המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני חושב ששנה הבאה בגלל השינוי שעובר היורוליג , בלי קשר למה שקרה העונה , התקציב הולך להשתנות ובצורה משמעותית בקיץ . הכישלון העונה רק מגדיל את הסיכוי שזה יקרה. אם מכבי רוצה להישאר תחרותית בשנה הבאה אז אין לה בריירה.
זה הסגל שאני הייתי רוצה לראות במכבי שנה הבאה.
בעמדות 1-2 : מקל ,יוגב , דלייני ,אליוט ויליאמס , דאוסן .
מקל - אני מאמין שהוא יכול לקחת את המושכות כרכז המוביל במכבי , יתרון נוסף זה שבמהות שלו הוא קומבו גארד שיכול לשחק גם קצת בעמדה 2 ליד שחקן רכז אחר אבל בעיקר למטרות הגנתיות...
יוגב- ההקרבה שלו מצדיקה את השארתו , הפציע קצת פחות ולכן גם דאוסן כגיבוי ישראלי בסגל .
דלייני - הוא צריך להיות ההשקעה הגדולה של הקיץ . קומבו גארד שעושה הכל ויכול לשחק ליד כולם.
אליוט ויליאמס - ההימור הזול . גארד גבוהה שיתן את הפיזיות שחסרה בעמדה הזאת .
דאוסן - למקרה (די ודאי) שיוגב יפצע , ושירושלים לא תיקח לנו אותו...שיחתום על ארוך טווח ומקסימום יושאל...
עמדה 3 : ג'ף טיילור , פניני , לאנדסברג...
טיילור - חייבים רענון בעמדה הזאת ולטעמי יהיה אפשר להביא את טיילור במחיר נמוך מאוד שההפרש יתקזז עם הפיצוי לסמית' . טיילור רוצח הגנתי , ואם בריאל היו שחקנים פחות אגואיסים אז גם בהתקפה הוא היה עושה נקודות..שנה הבאה המחיר שלו ירד לאזור ה-700 עד 800
פניני - לאט לאט צריך לפנות את הבמה ללאנדסברג , עונת מעבר שלו...
עמדה 4 : תומפקינס , שגב
תומפקינס - כמו שאמרו פה אחרי העונה הזאת המחיר שלו ירד ויהיה אפשר להביא אותו יחסית בזול 800-900 .
שגב - מוכיח השנה שהוא ראוי לדקות . הגנה ולחימה הוא גם מביא בדומה לרנדל ונקודות זבל הוא גם יודע לאסוף .
עמדה 5 : המילטון /ודובלייביץ' /אייברסון / אומיץ'... ועוד שחקן כמו טיוס ( או הוא בעצמו).
זו העמדה השנייה שבא צריך להשקיע סכום גבוהה כלומר מעל שני מליון לשני שחקנים...בנוסף אפשר להביא עוד 4-5 הימור זול כגיבוי...
להערכתי , סגל כזה יעלה פחות מ-8 מליון נטו ...
jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
רייס.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
רייס.
2.5 מליון יורו??
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
רייס.
2.5 מליון יורו??
הוא סתם זרק מספר לאוויר.
אבל כן, יש גארדים אמריקאיים שמקבלים סכומים שהם מעבר לריץ' של מכבי, ורייס הוא ללא ספק אחד מהם. גם דילייני יהיה שנה הבאה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
רייס.
2.5 מליון יורו??
הוא סתם זרק מספר לאוויר.
אבל כן, יש גארדים אמריקאיים שמקבלים סכומים שהם מעבר לריץ' של מכבי, ורייס הוא ללא ספק אחד מהם. גם דילייני יהיה שנה הבאה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:תזכירו לי מי היה הגארד האמריקאי האחרון שקיבל סכומים כאלה באירופה.
רייס.
2.5 מליון יורו??
הוא סתם זרק מספר לאוויר.
הריץ' של מכבי לא כזה נמוך. פארמר ופארגו לא היו שחקנים זולים בכלל.
בכל אופן, אני מבין את הכוונה. לא יהיה שחקן בסכומים כאלה במכבי בעונה הבאה. זה ברור.
LIAV10 כתב:כן ממש, ברצלונה היחידה.
הוא ישאר בקובאן (והוא לא ישאר שם) הרבה לפני שיגיע למכבי.
yzafrir כתב:אני חושב ששנה הבאה בגלל השינוי שעובר היורוליג , בלי קשר למה שקרה העונה , התקציב הולך להשתנות ובצורה משמעותית בקיץ . הכישלון העונה רק מגדיל את הסיכוי שזה יקרה. אם מכבי רוצה להישאר תחרותית בשנה הבאה אז אין לה בריירה.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:כן ממש, ברצלונה היחידה.
הוא ישאר בקובאן (והוא לא ישאר שם) הרבה לפני שיגיע למכבי.
עזוב את דלייני בצד כרגע , מה לגבי הקונספט של שאר הסגל ?
אתה מסכים איתי שב-2-2.2 מכבי סוגרת את עמדת הסנטר ?
1.2 או קצת יותר לדובלייביץ' או המילטון או אחר...ועוד 800 לטיוס....
rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
roy1000 כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.
אני חושב שהתקציב של העונה (שבהחלט עלה יפה) יישאר וכנראה גם יעלה קצת
אבל לראות את צפריר וחציל חיים בסרט שמכבי הולכת להפוך לברצלונה בגלל הפורמט החדש זה כבר תמימות ברמה מטורפת
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים