פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר ינאקופולוס: מכבי ת

29 ספטמבר 2018, 14:03

לא. קהל האוהדים רוצה שהקבוצה תממש את מלוא הפוטנציאל שלה.
ואם ווילבקין הובא בתור השחקן המרכזי של הקבוצה, ועליו היא כביכול נבנתה (נתעלם לרגע מזה שהוחתמו 4 זרים משלימים לפניו), אז מן הסתם מימוש הפוטנציאל שלו הוא צעד חשוב למימוש הפוטנציאל של הקבוצה כולה. כמו שאמר חציל, התקרה של מכבי גבוהה יותר כשווליבקין הוא האיש שנמצא במרכז. לשם צריכים לכוון.

29 ספטמבר 2018, 16:52

אחדשיודע כתב:לא. קהל האוהדים רוצה שהקבוצה תממש את מלוא הפוטנציאל שלה.
ואם ווילבקין הובא בתור השחקן המרכזי של הקבוצה, ועליו היא כביכול נבנתה (נתעלם לרגע מזה שהוחתמו 4 זרים משלימים לפניו), אז מן הסתם מימוש הפוטנציאל שלו הוא צעד חשוב למימוש הפוטנציאל של הקבוצה כולה. כמו שאמר חציל, התקרה של מכבי גבוהה יותר כשווליבקין הוא האיש שנמצא במרכז. לשם צריכים לכוון.

אני לא חושב שזה נכון להגיד שעליו הקבוצה נבנתה, יותר מדויק בעיני להגיד שהביאו אותו כסוג של מנהיג ובעל בית בקו האחורי ויש הבדל בין השתיים.
מקבל את החלק של מימוש פואנציאל הקבוצה , רק שבעיני הקבוצה תממש את הפוטנציאל כשוולבקין יוכל לתפקד כשחקן מוביל בתוך הקבוצה בתוך מגבלות שיש לו במכבי ושלא היו בדרושפאקה.

29 ספטמבר 2018, 17:33

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:לא. קהל האוהדים רוצה שהקבוצה תממש את מלוא הפוטנציאל שלה.

אני לא חושב שזה נכון להגיד שעליו הקבוצה נבנתה, יותר מדויק בעיני להגיד שהביאו אותו כסוג של מנהיג ובעל בית בקו האחורי ויש הבדל בין השתיים.
מקבל את החלק של מימוש פואנציאל הקבוצה , רק שבעיני הקבוצה תממש את הפוטנציאל כשוולבקין יוכל לתפקד כשחקן מוביל בתוך הקבוצה בתוך מגבלות שיש לו במכבי ושלא היו בדרושפאקה.

אני לא חושב שיש הבדל במקרה הזה. ווילבקין הוחתם, ובהתאם להחתמה הזאת בחרו את שאר הזרים המובילים - כך שבעיניי בהחלט אפשר להגיד שהקבוצה נבתה עליו. האם עשו עבודה מספיק טובה בקטע הזה? לא בטוח, אבל את זה נראה בסוף העונה.
פרסם תגובה