רשמית: איינארס בגאצקיס מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: איינארס בגאצקיס מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2017, 21:51

my man כתב:
roy1000 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.

זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..

מה מסוכן? בגאצקיס בעיקר מסוכן לעצמו.

יואו לא לחפור...אנחנו מדברים בגדול על מאמנים זרים..
מה יהיה היחס לטרינקיירי? ונניח שיורגוס יגיע(והוא פסיכופת לא קטן)?

היחס יהיה בהתאם לתוצאות. אם כבר, אז בגאצקיס מקבל יחס טוב מדי.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 01 פברואר 2017, 22:07

RomanR כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:האצבע, של כולם, הרבה יותר קלה על ההדק כשמדובר במאמן זר. לא אוהב את זה.

זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..

אני כבר אמרתי את זה בעבר, וקפצו עליי פה

כי אתה רוסי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 01 פברואר 2017, 22:15

rc4991 כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:

זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..

כי אתה רוסי

תודה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי rc4991 » 01 פברואר 2017, 22:29

RomanR כתב:
rc4991 כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:

זה נכון מאד.
וזה מסוכן מאד..

כי אתה רוסי

תודה

דווקא אתה תוספת מבורכת לפורום. באמת!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 01 פברואר 2017, 22:54

רומן באמת אחד הטובים, שתדעו.

לעניינו: בגאצקיס הוא מטרה נוחה כי הוא זר, אני מסכים. גם אם יש עיתונאי ספורט(הכוונה לאלו שכותבים בעיתונים המרכזיים, כי יש הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים) שאין לו בהכרח מאמן ישראלי מקורב לו, הוא ישתלח בבגאצקיס יתר על המידה כי לא יוצא לו שום דבר מהמאמן הזה. כלומר, אין שום ידיעות או קשר לתקשורת הישראלית. יש שלא יסכימו איתי, וזה סבבה לגמרי, אבל הקבוצה לא התפרקה מאז שבגאצקיס מאמן אותה בגללו. היא פשוט התפרקה. יש דינמיקה בין השחקנים, שחיקה, עייפות, עצלנות. וכשהולך רע כבר שלוש שנים(תחשבו שיש אנשים שנמצאים בקבוצה מאז), זה אסון שמזין את עצמו. זה היה קורה עם כל מאמן אחר. גם פיל ג'קסון. פשוט לבגאצקיס היה את הכבוד המפוקפק להגיע אחרי 3 מאמנים אחרים, ואם נקל, אחרי שניים. וזה לא אומר שהוא מאמן טוב, אבל הוא לא מאמן רע כמו שעושים ממנו. כמו שכל כך הרבה שחקנים שעברו פה לא באמת רעים כמו שעשו מהם.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2017, 22:55

yanay21 כתב:רומן באמת אחד הטובים, שתדעו.

לעניינו: בגאצקיס הוא מטרה נוחה כי הוא זר, אני מסכים. גם אם יש עיתונאי ספורט(הכוונה לאלו שכותבים בעיתונים המרכזיים, כי יש הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים) שאין לו בהכרח מאמן ישראלי מקורב לו, הוא ישתלח בבגאצקיס יתר על המידה כי לא יוצא לו שום דבר מהמאמן הזה. כלומר, אין שום ידיעות או קשר לתקשורת הישראלית. יש שלא יסכימו איתי, וזה סבבה לגמרי, אבל הקבוצה לא התפרקה מאז שבגאצקיס מאמן אותה בגללו. היא פשוט התפרקה. יש דינמיקה בין השחקנים, שחיקה, עייפות, עצלנות. וכשהולך רע כבר שלוש שנים(תחשבו שיש אנשים שנמצאים בקבוצה מאז), זה אסון שמזין את עצמו. זה היה קורה עם כל מאמן אחר. גם פיל ג'קסון. פשוט לבגאצקיס היה את הכבוד המפוקפק להגיע אחרי 3 מאמנים אחרים, ואם נקל, אחרי שניים. וזה לא אומר שהוא מאמן טוב, אבל הוא לא מאמן רע כמו שעושים ממנו. כמו שכל כך הרבה שחקנים שעברו פה לא באמת רעים כמו שעשו מהם.

כל מילה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: רשמית: איינארס בגאצקיס מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי RomanR » 01 פברואר 2017, 23:04

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

כל מילה

+1
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jay » 02 פברואר 2017, 02:10

אמת.

וה-NLP של רוי מוכח, אני דווקא מאוד תופס ממנו בתחום הזה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 02 פברואר 2017, 02:26

ינאי רשם דברים מדוייקים, רק לא הבנתי למה רמי הדר לא זכה לשום חסד מאותן תובנות עצמן כשהוא סיים את תפקידו עם מאזן חיובי בליגה הישראלית ומאזן 5-5 ביורוליג עם קבוצה לא מתפקדת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 02 פברואר 2017, 02:38

- הוא קיבל לידיו קבוצה הרבה יותר תחרותית
- הוא זה שהעלה את ווימס עד לרמה של לרכז כל משחק
- הוא בחיים לא שיחק ולא אימן ברמות של בגאצקיס

והמאזן.. מדהים יחסית, אבל הוא ברח כשהוא הרגיש שהוא הולך להתקלקל.

בתכלס שניהם לא טובים בעיניי.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 06:59

yanay21 כתב:רומן באמת אחד הטובים, שתדעו.

נראה לי שהוא מקבל בפורום קרדיט רק בגלל שהוא זר.

אם נסתכל עליו קבצת בצורה אובייקטיבית - לאיש אין מושג מה הוא רוצה לעשות וזה לא קשור לא לווימס ולא לשום "התפרקות". מהרגע שהוא הגיע לפה, בכל משחק הוא עושה דברים שונים. אין לו שום קו אחיד, אין לו שיטה ואין לו שום רוטציות. פעם יוגב, פעם מקל, פעם סילי פעם לא סילי. אין שיטה בהגנה ובטח שאין שום שיטה בהתקפה. האיש מסתובב על הקווים ומדבר לעצמו, נותן ראיונות הזויים ובעיקר מקלל את השחקנים. חטף את התבוסה (כמעט) כמעט הכי גדולה בתולדות המועדון מול קבוצה השניה הכי גרועה ביורוליג, אבל כמובן שאין לו שום אשמה והוא מאמן מצויין.

גם המשפט האחרון שלך לגבי שחקנים שעברו פה - תגיד לי שחקן אחד שהיה פה, נכשל והצליח אחר כך באירופה. אז היה את אינגלס שהצליח ביוטה, אבל הוא מצא נישה של רול פלייר שמתאימה לו ולזה לא היה מקום במכבי. רוצ'סטי ממשיך באפסיות שלו והוא שחקן שולי בקובאן. מי עוד? איזה שחקן היה אפסי במכבי והמשיך אחר כך לקרוע את אירופה?

אתה אומר שבתקשורת יורדים עליו כי הוא זר? קשקוש. אם היה ישראלי היו יורדים עליו פי 5 יותר (ובצדק). כמה ירדו על רמי הדר שהביא תוצאות טובות בהרבה? בשני המשחקים עם ליובין מכבי נראיתה הרבה יותר טוב מעם בגאצקיס, אבל בוא נתעלם גם מזה. אם כבר אז פה בפורום יש שנאה לכל מה שישראלי וקרדיט מוגזם לכל מי שזר. בגאצקיס הוא אולי המאמן הגרוע ביותר בהסטוריה של המועדון (קרב צמוד עם יעקב אדלר) ואני אומר זה על סמך הדברים שהוא עושה ושום תירוצים של "התפרקות" לא ישנו את זה. שום התפרקות לא קשורה לזה שהוא לא עושה שום דבר ממה שמאמן אמור לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 02 פברואר 2017, 07:44

בתקשורת יש נטייה ללכת עם הישראלים ונגד הזרים זה די בולט. רמי הדר קיבל הרבה ביקורת במיוחד על רקע אישי מאליל הפורום שי האוסמן שליכלך עליו מההתחלה בצורה ירודה כשאליו הצטרף אדון אלי סהר שרקד על הדם שלו רק כי הוא לא אהב את העובדה שרמי הדר לא עזב ביחד עם חבר של סהר אדלשטיין.וכל זה כאמור כשרמי הדר עשה דברים לא מובנים מאליהם עם קבוצה דפוקה שדברים שהם הרבה מעבר לכדורסל נטו דפוקים עד הסוף. לרמי הדר לא היה לובי בתקשורת כמו לארז או לפיני וזה מביא אותי לנקודה שכאן בתקשורת וכנראה בכל מקום כל סיפורי החבר של חבר וכל החרטא הזה אכן משפיע על הסיקור. עם הזרים האצבע אכן קלה יותר על ההדק במיוחד בטיפוסים נאלחים כמו אלי סהר וחבריו והישראלים לרוב מקבלים יותר חסד אלא אם אין לך לובי כמו רמי הדר.
כאן בפורום המצב אכן הפוך, כיוון שכנראה החבר'ה רוצים לתת איזו קונטרה לתקשורת והישראלים נתפסים כאנשים שמקבלים ג'ובים רק מהיותם ישראלים, או שהחו"ל תמיד נראה קוסם יותר וכאן זו "רק הביצה המקומית" והזרים נתפסים במצב רוח הרבה יותר פייסני עם אמירות של "אני דווקא מחבב אותו וכו' " שסביר להניח שלא היו נאמרים אם היה ישראלי. בשני המקרים חסר איזון.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 02 פברואר 2017, 08:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 07:53

תקשורת או לא תקשורת, בגאצקיס הוא מאמן הזוי שמתנהג בצורה הזויה ושום "זרות" לא אמורה להציל אותו מביקורת. הכי קל להגיד שגם "פיל ג'קסון לא היה עוזר" ולהתעלם מזה שעם הדר וליובין הקבוצה נראיתה יותר טוב ולפחות היה להם מושג מה הם רצו להשיג. לבגאצקיס אין שום תוכנית, שום רוטציות, כלום. הכל רנדומלי, כולל הדיבורים לחברים הדמיוניים ואני אפילו אל אזכיר שוב את הראיונות.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2017, 12:13

אחרי שראיתי אתמול את פצאס המאמן של הקבוצה המצחיקה ששיחקה עם הגועל בירושליים , הגעתי למסקנה שמאמנים ממדינות פוסט ברית המועצות , הם פשוט פסיכים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 12:39

ankram כתב:אחרי שראיתי אתמול את פצאס המאמן של הקבוצה המצחיקה ששיחקה עם הגועל בירושליים , הגעתי למסקנה שמאמנים ממדינות פוסט ברית המועצות , הם פשוט פסיכים.

גם לזה יש דרגות מסתבר.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 פברואר 2017, 13:02

ankram כתב:אחרי שראיתי אתמול את פצאס המאמן של הקבוצה המצחיקה ששיחקה עם הגועל בירושליים , הגעתי למסקנה שמאמנים ממדינות פוסט ברית המועצות , הם פשוט פסיכים.

לירושלים יש תקציב פי 3-4 מזה של ריטאס, אז אל תשווה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 13:08

felix_r כתב:

לירושלים יש תקציב פי 3-4 מזה של ריטאס, אז אל תשווה.

ומה היחס בין התקציב של מכבי לכוכב? או לגלא?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 00:08

אולי בכל זאת ליובין?
roy1000

הודעהעל ידי my man » 06 פברואר 2017, 00:11

roy1000 כתב:אולי בכל זאת ליובין?

כן כן כן או בעברית בום בום בום
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 00:12

roy1000 כתב:אולי בכל זאת ליובין?

לא יזיק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר