17 מאי 2017, 16:55
ankram כתב:MTA2311 כתב:שמעון, עד היום נחשב לאחד מעורכי הדין התעבורתיים הטובים במדינה. הוא עדיין חד מאוד. חלאס כבר עם השקר על שמעון המסכן והסנילי.
יכול להיות שכעו״ד הוא צעיר צלול ומבריק, כאחד מהבעלים של מכבי תל אביב צר לי לומר זאת , הוא זקן , סנילי, ובעיקר מפריע.
17 מאי 2017, 16:56
ankram כתב:MTA2311 כתב:שמעון, עד היום נחשב לאחד מעורכי הדין התעבורתיים הטובים במדינה. הוא עדיין חד מאוד. חלאס כבר עם השקר על שמעון המסכן והסנילי.
יכול להיות שכעו״ד הוא צעיר צלול ומבריק, כאחד מהבעלים של מכבי תל אביב צר לי לומר זאת , הוא זקן , סנילי, ובעיקר מפריע.
17 מאי 2017, 16:56
17 מאי 2017, 16:57
ShiriV כתב:התלבטתי ארוכות אם לקרוא את הראיון עם שמעון בידיעות ספורט היום כי ידעתי שאני הולכת להתעצבן.
קבלו מבחר פנינים:
ש: המאמן הלך ולא בפעם הראשונה. זה פותר את הבעיות שלכם? הרי נכשלתם כמעט עם כל שחקן שהבאתם.
״אם לא היינו מביאים שחקנים מהשורה הראשונה - סוני ווימס, קווינסי מילר ואנדרו גאודלוק - היו יכולים לבוא אלינו בטענות. הבאנו את הכוכבים הגדולים ביותר, שמרנו על השלד הישראלי וחשבנו שנגיע רחוק. הייתה לנו מכת פציעות בלתי רגילה״
ש: יציעי ההיכל התרוקנו. רק 2,000-2,500 צופים מגיעים למשחק, מתוכם אולי כמה מאות מנויים.
״אני חושב שהקהל שהתאכזב יבוא בהמשך. המאמן הוחלף, ובטוח שנגד בני הרצליה האולם יתמלא. לא נוטשים בימים פחות טובים״
ש: השנאה של האוהדים לוויצ'יץ' תהומית, אבל אתם נותנים לו גב. הוא נשאר עם יותר סמכויות?
״לא הוגן לתלות את האשם בוויצ'יץ'. יש לו ידע עמוק בכדורסל ואי אפשר לקחת את מה שיש לו ומה שנתן לכדורסל״
ערימה של קלישאות וזלזול באמת בלתי נתפס באוהדים.
עד מתי זה יימשך?
17 מאי 2017, 16:58
yanay21 כתב:שמעון צלול, הוא פשוט גנב דעת ושיכור מכוח
17 מאי 2017, 16:58
yanay21 כתב:שמעון צלול, הוא פשוט גנב דעת**** ושיכור מכוח****
17 מאי 2017, 17:02
17 מאי 2017, 17:03
yanay21 כתב:נשבע לכם שאני עדיין שונא את הביטוי הזה
17 מאי 2017, 17:04
ShiriV כתב:התלבטתי ארוכות אם לקרוא את הראיון עם שמעון בידיעות ספורט היום כי ידעתי שאני הולכת להתעצבן.
קבלו מבחר פנינים:
ש: המאמן הלך ולא בפעם הראשונה. זה פותר את הבעיות שלכם? הרי נכשלתם כמעט עם כל שחקן שהבאתם.
״אם לא היינו מביאים שחקנים מהשורה הראשונה - סוני ווימס, קווינסי מילר ואנדרו גאודלוק - היו יכולים לבוא אלינו בטענות. הבאנו את הכוכבים הגדולים ביותר, שמרנו על השלד הישראלי וחשבנו שנגיע רחוק. הייתה לנו מכת פציעות בלתי רגילה״
ש: יציעי ההיכל התרוקנו. רק 2,000-2,500 צופים מגיעים למשחק, מתוכם אולי כמה מאות מנויים.
״אני חושב שהקהל שהתאכזב יבוא בהמשך. המאמן הוחלף, ובטוח שנגד בני הרצליה האולם יתמלא. לא נוטשים בימים פחות טובים״
ש: השנאה של האוהדים לוויצ'יץ' תהומית, אבל אתם נותנים לו גב. הוא נשאר עם יותר סמכויות?
״לא הוגן לתלות את האשם בוויצ'יץ'. יש לו ידע עמוק בכדורסל ואי אפשר לקחת את מה שיש לו ומה שנתן לכדורסל״
עד מתי זה יימשך?
17 מאי 2017, 17:19
felix_r כתב:ShiriV כתב:התלבטתי ארוכות אם לקרוא את הראיון עם שמעון בידיעות ספורט היום כי ידעתי שאני הולכת להתעצבן.
קבלו מבחר פנינים:
עד מתי זה יימשך?
למה שלא יזלזלו באוהדים, כאשר האוהדים עד כדי כך מטומטמים, שמאמינים כאילו וויצ'יץ' השתלט על הכל והוא זה שקובע? סליחה, אבל מי שמאמין לזה הוא באמת מטומטם. וויצ'יץ' נמצא כאן כי בניגוד למישהו מקומי, אין לו גב בתקשורת, והוא לא יכול ללכלך על אף אחד. וויצ'יץ' פה, כי אפשר לקבוע לו על הראש ואחר כך להאשים אותו, כאילו זה הוא שקבע את הדברים.
17 מאי 2017, 19:14
שדרת הניהול במכבי ת"א תישאר אותו הדבר גם בשנה הבאה?
“בהחלט כן. היו הצעות לרכוש את מכבי או חלקים ממנה אבל אנחנו סירבנו. מכירה לא עומדת על הפרק. המועדון הזה יקר לנו, אנחנו עושים את זה גם כתרומה לקהילה וזה דורש הרבה מאוד זמן ומשאבים ולא תמיד זה זוכה לתהילה”.
17 מאי 2017, 19:15
17 מאי 2017, 19:18
17 מאי 2017, 19:20
17 מאי 2017, 19:22
17 מאי 2017, 19:28
17 מאי 2017, 19:28
17 מאי 2017, 19:29
yanay21 כתב:אני לא מתעלם מכל מה שנאמר בשנים האחרונות, אבל יש מצב שזה הכי מגוחך שהיה. לכל הפחות בטופ 3.
17 מאי 2017, 19:31
my man כתב:yanay21 כתב:אני לא מתעלם מכל מה שנאמר בשנים האחרונות, אבל יש מצב שזה הכי מגוחך שהיה. לכל הפחות בטופ 3.
אנחנו בעצם צריכים להודות להם על החסד הגדול שהם עושים עמנו
17 מאי 2017, 19:34
שועל כתב:לא יתכן שהוא לא סנילי מזקנה