המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:yarinsaky כתב:יופי, זה בדיוק מה שחסר למכבי הקיץ. אני מאוד מקווה שהגירסה של מכבי נכונה, אבל אני לא יודע.
אבל איזו דרמטיות ! פיצוץ גדול !![]()
אפשר לחשוב שפארקר או שאראס עוזבים ולא שחקן שנתן רבע עונה טובה. עלה לו קצת השתן לבחור.
נכון.. כמה זה ישראלי! הבן-אדם נתן עונה טובה, וכב הוא בטוח שמגיע לו 500K לשנה.
קצת צניעות לא הזיקה לאף אחד. גם ה 300K שהציעו לו זה המון כסף. נפרש:
300K$ לשנה זה 1.08M ש"ח לשנה.
בתרגום חופשי: 84,000 ש"ח בחודש + הטבות.
יש אנשים מוכשרים מאד במשק, שלמדו הרבה יותר מאוחיון (שספק אם סיים 12 כיתות) שהיו מאד שמחים לזה.
רק כלכלת הספורט המעוותת יצרה מציאות שבה היבחוש בן גרע הזה טוען שזה לא מספיק לו.
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד:
"יוגב אוחיון מגיב בפוסט בפייסבוק
נשאל בתגובה לתמונה:
"יוגי אתה מודע לכל הבלאגן בארץ אני מקווה........"
"אני מעודכן,אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה...אני רוצה להמשיך במכבי,מאמין שזה יסתדר בקרוב"
כשסיפרתי היום לאמא שלי על כל מה שקורה עם אוחיון הייתה לי ממש צביטה בלב כי הרגשתי שהוא עושה את ה-טעות של הקריירה שלו
שלא רק שהוא סוגר לעצמו את הדלת לחזרה למכבי הוא גם היה יכול להיות שחקן לעוד הרבה שנים ובלי ספק להיות הקפטן הבא של מכבי אחרי שפניני יפרוש(נגיד 4-5 שנים)
אני מקווה שהוא באמת רוצה להמשיך ושהכל אי-הבנה אחת גדולה בלי הצדקה ממשית לכל הכעס משני הצדדים
אני מאז אתמול עם סוג של "צביטה" כזאת...
כבר אמרתי שאני בעד שדרוג (מינורי), ואחרי שהתפרסמו פרטים נוספים אמרתי שאני מאוכזבת ממנו, ואפילו בעד לשחרר אותו לאלתר, בלי ללכת לבוררות.
מאז אתמול אני מסתובבת עם שאלה בראש. יש מצב שאוחיון נפל קורבן להתפרצות שלוחת רסן של הסוכנים והמקורבים שלו ???
אין לי ספק שהוא מאד מכבד את מכבי, ולדעתי גם רוצה להמשיך בה. אז כן, הוא חשב שמגיע לו שדרוג, אולי הסתנוור מההצעות, ועשה טעות או שתיים ב"איך". יש מצב שמפה - הסוכנים והמקורבים עשו את העבודה ויחד עם התקשורת גרמו לסוג של בלאגן שלם ? יש מצב כזה ?
אני אוהבת את הילד הזה ! (וכרגע - לצערי ...!)
אני היחידה שרואה שכל ההתנהלות הזו, על השלכותיה (הרי אין הגיון לא כלכלי ולא מקצועי בראיה לרחוק בצעד כזה), מנוגדות לגמרי לאופיו של אוחיון ולהתבטאויות שלו - כמו שהכרנו אותם מהרגע שהוא חתם כאן ?
Mta_atic כתב:Allan Turing כתב:yarinsaky כתב:יופי, זה בדיוק מה שחסר למכבי הקיץ. אני מאוד מקווה שהגירסה של מכבי נכונה, אבל אני לא יודע.
אפשר לחשוב שפארקר או שאראס עוזבים ולא שחקן שנתן רבע עונה טובה. עלה לו קצת השתן לבחור.
יש אנשים מוכשרים מאד במשק, שלמדו הרבה יותר מאוחיון (שספק אם סיים 12 כיתות) שהיו מאד שמחים לזה.
מה הקשר???
אם אוחיון יכול להרוויח מעל 200K בחודש מי אתה, אני או כל אחד אחר שנגיד לו להסתפק ב-84 אלף שקל לחודש?
מה זה משנה מה אחרים מרוויחים או לא, אתה היית מוכן לוותר על סכומי כסף כאלה?
לדיוויד פדרמן ולאף אדם אחר ממכבי לא הייתה שום בעיה לשבת ולדון עם יוגב בהצעות גבוהות שקיבל בהנחה שהיה עושה את זה כמו בן אדם, וכך משתמע מדבריו של פדרמן לגבי הלפרין.
הבעיה היא שיוגב והמקורבים שלו מתנהגים כרגע כמו פיל בחנות חרסינה, ובשונה מהלפרין זה כולה אחרי חצי עונת יורוליג מרשימה.
Allan Turing כתב:Mta_atic כתב:Allan Turing כתב:yarinsaky כתב:יופי, זה בדיוק מה שחסר למכבי הקיץ. אני מאוד מקווה שהגירסה של מכבי נכונה, אבל אני לא יודע.
מה הקשר???
אם אוחיון יכול להרוויח מעל 200K בחודש מי אתה, אני או כל אחד אחר שנגיד לו להסתפק ב-84 אלף שקל לחודש?
מה זה משנה מה אחרים מרוויחים או לא, אתה היית מוכן לוותר על סכומי כסף כאלה?
לדיוויד פדרמן ולאף אדם אחר ממכבי לא הייתה שום בעיה לשבת ולדון עם יוגב בהצעות גבוהות שקיבל בהנחה שהיה עושה את זה כמו בן אדם, וכך משתמע מדבריו של פדרמן לגבי הלפרין.
הבעיה היא שיוגב והמקורבים שלו מתנהגים כרגע כמו פיל בחנות חרסינה, ובשונה מהלפרין זה כולה אחרי חצי עונת יורוליג מרשימה.
אני הייתי מסתכל ימינה, ואז שמאלה, ואז בכנות מול המראה, ואומר לעצמי: מעל מליון שקל זה מצויין. לא צריך עיניים גדולות.
ואם אני אוכיח את עצמי עוד שנתיים-שלוש, ואצליח אם המון עבודה קשה להפוך לאחד הרכזים המובילים באירופה, אדרוש שכר גבוהה יותר.
אבל כנראה שצניעות ויושרה הם רחוקים מיוגב כמו שק"ש רחוקה מת"א. הוא שכח מאפא הוא בא. ומה שמסוכן בזה, זה שסביר להניח שהוא לא ידע לאן ללכת.
Mta_atic כתב:מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד:
נשאל בתגובה לתמונה:
"אני מעודכן,אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה...אני רוצה להמשיך במכבי,מאמין שזה יסתדר בקרוב"
כשסיפרתי היום לאמא שלי על כל מה שקורה עם אוחיון הייתה לי ממש צביטה בלב כי הרגשתי שהוא עושה את ה-טעות של הקריירה שלו
שלא רק שהוא סוגר לעצמו את הדלת לחזרה למכבי הוא גם היה יכול להיות שחקן לעוד הרבה שנים ובלי ספק להיות הקפטן הבא של מכבי אחרי שפניני יפרוש(נגיד 4-5 שנים)
אני מקווה שהוא באמת רוצה להמשיך ושהכל אי-הבנה אחת גדולה בלי הצדקה ממשית לכל הכעס משני הצדדים
כבר אמרתי שאני בעד שדרוג (מינורי), ואחרי שהתפרסמו פרטים נוספים אמרתי שאני מאוכזבת ממנו, ואפילו בעד לשחרר אותו לאלתר, בלי ללכת לבוררות.
מאז אתמול אני מסתובבת עם שאלה בראש. יש מצב שאוחיון נפל קורבן להתפרצות שלוחת רסן של הסוכנים והמקורבים שלו ???
אין לי ספק שהוא מאד מכבד את מכבי, ולדעתי גם רוצה להמשיך בה. אז כן, הוא חשב שמגיע לו שדרוג, אולי הסתנוור מההצעות, ועשה טעות או שתיים ב"איך". יש מצב שמפה - הסוכנים והמקורבים עשו את העבודה ויחד עם התקשורת גרמו לסוג של בלאגן שלם ? יש מצב כזה ?
אני היחידה שרואה שכל ההתנהלות הזו, על השלכותיה (הרי אין הגיון לא כלכלי ולא מקצועי בראיה לרחוק בצעד כזה), מנוגדות לגמרי לאופיו של אוחיון ולהתבטאויות שלו - כמו שהכרנו אותם מהרגע שהוא חתם כאן ?
מה שאת אומרת יכול להיות, ואז במקרה כזה יוגב אוחיון פשוט יוצא רשלן או טיפש.
אני לא קונה את כל התירוצים והתגובות של "רק עכשיו נודע לי".
יוגב אוחיון אדם בוגר ואחראי, ואין דבר כזה ש"מקורבים" שלו מתעסקים לו בנושא החוזה ומקימים מהומות עולם עם מכבי בלי שהוא ידע מזה באותו רגע (אחרת, כפי שאמרתי מדובר ברשלנות וזה לא פחות גרוע).
אני לגמרי בעד שיוגב ירוויח כסף כשמגיע לו, אבל ברגע שיש לך חוזה בלי סעיף יציאה (וכך משתמע ממכבי) אתה צריך לכבד אותו ולזכור שכל ההצעות הגבוהות זורמות כרגע בגלל שהקבוצה הזו נתנה לך במה, טיפחה אותך ואפילו הצמידה לך מנטור מהטובים באירופה כדי שתצמח. וגם אם לטענתו יש סעיף יציאה - הייתי מצפה משחקן כמוהו שנתן עונה אחת בקבוצה ליחס שונה מהיחס הזה.
Mta_atic כתב:או שאתה משקר או שאתה פשוט צנוע ופוריטני.
לוותר על שכר של פי 3 ממה שהוא מרוויח לעונה זה טיפשות (בטח בהתחשב בעובדה שחי מדף של כדורסלן הם קצרים) ובקטע הכספי אני לגמרי מבין אותו. אני לא מצפה מאף אחד לוותר על שכר כזה.
הבעיה היא לא ברצון שלו להשתדרג בשכר, אלא כפי שכתבתי - באופן ובצורה שהוא מתנהל.
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:או שאתה משקר או שאתה פשוט צנוע ופוריטני.
לוותר על שכר של פי 3 ממה שהוא מרוויח לעונה זה טיפשות (בטח בהתחשב בעובדה שחי מדף של כדורסלן הם קצרים) ובקטע הכספי אני לגמרי מבין אותו. אני לא מצפה מאף אחד לוותר על שכר כזה.
אני לא חושבת שיש עניין של צניעות או משהו כזה.
אני לא מצפה משחקנים שישמרו נאמנות לקבוצה אחת ויוותרו על סכומי עתק, אבל אני כן מצפה מספורטאים (וגם סתם אנשים) להסתכל גם על טובת המקצוע שלהם.
הרי הם באמת משחקים רק בשביל הכסף? לא משנה באיזו קבוצה ובאיזה חור? העיקר מי שמשלמת הכי הרבה כסף?
אתה גם היית פועל ככה במקצוע שלך?? הולך גם למקום עבודה גרוע ועלוב, תקוע באיזה חור, בלי שום יוקרה, שעלול לעצור את ההתקדמות שלך במקצוע שלך רק כי מציעים לך שם הרבה כסף?
זה כבר הפסיק להיות שיקול?
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:או שאתה משקר או שאתה פשוט צנוע ופוריטני.
אני לא מצפה משחקנים שישמרו נאמנות לקבוצה אחת ויוותרו על סכומי עתק, אבל אני כן מצפה מספורטאים (וגם סתם אנשים) להסתכל גם על טובת המקצוע שלהם.
הרי הם באמת משחקים רק בשביל הכסף? לא משנה באיזו קבוצה ובאיזה חור? העיקר מי שמשלמת הכי הרבה כסף?
אתה גם היית פועל ככה במקצוע שלך?? הולך גם למקום עבודה גרוע ועלוב, תקוע באיזה חור, בלי שום יוקרה, שעלול לעצור את ההתקדמות שלך במקצוע שלך רק כי מציעים לך שם הרבה כסף?
בסופו של דבר ולפני הכל כדורסל זה הפרנסה של השחקנים.
מי שאוהב כדורסל משחק גם בצורה חובבנית, מי שלוקח את זה צעד קדימה ועושה את זה למקצוע מצפה גם להתפרנס מזה בהנחה שאחרי גיל 35 פלוס מינוס הוא פורש מהמקצוע הזה.
ברור לי לגמרי שצריך להסתכל על טובת המקצוע, והנושא של מעבר לקבוצה קטנה וזניחה הוא שיקול עצום, אבל בסופו של דבר זה שיקול סובייקטיבי שלא אנחנו האוהדים אמונים עליו אלא השחקן עצמו.
אני חושב שרוב האנשים היו לוקחים מקום עבודה פחות יוקרתי (בהנחה שיוגב אכן הולך ללוקומוטיב קובאן ולא לספרד/פאו) שמשלם שכר שנתי של פי שלוש מהשכר השנתי שמשלם מקום העבודה הנוכחי (בטח ובטח שמדובר בסכומים של מאות אלפי דולרים ולא אלפי שקלים).
למה לסרב להצעה שפירושה לעשות בשנת עבודה את מה שכביכול אמורים לעשות בשלוש שנים (כאשר לוקחים בחשבון שאם תהיה שנת נפילה מכבי יכולה לזרוק אותו החוצה בלי יותר מידי סנטימנטים)?
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:או שאתה משקר או שאתה פשוט צנוע ופוריטני.
בסופו של דבר ולפני הכל כדורסל זה הפרנסה של השחקנים.
מי שאוהב כדורסל משחק גם בצורה חובבנית, מי שלוקח את זה צעד קדימה ועושה את זה למקצוע מצפה גם להתפרנס מזה בהנחה שאחרי גיל 35 פלוס מינוס הוא פורש מהמקצוע הזה.
ברור לי לגמרי שצריך להסתכל על טובת המקצוע, והנושא של מעבר לקבוצה קטנה וזניחה הוא שיקול עצום, אבל בסופו של דבר זה שיקול סובייקטיבי שלא אנחנו האוהדים אמונים עליו אלא השחקן עצמו.
אני חושב שרוב האנשים היו לוקחים מקום עבודה פחות יוקרתי (בהנחה שיוגב אכן הולך ללוקומוטיב קובאן ולא לספרד/פאו) שמשלם שכר שנתי של פי שלוש מהשכר השנתי שמשלם מקום העבודה הנוכחי (בטח ובטח שמדובר בסכומים של מאות אלפי דולרים ולא אלפי שקלים).
למה לסרב להצעה שפירושה לעשות בשנת עבודה את מה שכביכול אמורים לעשות בשלוש שנים (כאשר לוקחים בחשבון שאם תהיה שנת נפילה מכבי יכולה לזרוק אותו החוצה בלי יותר מידי סנטימנטים)?
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד:
נשאל בתגובה לתמונה:
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד:
נשאל בתגובה לתמונה:
נכון אבל, ויש פה אבל גדול, צריך לזכור שאוחיון כמעט לא חתם כי הוא רצה סעיף של דקות והיה איזה תקופה של חודש מאז שהודיעו שהוא חתם עד הרגע שהוא באמת חתם אז גם אז היה איזה משהו קצת מצתפלח בהתנהגות שלו
אולי הוא לא האמין שמכבי יתנו לו לצאת מהחוזה
אולי הוא רגיל שאתה צריך להתחמש בעו''ד ממועדונים קודמים
בשורה התחתונה אני לא חושבת שהוא עשה את המהלכים שלו מרוע או מחוסר כבוד אבל אני כן חושבת שהם היו צריכים להיות שונים ב-180 מעלות ופה דווקא לא משנה הכוונה אלא רק השורה התחתונה שהיא שהנהלת מכבי יצאה פגועה מאוחיון
אם הוא באמת רוצה להמשיך במכבי אני מצפה ממנו להבהיר את הכל באחד על אחד ולא בתקשורת ושהכל יהיה מאחורינו(בין אם התקשורת תרצה לתת לזה לשקוע או לא)
Holiday_Armadillo כתב:אוחיון מגיב
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=274495
תחליטו אתם מה הטון של הכתבה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוחיון מגיב
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=274495
תחליטו אתם מה הטון של הכתבה
לדעתי זה מפוברק. נשמע לי הזוי ששחקן מדבר כ"כ פתוח לתקשורת, על גובה החוזה, על מה שהיה בינו לבין ההנהלה,...
לא סביר.
"זה לא סיפור שציפיתי לו, בזה אני יכול להודות", אמר בלאט. "קודם כל, אני לא מכיר קבוצה שמטפלת בשחקנים שלה יותר טוב ממכבי והייתי בכמה וכמה מקומות. לסיפור הזה יש שני צדדים, הצד הפשוט והצד המורכב. הפשוט זה שיש חוזה וכנראה בסופו של דבר לצערי הוא זה שיקבע. אני אומר לצערי לשני הצדדים, כי בכל סוג של מלחמה כולם נפגעים. אני אישית מאוד מקווה, גם בצד האישי, הרגשי והמקצועי, שזה ייפתר לטובה, שיוגב יישאר במכבי ושנוכל להמשיך ליהנות ממנו".
דיברת איתו בימים האחרונים?
כן, בתקופה האחרונה דיברתי איתו אבל אני לא מתכוון לשתף בשיחות שהיו לי איתו ועם ההנהלה. אני רק יכול להגיד שהתקווה שלי זה שיהיה בסדר".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־23 אורחים