רומן סורקין - חתם ל 5 שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רומן סורקין חתם במכבי

הודעהעל ידי מרסר » 12 יולי 2024, 19:05

שמואל1 כתב:
עידן כתב:על פי וואן, הפועל מציעים לו 1.4 מיליון דולר (!!!) לעונה

https://www.one.co.il/Article/23-24/2,6 ... 67570.html

כפול מההצעה של מכבי. מכבי יהיו חייבים להכניס את היד לכיס כדי להשאיר אותו.

אין מכבי לא יכולה לשלם לו 1.4 שזה בעצם 2.8 לעונה על שחקן ישראלי חייבים בתשלום מס מלא מקווה מאוד שרומן לא ילך לשם, חייב להודות הכסף פה מפתה רומן בעצמו יודע שהוא לא שווה את הסכומים האלה וזה יהיה חוזה חד פעמי בשבילו .
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 12 יולי 2024, 19:13

אוי ואבוי למכבי אם היא נופלת לשטויות האלה. אף ישראלי כיום לא שווה יותר מ-600-700 אלף. מי שרוצה לשלם יותר לשחקנים שלא שווים חצי מזה מוזמן.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 12 יולי 2024, 19:30

A.Parker כתב:כל הסיפור הזה מביך מאוד. קודם כל כי נראה שינאי מנסה בכוונה להקפיץ את הערך שלו כדי שמכבי תשרוף עליו יותר כסף. זה עוד יותר מביך אם זה יגרום לשחקנים ברמתו לחשוב שהם שווים אפילו חצי מזה.

חצי מזה אולי. אבל 1.4 מיליון לעונה זה סכום הזוי וחסר פרופורציות בכל קנה מידה בליגה הישראלית. אני לא חושב שהיה אי פעם ספורטאי ישראלי שקיבל חוזה כזה (מקבוצה ישראלית), גם לא בכדורגל.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 12 יולי 2024, 20:59

מרסר כתב:
omerk כתב:

נראה לי שזה הזמן לתביעה

אם אני צריך להמר, לצערי רומן לא יהיה במכבי בעונה הקרובה, יש גם דרכים לשבור חוזה מובטח .

אם הוא יקבל חוזה ל10 ימים בנבא, אז כן כנראה יהיה בהפועל, אבל אם לא, אז אתה באמת חושב שישחררו אותו להפועל? 0% סיכוי. הוא ישב ביציע עונה שלמה ויכנס להליכים משפטיים לפני שזה יקרה.

בכל מקרה, אני בכלל לא חושב שיש פה הצעה אמיתית על השולחן. 1.4 זה מופרך בכל קנה מידה. למה לקפוץ פתאום ב400 אלף כשלא השתנה כלום מאז ההצעה של מיליון? למה לא 1.2? ינאי הוא טרול חלאה שמכור לתשומת לב.

במקום מכבי הייתי כבר סוגר עם דני וולף בינואר ומשאיל אותו לקבוצה באירופה שיצבור ניסיון למקרה הסביר שסורקין יעזוב בקיץ 2025.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 12 יולי 2024, 21:15

omerk כתב:
מרסר כתב:
omerk כתב:

נראה לי שזה הזמן לתביעה

אם אני צריך להמר, לצערי רומן לא יהיה במכבי בעונה הקרובה, יש גם דרכים לשבור חוזה מובטח .

אם הוא יקבל חוזה ל10 ימים בנבא, אז כן כנראה יהיה בהפועל, אבל אם לא, אז אתה באמת חושב שישחררו אותו להפועל? 0% סיכוי. הוא ישב ביציע עונה שלמה ויכנס להליכים משפטיים לפני שזה יקרה.

בכל מקרה, אני בכלל לא חושב שיש פה הצעה אמיתית על השולחן. 1.4 זה מופרך בכל קנה מידה. למה לקפוץ פתאום ב400 אלף כשלא השתנה כלום מאז ההצעה של מיליון? למה לא 1.2? ינאי הוא טרול חלאה שמכור לתשומת לב.

במקום מכבי הייתי כבר סוגר עם דני וולף בינואר ומשאיל אותו לקבוצה באירופה שיצבור ניסיון למקרה הסביר שסורקין יעזוב בקיץ 2025.

תשמע, אני יודע בתוך תוכי שזאת ככול הנראה הטרלה של ינאי שהוא מכור של תשומת לב אבל עדיין יש סיכוי לא קטן שרומן מה לעשות ירצה ללכת לכסף הגדול הזה שנניח יהיה גם מיליון דולר שהוא מציע לו זה לגיטימי הרי מכבי לא תוכל להתחרות במה שהפועל מציעים בטח לא העונה, ואני במקום מכבי עונה להטרלה של ינאי ומציב תג מחיר של 25 מיליון שקל דמי בייאאוט על רומן, אם ינאי רוצה אותו שישלם.
מרסר

הודעהעל ידי שועל » 13 יולי 2024, 15:55

שיקחו אותו. זה הרבה מעבר למה שהוא שווה כרגע.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי where is the love? » 13 יולי 2024, 18:56

אבל נדמה לי שלסורקין יש חוזה במכבי, אני זוכר שאז החתימו אותו...
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2024, 19:00

where is the love? כתב:אבל נדמה לי שלסורקין יש חוזה במכבי, אני זוכר שאז החתימו אותו...

ברור שיש לו. אף אחד לא ייקח את סורקין, אל תדאג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 13 יולי 2024, 19:45

felix_r כתב:
where is the love? כתב:אבל נדמה לי שלסורקין יש חוזה במכבי, אני זוכר שאז החתימו אותו...

ברור שיש לו. אף אחד לא ייקח את סורקין, אל תדאג

מזה חוזה היום ? ראינו כבר מקרים ששחקנים עם חוזה הלכו לבית משפט והשתחררו ממנו, אם רומן ירצה ללכת על החוזה 1.4 מיליון דולר מהפועל אין דבר שיעצור אותו מללכת לשם, מכבי תקבל פיצוי גבוה זה יקח קצת זמן אבל הוא ישחק שם בסוף, אין באמת היום יכולת להחזיק שחקנים בכוח.
מרסר

הודעהעל ידי where is the love? » 13 יולי 2024, 20:05

אז אם יש לו חוזה, מכבי יכולה לדרוש כסף במידה והוא עוזב...
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2024, 09:43

רומן סורקין לא שותף גם בלאס וגאס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 14 יולי 2024, 09:59

felix_r כתב:רומן סורקין לא שותף גם בלאס וגאס

על פי וואלה זה אחרי שהצטרפו שני שחקנים בכירים יותר לסגל שלא היו במשחקים הראשונים:

https://sports.walla.co.il/item/3677448

הסיכוי של סורקין לקבל חוזה בנבא דרך ליגת הקיץ היה מראש אפסי, עכשיו נשאר כנראה רק לראות האם יישאר פה או שיתפתה לכסף הגדול של הפועל ת"א (בהנחה שהדיווחים נכונים כמובן על ההצעות שקיבל)
עידן

הודעהעל ידי TAYO » 14 יולי 2024, 10:10

עידן כתב:

על פי וואלה זה אחרי שהצטרפו שני שחקנים בכירים יותר לסגל שלא היו במשחקים הראשונים:

הסיכוי של סורקין לקבל חוזה בנבא דרך ליגת הקיץ היה מראש אפסי, עכשיו נשאר כנראה רק לראות האם יישאר פה או שיתפתה לכסף הגדול של הפועל ת"א (בהנחה שהדיווחים נכונים כמובן על ההצעות שקיבל)
מה זה ״יתפתה״? צריך להיות מטומטם לוותר על סכום כזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Thorin » 14 יולי 2024, 10:20

אם זה מה שמציעים לו, שיילך בכיף.
הוא לא שווה שכר של שחקן יורוליג מוביל.
זאת מלחמה מיותרת מבחינת מכבי כרגע.
צריכים להתרכז בלהביא שחקנים כמו לויד
ולא מייקונים ורנדולפים .
Thorin

הודעהעל ידי עידן » 14 יולי 2024, 10:50

TAYO כתב:
עידן כתב:

מה זה ״יתפתה״? צריך להיות מטומטם לוותר על סכום כזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בגדול נכון. בקטן, יש פה סיכון, כי בכל זאת הוא יורד כמה רמות מבחינה מקצועית ולא ישחק ביורוליג. ראה ערך זוסמן שהקריירה שלו בצניחה מאז שעזב את מכבי.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2024, 10:57

והכי חשובה העובדה, שאין לו סעיף יציאה לקבוצה אחרת בחוזה (רק ל NBA). ככה שאין סיכוי שהוא יעזוב, ואתם יכולים להירגע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 יולי 2024, 11:28

felix_r כתב:והכי חשובה העובדה, שאין לו סעיף יציאה לקבוצה אחרת בחוזה (רק ל NBA). ככה שאין סיכוי שהוא יעזוב, ואתם יכולים להירגע.

אם שחקן רוצה לא נראה לי שימנעו ממנו בכוח , מקסימום ינהלו מומ על פיצוי , אל תשכח שמציעים לו כפול ממכבי , תחשוב שהיה בא מישהו ומציע לך לעבוד בחברה פחות גדולה ומוכרת אבל בכסף כפול , לא חושב שהרבה היו מסרבים
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי עידן » 14 יולי 2024, 11:30

מקאדו 3 כתב:
felix_r כתב:והכי חשובה העובדה, שאין לו סעיף יציאה לקבוצה אחרת בחוזה (רק ל NBA). ככה שאין סיכוי שהוא יעזוב, ואתם יכולים להירגע.

אם שחקן רוצה לא נראה לי שימנעו ממנו בכוח , מקסימום ינהלו מומ על פיצוי , אל תשכח שמציעים לו כפול ממכבי , תחשוב שהיה בא מישהו ומציע לך לעבוד בחברה פחות גדולה ומוכרת אבל בכסף כפול , לא חושב שהרבה היו מסרבים

בדיוק. אם שחקן רוצה לעזוב אני לא מאמין שמישהו ישאיר אותו בכוח. זו לא פעם ראשונה או אחרונה ששחקן תחת חוזה ללא סעיף יציאה עוזב. בד"כ מגיעים לסידור כלשהו, כל עוד הקבוצה השנייה מוכנה לשלם.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2024, 12:33

קודם כול כן אפשר להחזיק שחקן בכוח. יש לא מעט דוגמאות מאירופה בשנים האחרונות, כשהשחקן שרצה לעזוב פשוט ישב ביציע.

אבל לא צריך אירופה. אני אביא לכם דוגמא ממכבי. בקיץ שלאחר הזכייה ביורוליג ריאל מדריד הציעה חוזה ענק לאלכס טיוס. הוא מאוד רצה לעזוב לריאל, אבל מכבי לא שחררה אותו. עשה קצת פרצופים ונשאר.

דוגמא נוספת מלפני הרבה שנים. בזמנו, אחרי שנבחרת ישראל זכתה במקום השני באליפות אירופה ב 1979 ומיקי ברקוביץ' נבחר ל-MVP הטורניר, קבוצת ה-NBA ניו ג'רסי נטס נתנה לברקוביץ' חוזה, והוא היה אמור להפוך לישראלי הראשון ב-NBA. אבל היה לו חוזה במכבי, ומכבי לא שחררה אותו. הוויכוח הגיע עד בית משפט, והשופט קבע, שברקוביץ' יישאר במכבי, אבל מכבי תפצה אותו בחוזה גבוה יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 14 יולי 2024, 12:40

felix_r כתב:קודם כול כן אפשר להחזיק שחקן בכוח. יש לא מעט דוגמאות מאירופה בשנים האחרונות, כשהשחקן שרצה לעזוב פשוט ישב ביציע.

אבל לא צריך אירופה. אני אביא לכם דוגמא ממכבי. בקיץ שלאחר הזכייה ביורוליג ריאל מדריד הציעה חוזה ענק לאלכס טיוס. הוא מאוד רצה לעזוב לריאל, אבל מכבי לא שחררה אותו. עשה קצת פרצופים ונשאר.

דוגמא נוספת מלפני הרבה שנים. בזמנו, אחרי שנבחרת ישראל זכתה במקום השני באליפות אירופה ב 1979 ומיקי ברקוביץ' נבחר ל-MVP הטורניר, קבוצת ה-NBA ניו ג'רסי נטס נתנה לברקוביץ' חוזה, והוא היה אמור להפוך לישראלי הראשון ב-NBA. אבל היה לו חוזה במכבי, ומכבי לא שחררה אותו. הוויכוח הגיע עד בית משפט, והשופט קבע, שברקוביץ' יישאר במכבי, אבל מכבי תפצה אותו בחוזה גבוה יותר.

גם אני איתך בנושא
אם סורקין ירצה לעבור להפועל תל אביב כשהוא תחת חוזה במכבי, יתכבד הבנאדם ויישב עונה על הספסל
אני לא רואה שום סיבה לתת את הפרס הזה להפועל אפילו במחיר של ישיבה על הספסל בהתחשב בכך שסורקין בליגה הוא שובר שוויון ועזיבה שלו היא מכה כפולה
כל המקרים שמשחררים שחקן שהוא תחת חוזה זה לא ליריבה ישירה ושנואה, אדרבה אשמח אם מישהו יביא מקרה שקבוצה שיחררה שחקן תחת חוזה ליריבה המושבעת
Avi1508

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים