המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:עוד אגדה שכולנו נשנא חצי שנה מהיום
שמוליק כתב:arel123 כתב:מעניין מה יעשו עם עמדה 2, זאת העמדה הבאה בתור שצריך לטפל בה
עמדה 1 סגורה? עד שאני לא קורא שהחתימו את גרגורי ורגאס גם עמדת הרכז לא סגורה. לא אכפת לי אם רכז שלישי יהיה הדוגמן או אוחיונה
Assaf M כתב:אני אתן לכם את מה שאני יודע: כפי שאמרתי לכם גם בלייב לפני כמעט חודש וגם אתמול, טייריס רייס ומכבי זה דיי עניין מוגמר. למעשה, ההחלטה להביאו כבר התקבלה מזמן, והייתה מקובלת ע"י בלאט וספאחיה.
הוא היה ונשאר המועמד מספר 1 למכבי במהלך כל התקופה הזו.
לגביי גאודלוק- מבחינה חוזית מכבי בבעיה מכוון שאם מכבי רוצה להפטר ממנו היא צריכה לשלם לו 200K, מאידך אם תחליט להאריך את החוזה היא תצטרך לשלם לו 2 מיליון דולר. ההצהרות שלו על כך שהוא מוכן להתפשר על כסף הן יפות, אבל בינינו, לכמה כבר הוא ירד? 1.7? הוא לא פרייאר. בכל אופן ברוב דעות הוא לא מתאים לשחק ליד רייס ולכן תם הטקס שלו במכבי.
האניקט- השחקן רוצה למצות את אופצית הNBA, ובדומה לסיטואציות מהעבר מכבי לא מוכנה לחכות לו ולקחת את הסיכון. מנסים לגשר איתו ולהגיע לתאריך בו הוא יהיה מחוייב לשחק במכבי. כרגע יש התעניינות גדולה מצד טורונטו ראפטורס. בכל אופן כרגע מכבי חסרה עוד לפחות שני גארדים זרים, סמול פורוורד ושני גבוהים.
שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
שועל כתב:שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
חייב להיות עם קליעה, וחייבים מוביל כדור נוסף זר.
איתי-שגב כתב:חחחחחח
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
לדעתי ההגנה יותר קריטית. רייס לא שומר גדול והוא יהיה בנחיתות פיזית מול רוב הגארדים.
toja27 כתב:השחרור המיידי של סילי , גארד הגנתי עם קליעה מבחוץ ב275 אלף דולר בעונה שמסתמן שהתקציב ירד , היה צעד הכרחי.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
לדעתי ההגנה יותר קריטית. רייס לא שומר גדול והוא יהיה בנחיתות פיזית מול רוב הגארדים.
שניהם קריטיים.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
שניהם קריטיים.
אחרי הביזיון של העונה האחרונה, אני קודם כל רוצה לראות קבוצה הגנתית לוחמת. מצידי שינצחו כל משחק 70:60.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:חייב להיות עם קליעה, וחייבים מוביל כדור נוסף זר.
שניהם קריטיים.
אחרי הביזיון של העונה האחרונה, אני קודם כל רוצה לראות קבוצה הגנתית לוחמת. מצידי שינצחו כל משחק 70:60.
הבעיות היו גם בהתקפה.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:לדעתי ההגנה יותר קריטית. רייס לא שומר גדול והוא יהיה בנחיתות פיזית מול רוב הגארדים.
שניהם קריטיים.
הבעיות היו גם בהתקפה.
נכון, אבל הבעיות בהגנה עלו על הבעיות בהתקפה. ההגנה של מכבי הייתה פשוט מעבר חצייה.
מה גם שכמו שהקלישאה אומרת- התקפה טובה מתחילה מהגנה טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים