27 נובמבר 2015, 00:37
מכבי בכדורסל? זין, מכבי בכדורגל? חרא, קליבלנד? שוב לא יזכו, נדאל? פח אשפה.
איזה תסכול של עונת ספורט, שוקל לסגור כפתור.
27 נובמבר 2015, 00:38
LIAV10 כתב:מכבי בכדורסל? איבר מין גברי, מכבי בכדורגל? חרא, קליבלנד? שוב לא יזכו, נדאל? פח אשפה.
איזה מזל שאני לפחות אוהדת את בארסה....
27 נובמבר 2015, 00:40
תפגישו אותי עם אחד שחושב שאם נרד ליורוקאפ אנחנו גם ניקח את הגביע...
my man כתב:תפגישו אותי עם אחד שחושב שאם נרד ליורוקאפ אנחנו גם ניקח את הגביע...
תפגיש אותי עם אחד שאכפת לו
LIAV10 כתב:מכבי בכדורסל? איבר מין גברי, מכבי בכדורגל? חרא, קליבלנד? שוב לא יזכו, נדאל? פח אשפה.
מכבי בכדורגל? ניקח דאבל העונה.
27 נובמבר 2015, 00:41
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מכבי בכדורסל? איבר מין גברי, מכבי בכדורגל? חרא, קליבלנד? שוב לא יזכו, נדאל? פח אשפה.
איזה מזל שאני לפחות אוהדת את בארסה....

חשבתי אם להכניס את ריאל, אבל הם לא שווים את זה.
באיירן מינכן
שבוע הבא ססארי בחוץ. ואז באמברג באה להיכל...יהיה כיף!
הפכנו למועדון מסכן..
שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
שילך למצוץ למישהו. נראה אותו מגיע כשהקבוצה בשפל ועושה עבודה טובה יותר.הכי קל לדבר מבחוץ.
my man כתב:תפגישו אותי עם אחד שחושב שאם נרד ליורוקאפ אנחנו גם ניקח את הגביע...
אני לא חושב שהיו לזה תקדימים. בכלל זה קטע דפוק. למה צריך לתת בונוס לקבוצות מזוויעות שנושרות מהיורוליג?
מילא לעלות את ה-2 הכי טובות מאלה שלא עלו, אבל למה צריך להביא לשם 8 קבוצות גרועות, וחסרות מוטיבציה?
27 נובמבר 2015, 00:42
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:עשר שלשות ואנחנו במשחק.
זה הכל בגללי, הקצבתי רק 10 שלשות, לא עשיתי מספיק, אם הייתי מקציב יותר, הייתי מציל עוד יהודים (אחד מהם נראה מבקר בכנסיה).

עם הטבעת הזאת הייתי יכול להציל עוד יהודים.

המשחק שראינו היום יותר עצוב מסרט שואה בשחור לבן (וגם שם יש גוון אדום).
27 נובמבר 2015, 00:42
פשוט קבוצה חלשה, יש פה ושם כמה ניצנים,אבל אי אפשר לשחק אם עבם כמו אמבאקווה שזה פשוט בושה שכזה דבר הגיע יותר גרוע ממקרה היינס.
הבחור פשוט אהבל.
בנוסף השיטה של טבק לדעתי אם שחקנים נכונים וטובים תחזיר אותנו למקום הנכון.
מה רע באיזה קומינזאקאס?או באיזה תומאס?או מרקוביץ ונדוביץ?,שחקנים חדים ומנוסים שיודעים את העבודה ,אולי לא הכי כוכבים אבל שחקנים ,עובדים קשה.
אני בטוח שחלקם מקבלים פחות מאבוקווה.
עכשיו חוץ מאמבאקווה מכבי צריכה להעיף את אונאקו ואת אופיבו,זה לא זה וזה לא הולך,קבוצה שרוצה עתיד ,צריכה לדעת לעשות סטופ ולחתוך דברים ובמיוחד את שלושת השחקנים האלה.
רואים שלרוצסטי ופארמר יש כדורסל ,זה שאין 4 ואין סנטר פוגע בהם,פוגע ביכולת שלהם ובשטף,אבל ההגנה שלהם מחרידה,אף אחד מהם גם לא מנהיג ,אחד כזה שיקח משחק עליו .
לפעמים צריך אחד ששובר תשיטה ואומר לכולם זוזו הצידה,לא ברמת שכונה.
תראו את הגודל של מלאגה בתפקידי 1 עד 4,גארדים גבוהים ,ושחקנים בעמדות שלהם ולא אילתורים וכל מיני הדבקות.
צעד ראשון מכבי צריכה 3 שחקנים במקום הגבוהים ,גם שניים יהיו בסדר ,סנטר וסטרץ.
מי ששם לב אין למכבי גבוה אחד שמסוגל להוריד כדור מהטבעת או לחסום באויר רק למטה מהיד של השחקן היריב.
גם בנושא התרגילים ,אין אחד שחוסם טוב שסוגר את השחקן כולם חושבים אימון באים עומדים זזים,לא מבינים את מטרת החסימה פשוט טיפשים.
מכבי מלאה בשחקנים טיפשים ומלאה בשחקנים לא אינטילגנטים,שחקנים שאין להם טיפת הבנת משחק ,טיפה של הדברים הקטנים של מקצוענות,חוסר שכל בהרבה מאוד שחקנים וחוסר הבנה בסיסית של המקצוע שלהם.
ברמה הזו שחקנים אמור להיות להם טיפה שכל,אין אחד שיש לו תרומה בסיסית ,אני רואה כאלה דברים שאני בשוק מזה,לאנדסברג ועוד שחקנים שפשוט טיפה לקרוא מהלך ,טיפה לראות קדימה לראות עוד צעד.
לאנדסברג זורק כל דבר שיש לו בידיים,בנוסף לא ראיתי פעם אחת שיוצא משו מהפוסט אפ איתו ,לפחות תעשה תכווץ ותוציא,הוא פזוט חיב לזרוק הכל ,ועוד המון דברים הזוים של שחקנים מכבי.
מי ראה את ההגנה של הפרשנים עכשיו על גודס,כאילו חיכו לטבק בפינה ,בושה,פעם אחת לא דיברו כל העונה ועונה שעברה על העליבות שהגענו אם גודס,אבל פתאום משחק אחד ישר אדלשטין פותח את הפה נגד טבק ,בדיחה.
27 נובמבר 2015, 00:43
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
שילך למצוץ למישהו. נראה אותו מגיע כשהקבוצה בשפל ועושה עבודה טובה יותר.הכי קל לדבר מבחוץ.
הכי בוטה שלך
זה סתם ביטוי

אבל אני באמת לא אוהב התנהגות מהסוג שאדלשטיין מפגין.
27 נובמבר 2015, 00:44
אין בעיה לבקר את טבק.
ארז על כס הפרשן.
טבק היה פח היום. זיפת.
27 נובמבר 2015, 00:48
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
הכי בוטה שלך
זה סתם ביטוי

אבל אני באמת לא אוהב התנהגות מהסוג שאדלשטיין מפגין.
לא שמעתי אותו, כי אין לי כח לזה, אבל אני כן זוכר שאת גודס הוא כמעט לא ביקר. אם ההתנהלות שלו היתה שונה
עכשיו, אז זה רק מראה שהוא עוד אינטרסנט קטן ולא מקצועי. די בטוח שזה יסלול את דרכו למכבי בעונה הבאה.
27 נובמבר 2015, 00:49
אני באמת חושב שאם רק יביאו עוד 2-3 קרואטים אפשר עוד להפוך את התמונה ולעלות לטופ 16. יאללה ניקולה - תרים כמה טלפונים.
27 נובמבר 2015, 00:50
מכבי עם מאזן 7:1 שלילי, הפרש סלים מינוס 68 (וזה אחרי ניצחון בהפרש מכובד על ססארי).
כן, זאת מכבי. לא לובליאנה.