אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי Chen » 29 יוני 2011, 19:00

פרקינס שחקן שתקע את ההתקפה של מכבי..
הוא הבריק 3 פעמים באסיסטים וגם זה נגד 3 קבוצות חלשות(ז'לגיריס,רומא,לובליאנה)
הוא שחקן שביסס את כל המשחק שלו על ההגנה,ובשביל זה עדיף היה לו שהוא היה נפצע בראש ולא בברך,כי הוא שחקן שמתבסס על אתלטיות..וזה לא יחזור להיות מה שהיה..

תפסיק כבר לחזור על זה שלקווין יש רק 2 אסיסטים בממוצע..ל-NBA זה בסדר גמור,באירופה בטח שזה יעשה עלייה דרסטית..

פרקינס מעוצבן ממה שמכבי הציעו לו ורוצה חוזה לא פחות ולא יותר-כמו של פארגו..
אז שימצוץ לי

הוא יחזור להיות טוב,אני בטוח, ובכללי מלבד אסיסטים כמו שאמרת הוא טוב בגנה ובריבאונד,מה שאין לקווין הזה גם בעונה הטובה יותר שלו בNBA.
ועכשיו נסיים את הויכוח הזה בדבר שכולם מסכימים פה עליו בפורום:נשאיר את העבודה לבלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 29 יוני 2011, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:
where is the love? כתב:אגב ועוד דבר, זה שפרקינס רוצה כסף, זה ככה זה כל השחקנים, גם הלפרין גם פארגו וגם כולם, וגם אידסון, זה עצוב , אבל זה החיים שלהם.

כל הזמן פה שמדברים על התקציב של מכבי ומבקרים מדוע הם לא מביאים שחקנים או משהו, אז הרוב אומרים וזה נכון שאנחנו לא יכולים לדעת מה קורה בדיוק בתקציב, וההתנהלות של מכבי שפויה ויציבה ועל כל מגיע שאפו.

אבל למה שפרקינס רוצה כסף, אז פתאום כולם יודעים כמה שהוא רוצה, ופתאום כפוי טובה, אני באמת לא מבין את זה....

זה נכון שפרקינס רוצה כסף, אבל במה הוא שונה מפארגו או בכל שחקן אחר? זה החיים שלו, הוא לא התחתן עם מכבי כמונו האוהדים!

גם פארגו יכול ללכת , גם סופו יכול ללכת עוד שנה, אז אוקיי היה מקרה מוזר עם פרקינס, אבל לא צריך לעשות ממנו כפוי טובה.

שנתיים אני מנוי למכבי וראיתי אותו עולה לכל משחק עם המון מוטיבציה, עם המון לחימה, אין המון שחקנים כאלו, נכון אז הוא רוצה כסף, אבל ככה זה כל השחקנים,
עדיין מבחנתי הוא לא כפוי טובה, זה דעתי בכל אופן, אני לא מנסה לעצבן כאן אף אחד, הדיעה שלי הוא שצריך להשאיר אותו.

במה הוא שונה? בזה שהוא לא ישחק חצי עונה ורוצה משכורת של עונה שלמה.
בזה שהוא חושב שמישהי תחתים אותו מחר בידיעה שהוא לא ישחק חצי שנה ותשלם לו את כל מה שהוא דורש.
בזה שהוא לא שבר את הציפורן,הוא קרע את הרצועה הצולבת ואת המיניסקוס..לא הפציעה הכי פשוטה בעולם,אבל מבחינתו הוא רוצה משכורת של עונה שלמה,שיקום על חשבון מכבי,ואפשרות ליציאה דו-צדדית,רק למקרה שהוא יתאושש בחצי העונה ואז יוכל לברוח לקבוצה אחרת ולקבל יותר כסף..

הרי אם הוא לא היה נפצע הוא לא היה פה עכשיו,הוא כבר היה חותם במקום אחר..אז צריך לתת לו יחס מיוחד? לא נראה לי

כמו שאמרתי כרמל, נסכים שלא להסכים, כל אחד ודעתו
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 29 יוני 2011, 19:02

ובכל אופן שיהיה המון בהצלחה למכבי!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:03

Chen כתב:
הוא שחקן שביסס את כל המשחק שלו על ההגנה,ובשביל זה עדיף היה לו שהוא היה נפצע בראש ולא בברך,כי הוא שחקן שמתבסס על אתלטיות..וזה לא יחזור להיות מה שהיה..

תפסיק כבר לחזור על זה שלקווין יש רק 2 אסיסטים בממוצע..ל-NBA זה בסדר גמור,באירופה בטח שזה יעשה עלייה דרסטית..

אז שימצוץ לי

הוא יחזור להיות טוב,אני בטוח, ובכללי מלבד אסיסטים כמו שאמרת הוא טוב בגנה ובריבאונד,מה שאין לקווין הזה גם בעונה הטובה יותר שלו בNBA.
ועכשיו נסיים את הויכוח הזה בדבר שכולם מסכימים פה עליו בפורום:נשאיר את העבודה לבלאט.

אוקיי,אתה בטוח שהוא יחזור להיות טוב..אני בטוחה שעל זה כל עולם הספורט עובד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2011, 19:07

Chen כתב:

אז שימצוץ לי

לא רוצה להתערב, אבל ההשוואה בין קווין לפרקינס היא פשוט מעליבה וגובלת בזלזול באינטליגנציה.
מבחינת כשרון, קווין עולה על פרקינס בכמה רמות. הלוואי ויגיע לכאן שחקן בקליבר שלו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 29 יוני 2011, 19:11

Holiday_Armadillo כתב:פרקינס מעוצבן ממה שמכבי הציעו לו ורוצה חוזה לא פחות ולא יותר-כמו של פארגו..
אז שימצוץ לי :rolleyes

:o
אורי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:12

אורי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פרקינס מעוצבן ממה שמכבי הציעו לו ורוצה חוזה לא פחות ולא יותר-כמו של פארגו..
אז שימצוץ לי :rolleyes

:o

כן..דברים כאלה נפלטים לי מדי פעם חחח
מצטערת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 29 יוני 2011, 19:14

ערסית. :grin
אורי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:14

אורי כתב:ערסית. :grin

חס וחלילה..
זה מנגנון הגנה עוד מימי בית הספר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2011, 19:26

אני לא מאמין שאתם לא מבינים מה החוצפה של פרקינס.
החוצפה שלו מסתכמת בכך שהוא פצוע ואי אפשר לדעת כיצד יחזור ויתר מזה שלא ישחק חצי שנה ולמרות זאת הוא דורש ממכבי סכומים מופרזים
ובקשר לקווין מה אתה לא מבין בכך שהוא מחלק שני אסיסטים בכולה 14 דקות ושאם הוא ישחק יותר גם האסיסטים שלו יעלו

כרמל כרגיל אני חושב בול כמוך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 29 יוני 2011, 19:31

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אפשר למצוא שחקנים יותר טובים באירופה שנתנו עונה טובות... אבל אין צורך! יש פרקינס! אני לא מבין למה שוברים את הראש

כי הפרקינס הזה לא ישחק חצי עונה ואתה לא יכול להבטיח איך הוא יחזור בכלל..זה למה
וכי הוא לא מוכן לבוא לקראת מכבי עם השכר שלו..מתנהג כמו איזה כפוי טובה

פרקינס נפצע ברגל,לא בראש! הוא עדיין ישאר חכם ויביא ממוצע אסיסטים יותר טוב מ2 וינהל את המשחק טוב,הקליעה זה כבר משהו אחר.. אבל אני לא רואה סיבה שהוא לא ישמור על ההשגים שלו...

לדעתי מכבי צריכה להילחם עליו כמו שהיא נלחמת להביא את הלפרין, נראה לא ניסתה מספיק וויתרה מהר מידי, אני בטוח שאפשר למצוא פתרון טוב שכולם יהיו מרוצים ממנו. רק אסור לוותר!

סתם שתדע, 2 קרעים ברצועות בברך+מיניסקוס זה לא רק פציעה בברך עצמה אלא וואחד פציעה מנטלית בראש, מניסיון.
משה

הודעהעל ידי Chen » 29 יוני 2011, 19:35

rc4991 כתב:אני לא מאמין שאתם לא מבינים מה החוצפה של פרקינס.
החוצפה שלו מסתכמת בכך שהוא פצוע ואי אפשר לדעת כיצד יחזור ויתר מזה שלא ישחק חצי שנה ולמרות זאת הוא דורש ממכבי סכומים מופרזים
ובקשר לקווין מה אתה לא מבין בכך שהוא מחלק שני אסיסטים בכולה 14 דקות ושאם הוא ישחק יותר גם האסיסטים שלו יעלו

כרמל כרגיל אני חושב בול כמוך

לא התייחסתי לדרישות שלו... לא הייתי קורא לזה חוצפה,בסה"כ הוא שחקן והוא רוצה להרוויח,אני מבין אותו,אבל הייתי מצפה ממכבי שתילחם להשאיר אותו כמו שהם נלחמים על שחקנים אחרים,אני בטוח שיהיה אפשר לסגור איתו על משהו שגם הוא וגם מכבי יהיו מרוצים.

ובנוגע לכישרון של קווין.. להרבה שחקנים יש כשרון אבל לא ניתן לדעת מתי הכשרון יהפוך ליכולת מרשימה. אגב,אם לא היה ברור אני לא שולל את קווין הוא לא נשמע כזה יקר ויהיה לו זמן להראות מה הוא שווה עד שפרקינס יחזור, אפשר להשאיר גם את פרקינס,יש מספיק כסף,אני לא רואה מצב שפרקינס יהיה עד כדי כך גרוע כדי שלא יתנו לא לשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי BIG sofo » 29 יוני 2011, 19:36

Holiday_Armadillo כתב:
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo

מעניינת אותי הדעה שלך לגבי ההחתמה האחרונה של מכבי - דווין סמית'.
אני מודה שלא יצא לי לראות אותו משחק, אבל לפי הסטס' שלו ועל פי הקטעים ביוטיוב נראה שמדובר בשחקן די אפור. הוא לא מצטיין בדבר מסויים. הוא קלעי טוב(יום אסל,יום בסל - יש ימים שהוא יכול לסיים משחק עם 1-7 לשלוש ויש ימים של 5-7 לשלוש). הוא לא מוליך כדור טוב. הוא ריבאונדר די טוב לעמדה שלו(5 ריבאונדים למשחק).שומר נחמד .הוא בגיל שהוא כבר לא יכול להשתנות הרבה מן הקצה אל הקצה והיכולות שלו פחות או יותר ידועות. השאלה אם זה השחקן שמתאים לפאזל? ואל תגידי לי שבגלל שבלאט בחר אותו את סומכת עליו... אני שואל אותך על סמך היכולות שלו. ברור שההחתמה הזאת יכולה להסתמך כהחתמה טובה. אבל שוב, אני מדבר על סמך היכולות שלו עד עכשיו.

הדעה שלי בקשר לדווין סמית' היא שהוא יכול להיות ''אחד מאלה ש..''
אני מדברת על הקבוצה של השחקנים שתמיד אמרו שיש להם מספיק כישרון,אבל תמיד נשארו ברמה של יורוקאפ ומעולם לא הצליחו לעשות את הצעד הנוסף בשביל להיחשב כשחקנים ברמה גבוהה..
אני אישית חושבת שאת אותן יכולות שהוא נתן בקבוצת יורוקאפ הוא יכול לתת גם בקבוצה אירופית בסדר גודל של מכבי..אבל כמו שבלאט אמר ''אני לא מאמין במזל,אני חושבת שמזל זה כשהכנה פוגשת הזדמנות''..
סמית' צריך את ההזדמנות הנכונה ואז לקחת אותה בשתי ידיים..ואין הזדמנות יותר טובה בשבילו מאשר בלאט..כי בפנר ציפו ממנו להיות סופרסטאר ולקחת את כל הקבוצה על הכתפיים שלו..
כשהקבוצה לא מתפקדת אז הוא יעשה את כל הסלים ויחזיר אותה למשחק..הוא פשוט לא שחקן כזה..ואין מאמן שמבין את זה יותר טוב מבלאט,שהביא אותו למכבי בשביל להיות חלק מהפאזל,בשביל להיות השחקן החכם שעושה גם עבודה שחורה(ריבאונדים,הגנה,מנהיגות וכו')..
אני אישית חושבת שהוא יצליח..
אני לא חושבת שהוא ישבור את רף ה''כוכבות''..אבל אם מכבי תהיה קבוצה טובה אז יש מצב שיתנו לו המון קרדיט כי הוא ייראה יותר טוב בזכות הקבוצתיות של מכבי(כמו כל השחקנים של מכבי השנה)

מה שמדאיג אותי(ואולי בגלל זה העדפתי את ריברס עליו)זה באמת מה שאמרת..ל-2 הוא מאוד מאוד יציב..ל-3 יש לו ימים זוועתיים לפעמים..
אני מקווה שבמכבי הוא פשוט יידע לא לקחת את זה עליו,כי יש לנו מספיק קלעי שלשות בקבוצה..
ואם הוא לא יידע לא לקחת את זה עליו..אז בלאט יידע להוריד אותו לספסל(לא בכעס..פשוט..''צירוף מקרים'')

וגם בזה הוא לא מצטיין... אז למה בלאט הביא אותו?
אלא אם כן מכבי בונה בעמדה 2 על גארד מהדרג הראשון...
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:41

וגם בזה הוא לא מצטיין... אז למה בלאט הביא אותו?
אלא אם כן מכבי בונה בעמדה 2 על גארד מהדרג הראשון...

אני לא מסכימה איתך..
הוא ריבאונדר נפלא,שחקן הגנה טוב מאוד וגם חכם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2011, 19:48

ואני חושב אחרת. לדעתי פרקינס בסך הכל דורש את הסכומים שמגיעים לו. הוא אמנם נפצע אבל זו הסיבה שהוא מוכן להתפשר על 600-800 ולא על פי 3 מזה. הוא לא כפוי טובה, לא חצוף ולא בטיח. הוא בן אדם שמתפרנס מכדורסל.

לגבי כריס קווין. אייסי לואו וגוראן דראגיץ': השלישי הוא היחיד שמעניין ברשימה. שחקן נפלא. קווין שחקן בינוני להחריד, לא צריך לפאר את שמו ועם כל הכבוד לא ראיתי שהוא שיחק דקה באירופה כדי להוכיח שהוא טוב מפרקינס. לואו שחקן שחזו לו גדולות ונצורות אבל לא מימש דבר. שניהם קונוסים בהגנה והמחליף המתבקש לדורון, בהתחשב ברכש עד כה (יותם ושייר הבינוניים ומטה באספקט הזה של המשחק), חייב להיות קנון הגנתי. שני אלה לא כאלה, לדראגיץ' יש חוזה, אז אין על מה לדבר. כשזה מגיע לשמועות כל אחד יכול להפריח נוד ויכתבו על זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:52

החציל האצטקי כתב:ואני חושב אחרת. לדעתי פרקינס בסך הכל דורש את הסכומים שמגיעים לו. הוא אמנם נפצע אבל זו הסיבה שהוא מוכן להתפשר על 600-800 ולא על פי 3 מזה. הוא לא כפוי טובה, לא חצוף ולא בטיח. הוא בן אדם שמתפרנס מכדורסל.

דורש את הסכומים שמגיעים לו?
מכבי ניסו לנהל איתו מו''מ במשך כל העונה והוא רצה לחכות לקיץ..הוא ידע הרי שהוא ישיג סכומים יותר גדולים,בדיוק כמו אידסון,והוא ידע גם שהוא יעזוב..
אבל הוא נפצע..ועכשיו אנחנו צריכים להתנהג כאילו אנחנו חייבים לו משהו?
מצטערת,אבל אם אתה משחק חצי עונה,בלי לדעת איך תחזור מפציעה כל כך חמורה,אז אתה לא מתפשר על 600-800K..אתה מקבל את זה אם מישהו פראייר..ומכבי לא פראיירים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 29 יוני 2011, 19:54

החציל האצטקי כתב:ואני חושב אחרת. לדעתי פרקינס בסך הכל דורש את הסכומים שמגיעים לו. הוא אמנם נפצע אבל זו הסיבה שהוא מוכן להתפשר על 600-800 ולא על פי 3 מזה. הוא לא כפוי טובה, לא חצוף ולא בטיח. הוא בן אדם שמתפרנס מכדורסל.

אם אני לא טועה הוא רוצה חוזה שכזה רק לעונה אחת ולא לחוזה ארוך טווח. ואני שואל האם מכבי נראת לו כמו מרכז שיקום? אם מכבי מוכנה לקחת את ההימור עליו בעונה הראשונה אז לפחות שתהנה ממנו בעונות הבאות אם ההימור יצליח בעונה הראשונה.
משה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 19:55

משה כתב:

אם אני לא טועה הוא רוצה חוזה שכזה רק לעונה אחת ולא לחוזה ארוך טווח. ואני שואל האם מכבי נראת לו כמו מרכז שיקום? אם מכבי מוכנה לקחת את ההימור עליו בעונה הראשונה אז לפחות שתהנה ממנו בעונות הבאות אם ההימור יצליח בעונה הראשונה.

הוא דורש חוזה לשנתיים עם יציאה דו-צדדית..בקיצור..לא שונה מחוזה של שנה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2011, 20:29

אני חושב שתרומתו של פרקינס לקבוצה מוערכת באופן מוגזם (בעזרתו הנדיבה של עופר שלח, שפימפם את פרקינס בכל שניה במשך כל השנה).

אז בואו נקבל קצת פרופורציות. פרקינס תורם המון בהרבה אספקטים של המשחק, אבל כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע בקבוצה בחלק מן האספקטים.

איך הוא פוגע? כי מצד אחד הוא דומיננטי מאוד, אבל מצד שני הוא לא בדיוק רכז והוא גם לא קלע בכלל. למה הוא לא בדיוק רכז? כי קבלת ההחלטות שלו בהתקפה העומדת היא איטית מאוד, ולכן עד שהוא מכניס את הכדור פנימה או מחליט סופסוף להניע את הכדור מסביב, עוברת כבר חצי התקפה, ההגנה מסתדרת, וכל האופציות בהתקפה כבר סגורות.

לאחר שפרקינס נפצע, כולם חשבו שזה הסוף (כי על פי עופר "המפמפם הרשמי של פרקינס" שלח כולם היו בטוחים, שפרקינס הוא השחקן הכי חשוב של מכבי), אבל להפתעת כולם התברר, שזה לא נכון בכלל. עובדה, שפארגו ואיידסון פתאום פרחו ונראו נהדר, מה שלא הצליחו לעשות לפני הפציעה של פרקינס. אפילו פניני נתן את המשחקים הכי טובים שלו ללא פרקינס. והכי חשוב, הקבוצה הצליחה! מה זה אומר? אלמנטרי - פרקינס הוא לא כזה חשוב. כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע, ומונע משחקנים מוכשרים אחרים לתרום יותר.

ועוד משהו, שרציתי להגיד לכל אלה, שחושבים שפרקינס בריא הוא שחקן של מיליון דולר:
רבותי וגבירותי, בכל הקבוצות הגדולות לא יושבים אנשים טיפשים. כולם מבינים כדורסל לא פחות טוב מאיתנו, סביר להניח שאפילו יותר, כי זו העבודה שלהם. למרות זאת, אף אחד לא סס להחתים את פרקינס בקייץ שעבר, כשהיה אפשר להחתים אותו בכסף קטן. אף אחד! משום מה אנשים לא מייחסים חשיבות לעובדה הזאת, וחושבים שכולם באירופה מטומטמים. אני אגלה לכם סוד: אף מנהל/מאמן לא אוהב להשקיע בשחקן שאין לו עמדה ברורה במגרש. ופרקינס הוא כזה. גם בלו הוא שחקן ללא עמדה ברורה. ובדיוק בגלל זה בלו לא מקבל הרבה כסף למרות שהוא אחד מקלעי השלשות הכי טובים באירופה. זה לא ממש עוזר לו לקבל חוזה גבוה.

אז תפסיקו לדרוש מהנהלת מכבי לתת לפרקינס הפצוע 800 אלף. גם כשהוא בריא, אני לא בטוח ב 100% שהוא שווה את זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי nati0nal » 29 יוני 2011, 21:05

לפי דעתי פרקינס צריך לקבל את מה שמכבי נותנת . גאווה לא עוזרת ולא פותרת בעיות ביחוד כשי אתה נכה !
מפציעות כמו של פרקינס הרבה אנשים/ספורטאים לא חזרו .
היה לנו שחקן שפמפם אותנו אם משכורת מנופחת ואפס תרומה ומה קרה לו מאז כלום בקושי 5 דקות משחק שהוא מסריח את הפרקט.
בקיצור אנחנו סתם טוחנים מים בסופו של דבר מכבי תכלית מה שטוב למכבי .
nati0nal

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים