פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

21 ינואר 2016, 00:37

אני מעדיף להפסיד עם אדלשטיין ולא עם השמוק הזה.

21 ינואר 2016, 00:44

טבק יסיים את העונה כאן מה שלא יהיה...
אני מקווה שבעונה הבאה נקבל מאמן ראוי כבר מההתחלה. קזלאוסקס זה מצויין, אבל כנראה שזה יהיה אדלשטיין, שנכון לכרגע
מסתמן שעשה החלטה גדולה שלא התפתה ללכת למכבי במצבה.

21 ינואר 2016, 00:45

קזלאוסקס לא יבוא בחיים, אלא אם יתנו לו עצמאות. ויו נואו-דני פדרמן.

אדלשטיין אולי יבוא, ויעוף בסוף העונה, כי גם עם הפועל ת"א הוא הסתכסך, ואנשי מכבי הרבה יותר קשים ושתלטניים.

אל תהיו מופתעים את טבק ימשיך לעונה שנייה. אם גודס המשיך, הוא לא?

21 ינואר 2016, 00:46

אין הבדל בין טבק לאדלשטיין מבחינתי.
אם זה מה שמחכה לנו עונה הבאה...

21 ינואר 2016, 00:50

בסופו של דבר, היינו צריכים לצפות את זה. עם כל הביקורת שיש עליו, קיבלנו מאמן שהוא טופ אירופה בכסף קטן למשך ארבע שנים, שתמיד הוציא מהסגל יותר ממה שהיה שווה(לא פעם ראשונה ולא שנייה שאני אומר את זה, אבל להביא את הקבוצה המחרידה של לוגאן להצלבה זה אגדי. מבחינת רמת הכישרון נטו, היא יותר גרועה מהקבוצות של השנתיים האחרונות).

אם מכבי מפשלת גם בסגל וגם במאמן, אי אפשר להצליח. חייבים לפחות אחד מהם, לפחות.

21 ינואר 2016, 00:57

אני חושב שאדלשטיין הרבה יותר טוב בלבנות קבוצה, והשנה נפלנו דווקא על זה.
השאלה היא האם הנהלת מכבי תהיה מוכנה להודות בכשלון שלה, לנקות את השכבה המקצועית, ולתת לאדלשטיין (או כל מי שלא יהיה),
לבחור את הסגל בעצמו.

21 ינואר 2016, 01:02

jol9 כתב:אני חושב שאדלשטיין הרבה יותר טוב בלבנות קבוצה, והשנה נפלנו דווקא על זה.
השאלה היא האם הנהלת מכבי תהיה מוכנה להודות בכשלון שלה, לנקות את השכבה המקצועית, ולתת לאדלשטיין (או כל מי שלא יהיה),
לבחור את הסגל בעצמו.

על סמך מה אתה אומר את זה?

21 ינואר 2016, 01:05

טבק מסתמן כמאמן חלש,מאמן אפור ,שבלוני,לא קורא את המשחק לא קורא מצבים,לא מגיב ,שבלוני.
סתם דוגמא להציב את לאנדסברג על לאנגפורד,היה עדיף את זוסימן.
אני לא יודע אם זה רק בגלל הסגל ,הסגל בעיתי ברמות אני כמעט בטוח ששום מאמן לא יצליח אם החבורה הזו,אבל עצם זה שהוא מאמן רק בצורה אחת ורק בדרך אחת ולא מגוון ולא מנסה לשנות ולהתאים שיטות אחרות זו בעיה.
הוא מאמן של הגנה לוחצת של כדורסל פשוט ושל אינטנסיביות,אין אצלו יצירתיות או גאונות ,כדורסל רגיל מהיר ואינטנסיבי ,שמתאים בדיוק לליגה שהוא היה בה ולקבוצות ברמה שהוא אימן לפני שבא אלינו,אין לו את האקסטרה את הכשרון שצריך כדי לאמן ברמות האלה .
אני שם את זה בעירבון מוגבל רק בגלל הסגל שקיים לו כרגע ,בואו נראה איך תסתים העונה,בואו נראה איך מקל ישתלב והאם הגבוה שיגיע ישנה משו .
בסופו של דבר הראיונות אחרי משחק מראים שהוא אמיתי וכנה ורואה את האמת,אבל גם מראות בעיה נוספת של חוסר הבנה שמה שהוא מנסה ורוצה לא מתאים לסגל הזה ושאגיע הזמן שהוא ינסה דברים שונים,הוא חוזר על אותה מנטרה ועל אותם דברים שהוא דורש ,אבל הוא לא יהפוך את לאנדסברג ללוחץ או את הצוות הזה ללוחץ או אגרסיבי,והוא לא יהפוך את הגבוהים לקפיצים או לבלאק שאטים או ריבאונדים.
צריך ללכת על הגנה עומדת שלוחצת מעבר לשלוש ,צריך לתת יותר קרדיט לשגב ,וצריך לשים את לאנדסברג בספסל ולא ליפול במלכודת ולתת ליבזורי לשחק ולבנות עליו ולא על סיל.
סיל שחקן בינוני כרגע במקרה הטוב,לא יעיל לא מועיל ,טיפש ,עסוק בעצמו,לא עושה קפיצה קדימה,לא קולע במאני טיים,לא תורם כלום ,מי שראה איך הוא אפילו ריבאונד לא תורם ולא מסוגל לשים גוף ,שולח תיד ומעיף כמו הזקנים ,איך הוא לא שורף את המגרש בהגנה איך לא נלחם ודוחף ידים ,איך נתן ללאנגפורד להשפיל אותו פעם אחר פעם .
טבק ממשיך גם לתת לו כדור לבידודים והוא מקבל כדור וישר מחסיר לרוצסטי ,או שהולך בצורה שקופה שמאלה,והמאמן ממשיך לבנות עליו .

