10 מרץ 2013, 07:58
refael כתב:אוחיןן רוט
לאנגפורד לוגאן
סמית פניני לאנדסברג
דבון גפרסון אליהו טיוס
גיימס וויקאס
נראה לי סגל מאוזן וריאלי לשנה הבאה.
לא יקר מידי ועם פוטנציאל די טוב,שחקנים שמשלמים אחד את השני אם זה וויקאס את גיימס ואם זה לוגאן את לאגנפורד.
הסימן שאלה היחידי בסגל הזה זה דבון גפרסון,האם הוא מסוגל לשחק ברמות הגבוהות ולשמור על מספרי 4 ברמה גבוהה כי מבחינת התקפה ואטלתיות הוא שם בהחלט.
בכל מקרה יש את טיוס שיכול לשחק בעמדות 4-5 ככה שהוא יכול לחפות במקרה של נפילה איתו.
10 מרץ 2013, 08:01
10 מרץ 2013, 08:05
10 מרץ 2013, 08:18
yzafrir כתב:יוני , בלי רכז ראשון איכותי וטוב יותר מאוחיון אין לנו מה לחשוב על התקדמות...זו העמדה הראשונה שצריך להשקיע בא...
10 מרץ 2013, 09:25
10 מרץ 2013, 09:33
er79 כתב:אני עדיין דבק בדעה של שני גארדים זרים איכותיים, בעמדות 1 ו-2, אי אפשר לחסוך פה, ועוד סנטר יעיל שיקל על ג'יימס בעמדה 5. לחסוך לדעתי אפשר בעמדות 3 ו-4 ובשחקני הספסל בחלק מהעמדות. אוחיון רשאי להישאר כמחליף, אם זה בכבודו, או להתעופף לקובאן.
10 מרץ 2013, 09:38
חנו'ש כתב:er79 כתב:אני עדיין דבק בדעה של שני גארדים זרים איכותיים, בעמדות 1 ו-2, אי אפשר לחסוך פה, ועוד סנטר יעיל שיקל על ג'יימס בעמדה 5. לחסוך לדעתי אפשר בעמדות 3 ו-4 ובשחקני הספסל בחלק מהעמדות. אוחיון רשאי להישאר כמחליף, אם זה בכבודו, או להתעופף לקובאן.
אני מסכימה ואפילו אוסיף שלא חייבים להשקיע סכום נכבד בעמדה 5.
להביא שחקן צריך כמובן אבל הוא לא חייב להיות איזה סופרסטאר יקר. מספיק שידע לתת דקות מנוחה יעילות לג'יימס וישלים אותו במספר תכונות.
אפשר להסתפק גם בהימור.
רובינו מסכימים שבעמדה 4 לא צריך להשקיע סכום עתק כי יש כבר את אליהו, אז למה בעמדה 5, שיש לנו שחקן שתרומתו העונה גבוהה משל אליהו, כל כך דחוף לכולם להביא שחקן יקר??
10 מרץ 2013, 10:03
er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:אני עדיין דבק בדעה של שני גארדים זרים איכותיים, בעמדות 1 ו-2, אי אפשר לחסוך פה, ועוד סנטר יעיל שיקל על ג'יימס בעמדה 5. לחסוך לדעתי אפשר בעמדות 3 ו-4 ובשחקני הספסל בחלק מהעמדות. אוחיון רשאי להישאר כמחליף, אם זה בכבודו, או להתעופף לקובאן.
להביא שחקן צריך כמובן אבל הוא לא חייב להיות איזה סופרסטאר יקר. מספיק שידע לתת דקות מנוחה יעילות לג'יימס וישלים אותו במספר תכונות.
אפשר להסתפק גם בהימור.
רובינו מסכימים שבעמדה 4 לא צריך להשקיע סכום עתק כי יש כבר את אליהו, אז למה בעמדה 5, שיש לנו שחקן שתרומתו העונה גבוהה משל אליהו, כל כך דחוף לכולם להביא שחקן יקר??
אני דווקא בעמדה של לשחרר את אליהו כדי לפנות תקציב. שלושה משחקי יורוליג אחרונים, באחד אליהו לא שיחק ובשניים שיחק מס' דקות בלבד - ובכולם ניצחנו. זה מעיד על היעדר האימפקט של אליהו בקבוצה. לגבי עמדה 5, הבעיה היא שג'יימס שחקן שבנוי על אתלטיות, תראי כמה הוא נשחק השנה, אני חושש שהוא ייפצע באופן משמעותי אם זה יימשך כך. אפשר כמו שאת אומרת להמר בזול יותר, למשל להישאר עם פלאניניץ', אבל הבחור עוד לא בשל. אני יודע שבאראץ שהצעתי די יקר (לדעתי לא מבחינת תג המחיר שלו אלא יותר מבחינת הפיצוי לאפס), אבל אני מקווה שמכבי תתכוונן על סנטר יעיל ככל שניתן, אבל מסכים איתך שמירב הכסף צריך להיות מנותב יותר על עמדות 1 ו-2. עמדה 5 צריכה להיות שלישית מבחינת עלות הרכישה.
10 מרץ 2013, 10:11
10 מרץ 2013, 10:40
jol9 כתב:er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:אני עדיין דבק בדעה של שני גארדים זרים איכותיים, בעמדות 1 ו-2, אי אפשר לחסוך פה, ועוד סנטר יעיל שיקל על ג'יימס בעמדה 5. לחסוך לדעתי אפשר בעמדות 3 ו-4 ובשחקני הספסל בחלק מהעמדות. אוחיון רשאי להישאר כמחליף, אם זה בכבודו, או להתעופף לקובאן.
אפשר להסתפק גם בהימור.
אני דווקא בעמדה של לשחרר את אליהו כדי לפנות תקציב. שלושה משחקי יורוליג אחרונים, באחד אליהו לא שיחק ובשניים שיחק מס' דקות בלבד - ובכולם ניצחנו. זה מעיד על היעדר האימפקט של אליהו בקבוצה. לגבי עמדה 5, הבעיה היא שג'יימס שחקן שבנוי על אתלטיות, תראי כמה הוא נשחק השנה, אני חושש שהוא ייפצע באופן משמעותי אם זה יימשך כך. אפשר כמו שאת אומרת להמר בזול יותר, למשל להישאר עם פלאניניץ', אבל הבחור עוד לא בשל. אני יודע שבאראץ שהצעתי די יקר (לדעתי לא מבחינת תג המחיר שלו אלא יותר מבחינת הפיצוי לאפס), אבל אני מקווה שמכבי תתכוונן על סנטר יעיל ככל שניתן, אבל מסכים איתך שמירב הכסף צריך להיות מנותב יותר על עמדות 1 ו-2. עמדה 5 צריכה להיות שלישית מבחינת עלות הרכישה.
זה יפה שאתה בעמדה של לשחרר את אליהו, אבל לאליהו יש חוזה מחייב, ומכבי לא תמהר לשחרר שחקן ישראלי מצויין, רק כי זה לא מתאים לחלק מהאוהדים.
אני חושב שההצעה שלי בהקשר לאיוש עמדה 4 (להפקיד אותה בידיים של ליאור וסמית' עם או בלי טיוס כשחקן ישראלי נוסף), היא הפרקטית והנכונה ביותר. מספיק לזרוק כסף על זרים בעמדה הזאת,
ומספיק "לשחרר" את אליהו, כי הוא לא ישתחרר מחוזה כזה גבוה, וסביר להניח שגם כשהחוזה ייגמר, הוא עדיין יישאר במכבי בעבור חוזה סביר יותר.
10 מרץ 2013, 10:50
MTA2311 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:אני עדיין דבק בדעה של שני גארדים זרים איכותיים, בעמדות 1 ו-2, אי אפשר לחסוך פה, ועוד סנטר יעיל שיקל על ג'יימס בעמדה 5. לחסוך לדעתי אפשר בעמדות 3 ו-4 ובשחקני הספסל בחלק מהעמדות. אוחיון רשאי להישאר כמחליף, אם זה בכבודו, או להתעופף לקובאן.
אפשר להסתפק גם בהימור.
זה יפה שאתה בעמדה של לשחרר את אליהו, אבל לאליהו יש חוזה מחייב, ומכבי לא תמהר לשחרר שחקן ישראלי מצויין, רק כי זה לא מתאים לחלק מהאוהדים.
אני חושב שההצעה שלי בהקשר לאיוש עמדה 4 (להפקיד אותה בידיים של ליאור וסמית' עם או בלי טיוס כשחקן ישראלי נוסף), היא הפרקטית והנכונה ביותר. מספיק לזרוק כסף על זרים בעמדה הזאת,
ומספיק "לשחרר" את אליהו, כי הוא לא ישתחרר מחוזה כזה גבוה, וסביר להניח שגם כשהחוזה ייגמר, הוא עדיין יישאר במכבי בעבור חוזה סביר יותר.
מסכים. ליאור ישראלי, מחובר לקהל ויושב על חוזה גדול מאוד( לפי הסטנדרטים של פדרמן כמובן). אף אחד לא ישחרר אותו לפני תום החוזה, וגם אחריו כנראה שהוא יישאר פה( בתקווה שבסכום שתואם יותר את התפוקה שלו).
יחד עם זאת, ובלי קשר, מעניין לראות שליאור לא היה חלק משלושת הניצחונות האחרונים של מכבי. בכל זאת, השחקן היקר בקבוצה, שחקן חמישייה, והקבוצה עשתה את המשחקים הכי טובים שלה העונה, כשהוא לא משחק, או לא תורם. אתה חייב להודות שזה לפחות מעניין.
10 מרץ 2013, 11:08
MTA2311 כתב:
מסכים. ליאור ישראלי, מחובר לקהל ויושב על חוזה גדול מאוד( לפי הסטנדרטים של פדרמן כמובן). אף אחד לא ישחרר אותו לפני תום החוזה, וגם אחריו כנראה שהוא יישאר פה( בתקווה שבסכום שתואם יותר את התפוקה שלו).
יחד עם זאת, ובלי קשר, מעניין לראות שליאור לא היה חלק משלושת הניצחונות האחרונים של מכבי. בכל זאת, השחקן היקר בקבוצה, שחקן חמישייה, והקבוצה עשתה את המשחקים הכי טובים שלה העונה, כשהוא לא משחק, או לא תורם. אתה חייב להודות שזה לפחות מעניין.
10 מרץ 2013, 11:12
er79 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
10 מרץ 2013, 11:43
jol9 כתב:er79 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
תזכיר לי מתי מכבי השאילה שחקן ישראלי מרכזי לקבוצה אחרת.בכלל הישראלי האחרון שהושאל אם אינני טועה, היה הלפרין, וזה היה כשהוא היה בן 18 או 19, או משהו בסגנון.
זה לא רלוונטי וזה לא יקרה.
אין שום קשר להזדהות עם הקהל. הוא הקפטן (הנוכחי), הוא ישראלי ויש לו חוזה. שלושת הדברים האלה, מספיקים בשביל להבטיח לו את סיום החוזה (פאקינג יניב גרין סיים חוזה
במכבי ועוד פעמיים).
בעונה שאחרי סיום החוזה, הוא מן הסתם יתבקש לחתום על חוזה נמוך בהרבה (משהו כמו 400-500K להערכתי) ואני מניח שזה גם יקרה.
מה שלא יהיה, את הכסף צריך לחפש במקומות אחרים, וגם בהקשר לעמדה הזאת, צריכים לפעול בחוכמה - להשתמש בכלים שכבר יש בקבוצה כמו סמית', וגם פניני, כדי להשלים
את הדקות החסרות בעמדה 4, או אפשרות נוספת, להביא את טיוס במחליף לגבוהים בשתי העמדות, אבל גם לקחת בחשבון, שהוא כנראה לא יוכל לתרום כ-4 ביורוליג.
10 מרץ 2013, 12:06
על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
10 מרץ 2013, 12:18
MTA2311 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
אותי אתה לא צריך לשכנע. אם זה היה תלוי בי, ליאור כבר השנה לא היה במכבי, אבל הסיכוי שפדרמן( שהביא אותו), ישחרר/ישאיל אותו, הוא קלוש בעיני.
יוני, הסיבות פחות חשובות, ואני בטח לא טוען שמדלי עדיף עליו. יש פה אנשים שטענו כשליאור נפצע, שאנחנו הולכים להתבזות בכל משחק( גם בליגה). אני מניח שהמשחקים האחרונים ביורוליג הכניסו את כולנו קצת לפרופורציות בנושא ליאור, והקריטיות שלו לקבוצה.
10 מרץ 2013, 12:20
10 מרץ 2013, 12:59
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
אותי אתה לא צריך לשכנע. אם זה היה תלוי בי, ליאור כבר השנה לא היה במכבי, אבל הסיכוי שפדרמן( שהביא אותו), ישחרר/ישאיל אותו, הוא קלוש בעיני.
יוני, הסיבות פחות חשובות, ואני בטח לא טוען שמדלי עדיף עליו. יש פה אנשים שטענו כשליאור נפצע, שאנחנו הולכים להתבזות בכל משחק( גם בליגה). אני מניח שהמשחקים האחרונים ביורוליג הכניסו את כולנו קצת לפרופורציות בנושא ליאור, והקריטיות שלו לקבוצה.
אני לא רואה שום קשר בין העדרות של אליהו לשלושת הניצחונות האחרונים . זה לא שפתאום מדלי התפוצץ בעמדה 4 וזה לא שניצחנו בזכות משחק גבוהים אדיר . ההבדל הוא שהקלעים התחילו לקלוע טוב מבחוץ ( לוגן , סמית' ואפילו יוגב...)
ואגב , בליגה דווקא כן התבזנו (הדרבי ) וניראנו לא טוב .
אני מקבל את ליאור כעובדה שצריך לקבל אותה עד תום החוזה . יחד אם זאת לעמדה 4 אין כלכך בעיה למצוא שחקנים זולים וטובים במחיר זול בהרבה ממנו כך שאפשר למצוא מחילף זול שאם יתברר שהוא טוב מליאור אז מה טוב...
רוב ההשקעה צריכה ללכת על שלושה שחקנים , שני גארדים לעמדות 1-2 וסנטר...כל שאר העמדות אנחנו פחות או יותר סגורים
10 מרץ 2013, 16:05
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.
תזכיר לי מתי מכבי השאילה שחקן ישראלי מרכזי לקבוצה אחרת.בכלל הישראלי האחרון שהושאל אם אינני טועה, היה הלפרין, וזה היה כשהוא היה בן 18 או 19, או משהו בסגנון.
זה לא רלוונטי וזה לא יקרה.
אין שום קשר להזדהות עם הקהל. הוא הקפטן (הנוכחי), הוא ישראלי ויש לו חוזה. שלושת הדברים האלה, מספיקים בשביל להבטיח לו את סיום החוזה (פאקינג יניב גרין סיים חוזה
במכבי ועוד פעמיים).
בעונה שאחרי סיום החוזה, הוא מן הסתם יתבקש לחתום על חוזה נמוך בהרבה (משהו כמו 400-500K להערכתי) ואני מניח שזה גם יקרה.
מה שלא יהיה, את הכסף צריך לחפש במקומות אחרים, וגם בהקשר לעמדה הזאת, צריכים לפעול בחוכמה - להשתמש בכלים שכבר יש בקבוצה כמו סמית', וגם פניני, כדי להשלים
את הדקות החסרות בעמדה 4, או אפשרות נוספת, להביא את טיוס במחליף לגבוהים בשתי העמדות, אבל גם לקחת בחשבון, שהוא כנראה לא יוכל לתרום כ-4 ביורוליג.
קודם כל, תמיד יש פעם ראשונה. עם כל ההערכה שלי לבחור, הוא יותר נזק מתועלת העונה, וחבל לשמר שחקן כל כך יקר על חשבון תקציב נוסף לעמדות קריטיות. יבוא קפטן אחר במקומו, לא סוף העולם. גם ניתן להביא ישראלים במקומו, כמו בלו (לא בטוח שאפשרי, שווה לנסות) או טיוס. אני בעד שחרורו.
10 מרץ 2013, 19:36