המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:"אני בשלב שפחות חשוב לי המדד האישי"
אוחיון בראיון: "כבר שיחקתי עם ריבוי גארדים. אשתלב בי-ם"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 70&lang=he
my man כתב:שמואל1 כתב:"אני בשלב שפחות חשוב לי המדד האישי"
כבר שכחתי ממנו..
MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:"אני בשלב שפחות חשוב לי המדד האישי"
כבר שכחתי ממנו..
נוק אאוט כזה לא שוכחים כל כך מהר חביבי
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
מהראן לאלה
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
אאל"ט זה אוראל נבון..
עריכה: לא סגור על השם הפרטי..אולי זה אריאל נבון
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
עדיין לא התגברתי על הרפיסות של ליאור
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
אני מפספס פה משהו..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
אני מפספס פה משהו..
ממש לא
זה הכי לא מוצפן שיש
ההתדרדרות הפיזית של ליאור בשנתיים האחרונות היא מזעזעת
יש לו man titties
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי זה בתמונה שמובילה לסירטון על ניצחון הנבחרת ב-VOD של אתר ערוץ הספורט? אין לו גוף של כדורסלן ישראלי
גיא פניני?
אני מפספס פה משהו..
ממש לא
זה הכי לא מוצפן שיש
ההתדרדרות הפיזית של ליאור בשנתיים האחרונות היא מזעזעת
יש לו man titties
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
גיא פניני?
אני מפספס פה משהו..
ממש לא