המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
reuelc כתב:אז יד המקרה, לא הייתה לי כוונה דתית או משהו.
שועל כתב:https://www.facebook.com/josifoon/videos/889205981180402/
yanay21 כתב:שועל כתב:https://www.facebook.com/josifoon/videos/889205981180402/
אדיר
Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:roy1000 כתב:reuelc כתב:yanay21 כתב:מכבי זה המועדון האידיאלי בשבילו? ממש לא. חוץ מקרבה למשפחה, כלום לא אידיאלי. הוא יכול לקבל תקציבים גדולים יותר, וחופש מקצועי גדול יותר. ומועדון אירופי מוביל? עוד שנתיים שלוש כאלו ואפשר לגרד את התואר הזה מהקיר.
איזה חופש מקצועי יש לו עכשיו שלא היה לו במכבי? ולא ראיתי שהוא הביא שחקנים גדולים עם התקציב שיש לו עכשיו.
גם לא ראיתי את מקל ויבזורי בסגל שלו. "שחקנים גדולים" זה כנראה דבר יחסי.
מה לעשות שהישראלי הממוצע הוא נגר, והטורקי הממוצע הוא שחקן טוב.
הטורקי הממוצע לא עילוי
כן, הם הרבה יותר טובים בלהוציא שחקנים לרמות הגבוהות, אבל עדיין אפשר לספור אותם על כף יד אחת
הוא לא מאמן בספרד, שגם שם ד''א רוב המקומיים הטובים באמת מתנקזים לשתי קבוצות והרוב המוחלט זרים
איתי-שגב כתב:תאמת מבחינת שחקנים גדולים היחיד שעולה לי לראש זה קאנטר.. רק אני ?
בן82 כתב:איתי-שגב כתב:תאמת מבחינת שחקנים גדולים היחיד שעולה לי לראש זה קאנטר.. רק אני ?
מה עם נאומוסקי, פרש כבר?
Asf כתב:בן82 כתב:איתי-שגב כתב:תאמת מבחינת שחקנים גדולים היחיד שעולה לי לראש זה קאנטר.. רק אני ?
מה עם נאומוסקי, פרש כבר?
מקדוני, לא?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:roy1000 כתב:reuelc כתב:[quote="yanay21"]מכבי זה המועדון האידיאלי בשבילו? ממש לא. חוץ מקרבה למשפחה, כלום לא אידיאלי. הוא יכול לקבל תקציבים גדולים יותר, וחופש מקצועי גדול יותר. ומועדון אירופי מוביל? עוד שנתיים שלוש כאלו ואפשר לגרד את התואר הזה מהקיר.
איזה חופש מקצועי יש לו עכשיו שלא היה לו במכבי? ולא ראיתי שהוא הביא שחקנים גדולים עם התקציב שיש לו עכשיו.
גם לא ראיתי את מקל ויבזורי בסגל שלו. "שחקנים גדולים" זה כנראה דבר יחסי.
מה לעשות שהישראלי הממוצע הוא נגר, והטורקי הממוצע הוא שחקן טוב.
הטורקי הממוצע לא עילוי
כן, הם הרבה יותר טובים בלהוציא שחקנים לרמות הגבוהות, אבל עדיין אפשר לספור אותם על כף יד אחת
הוא לא מאמן בספרד, שגם שם ד''א רוב המקומיים הטובים באמת מתנקזים לשתי קבוצות והרוב המוחלט זרים
איתי-שגב כתב:תאמת מבחינת שחקנים גדולים היחיד שעולה לי לראש זה קאנטר.. רק אני ?
Holiday_Armadillo כתב:זה לא קצת מוזר שבהודעה של מכבי אין אף הכרת תודה לארז על הזמן שלו במכבי? הודעה מאוד לקונית וקרה
מסתמן שזה נגמר רע (איזה משפט של שמואל)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־13 אורחים