21 ינואר 2016, 01:10

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שאדלשטיין הרבה יותר טוב בלבנות קבוצה, והשנה נפלנו דווקא על זה.
לבחור את הסגל בעצמו.

על סמך מה אתה אומר את זה?

הרבה יותר טוב, הכוונה, ממה שנעשה השנה.

21 ינואר 2016, 07:06

MTA2311 כתב:אין הבדל בין טבק לאדלשטיין מבחינתי.

אתה נותן הרבה יותר מדי קרדיט לטבק.
גם אם שוב אבי אבן יבנה את הקבוצה, עדיין יש הבדל עצום בין טבק לאדלשטיין. לאדשלטיין באמת אין הישגים גדולים ברקורד עד עכשיו, אבל הוא לא חסר מושג כמו טבק. לא תראה אותו הולך ללחוץ עם רוצ'סטי וסילבן או עושה את השטויות ההזויות שטבק עושה. זה לא שאלדשטיין הוא (כנראה) כזה גדול, אבל מאמן כל כך טיפש כמו טבק באמת שקשה למצוא.

21 ינואר 2016, 09:28

מאמן חלש , אפור , קפוא , גיא גודס בקרואטית 2.0, אפילו תיקוני צבע לא הייתי נותן להנהלת מכבי לעשות.....
לשים את לאנסברג , השומר הכי חלש בתולדות מכבי זולת טיילר לשמור על לאנגפורד , התקפה אחרי התקפה , זה לא טימטום זה כאילו לעשות בכוונה , וזה הכי גרוע
מתרץ את הבעייה במספר הפצועים , איך הוא לא מתבייש הדגנרט הזה?

21 ינואר 2016, 09:57

jol9 כתב:
Number8 כתב:לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.

רוצ'סטי מוגבל התקפית?

ספר לי מה ראית מרוצ'סטי למעט הניסיון ה#34388534 לstep-back מהשלוש? כמה פעמים ראית אותו חודר לסל ומגיע עד הטבעת (ולא זורק איזה floater שני מטר מהסל כאילו הוא אליהו)? כמה פעמים ראית אותו מגיע לקו במשחק? נכון.. לא הרבה. זה נקרא מוגבל התקפית. כל מה שהוא יודע זה ליצור לעצמו זריקה מ-3 או מאיפהשהו באיזור ה-3.

21 ינואר 2016, 12:15

roy1000 כתב:

גם אם שוב אבי אבן יבנה את הקבוצה, עדיין יש הבדל עצום בין טבק לאדלשטיין. לאדשלטיין באמת אין הישגים גדולים ברקורד עד עכשיו, אבל הוא לא חסר מושג כמו טבק. לא תראה אותו הולך ללחוץ עם רוצ'סטי וסילבן או עושה את השטויות ההזויות שטבק עושה. זה לא שאלדשטיין הוא (כנראה) כזה גדול, אבל מאמן כל כך טיפש כמו טבק באמת שקשה למצוא.

אדלשטיין זה לא מאמן למכבי. הוא לא היה לוחץ עם לנדסברג, אבל הוא היה זורק עליו נעל ועף הביתה אחרי שבוע.

21 ינואר 2016, 12:36

מדהים הת'רד הזה...כאילו אנחנו שבויים של הבינוניות שהפילו עלינו...
אני כשאני כותב מה צריך לקרות בקיץ אני כותב פשוט מה שצריך(!) לקרות לא מה בפועל יקרה...

לא אדלשטיין ולא בטיח..
צריך את קזה שיבוא ויקבל את המושכות לבניית הקבוצה ושיביא איתו גם עוזר מאמן שהוא סומך עליו...
צריך לשחרר את כל הסגל שהביא אותנו עד הלום..(מקל ודגן לא בחוץ לצורך העניין)
צריך לשלוח לעבודות שירות את דני פדרמן, ניקולה ואבי אבן..
צריך לפתוח מחלקת סקאוט שתכלול סקאוטרים ברמה גבוהה (לדעתי האוזמן יכול להיות חלק ממנה)
צריך להחתים כחלק מהסגל לעונה הבאה סטר'ץ פור- המציאות מחייבת!
צריך שיהיה כאן גארד שגם יפתח את הרחבות בחדירות לסל וגם ייתן הגנה
צריך שיהיה כאן סנטר במשקל נכון שייתן פייט לגבוהי אירופה בהתקפה שייתן איזה 8-9 נקודות למשחק ובהגנה שיפחיד ויחסום אבל בעיקר שייקח ריבאונד.

יש עוד אבל הכיוון ברור...
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 21 ינואר 2016, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 ינואר 2016, 12:37

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

אדלשטיין זה לא מאמן למכבי. הוא לא היה לוחץ עם לנדסברג, אבל הוא היה זורק עליו נעל ועף הביתה אחרי שבוע.

מוכן לקחת את הסיכון הזה. עדיף מלהמשיך עם טמבל כמו טבק.

21 ינואר 2016, 12:44

אה ומשו מרכזי ששכחתי-
צריך להחתים מאמן כושר בעל שם עולמי. ולא, הבן של מוני הוא לא...

21 ינואר 2016, 12:47

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

מוכן לקחת את הסיכון הזה. עדיף מלהמשיך עם טמבל כמו טבק.

שלא יובן לא נכון, אני חושב שטבק אפס גדול שחייב לעוף. אדלשטיין זה פשוט לא שדרוג גדול.

21 ינואר 2016, 13:32

ankram כתב:מאמן חלש , אפור , קפוא , גיא גודס בקרואטית 2.0, אפילו תיקוני צבע לא הייתי נותן להנהלת מכבי לעשות.....
לשים את לאנסברג , השומר הכי חלש בתולדות מכבי זולת טיילר לשמור על לאנגפורד , התקפה אחרי התקפה , זה לא טימטום זה כאילו לעשות בכוונה , וזה הכי גרוע
מתרץ את הבעייה במספר הפצועים , איך הוא לא מתבייש הדגנרט הזה?

נכון, גם אותי זה שיגע. אוחיון עם חצי קרסול היה עושה עבודה יותר ראויה על לנגפורד, שבין כה וכה הוא סוג של בלתי עציר באירופה. גם התקפית סילבן לא מוכיח שהוא ראוי במשחקים האחרונים. הייבוש של יבזורי לאור חולשת כל היתר תמוה בעיניי. אותן טעויות של גודס, גם טבק חוזר עליהן, החל מחמישייה ורוטציות וכלה בסגנון משחק הגנתי שלא מתאים לסגל הנוכחי.

21 ינואר 2016, 14:15

הצהובים פעם נוספת רשמו תצוגה הגנתית גרועה ונראה שהקבוצה עדיין מחפשת את דרכה. גורם בקבוצה לא אהב את מסיבת העיתונאים של המאמן ז'אן טבק שהתלונן על ריבוי הפציעות: "עדיף שיתלונן פחות ויתעסק יותר בעבודה ובפתרונות". מצד שני, הבהיר אותו גורם: "קשה לבוא רק לטבק בטענות, הוא בטח לא האשם העיקרי במצבה של הקבוצה".

אז מי אשם? מי???
ומתי הוא משלם את המחיר?

21 ינואר 2016, 15:31

מאיפה זה חציל?

Sent from my iPhone using Tapatalk
פרסם תגובה