פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

03 דצמבר 2012, 11:21

בתוך כל הרעש של הדרבי שכחנו שירושלים ניצחה את ראשון עם משחק מצויין של פולן עם 17 נק' ו -9 אס' וגם של קרייג סמית' ודאנקן ....ירושלים עם מאזן 4-4 , אותו מאזן כמו של הפועל תל אביב .
אני מאוד מקווה שהפועל תל אביב לא יעלו לפיינל פור כי בחלוקה שווה של כמות כרטיסים הם יעשו לנו בית ספר מבחינת רעש...

03 דצמבר 2012, 11:33

yzafrir כתב:בתוך כל הרעש של הדרבי שכחנו שירושלים ניצחה את ראשון עם משחק מצויין של פולן עם 17 נק' ו -9 אס' וגם של קרייג סמית' ודאנקן ....ירושלים עם מאזן 4-4 , אותו מאזן כמו של הפועל תל אביב .
אני מאוד מקווה שהפועל תל אביב לא יעלו לפיינל פור כי בחלוקה שווה של כמות כרטיסים הם יעשו לנו בית ספר מבחינת רעש...

אני בכלל לא בטוח שהם יהיו בפיינל פור,איזה סיוט זה יהיה אם נהיה בפיינל פור עם הפועל,חולון וירושלים :confused

03 דצמבר 2012, 13:27

איזה פיינל פור?

03 דצמבר 2012, 17:00

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:בתוך כל הרעש של הדרבי שכחנו שירושלים ניצחה את ראשון עם משחק מצויין של פולן עם 17 נק' ו -9 אס' וגם של קרייג סמית' ודאנקן ....ירושלים עם מאזן 4-4 , אותו מאזן כמו של הפועל תל אביב .

אני בכלל לא בטוח שהם יהיו בפיינל פור,איזה סיוט זה יהיה אם נהיה בפיינל פור עם הפועל,חולון וירושלים :confused

השנה יש פיינל 2 - סדרות גם בחצי גמר ומשחק גמר (בנוקיה או ברוממה). בעונה הבאה כבר אמורים לחזור לסדרות פול טיים.

03 דצמבר 2012, 17:06

misha כתב:
rc4991 כתב:

השנה יש פיינל 2 - סדרות גם בחצי גמר ומשחק גמר (בנוקיה או ברוממה). בעונה הבאה כבר אמורים לחזור לסדרות פול טיים.

שכחתי,ברור שגם כשחוזרים לחוק הנורמלי צריך לעשות את זה בצורה מגוונת

03 דצמבר 2012, 17:32

אין ספק שההחתמה של מקל שיפרה את חיפה,מובילה 31-17 על הרצליה ברבע השני וזה עוד אחרי שתומאס נפצע באמצע הרבע הראשון
גם שוטבין וצ'ורצ'ביץ' עושים עבודה טובה עכשיו ואין ספק שיתרון הגובה של הקבוצה הזאת פשוט מטורף בליגה הנמוכה שלנו
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 03 דצמבר 2012, 17:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 דצמבר 2012, 17:33

rc4991 כתב:אין ספק שההחתמה של מקל שיפרה את חיפה,מובילה 31-17 על חיפה ברבע השני וזה עוד אחרי שתומאס נפצע באמצע הרבע הראשון
גם שוטבין וצ'ורצ'ביץ' עושים עבודה טובה עכשיו ואין ספק שיתרון הגובה של הקבוצה הזאת פשוט מטורף בליגה הנמוכה שלנו

03 דצמבר 2012, 17:36

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אין ספק שההחתמה של מקל שיפרה את חיפה,מובילה 31-17 על חיפה ברבע השני וזה עוד אחרי שתומאס נפצע באמצע הרבע הראשון

אני מבין שאת אוהבת למצוא פאדיחות אצל אחרים :blush1
תתכונני למלחמת נגד :D

03 דצמבר 2012, 17:38

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מבין שאת אוהבת למצוא פאדיחות אצל אחרים :blush1
תתכונני למלחמת נגד :D

הייתי קוראת לזה תחביב

03 דצמבר 2012, 17:39

סטול פשוט מתפרע,אמרתי כבר אחרי כמה משחקים בתחילת העונה שנראה שהוא מתחיל לחשוב על הזריקה לפני המסירה וחבל כי יש לו ראית משחק נהדרת
הבן אדם זורק 8 שלשות במשחק!!!!!!

03 דצמבר 2012, 18:55

חיפה מנצחת 91-85 את הרצליה,מקל שיחק נהדר וסיים עם דאבל דאבל של 16 נק' ו-10 אס'

03 דצמבר 2012, 19:01

rc4991 כתב:סטול פשוט מתפרע,אמרתי כבר אחרי כמה משחקים בתחילת העונה שנראה שהוא מתחיל לחשוב על הזריקה לפני המסירה וחבל כי יש לו ראית משחק נהדרת

תכלס כל עוד הוא קולע ב40 אחוז זה לא ממש מפריע לי.

03 דצמבר 2012, 19:04

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:סטול פשוט מתפרע,אמרתי כבר אחרי כמה משחקים בתחילת העונה שנראה שהוא מתחיל לחשוב על הזריקה לפני המסירה וחבל כי יש לו ראית משחק נהדרת

תכלס כל עוד הוא קולע ב40 אחוז זה לא ממש מפריע לי.

אבל הוא ממשיך לזרוק גם כשלא הולך לא ובלי קשר הוא הרכז והוא צריך להניע את ההתקפה של הקבוצה ככה שזה כן משנה

03 דצמבר 2012, 19:30

misha כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:בתוך כל הרעש של הדרבי שכחנו שירושלים ניצחה את ראשון עם משחק מצויין של פולן עם 17 נק' ו -9 אס' וגם של קרייג סמית' ודאנקן....ירושלים עם מאזן 4-4 , אותו מאזן כמו של הפועל תל אביב .

לא בדיוק...
שנה הבאה הגמר יהיה 2 משחקים, בית וחוץ.
זה עדיין לא סדרה....

03 דצמבר 2012, 19:59

חנו'ש כתב:
misha כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:בתוך כל הרעש של הדרבי שכחנו שירושלים ניצחה את ראשון עם משחק מצויין של פולן עם 17 נק' ו -9 אס' וגם של קרייג סמית' ודאנקן....ירושלים עם מאזן 4-4 , אותו מאזן כמו של הפועל תל אביב .

לא בדיוק...
שנה הבאה הגמר יהיה 2 משחקים, בית וחוץ.
זה עדיין לא סדרה....

כן, שכחתי משטות של בית-חוץ. סתם ניסיון להתחכם, אם כבר החלטת לבטל אז תבטלו בלי כל השטויות באמצע.

03 דצמבר 2012, 21:01

אתה לא מבין, אנחנו צריכים הרי להתרגל לשיטה המאוד חדשנית הזו לאט לאט.
הרי זה לא שכבר שיחקנו בשיטה הזו בארץ משהו כמו 40 שנה.... :duh

אגב, נראה לי שבשנה שאחרי יהיה בגמר סדרה של הטוב מ-3, ורק שנה אחרי זה יהיו סדרות של הטוב מ-5 לכל אורך הדרך.

03 דצמבר 2012, 22:57

rc4991 כתב:אין ספק שההחתמה של מקל שיפרה את חיפה,מובילה 31-17 על הרצליה ברבע השני וזה עוד אחרי שתומאס נפצע באמצע הרבע הראשון

אני מאד מקווה שמכבי חיפה הולך להיות המועדון האחרון חוץ ממכבי ת"א, שמקל ישחק בארץ, נמאס כבר מהטמטום הזה.
(אלא אם ילך לו הקלף אם הג'אז ואז שיהיה בריא לתפארת מדינת ישראל).
העיקר שלא הלך לאחת מהקבוצות אדומות המטונפות, מכיוון שאז גם אני שמחזיק ממנו חזק עוד מעונת הנוער עם בן רייס(עוד כשרון נהדר).
הייתי צריך להחליף שם. (מכבי חיפה מבחינתי זאת אחות קטנה וגם לא התרגשתי שהם לקחו לנו תואר)
(אבל כבר איבדתי כל סובלנות אל האדומים למיניהם ואני נגעל מהם בצורה שמעולם לא נגעלתי, ומדיבורים אם אוהדים אחרים זאת מתחילה להיות תופעה ארצית).

04 דצמבר 2012, 10:09

חדשות טובות לנבחרת:
דירק נוביצקי הודיע שלא ישחק בנבחרת גרמניה ביורובאסקט הקרוב.
כזכור, נבחרת ישראל משובצת ביחד עם נבחרת גרמניה באותו הבית.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2592998

04 דצמבר 2012, 15:02

ספורטנדו מדווחים שבני הרצליה החתימה את דריק קרארטר
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... zliya.html
החתמה גדולה שלהם,איך הם מצליחים להנחית אצלם שחקנים כאלה?

04 דצמבר 2012, 16:43

rc4991 כתב:ספורטנדו מדווחים שבני הרצליה החתימה את דריק קרארטר
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... zliya.html
החתמה גדולה שלהם,איך הם מצליחים להנחית אצלם שחקנים כאלה?

כי הם מביאים אותם אחרי תחילת העונה בדרך כלל, בזמן שכל הקבוצות הנורמאליות כבר סגרו את הסגל
נושא נעול