yanay21 כתב:רומן באמת אחד הטובים, שתדעו.
לעניינו: בגאצקיס הוא מטרה נוחה כי הוא זר, אני מסכים. גם אם יש עיתונאי ספורט(הכוונה לאלו שכותבים בעיתונים המרכזיים, כי יש הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים) שאין לו בהכרח מאמן ישראלי מקורב לו, הוא ישתלח בבגאצקיס יתר על המידה כי לא יוצא לו שום דבר מהמאמן הזה. כלומר, אין שום ידיעות או קשר לתקשורת הישראלית. יש שלא יסכימו איתי, וזה סבבה לגמרי, אבל הקבוצה לא התפרקה מאז שבגאצקיס מאמן אותה בגללו. היא פשוט התפרקה. יש דינמיקה בין השחקנים, שחיקה, עייפות, עצלנות. וכשהולך רע כבר שלוש שנים(תחשבו שיש אנשים שנמצאים בקבוצה מאז), זה אסון שמזין את עצמו. זה היה קורה עם כל מאמן אחר. גם פיל ג'קסון. פשוט לבגאצקיס היה את הכבוד המפוקפק להגיע אחרי 3 מאמנים אחרים, ואם נקל, אחרי שניים. וזה לא אומר שהוא מאמן טוב, אבל הוא לא מאמן רע כמו שעושים ממנו. כמו שכל כך הרבה שחקנים שעברו פה לא באמת רעים כמו שעשו מהם.
נראה לי שהוא מקבל בפורום קרדיט רק בגלל שהוא זר.
אם נסתכל עליו קבצת בצורה אובייקטיבית - לאיש אין מושג מה הוא רוצה לעשות וזה לא קשור לא לווימס ולא לשום "התפרקות". מהרגע שהוא הגיע לפה, בכל משחק הוא עושה דברים שונים. אין לו שום קו אחיד, אין לו שיטה ואין לו שום רוטציות. פעם יוגב, פעם מקל, פעם סילי פעם לא סילי. אין שיטה בהגנה ובטח שאין שום שיטה בהתקפה. האיש מסתובב על הקווים ומדבר לעצמו, נותן ראיונות הזויים ובעיקר מקלל את השחקנים. חטף את התבוסה (כמעט) כמעט הכי גדולה בתולדות המועדון מול קבוצה השניה הכי גרועה ביורוליג, אבל כמובן שאין לו שום אשמה והוא מאמן מצויין.
גם המשפט האחרון שלך לגבי שחקנים שעברו פה - תגיד לי שחקן אחד שהיה פה, נכשל והצליח אחר כך
באירופה. אז היה את אינגלס שהצליח ביוטה, אבל הוא מצא נישה של רול פלייר שמתאימה לו ולזה לא היה מקום במכבי. רוצ'סטי ממשיך באפסיות שלו והוא שחקן שולי בקובאן. מי עוד? איזה שחקן היה אפסי במכבי והמשיך אחר כך לקרוע את אירופה?
אתה אומר שבתקשורת יורדים עליו כי הוא זר? קשקוש. אם היה ישראלי היו יורדים עליו פי 5 יותר (ובצדק). כמה ירדו על רמי הדר שהביא תוצאות טובות בהרבה? בשני המשחקים עם ליובין מכבי נראיתה הרבה יותר טוב מעם בגאצקיס, אבל בוא נתעלם גם מזה. אם כבר אז פה בפורום יש שנאה לכל מה שישראלי וקרדיט מוגזם לכל מי שזר. בגאצקיס הוא אולי המאמן הגרוע ביותר בהסטוריה של המועדון (קרב צמוד עם יעקב אדלר) ואני אומר זה על סמך הדברים שהוא עושה ושום תירוצים של "התפרקות" לא ישנו את זה. שום התפרקות לא קשורה לזה שהוא לא עושה שום דבר ממה שמאמן אמור לעשות.