yzafrir כתב:זה לא יאמן כמה הזיכרון של אנשים פה קצר . פארגו מחזיק את עמדת הגארדים כמעט לבד העונה והיה מצויין עד המשחק נגד ברלין ( שגם בו הוא לא היה מאוד חלש )
לוותר על פארגו ולהמר שוב על גארד אחר תיהיה טעות ענקית של ההנהלה. זה ברור שאם פארגו ישוחרר אז לא יגיע לפה שחקן יקר יותר ואפילו לא באותו הסכום . מספיק לראות כמה רייס מקבל כד להבין שפארגו זה מציאה בסכום שלו . מוזר שהשם של לאנגפורד שהוביל גם השנה את הקבוצה שלו לכלום ושום דבר לא עלה כמחליף...
מכבי חייבת לשמר את הסגל הנוכחי כולל סופו וטיוס אם אפשר ולבצע רק את שינויים ההכרחיים כמו החלפת היינס ולינהרט ( גם לא קריטי) וחיזוק הסגל הישראלי בלפחות שני שחקנים משמעותיים.
לגבי דאוסן , מכבי רצו אותו כבר שנה שעברה לחוזה ארוך טווח אבל הוא היה תחת חוזה ולכן אין לי ספק שיחתימו אותו בדיוק כמו שהיה עם לאנדסברג. לא בטוח שהוא ישחק שנה הבאה במכבי אבל הוא יהיה תחת חוזה .
לא יודע צפריר אם אנחנו רואים את אותם משחקים כשאתה טוען שפארגו היה מצויין כל העונה(ובברלין הוא היה נוראי), כי אני ראיתי שרב העונה הוא היה חלש ונותן פחות ממה שאנשים ציפו ממנו. להזכירך הוא משחק כאן בשביל מיליון דולר לעונה. הוא לא קרוב להצדיק את הסכומים שמשלמים עליו, לפחות ממה שאני רואה ממנו.
ועדיין יש לו זמן להוכיח עכשיו בסדרה שהוא שווה את המחיר שמשלמים עליו.