המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
זה הגיע למצב שרק הסתכלתי עליו המהלכים ההגנה.. הוא היה מדהים..
אני אני פריק של הגנה.. אז אני קצת פחות אובייקטיבי
במחצית השנייה (ובעיקר ברבע האחרון) הוא היה בכל מקום..MTA2311 כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
מוזר, דווקא בתור פריק של הגנה היית אמור להיות הרבה יותר מסוייג.
תראה שוב את המשחק אבא, ושים לב להתנהלות שלו בהגנה. לא למהלכים המפוצצים כמו החסימות וכו'. לאיך הוא שומר.
my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
יש לו את הרגעים שהוא נותן פעולה הגנתית גדולה וזה בדיוק מה שיוצר את הרושם שלו השומר ענק. בפועל תומאס חגג עליו בכל דרך אפשרית במחצית הראשונה. הוא כן השתפר בהגנה, אבל ממש לא שומר גדול כמו שעשו ממנו (וזה עוד בלי לגעת בהתקפה שלו).
my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
יש לו את הרגעים שהוא נותן פעולה הגנתית גדולה וזה בדיוק מה שיוצר את הרושם שלו השומר ענק. בפועל תומאס חגג עליו בכל דרך אפשרית במחצית הראשונה. הוא כן השתפר בהגנה, אבל ממש לא שומר גדול כמו שעשו ממנו (וזה עוד בלי לגעת בהתקפה שלו).
A.Parker כתב:my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..A.Parker כתב:עדיין לא מרשים כמו שעשו פה ממנו פתאום. הוא כן יכול להיות כזה, אבל עוד לא שם כרגע.
סבבה, במחצית השניה הוא באמת שמר מעולה.
אני רק מניח שהרוב פה התייחסו באופן כללי ובטוחים שהוא שומר אדיר ושחקן נפלא.
גל גל כתב:A.Parker כתב:my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..
מצד שני
אם הוא שמר ככה מחצית שניה
אין סיבה שלא ישמור ככה כל משחק
יש לו את היכולות זה ברור, פשוט אין לו את הניסיון באירופה
my man כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:יש לו את הרגעים שהוא נותן פעולה הגנתית גדולה וזה בדיוק מה שיוצר את הרושם שלו השומר ענק. בפועל תומאס חגג עליו בכל דרך אפשרית במחצית הראשונה. הוא כן השתפר בהגנה, אבל ממש לא שומר גדול כמו שעשו ממנו (וזה עוד בלי לגעת בהתקפה שלו).
מצד שני
רגע, ההתלהבות והאנרגיות הכניסו אותו לעניינים ופיקסו אותו על מה דרוש ממנו..
הבעיות שלו הם לא רק בגלל סגנון המשחק..הוא שומר בדרך כלל בפיקנרול די מזעזע..כשדרוש ממנו חיפוי או עזרה בהגנה הוא בדרך כלל לא מצליח לבחור את הבחירה הנכונה הנדרשת ממנו. הוא לא יכול להשאיר גם את השחקן על השלוש פנוי וגם את השחקן שייותר מתחת לסל לבד..
יש לו חסרונות מאד משמעותיים בכל מה שדורש קצת שכל בהגנה וזה ממש לא רק בגלל סגנון המשחק.
אם הוא יצליח לפקס את עצמו גם כשאין את ההתלהבות מסביב אז נדבר..
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..
מצד שני
רגע, ההתלהבות והאנרגיות הכניסו אותו לעניינים ופיקסו אותו על מה דרוש ממנו..
הבעיות שלו הם לא רק בגלל סגנון המשחק..הוא שומר בדרך כלל בפיקנרול די מזעזע..כשדרוש ממנו חיפוי או עזרה בהגנה הוא בדרך כלל לא מצליח לבחור את הבחירה הנכונה הנדרשת ממנו. הוא לא יכול להשאיר גם את השחקן על השלוש פנוי וגם את השחקן שייותר מתחת לסל לבד..
יש לו חסרונות מאד משמעותיים בכל מה שדורש קצת שכל בהגנה וזה ממש לא רק בגלל סגנון המשחק.
אם הוא יצליח לפקס את עצמו גם כשאין את ההתלהבות מסביב אז נדבר..
אז הוא צריך בתכלס להעלות מהספסל בטירוף אחרי כספי
ולתת הגנה כזאת בפחות דקות משחק.
אבל חייבים להגיד שלחסום לפחות הוא יודע, כל בלוק שלו אתמול היה בצבע
cifkcv כתב:הבנאדם רוקי לגמרי באירופה ו17-18 דק' במשחק הוא קפץ ללמעלה מ30.
זה לא פשוט בכלל ואין מה להגיד הוא נותן את כל הלב.
בליגה גם רואים שהקליעה שלו לא רעה בכלל, הוא צריך להביא את זה ליורוליג.
גל גל כתב:A.Parker כתב:my man כתב:שוב, אני מדבר על המחצית השנייה..A.Parker כתב:my man כתב:לא יודע מה ראית אתמול.. אבל זה היה משחק שלו לפנתיאון..
מצד שני
גל גל כתב:תכלס אתם יודעים מה אני אוהב בו ובהאנטר ?
שניהם קלעי עונשין פשוט פנטסטים
זה פשוט מרענן לשלוח גבוהים לקו ושסוף סוף הם קולעים
כי אנחנו עם רבע סגלcifkcv כתב:הבנאדם רוקי לגמרי באירופה ו17-18 דק' במשחק הוא קפץ ללמעלה מ30.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], עידן ו־39 אורחים