המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:האוהדים קראו לרמי להתפטר .
מקור : ספורט 5 .
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
הלו... זה הג'וב שלי
less blushing, more std testing
לא הבנתי....
היא טוענת שיש לך מחלות מין.
התנין 2 כתב:שמת לב שאתה נגרר לוויכוח עקר לחלוטין שנולד עקב הבנה שגוייה לחלוטין של הצד השני את הודעתך המקורית?
בשלות כתב:האוהדים קראו לרמי להתפטר .
felix_r כתב:פיני גרשון מבלבל את המוח שצריך שינוים בסגל השחקנים. ברור שהוא לא יכול להגיד שצריך מאמן נורמאלי
התנין 2 כתב:רוי, אפשר להבין האמת, ההפסד הזה לחלוטין מחזיר אותנו לתחושות הנפלאות של עונת גודס-טבק-ארינזה.
Holiday_Armadillo כתב:בשלות כתב:האוהדים קראו לרמי להתפטר .
שיקראו למי שהחתים אותו להתפטר
ואני מזכירה לכם, שראשי מכבי רצו אותו בתור מאמן ראשי עוד בקיץ, זאת לא הייתה החתמה של חוסר אלטרנטיבות בשבילם
חנו'ש כתב:ומה הסיכוי שפדרמן ישמע את הקולות?
או שעם השנים השמיעה שלו כבר לא משהו?
חנו'ש כתב:ומה הסיכוי שפדרמן ישמע את הקולות?
או שעם השנים השמיעה שלו כבר לא משהו?
בשלות כתב:חבל , חשבתי שמכבי התחברו כבר אבל מסתבר שיקרתי לעצמי .......
התנין 2 כתב:felix_r כתב:פיני גרשון מבלבל את המוח שצריך שינוים בסגל השחקנים. ברור שהוא לא יכול להגיד שצריך מאמן נורמאלי
יש לך קבוצה בלי רכז (אוחיון זה בדיחה) ובלי 4 נורמלי. אני חושב שזו סיבה גדולה יותר לעולב שאנו רואים בזמן האחרון, מאשר החיסרון בעמדת המאמן.
toja27 כתב:בשלות כתב:חבל , חשבתי שמכבי התחברו כבר אבל מסתבר שיקרתי לעצמי .......
התחברו עד שגאודלוק חזר מהפציעה ורמי הדר החליט לשחק אותה השריף מול מקל..
felix_r כתב:התנין 2 כתב:felix_r כתב:פיני גרשון מבלבל את המוח שצריך שינוים בסגל השחקנים. ברור שהוא לא יכול להגיד שצריך מאמן נורמאלי
יש לך קבוצה בלי רכז (אוחיון זה בדיחה) ובלי 4 נורמלי. אני חושב שזו סיבה גדולה יותר לעולב שאנו רואים בזמן האחרון, מאשר החיסרון בעמדת המאמן.
יש לנו גם רכזים וגם מספרי 4. אלה הן לא העמדות המצטיינות שלנו אז מה? אין אף קבוצה עם כוכבים בכל העמדות! אפילו בצסקא עם תקציב כפול מזה של מכבי אין כוכבים בכל העמדות. אז מה?
לבאמברג יש כוכבים בכל העמדות? שחקן אחד הייתי לוקח משם, את מלי. זהו. אז מה? זה הפריע להם לנצח את מכבי?
roy1000 כתב:toja27 כתב:בשלות כתב:חבל , חשבתי שמכבי התחברו כבר אבל מסתבר שיקרתי לעצמי .......
התחברו עד שגאודלוק חזר מהפציעה ורמי הדר החליט לשחק אותה השריף מול מקל..
הפסדת בהתערבות. רוצה לקבל את החתימה עכשיו?
התנין 2 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:felix_r כתב:פיני גרשון מבלבל את המוח שצריך שינוים בסגל השחקנים. ברור שהוא לא יכול להגיד שצריך מאמן נורמאלי
יש לנו גם רכזים וגם מספרי 4. אלה הן לא העמדות המצטיינות שלנו אז מה? אין אף קבוצה עם כוכבים בכל העמדות! אפילו בצסקא עם תקציב כפול מזה של מכבי אין כוכבים בכל העמדות. אז מה?
לבאמברג יש כוכבים בכל העמדות? שחקן אחד הייתי לוקח משם, את מלי. זהו. אז מה? זה הפריע להם לנצח את מכבי?
לא חייב כוכבים בכל עמדה. אבל אלו שיש לך בעמדות הללו הם נון-פקטורים ברמה זועקת. אוחיון הוא לא "לא כוכב" הוא פאקינג שחקן שלא תורם כלום ברמות האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־13 אורחים