל להראות סימנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 18:06

toja27 כתב:
RonB כתב:פארגו צריך גארד נורמלי לידו שיוריד ממנו את העומס במהלך המשחק. היינס זה לא מדד.

להפיל את כל האשמה על היינס זה בריחה ממה שקורה באמת לדעתי. הוא קולע באחוזים לא טובים מבחוץ(זריקה מחצי מרחק בכלל אין לו), הוא גם לא מפצה על זה בחדירות פנומאנליות. ההגנה שלו זה לא איזה להיט. במשחק האחרון נגד אלבה, הוא החטיא זריקה ונשאר להתלונן על השיפוט(מה שגרם לגודס להוריד אותו על הספסל במקום) או שהוא איבד כדור אבל מי שהגיע ראשון להגנה זה אוחיון וסמית(אם אני זוכר נכון). זה מסמל את העונה שלו עד עכשיו.

לסיים משחק עם 7 נק' 4 ריב' ו6 אס' זה נוראי ? מה עוד שהקבוצה ניצחה...
אתה ראית את היחס של אס' לטיבודים שלו העונה ?
אתה נתפס עלדברים שאמרת בקיץ לפני שחתם שלא מחזיקים מים היום . העונה הזאת של פארגו לא פחות טובה מהקדנציה הקודמת שלו פה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 18:10

החציל האצטקי כתב:פארגו ימדד בסדרה הקרובה.
לא הביאו אותו בשביל לנצח את אשדוד וגם לא את אלבא ברלין.
הוא בחור חכם, הוא מבין מה הוא צריך לעשות.

http://sports.walla.co.il/item/2845452
בוואלה מספרים את המובן מאליו בכתבת סרק. נקווה שיגיע לאוזניו של ג׳רמי שיתעורר כבר מהעונה המחוריינת שלו.

נראה שמכינים את הרקע לשחרור שלו. אני יכול להבטיח לך ששום פארמר או משהו דומה לא יגיע. פשוט יגיעו שני שחקנים בחצי מליון דולר במקום פארגו והיינס.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 18:12

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

אם אני ימליץ לך לראות את הסטטיסטיקה שלו העונה ה רק יעשה לו עוול . פשוט תצפה במשחקים של מכבי מתחילת העונה עד עכשיו ותבים שאתה טועה. מה גם שאתה יכול לקרוא תרדים של משחקים מתחילת העונה כולל הניצחונות על ריאל וברצלונה מהעונה הזאת כדי להיזכר מה נאמר עליו במהלך העונה. אני כבר לא מצליח להיזכר כמה פעמים הוא היה המצטיין של המשחק העונה.
מה שכן ככל שיוגב הלך ונחלש אז העומס עליו גדל וזה מתחיל להראות סימנים...

ראיתי מספיק משחקים שלו העונה כדי לגבש דעה מוצקה על ההופעה שלו עד עכשיו. הציון שלי - לא מספיק. ומסתבר שלא רק אני מחזיק בדעה הזאת. במשחקים נגד ברצלונה וריאל כל הקבוצה שיחקה מצויין ולא רק הוא,הקבוצה הייתה בשיא הכושר של העונה, ומה גם שאי אפשר להיאחז בקטע קצר יחסית של העונה ולהתעלם מכל שאר העונה שברב הפעמים הוא פשוט לא טוב(שוב זאת דעתי). ולא רק זה, במשחק אולי החשוב של העונה עד עכשיו(אלבה), הוא נעלם. אם כל הקבוצה הייתה משחקת כמוהו, לא היינו עולים להצלבה בכלל. מזל שיש כאלה שמעדיפים לרדת להגנה, במשחק המכריע של העונה, במקום לריב עם השופטים.
ועדיין אני אומר, הרבה מאוד תלוי מה הוא יעשה בסדרה הקרובה. אם יהיה טוב, יש סיכוי גבוה שנראה אותו כאן בשנה הבאה. אם לא, אני לא רואה את מכבי רוצים אותו לשנה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 18:14

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

לסיים משחק עם 7 נק' 4 ריב' ו6 אס' זה נוראי ? מה עוד שהקבוצה ניצחה...
אתה ראית את היחס של אס' לטיבודים שלו העונה ?
אתה נתפס עלדברים שאמרת בקיץ לפני שחתם שלא מחזיקים מים היום . העונה הזאת של פארגו לא פחות טובה מהקדנציה הקודמת שלו פה...

טוב, זה די ברור שלא נגיע להסכמה בקשר אליו. שנינו רואים אותו באור אחר לחלוטין. מה שיהיה יהיה וההנהלה תחליט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 18:15

כרגיל וואלה מנסים לחולל מהומות במכבי וכולם קופצים...מי באמת מאמין שמכבי תשחרר את פארגו מחוזה של מיליון ותחתים את פארמר ב 2 מיליון ??? אם זה יקרה אני מוכן לשלם על המנוי שלי כפול ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 18:21

מה שיותר הזוי זה ששנה שעברה היה רכז שכבר רצו לבעוט אותו מהקבוצה בינואר ובזכות 4 משחקים מעולים ברגעים המכריעים הפכו אותו פה לאלוהים. איפה מה שרייס עשה עד השלב הזה ( כשהיו לידו גארדים טובים )ואיפה מה שפארגו עשה עד עכשיו .
ברור שפארגו ישפט על מה שיציג בשלב הזה אבל לדעתי זו תיהיה טעות כי הוא נמצא בסיטואציה לא טובה כשהוא הגארד היחיד כשיר ומתפקד .
פארגו יכול להיות הרבה יותר טוב כשיש עוד גארד דומיננטי לידו כמו מקל או פרקינס וזה צריך להיות המודל לעונה הבאה
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2015, 19:02

גם אני ממש לא מרוצה מפארגו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Chen » 12 אפריל 2015, 19:05

שמעון מזרחי נשאל עכשיו ב103 על פארגו ומצב החוזה שלו.
הוא טוען שיש עליו אופציה. הוא לא ידע להגיד בשלב הזה אם ישאר או לא.

בנושא טיוס לא ברור מה יהיה, לפי גלדסטון מחכים לקיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 19:32

אנשים צריכים להבין שכל הסגל שנשאר (לנדסברג, אוחיון (או מקל), רנדל, סמית', סופו, אלכסנדר) יקבל שדרוג לחוזה וחלק מהשדרוגים גדולים. זה אומר שמכבי יצטרכו לקצץ במקומות אחרים כי את מחירי המנויים כבר אי אפשר להעלות.

שחרור של פארגו והחלפה שלו ושל היינס בשני שחקנים זולים היא אפשרות מאוד סבירה לקראת העונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2015, 19:36

roy1000 כתב:זה אומר שמכבי יצטרכו לקצץ במקומות אחרים כי את מחירי המנויים כבר אי אפשר להעלות.

כבר העלו. תסתכל באתר של מכבי.
אני לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מנוי למרכז עליון ב2400 שקל.
העונה הוא היה 2700 או אפילו פחות.

היום המחיר הוא כבר 3000.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 19:44

אני גם די מאוכזב עד עכשיו מהפארגו אבל הוא עדיין שחקן טוב ומן הסתם שלא יביאו אף שחקן טוב ממנו
אולי הוא גם צריך עוד רכז לידו (מקל בגליל, פרקינס ואידסון בקדנציה הקודמת) כדי לבוא יותר לידי ביטוי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אפריל 2015, 19:48

rc4991 כתב:אני גם די מאוכזב עד עכשיו מהפארגו אבל הוא עדיין שחקן טוב ומן הסתם שלא יביאו אף שחקן טוב ממנו
אולי הוא גם צריך עוד רכז לידו (מקל בגליל, פרקינס ואידסון בקדנציה הקודמת) כדי לבוא יותר לידי ביטוי

זה שפארגו שחקן טוב לא אומר שהוא מתאים
עברו פה לא מעט שחקנים טובים שלא התאימו ועד עכשיו חוץ מהתקופה שפרקינס נפצע בה בקדנציה הקודמת שלו הוא לא שיפר את מכבי
שחקן טוב? כן
מתאים? אני כבר ממש לא בטוחה

אני מעדיפה הימור זול מאשר בינוני יקר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 19:54

החציל האצטקי כתב:כבר העלו. תסתכל באתר של מכבי.
אני לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מנוי למרכז עליון ב2400 שקל.
העונה הוא היה 2700 או אפילו פחות.

היום המחיר הוא כבר 3000.

צודק - העלו ב- 10%, אבל זה לא יכסה הרבה מהפער.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2015, 20:28

felix_r כתב:גם אני ממש לא מרוצה מפארגו

זה בסדר , שנה שעברה בשלב הזה גם לא היית מרוצה מרייס ( או מכל שחקן או חבר הנהלה במכבי ) , כך שאני לא מודאג...
אני לא אומר שההנהלה לא תשחרר אותו אלא שיא תעשה טעות אם כן ( בהנחה ששחקן בקליבר של פארמר לא יגיע לפה... )

אני בניגוד לכרמל מעדיף פארגו "ביינוני " ויקר יחסית לסגל שלנו ( לא ביחס לרכזים בכירים אחרים ) אחד ביד מכל מיני הימורים זולים על העץ . מה גם שהטופ 8 עוד לא התחיל והוא עוד יכול להפציץ וכולכם כבר תשכחו את מה שכתבתם עליו פה כמו שקרה כבר במהלך העונה כשהקבוצה הייתה ברצף ניצחונות יפים והוא נתן את הצגות , או בסלי הניצחוןשלו העונה אחרי שהיה חלש במהלך המשחק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 21:23

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני גם די מאוכזב עד עכשיו מהפארגו אבל הוא עדיין שחקן טוב ומן הסתם שלא יביאו אף שחקן טוב ממנו

זה שפארגו שחקן טוב לא אומר שהוא מתאים
עברו פה לא מעט שחקנים טובים שלא התאימו ועד עכשיו חוץ מהתקופה שפרקינס נפצע בה בקדנציה הקודמת שלו הוא לא שיפר את מכבי
שחקן טוב? כן
מתאים? אני כבר ממש לא בטוחה

אני מעדיפה הימור זול מאשר בינוני יקר

תשמעי, כבר כתבתי שאני די מאוכזב ממנו ומסופו אבל לדעתי הם גם שני זרים אקפלוסיבים (היחידים) שיכולים לקחת את הקבוצה הזאת להישגים גדולים
אני חושב שבנוגע לשניהם אין סיבה בכלל לחשוב מה לעשות איתם עד הקיץ כי הם עוד יכולים לעשות סוויץ' ופתאום לסחוב את מכבי ולהיות שחקנים גדולים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 21:28

אני גם מאוכזב מג'רמי פארגו, ומה שמעצבן זה שיש לו את היכולות להיות אחד הרכזים הטובים באירופה. הבעיה אצלו היא בראש.
אין ספק שאם אפשר להביא במקומו את ג'ורדן פארמר, זה עדיף. אבל פארמר יעלה הון תועפות, ולא ברור כמה מכבי תוכל לשלם לו אחרי חוזה העתק של דווין סמית'.
אז אם פארמר לא מגיע, אולי עדיף לתת צ'אנס נוסף לפארגו. יהיה קשה למצוא שחקן מספיק טוב במקומו שהוא לא פארמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים