פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

31 מאי 2015, 21:50

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אז טוב שאני לא נכנסת לת'רד הטניס... (סליחה יוני)
ואגב, זה נכון....

ציפיתי שתעשי לו את מה שדעאש עשו לטייס הירדני
איכזבת

אבל הוא צודק, אני באמת יכולה לנצח עם יד אחת קשורה מאחורי הגב את מי שזה לא יהיה שהוא דיבר עליו....
ואם מעצבנים אותי באמת, תאמיני לי שדעאש קטנים עלי!!

טוב, עכשיו אני חייבת לנסות

31 מאי 2015, 22:13

גל גל כתב:שחקן רך מאוד זוריך לא ריבאונדר טוב אנחנו קבוצה אתלטית שחייבת איזה גבוה שלוקח ריבאונדים שנוכל לרוץ למתפרצות כמו פסנקו מריאנוביץ ראדוליצה סנטרים מסיבים שחקני מטרה שיכולים לשחק עם הגב לסל במיוחד שלפי מה שאני מבין מכבי רוצים להיות עם הרבה קלעי שלשות שנה הבאה יבזורי סילבן סמית רוצסטי ובטח איזה סנטר מסיבי באמצע שיביאו עליו דאבל אפ כל התקפה

זה לא שאני מת עליו אבל הוא יכול להיות טוב
הלוואי שראדוליצה יבוא אבל קשה לי להאמין

01 יוני 2015, 12:28

אם אלכסנדר לא מקבל אזרחות, ומכבי תרצה להחתים זר לא יקר בעמדה 4 בנוסף לרנדל, הייתי הולך על אדריאן מוארמן מלימוז'. ריבאונדר מצוין לעמדה שלו (עשה דאבל-דאבל בשני המפגשים מול מכבי) וגם בעל קליעה לא רעה מבחוץ. קראתי, שהוא מסיים חוזה ורוצה להתקדם לקבוצה יותר גדולה מלימוז'.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001833&seasoncode=E2014

http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200010/Stats-Joueurs/A30910/fiche?type=1&from=2014&stat=m

01 יוני 2015, 12:34

גל גל כתב:שחקן רך מאוד זוריך לא ריבאונדר טוב אנחנו קבוצה אתלטית שחייבת איזה גבוה שלוקח ריבאונדים שנוכל לרוץ למתפרצות כמו פסנקו מריאנוביץ ראדוליצה סנטרים מסיבים שחקני מטרה שיכולים לשחק עם הגב לסל במיוחד שלפי מה שאני מבין מכבי רוצים להיות עם הרבה קלעי שלשות שנה הבאה יבזורי סילבן סמית רוצסטי ובטח איזה סנטר מסיבי באמצע שיביאו עליו דאבל אפ כל התקפה

סנטרים של 2.10 עם משחק גב לסל כמעט לא קיימים באירופה ואם קיימים, הם מקבלים סכומים שלכבי לא יכולה להרשות לעצמה. ב-800 אלף ששילמו לסופו אפשר להביא סנטר סמואלס של מילאנו שיש לו משחק גב לסל טוב, אבל הוא אנדרסייזד או נגר בגובה 2.10.

דרך אגב - מה עם קלייזה? אפשר להביא אותו לשיקום במכבי או שהוא גמור לחלוטין?

01 יוני 2015, 13:26

roy1000 כתב:

סנטרים של 2.10 עם משחק גב לסל כמעט לא קיימים באירופה ואם קיימים, הם מקבלים סכומים שלכבי לא יכולה להרשות לעצמה. ב-800 אלף ששילמו לסופו אפשר להביא סנטר סמואלס של מילאנו שיש לו משחק גב לסל טוב, אבל הוא אנדרסייזד או נגר בגובה 2.10.

דרך אגב - מה עם קלייזה? אפשר להביא אותו לשיקום במכבי או שהוא גמור לחלוטין?

קלייזה מת , רק שהוא עוד לא מודע לזה , סמואלס לא שומר ואנוכי , לסנטר אני ממליץ על מירו בילאן , 2.13 קרואטי עם מספרים יפים ויד יציבה מהעונשין.

01 יוני 2015, 13:34

felix_r כתב:אם אלכסנדר לא מקבל אזרחות, ומכבי תרצה להחתים זר לא יקר בעמדה 4 בנוסף לרנדל, הייתי הולך על אדריאן מוארמן מלימוז'. ריבאונדר מצוין לעמדה שלו (עשה דאבל-דאבל בשני המפגשים מול מכבי) וגם בעל קליעה לא רעה מבחוץ. קראתי, שהוא מסיים חוזה ורוצה להתקדם לקבוצה יותר גדולה מלימוז'.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001833&seasoncode=E2014

http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200010/Stats-Joueurs/A30910/fiche?type=1&from=2014&stat=m

נתונים מול מכבי , בעיקר בריבאונד , לא משקפים יותר מדי. מוארמן הוא אופצייה טובה , אבל דווקא בעמדה 4 יש כמה אופציות מענינות , כמו לדוגמא אופייבו מחיפה , קלאטס , Stratos Perperoglou

01 יוני 2015, 14:46

ankram כתב:
felix_r כתב:אם אלכסנדר לא מקבל אזרחות, ומכבי תרצה להחתים זר לא יקר בעמדה 4 בנוסף לרנדל, הייתי הולך על אדריאן מוארמן מלימוז'. ריבאונדר מצוין לעמדה שלו (עשה דאבל-דאבל בשני המפגשים מול מכבי) וגם בעל קליעה לא רעה מבחוץ. קראתי, שהוא מסיים חוזה ורוצה להתקדם לקבוצה יותר גדולה מלימוז'.

נתונים מול מכבי , בעיקר בריבאונד , לא משקפים יותר מדי. מוארמן הוא אופצייה טובה , אבל דווקא בעמדה 4 יש כמה אופציות מענינות , כמו לדוגמא אופייבו מחיפה , קלאטס , Stratos Perperoglou

לא משקפים? משקפים ועוד איך! כנס לאתר הליגה הצרפתית ותראה, שבטבלה העונתית מוארמן נמצא במקום הראשון בליגה בריבאונד הגנה.

01 יוני 2015, 20:12

אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי

01 יוני 2015, 20:13

rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי

למה אתה כותב את זה פתאום...ידיעה מבפנים?

01 יוני 2015, 20:18

my man כתב:
rc4991 כתב:אם אנשים פה עוד חושבים על דאוסן אז הסיכוי שהוא יהיה פה בעונה הבאה אפסי

כן, לך תדע אם בסוף דברים ישתנו אבל זה מה שאני מבין מהם

01 יוני 2015, 20:22

my man כתב:

לא צריך שום מידע פנימי. צריך רק להפנים את העובדות הידועות.
הבן אדם חתם בראשון ללא אפשרות יציאה לקבוצה ישראלית, כי הוא בעצמו החליט שמבחינתו עדיף לו בינתים להמשיך לשחק 40 דקות בראשון מאשר 10 דקות במכבי. מה לא מובן פה?

01 יוני 2015, 20:23

rc4991 כתב:
my man כתב:

כן, לך תדע אם בסוף דברים ישתנו אבל זה מה שאני מבין מהם

וואלה מעניין...
צריך לעשות ריפרש לכל הסגלים שהובאו פה...
תאמת שמכבי תצטרך לחשוב מחוץ לקופסא עם כל מה שקורה סביבה...אנחנו צריכים ישראלי +ישראלי במקום טיוס...
עמדת סנטר הכי מעניינת אותי...

01 יוני 2015, 22:50

אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...

01 יוני 2015, 22:57

yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...

אני אסביר לך למה.
כל עוד אף אחד לא ממש הכיר אותו, אף אחד גם לא ממש שמר עליו (בדומה למקל במשחקים הראשונים).
בהמשך התגלה, שהוא לא שחקן התקפה כזה טוב (כששומרים עליו), וגם שחקן הגנה די מפוקפק.
אז אם הוא יבקש משכורת נמוכה בגבולות ה 300-350 אלף, אולי אפשר להמר עליו,
אבל אם הוא יבקש יותר, זה כבר יהפוך להימור די מסוכן

01 יוני 2015, 23:05

yzafrir כתב:אם כבר יצטרכו להביא 4 זר מחליף זול אז למה לא להשאיר את אלכסנדר בכל מקרה ? פוטנציאל הוא כבר הראה שיש לו ואני מאמין שעונה הבאה הוא יציג שיפור משמעותי אחרי שיתרגל לכדורסל באירופה...

