פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גביע ווינר, רבע גמר: מכבי ת"א נגד ראשל"צ, שני 20:30, 5PL

02 אוקטובר 2018, 21:42

איך ידעתי שפארגו הרכז יתפוגג לטובת פארגו הסקורר המאבד הכרוני ברגע שיהיה לו חוזה שמן ביד. כן הוא זונת סטטיסטיקה שמגיעה למספרים שלה, אבל זה נראה רע מאוד בשביל הקבוצה.

ווילבקין בכלל לא נראה לי רכז. ואני גם לא רואה שהוא טוב בהגנה כמו שסיפרו פה.

את התפקיד של קלויארו אני בכלל לא מבין. מה מצפים ממנו לעשות על המגרש? צוות האימון מבין? הוא מבין?

בלאק מצפה שישחקו עליו ולא עושים את זה בכלל. כל התקפה איתו ועם טיוס על המגרש צריכה להיות פיק אנד רול.

עגום. לפחות יש קצת כשרון בסגל שמשאיר בדל של תקווה.

02 אוקטובר 2018, 21:44

jay כתב:איך ידעתי שפארגו הרכז יתפוגג לטובת פארגו הסקורר המאבד הכרוני ברגע שיהיה לו חוזה שמן ביד. כן הוא זונת סטטיסטיקה שמגיעה למספרים שלה, אבל זה נראה רע מאוד בשביל הקבוצה.

את התפקיד של קלויארו אני בכלל לא מבין. מה מצפים ממנו לעשות על המגרש? צוות האימון מבין? הוא מבין?

בלאק מצפה שישחקו עליו ולא עושים את זה בכלל. כל התקפה איתו ועם טיוס על המגרש צריכה להיות פיק אנד רול.

ברוכים השבים.

02 אוקטובר 2018, 21:44

jay כתב:איך ידעתי שפארגו הרכז יתפוגג לטובת פארגו הסקורר המאבד הכרוני ברגע שיהיה לו חוזה שמן ביד. כן הוא זונת סטטיסטיקה שמגיעה למספרים שלה, אבל זה נראה רע מאוד בשביל הקבוצה.

פארגו צריך לעלות מהספסל כמחליף של ווילבקין
פרסם תגובה