23 יולי 2019, 09:22
החציל האצטקי כתב:500,000$ לשנתיים?!
זה חינם.
23 יולי 2019, 09:28
23 יולי 2019, 09:31
23 יולי 2019, 09:37
23 יולי 2019, 09:42
23 יולי 2019, 09:44
23 יולי 2019, 09:50
0ved1212 כתב:כן בונים עליהם
אבדיה עשה קירקס לשחקנים מהנבחרות הכי טובות באירופה שעוד שנה שנתיים יגידו איזה שחקנים אדירים
וזוס שחקן נהדר
עמדה שלוש במכבי דיי סגורה
23 יולי 2019, 09:51
23 יולי 2019, 09:52
cannon כתב:כמו שאמרתי, מפרסם עוד כמה שמות שנמצאים על הכוונת. לא אומר שמישהו מהם יגיע אבל כולם ברשימות, כנראה בנוסף לחלק מהשמות שנזרקו בתקשורת כבר:
בגארדים שני שמות נוספים שאני שמעתי שמרחרחים לגביהם הם ברין פורבס וג׳ון ג׳נקינס.
אם ענין כספי לא ייחתם, שמעתי גם את השמות של קווינסי אייסי, ג’רד סאלינג׳ר, מרקז כריס, מאט קוסטלו, דוין רובינסון והיה גם ג׳רוד ג׳ונס ברשימות אבל הוא כנראה ירד מהפרק.
לפני שחתם ברייאנט היו עוד כמה שמות מעניינים בעמדת הסווינגמן אבל כנראה לא רלוונטיים יותר:
טרבון גראהם, מלקולם לי, טרוי ויליאמס ודנזל ולנטיין.
23 יולי 2019, 09:52
cannon כתב:כמו שאמרתי, מפרסם עוד כמה שמות שנמצאים על הכוונת. לא אומר שמישהו מהם יגיע אבל כולם ברשימות, כנראה בנוסף לחלק מהשמות שנזרקו בתקשורת כבר:
אם ענין כספי לא ייחתם, שמעתי גם את השמות של קווינסי אייסי, ג’רד סאלינג׳ר, מרקז כריס, מאט קוסטלו, דוין רובינסון והיה גם ג׳רוד ג׳ונס ברשימות אבל הוא כנראה ירד מהפרק.
לפני שחתם ברייאנט היו עוד כמה שמות מעניינים בעמדת הסווינגמן אבל כנראה לא רלוונטיים יותר:
23 יולי 2019, 09:55
Mitelka כתב:cannon כתב:כמו שאמרתי, מפרסם עוד כמה שמות שנמצאים על הכוונת. לא אומר שמישהו מהם יגיע אבל כולם ברשימות, כנראה בנוסף לחלק מהשמות שנזרקו בתקשורת כבר:
פורבס וג'נקינס זה עוד שחקנים עם אפס ניסיון אירופאי.
23 יולי 2019, 09:56
Mitelka כתב:פורבס וג'נקינס זה עוד שחקנים עם אפס ניסיון אירופאי.
23 יולי 2019, 09:58
אז מה אם יש לו חוזה? תן למכבי לרחרחאחדשיודע כתב:Mitelka כתב:פורבס וג'נקינס זה עוד שחקנים עם אפס ניסיון אירופאי.
האמת שאם אתה רוצה להתייחס לשמות שנזרקו פה, אז לג'ון ג'נקיס דווקא יש עונה בספרד בעברו.
לפורבס אכן אין ניסיון אירופי, והוא גם לא צריך. יושב חזק על חוזה בספרס.
23 יולי 2019, 10:01
שמואל1 כתב:אז מה אם יש לו חוזה? תן למכבי לרחרחאחדשיודע כתב:Mitelka כתב:פורבס וג'נקינס זה עוד שחקנים עם אפס ניסיון אירופאי.
האמת שאם אתה רוצה להתייחס לשמות שנזרקו פה, אז לג'ון ג'נקיס דווקא יש עונה בספרד בעברו.
לפורבס אכן אין ניסיון אירופי, והוא גם לא צריך. יושב חזק על חוזה בספרס.
23 יולי 2019, 10:02
גל גל כתב:איזה קבוצה פח אשפה בחיי.
פשוט פח .
" מחכים לראות מה קורה עם הרכז ואז יתחילו להריץ עניינים "
זורקים שמות של שחקני NBA ובסוף מביאים אותו .
אין לי בעיה עם בראיינט, אבל ההתאמה לקו האחורי הזה פשוט מזעזעת .
אין שום טיפת אתלטיות בקו האחורי הזה , מי ישמור ?
שום התאמה לסגל.
23 יולי 2019, 10:06
23 יולי 2019, 10:09
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שההחתמה הזאת באה על חשבון 4 מחליף.
מכבי משאירה במה גדולה לזוסמן ולאבדיה לצמוח בתוכה, אבל מייצרת גיבוי פוטנציאלי עם שחקני 3.5 (אנג׳לו) ו2.5 (בראיינט).
לדעתי חסרים לנו גם רכז וגם סווינגמן נוסף, עדיין. גם אמארה צריך להיות בתוכניות.
מכבי משאירה במה גדולה לזוסמן ולאבדיה לצמוח בתוכה, אבל מייצרת גיבוי פוטנציאלי עם שחקני 3.5 (אנג׳לו) ו2.5 (בראיינט).
23 יולי 2019, 10:10