Avi1508 כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Gevaudan כתב:אם אני צריך לשאול לוגית, כנראה שעל הכסף שהם צריכים להחזיר למנויים בסוף השנה.
ובכל זאת נראה לי שבמצב שלהם עוד 200 או 300 אלף דולר זה איזשהו דיל ברייקר הואיל והם בקושי מקוששים קלארקים למיניהם.
כסף הם מקבלים חלקית מהמדינה, ועל המנויים לדעתי גם ככה הם מחזירים רק חלק מהסכום, לא? ובכלל, החיסכון הכספי הזה היה גם לפני שנתיים ושלוש לפני פרוץ המלחמה.
אני באמת בספק ש-200 אלף או 300 אלף דולר זה דיל ברייקר ברמה כזו שהיו פתאום מגיעים זרים ברמה גבוהה יותר. הם פשוט היו חוסכים גם את זה ו...זהו.
אני זוכר שקראתי באחת הכתבות, שהפיצוי שמקבלים השנה מהמדינה הוא ממש גרושים. משהו כמו 3% בלבד. אי אפשר אפילו להשוות לעונה שעברה, בה קיבלו פיצוי כ-50% אם אינני טועה.
זה לא כזה קצת
על פי הדיווחים יש פיצוי של 30 מיליון לקבוצות שאירחו בחו״ל וזה כולל את מכבי, מכבי רגל, הפועל ירושלים והפועל תל אביב
ומכיוון שמכבי היא גם הקבוצה שמביאה הכי הרבה קהל וגם שיחקה הכי הרבה משחקים בחו״ל אז היא צפויה לקבל את הסכום הכי גדול
https://www.one.co.il/Article/487786.html
לפי מה שהבנתי מהכתבה שהבאת, איגוד הכדורסל מקבל סך הכול 10 מיליון שקל. חוץ מזה יש עוד חולון ורמת גן ששיחקו בליגת האלופות (ועוד קבוצות ששיחקו במוקדמות של יורופקאפ של פיב"א)
כאשר איגודי הספורט יקבלו פיצוי של כ-30 מיליון שקלים, שאמור להתחלק להתאחדות לכדורגל כ-15 מיליון שקלים, איגוד הכדורסל כ-10 מיליון שקלים ושאר האיגודים כ-5 מיליון שקלים.