31 מאי 2015, 21:50
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אז טוב שאני לא נכנסת לת'רד הטניס... (סליחה יוני)
ואגב, זה נכון....
ציפיתי שתעשי לו את מה שדעאש עשו לטייס הירדני
איכזבת
אבל הוא צודק, אני באמת יכולה לנצח עם יד אחת קשורה מאחורי הגב את מי שזה לא יהיה שהוא דיבר עליו....
ואם מעצבנים אותי באמת, תאמיני לי שדעאש קטנים עלי!!
31 מאי 2015, 22:13
גל גל כתב:שחקן רך מאוד זוריך לא ריבאונדר טוב אנחנו קבוצה אתלטית שחייבת איזה גבוה שלוקח ריבאונדים שנוכל לרוץ למתפרצות כמו פסנקו מריאנוביץ ראדוליצה סנטרים מסיבים שחקני מטרה שיכולים לשחק עם הגב לסל במיוחד שלפי מה שאני מבין מכבי רוצים להיות עם הרבה קלעי שלשות שנה הבאה יבזורי סילבן סמית רוצסטי ובטח איזה סנטר מסיבי באמצע שיביאו עליו דאבל אפ כל התקפה
01 יוני 2015, 12:28
01 יוני 2015, 12:34
גל גל כתב:שחקן רך מאוד זוריך לא ריבאונדר טוב אנחנו קבוצה אתלטית שחייבת איזה גבוה שלוקח ריבאונדים שנוכל לרוץ למתפרצות כמו פסנקו מריאנוביץ ראדוליצה סנטרים מסיבים שחקני מטרה שיכולים לשחק עם הגב לסל במיוחד שלפי מה שאני מבין מכבי רוצים להיות עם הרבה קלעי שלשות שנה הבאה יבזורי סילבן סמית רוצסטי ובטח איזה סנטר מסיבי באמצע שיביאו עליו דאבל אפ כל התקפה
01 יוני 2015, 13:26
roy1000 כתב:גל גל כתב:שחקן רך מאוד זוריך לא ריבאונדר טוב אנחנו קבוצה אתלטית שחייבת איזה גבוה שלוקח ריבאונדים שנוכל לרוץ למתפרצות כמו פסנקו מריאנוביץ ראדוליצה סנטרים מסיבים שחקני מטרה שיכולים לשחק עם הגב לסל במיוחד שלפי מה שאני מבין מכבי רוצים להיות עם הרבה קלעי שלשות שנה הבאה יבזורי סילבן סמית רוצסטי ובטח איזה סנטר מסיבי באמצע שיביאו עליו דאבל אפ כל התקפה
סנטרים של 2.10 עם משחק גב לסל כמעט לא קיימים באירופה ואם קיימים, הם מקבלים סכומים שלכבי לא יכולה להרשות לעצמה. ב-800 אלף ששילמו לסופו אפשר להביא סנטר סמואלס של מילאנו שיש לו משחק גב לסל טוב, אבל הוא אנדרסייזד או נגר בגובה 2.10.
דרך אגב - מה עם קלייזה? אפשר להביא אותו לשיקום במכבי או שהוא גמור לחלוטין?
01 יוני 2015, 13:34
felix_r כתב:אם אלכסנדר לא מקבל אזרחות, ומכבי תרצה להחתים זר לא יקר בעמדה 4 בנוסף לרנדל, הייתי הולך על אדריאן מוארמן מלימוז'. ריבאונדר מצוין לעמדה שלו (עשה דאבל-דאבל בשני המפגשים מול מכבי) וגם בעל קליעה לא רעה מבחוץ. קראתי, שהוא מסיים חוזה ורוצה להתקדם לקבוצה יותר גדולה מלימוז'.
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001833&seasoncode=E2014
http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200010/Stats-Joueurs/A30910/fiche?type=1&from=2014&stat=m
01 יוני 2015, 14:46
ankram כתב:felix_r כתב:אם אלכסנדר לא מקבל אזרחות, ומכבי תרצה להחתים זר לא יקר בעמדה 4 בנוסף לרנדל, הייתי הולך על אדריאן מוארמן מלימוז'. ריבאונדר מצוין לעמדה שלו (עשה דאבל-דאבל בשני המפגשים מול מכבי) וגם בעל קליעה לא רעה מבחוץ. קראתי, שהוא מסיים חוזה ורוצה להתקדם לקבוצה יותר גדולה מלימוז'.
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001833&seasoncode=E2014
http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200010/Stats-Joueurs/A30910/fiche?type=1&from=2014&stat=m
נתונים מול מכבי , בעיקר בריבאונד , לא משקפים יותר מדי. מוארמן הוא אופצייה טובה , אבל דווקא בעמדה 4 יש כמה אופציות מענינות , כמו לדוגמא אופייבו מחיפה , קלאטס , Stratos Perperoglou
01 יוני 2015, 20:12
01 יוני 2015, 20:13
rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי
01 יוני 2015, 20:18
my man כתב:rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי
למה אתה כותב את זה פתאום...ידיעה מבפנים?
01 יוני 2015, 20:22
my man כתב:rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי
01 יוני 2015, 20:23
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי
כן, לך תדע אם בסוף דברים ישתנו אבל זה מה שאני מבין מהם
01 יוני 2015, 22:50
01 יוני 2015, 22:57
yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...
01 יוני 2015, 23:05
yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...
02 יוני 2015, 10:49
02 יוני 2015, 13:03
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...
אני מסכים איתך פה. למכבי יש עליו אופציה ב- 200 אלף דולר לעונה הבאה. לא רואה שום סיבה להחליף אותו (גם אם לא יקבל אזרחות). הוא מספיק טוב לעמדת ה-4 המחליף.
02 יוני 2015, 13:11
02 יוני 2015, 13:32
שמוליק כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...
אני מסכים איתך פה. למכבי יש עליו אופציה ב- 200 אלף דולר לעונה הבאה. לא רואה שום סיבה להחליף אותו (גם אם לא יקבל אזרחות). הוא מספיק טוב לעמדת ה-4 המחליף.
roy, להשאיר את אלכסנדר כזר זהו לוקסוס גדול מדי. האתלטיות שלו מרשימה, וכאן זה נגמר. קליעה שבאה לידי ביטוי במשחק אחד מתוך ששה, הגנה שמזכירה את אליהו וניתור אדיר. הוא רך מדי. אמנם לא מרשמלו כמו גייק כהן, אבל רך. אם כבר כגבוי לרנדל, אני מעדיף לראות את האניקט הקפיץ האנושי.
02 יוני 2015, 13:35
שמוליק כתב:roy, להשאיר את אלכסנדר כזר זהו לוקסוס גדול מדי. האתלטיות שלו מרשימה, וכאן זה נגמר. קליעה שבאה לידי ביטוי במשחק אחד מתוך ששה, הגנה שמזכירה את אליהו וניתור אדיר. הוא רך מדי. אמנם לא מרשמלו כמו גייק כהן, אבל רך. אם כבר כגבוי לרנדל, אני מעדיף לראות את האניקט הקפיץ האנושי.