אם הוא מקבל אזרחות אז מכבי צריכה להחתים אותו לפחות כגבוה חמישי
מבחינתי הוא הוכיח שיש לו כישרון גדול אבל הוא עדיין סוג של הימור ומכבי צריכה לנצל את זה כדי להחתים אותו על חוזה ארוך טווח בשכר נמוך (200-300)
קו קדמי של רנדל, אלכסנדר, האניקאט, ראדוליצה ופישר יכול להיות קטלני לדעתי וגם מאוד מגוון

02 יוני 2015, 10:49

אני מסכים איתך פה. למכבי יש עליו אופציה ב- 200 אלף דולר לעונה הבאה. לא רואה שום סיבה להחליף אותו (גם אם לא יקבל אזרחות). הוא מספיק טוב לעמדת ה-4 המחליף.

02 יוני 2015, 13:03

roy1000 כתב:

אני מסכים איתך פה. למכבי יש עליו אופציה ב- 200 אלף דולר לעונה הבאה. לא רואה שום סיבה להחליף אותו (גם אם לא יקבל אזרחות). הוא מספיק טוב לעמדת ה-4 המחליף.

roy, להשאיר את אלכסנדר כזר זהו לוקסוס גדול מדי. האתלטיות שלו מרשימה, וכאן זה נגמר. קליעה שבאה לידי ביטוי במשחק אחד מתוך ששה, הגנה שמזכירה את אליהו וניתור אדיר. הוא רך מדי. אמנם לא מרשמלו כמו גייק כהן, אבל רך. אם כבר כגבוי לרנדל, אני מעדיף לראות את האניקט הקפיץ האנושי.

02 יוני 2015, 13:11

סגל החלומות בהקיץ:
פראמר (כישראלי), מקל
רוצסטי יבזורי, לנדסברג
סמית, אנדרסון מליטא
רנדל, מקלין מאלבא
טיוס פישר מארינוביץ

סגל בהקיץ נטול חלומות:
רוצסטי, אוחיון
פארגו, יבזורי
סמית לנדסברג, פניני
רנדל, האניקט, בנדר
טיוס פישר רוטבארט

02 יוני 2015, 13:32

שמוליק כתב:
roy1000 כתב:

roy, להשאיר את אלכסנדר כזר זהו לוקסוס גדול מדי. האתלטיות שלו מרשימה, וכאן זה נגמר. קליעה שבאה לידי ביטוי במשחק אחד מתוך ששה, הגנה שמזכירה את אליהו וניתור אדיר. הוא רך מדי. אמנם לא מרשמלו כמו גייק כהן, אבל רך. אם כבר כגבוי לרנדל, אני מעדיף לראות את האניקט הקפיץ האנושי.

שלום שמוליק,
אני יחסית חדש פה אז לא זהיתי את הניק שלך אז נברתי בהודעות שלך מהעבר זה פתח לי אשכול מלפפונים מ2012...משעשע לקרוא שכשחשבו להביא את רנדל ממגדל מה אנשים חשבו עליו- זה מפעם...
ER79- רנדל יכול להיות רק מחליף של ליאור..
יוני- רנדל טוב מליאור? אה??? ראינו לאן הוא הוביל את מגדל..
בכלל אני אוהב מדי פעם לנבור בהיסטוריה של הפורום- רק דברים טובים יכולים לצאת משם...

בכל מקרה כיף לראות שגם אנשים מפעם חוזרים לכתוב פה...

02 יוני 2015, 13:35

שמוליק כתב:roy, להשאיר את אלכסנדר כזר זהו לוקסוס גדול מדי. האתלטיות שלו מרשימה, וכאן זה נגמר. קליעה שבאה לידי ביטוי במשחק אחד מתוך ששה, הגנה שמזכירה את אליהו וניתור אדיר. הוא רך מדי. אמנם לא מרשמלו כמו גייק כהן, אבל רך. אם כבר כגבוי לרנדל, אני מעדיף לראות את האניקט הקפיץ האנושי.

גם אני מעדיף כמובן את האניקאט, אבל האניקאט לא יושב על איזה חוזה ענק? אני לא בטוח שהוא מטווח של מכבי.
אלכסנדר טוב ביחס לעלות האפסית שלו. עדיך להשקיע את כל הכסף בסנטר הפותח לדעתי.
נושא נעול