המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תיהנה מפסק הזמן שלךcannon כתב:לא ציינו פה שבאירופה קישרו גם את צ׳ייסון רנדל בהקשר של מכבי. מועמד גם לחימקי. החתמה רעה מאוד אם וכאשר. והארמדילו יכולה להכנס לי לתחת
Holiday_Armadillo כתב:ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
אם זו קבוצה עם יומרות - התשובה היא חד משמעית כן.
הנה יותר מזה, קווין דוראנט עם קרע מלא בגיד אכילס - הפציעה הכי קשה בערך לספורטאי. אני לא הייתי נותן לו חוזה מקסימום ולוקח אותו. זה מבחינתי, הימור עצום (פציעה שפרקינס ועוד גמרו את הקרייריה עליה) וזה לא שלא חוזרים, חוזרים, פשוט מאבדים כל כך הרבה מהאתלטיות. מסכנים בפציעה חוזרת ועוד. השחקנים האלה לרוב לא חוזרים לאותה יכולת וזה הימור גדול מאוד לקחת אותם.
אם את אומרת לי שאנחנו מילאנו עם שלווין מאק רכז, סרחיו רודריגז רכז, ובוא נהמר על רכז שלישי סטייל אניס שאם יצליח להתאושש מה טוב ואם לא אז לא נורא יש מספיק גיבויים - נגיד. קחי את ההימור הזה.
אבל קבוצה כמו מכבי שעכשיו משוועת לרכז שינהל אותה עונה שלמה?
לא.
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
אם זו קבוצה עם יומרות - התשובה היא חד משמעית כן.
הנה יותר מזה, קווין דוראנט עם קרע מלא בגיד אכילס - הפציעה הכי קשה בערך לספורטאי. אני לא הייתי נותן לו חוזה מקסימום ולוקח אותו. זה מבחינתי, הימור עצום (פציעה שפרקינס ועוד גמרו את הקרייריה עליה) וזה לא שלא חוזרים, חוזרים, פשוט מאבדים כל כך הרבה מהאתלטיות. מסכנים בפציעה חוזרת ועוד. השחקנים האלה לרוב לא חוזרים לאותה יכולת וזה הימור גדול מאוד לקחת אותם.
אם את אומרת לי שאנחנו מילאנו עם שלווין מאק רכז, סרחיו רודריגז רכז, ובוא נהמר על רכז שלישי סטייל אניס שאם יצליח להתאושש מה טוב ואם לא אז לא נורא יש מספיק גיבויים - נגיד. קחי את ההימור הזה.
אבל קבוצה כמו מכבי שעכשיו משוועת לרכז שינהל אותה עונה שלמה?
לא.
MTA2311 כתב:העניין הוא פחות הפציעה עצמה וזה שמכבי כבר הוכיחה שאי אפשר לסמוך עליה לגבי בדיקות רפואיות ובדיקות כשירות של שחקנים
מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nbaer79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
אנחנו לא יודעים מתי הוא החלים מהפציעה וקיבל את האוקיי לחזור להתאמן בפול כוחשופי שוף כתב:לפני הפציעה, אניס היה פיט מעולה לסגל.
אבל הפציעה היא לב העניין. שבר בקרסול הוא אכן פחות טורדני מאשר קריעת צולבת או מיניסקוס, ועדיין מדובר בשחקן שלא שיחק כמעט שנה.
אני מניח שמכבי גם מעוניינת בו בגלל שמחיר המנייה שלו נמצא בשפל (יסכים גם לחצי מיליון בשנה כיום).
אני כותב את זה בפעם האלף כאן- זה צעד נואש לאור השוק הכמעט ולא קיים של הרכזים באירופה. אם זה לא אניס זה ג'סטין קובס או אפילו יותר גרוע.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:העניין הוא פחות הפציעה עצמה וזה שמכבי כבר הוכיחה שאי אפשר לסמוך עליה לגבי בדיקות רפואיות ובדיקות כשירות של שחקנים
גם הפציעה עצמה!
אתה לא יכול להמר על עמדת רכז פותח עם שחקן שלא שיחק שנה ורק אלוהים יודע מתי הוא מסוגל לחזור לכושר טוב אם בכלל. פשוט לא!
Holiday_Armadillo כתב:מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nbaer79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
NY boy כתב:לא מבין את ההתלהבות מאניס. זאת נפילה בסדר גודל היסטורי, שחקן בלוף, לא היה טוב גם לפני הפציעה. לא מבין את ההתלהבות, רכז לא הכי גבוה, לא הכי אתלט, לא מוכשר בשום דבר בצורה יוצאת דופן ובעיקר עם קליעה מאד מאד בעייתית ובינונית. מה לו ולמכבי לא ברור...
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nbaer79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
אה וואלה? לא משנה, פליט אחר. אותו עקרון. וזה לא שאני בעד פליטים
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו לא יודעים מתי הוא החלים מהפציעה וקיבל את האוקיי לחזור להתאמן בפול כוחשופי שוף כתב:לפני הפציעה, אניס היה פיט מעולה לסגל.
אבל הפציעה היא לב העניין. שבר בקרסול הוא אכן פחות טורדני מאשר קריעת צולבת או מיניסקוס, ועדיין מדובר בשחקן שלא שיחק כמעט שנה.
אני מניח שמכבי גם מעוניינת בו בגלל שמחיר המנייה שלו נמצא בשפל (יסכים גם לחצי מיליון בשנה כיום).
אני כותב את זה בפעם האלף כאן- זה צעד נואש לאור השוק הכמעט ולא קיים של הרכזים באירופה. אם זה לא אניס זה ג'סטין קובס או אפילו יותר גרוע.
אם הוא רוצח את עצמו על הפרקט כבר כמה חודשים אני בסדר עם זה
לשחקנים כאלה בדרך כלל יש דרייב מטורף לחזור אפילו טובים יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים