ת'רד המלפפונים V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V5

הודעהעל ידי cannon » 31 יולי 2019, 16:51

לא ציינו פה שבאירופה קישרו גם את צ׳ייסון רנדל בהקשר של מכבי. מועמד גם לחימקי. החתמה רעה מאוד אם וכאשר. והארמדילו יכולה להכנס לי לתחת
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2019, 16:53

cannon כתב:לא ציינו פה שבאירופה קישרו גם את צ׳ייסון רנדל בהקשר של מכבי. מועמד גם לחימקי. החתמה רעה מאוד אם וכאשר. והארמדילו יכולה להכנס לי לתחת
תיהנה מפסק הזמן שלך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2019, 16:53

נו שויין. הגענו לימים שאנשים פה מריירים על אניס. שאלוהים יעזור לכולנו כי פדרמן כבר שנים לא עוזר לנו.
er79

הודעהעל ידי Mitelka » 31 יולי 2019, 16:54

Holiday_Armadillo כתב:
Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?

אם זו קבוצה עם יומרות - התשובה היא חד משמעית כן.
הנה יותר מזה, קווין דוראנט עם קרע מלא בגיד אכילס - הפציעה הכי קשה בערך לספורטאי. אני לא הייתי נותן לו חוזה מקסימום ולוקח אותו. זה מבחינתי, הימור עצום (פציעה שפרקינס ועוד גמרו את הקרייריה עליה) וזה לא שלא חוזרים, חוזרים, פשוט מאבדים כל כך הרבה מהאתלטיות. מסכנים בפציעה חוזרת ועוד. השחקנים האלה לרוב לא חוזרים לאותה יכולת וזה הימור גדול מאוד לקחת אותם.

אם את אומרת לי שאנחנו מילאנו עם שלווין מאק רכז, סרחיו רודריגז רכז, ובוא נהמר על רכז שלישי סטייל אניס שאם יצליח להתאושש מה טוב ואם לא אז לא נורא יש מספיק גיבויים - נגיד. קחי את ההימור הזה.
אבל קבוצה כמו מכבי שעכשיו משוועת לרכז שינהל אותה עונה שלמה?
לא.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2019, 16:56

העניין הוא פחות הפציעה עצמה וזה שמכבי כבר הוכיחה שאי אפשר לסמוך עליה לגבי בדיקות רפואיות ובדיקות כשירות של שחקנים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

ת'רד המלפפונים V5

הודעהעל ידי Jack55 » 31 יולי 2019, 16:58

Mitelka כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?

הנה יותר מזה, קווין דוראנט עם קרע מלא בגיד אכילס - הפציעה הכי קשה בערך לספורטאי. אני לא הייתי נותן לו חוזה מקסימום ולוקח אותו. זה מבחינתי, הימור עצום (פציעה שפרקינס ועוד גמרו את הקרייריה עליה) וזה לא שלא חוזרים, חוזרים, פשוט מאבדים כל כך הרבה מהאתלטיות. מסכנים בפציעה חוזרת ועוד. השחקנים האלה לרוב לא חוזרים לאותה יכולת וזה הימור גדול מאוד לקחת אותם.

אם את אומרת לי שאנחנו מילאנו עם שלווין מאק רכז, סרחיו רודריגז רכז, ובוא נהמר על רכז שלישי סטייל אניס שאם יצליח להתאושש מה טוב ואם לא אז לא נורא יש מספיק גיבויים - נגיד. קחי את ההימור הזה.
לא.

אי אפשר לעשות מהלך כזה אחריי ששנה שעברה הרכז של הקבוצה נפצע כמעט לעונה שלמה וראינו מה קרה בעקבות זה.
לדעתי זאת תהייה התאבדות, וזה לא שמדובר על שחקן יוצא דופן או שובר שיוויון באירופה.
עדיף ללכת על אופציה אחרת של פליט מהNBA.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 31 יולי 2019, 16:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2019, 16:58

Mitelka כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא.

עדיין לוקחת מישהו ששבר את הרגל ולא מישהו שקרע את גיד אכילס, שתי פציעות שונות לחלוטין אבל אני יודעת שלא על זה הדיון

אתה צודק בעיקרון? כן
האם זה הימור שווה ערך לפבראני? לפי דעתי לא, אין מה להשוות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2019, 17:00

MTA2311 כתב:העניין הוא פחות הפציעה עצמה וזה שמכבי כבר הוכיחה שאי אפשר לסמוך עליה לגבי בדיקות רפואיות ובדיקות כשירות של שחקנים

גם הפציעה עצמה!
אתה לא יכול להמר על עמדת רכז פותח עם שחקן שלא שיחק שנה ורק אלוהים יודע מתי הוא מסוגל לחזור לכושר טוב אם בכלל. פשוט לא!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2019, 17:07

אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
er79

הודעהעל ידי שופי שוף » 31 יולי 2019, 17:07

לפני הפציעה, אניס היה פיט מעולה לסגל.
אבל הפציעה היא לב העניין. שבר בקרסול הוא אכן פחות טורדני מאשר קריעת צולבת או מיניסקוס, ועדיין מדובר בשחקן שלא שיחק כמעט שנה.
אני מניח שמכבי גם מעוניינת בו בגלל שמחיר המנייה שלו נמצא בשפל (יסכים גם לחצי מיליון בשנה כיום).
אני כותב את זה בפעם האלף כאן- זה צעד נואש לאור השוק הכמעט ולא קיים של הרכזים באירופה. אם זה לא אניס זה ג'סטין קובס או אפילו יותר גרוע.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2019, 17:07

er79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים
מה זה להמר? הוא קיבל חוזה ב-nba
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2019, 17:08

שופי שוף כתב:לפני הפציעה, אניס היה פיט מעולה לסגל.
אבל הפציעה היא לב העניין. שבר בקרסול הוא אכן פחות טורדני מאשר קריעת צולבת או מיניסקוס, ועדיין מדובר בשחקן שלא שיחק כמעט שנה.
אני מניח שמכבי גם מעוניינת בו בגלל שמחיר המנייה שלו נמצא בשפל (יסכים גם לחצי מיליון בשנה כיום).
אני כותב את זה בפעם האלף כאן- זה צעד נואש לאור השוק הכמעט ולא קיים של הרכזים באירופה. אם זה לא אניס זה ג'סטין קובס או אפילו יותר גרוע.
אנחנו לא יודעים מתי הוא החלים מהפציעה וקיבל את האוקיי לחזור להתאמן בפול כוח
אם הוא רוצח את עצמו על הפרקט כבר כמה חודשים אני בסדר עם זה
לשחקנים כאלה בדרך כלל יש דרייב מטורף לחזור אפילו טובים יותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 31 יולי 2019, 17:09

לא מבין את ההתלהבות מאניס. זאת נפילה בסדר גודל היסטורי, שחקן בלוף, לא היה טוב גם לפני הפציעה. לא מבין את ההתלהבות, רכז לא הכי גבוה, לא הכי אתלט, לא מוכשר בשום דבר בצורה יוצאת דופן ובעיקר עם קליעה מאד מאד בעייתית ובינונית. מה לו ולמכבי לא ברור...
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2019, 17:10

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:העניין הוא פחות הפציעה עצמה וזה שמכבי כבר הוכיחה שאי אפשר לסמוך עליה לגבי בדיקות רפואיות ובדיקות כשירות של שחקנים

גם הפציעה עצמה!
אתה לא יכול להמר על עמדת רכז פותח עם שחקן שלא שיחק שנה ורק אלוהים יודע מתי הוא מסוגל לחזור לכושר טוב אם בכלל. פשוט לא!

מסכים, אבל זה אותו דבר בגדול. אם הפציעה הייתה חמורה, אבל היינו יודעים שבמכבי יש מערך רפואי ופיזיולוגי מספיק טוב בשביל להעריך כשירות אולי זה היה משנה משהו. אבל במכבי כבר נפלו לא פעם עם שחקנים פצועים כי לא העריכו נכון את היכולת שלהם לחזור מהפציעה.

בכל מקרה, במצב הנוכחי זאת כנראה טעות להביא אותו. וחבל, כי הוא באמת שחקן ממש טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2019, 17:10

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:אשכרה כבר היה עדיף להמר על גרנט ולא להביא אותו. התנהלות חלם. נגמרו לי כבר כל המילים

אה וואלה? לא משנה, פליט אחר. אותו עקרון. וזה לא שאני בעד פליטים
er79

הודעהעל ידי refael » 31 יולי 2019, 17:11

קלאסי למכבי.
וולטרס זה הרכז הראשון שלנו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Jack55 » 31 יולי 2019, 17:12

NY boy כתב:לא מבין את ההתלהבות מאניס. זאת נפילה בסדר גודל היסטורי, שחקן בלוף, לא היה טוב גם לפני הפציעה. לא מבין את ההתלהבות, רכז לא הכי גבוה, לא הכי אתלט, לא מוכשר בשום דבר בצורה יוצאת דופן ובעיקר עם קליעה מאד מאד בעייתית ובינונית. מה לו ולמכבי לא ברור...

זה לא ממש נכון, בלי הפציעה הוא שחקן מעולה שמתאים לסגל.
הבעיה איתו זאת הפציעה וזה שכנראה לא שיחק הרבה זמן, זה הימור מפחיד בטח בהתחשב בעבר של מכבי עם ענייני הפציעות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 31 יולי 2019, 17:13

er79 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אה וואלה? לא משנה, פליט אחר. אותו עקרון. וזה לא שאני בעד פליטים

לא נכון, לא ראיתי בשום מקום שג׳ריאן גראנט קיבל חוזה בNBA.
תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי בשום מקום...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שופי שוף » 31 יולי 2019, 17:15

Holiday_Armadillo כתב:
שופי שוף כתב:לפני הפציעה, אניס היה פיט מעולה לסגל.
אנחנו לא יודעים מתי הוא החלים מהפציעה וקיבל את האוקיי לחזור להתאמן בפול כוח
אם הוא רוצח את עצמו על הפרקט כבר כמה חודשים אני בסדר עם זה
לשחקנים כאלה בדרך כלל יש דרייב מטורף לחזור אפילו טובים יותר

אני חושב שבסך הכל, אם הוא עובר את הבדיקות הרפואיות, אני יכול להסכים להימור הזה, אבל כמו שאומרים- "לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן".
דריוס אדמס כבר לא יגיע וגם פליטי NBA איכותיים אין כמעט בכלל.
עמדה 1 של וולטרס ואניס תהיה חלשה יחסית ביחס למתחרות של מכבי על מקום בפלייאוף, אבל אולי הקו הקדמי האיכותי (בתקווה שגם כספי יצטרף בסוף) יוכל לפצה על החסרון הזה.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי BIG sofo » 31 יולי 2019, 17:15

אני מסכים שאניס קלעי בינוני.
אבל הוא נחשב למנהל משחק טוב וכנראה שזה מכבי תל אביב מחפשת כרגע.
BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים