המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:נראה לי שהולכים להיות 13 שחקנים שנה הבאה, לפחות בהתחלה כאשר פרקינס (אני מקווה) יצטרף בהמשך.
אני מאמינה שזה ייראה משהו כזה:
פארגו, גארד זר נוסף (בהמשך גם פרקינס)
הלפרין, לנדסברג, בורשטיין
סמול זר שיחליף את איידסון, פניני
קו קדמי - אליהו, בלו, שחורצי, מאצ'בן, הנדריקס, ג'יימס.
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שהולכים להיות 13 שחקנים שנה הבאה, לפחות בהתחלה כאשר פרקינס (אני מקווה) יצטרף בהמשך.
אני מאמינה שזה ייראה משהו כזה:
פארגו, גארד זר נוסף (בהמשך גם פרקינס)
הלפרין, לנדסברג, בורשטיין
סמול זר שיחליף את איידסון, פניני
קו קדמי - אליהו, בלו, שחורצי, מאצ'בן, הנדריקס, ג'יימס.
זה בדיוק הויכוח של בלאט , הוא רוצה 15 כולל פרקינס וההנהלה אומרת 14 כולל פרקינס....מה שכן נראה לי שמצ'באן יושאל ובמקומו יגיע גארד נוסף (אולי שייר) ויכול להיות עוד ישראלי צעיר כדי להשלים לשמונה ישראלים בליגה...
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:אתמול בתוכנית ספורט של 102FM דני ענבר (הבלתי נסבל בדרך כלל) פתח פה על הלפרין ועל ההופעה שלו בסדרה מול פאו. הוא טען שבדקות המעטות שהוא משחק הוא לא עושה כלום, מאבד כדורים וכל שחקן שהוא שומר עליו חוגג בהתקפה.
כדאי שמכבי יחשבו טוב לפני שהם מחתימים את הלפרין. לא שחקן שמתאים לרמות שמכבי מכוונת אליהן.
*דרך אגב אני לא שולל את האפשרות שדני ענבר אומר את הדברים האלה בשביל לסגור חשבון עם הלפרין (יכול להיות שהלפרין לא רצה בעבר להתראיין לתוכנית המנומנמת שלו שאף אחד לא רואה בערוץ הספורט).
אני לא יודעת מה המניעים שלו לומר את הדברים האלה על הלפרין,אבל בין אם יש לו מניעים נסתרים או לא,הבן אדם צודק בכל מילה שהוא אמר(על ההופעה של הלפרין בגמר)
yehooda כתב:חברה יש לי שחקן איכותי להציע כמחליף של אידסון או כסקנד גארד לצד פארגו:
רוברט ואדן בן 26 1.96 די-ליג (עמדה 2-3)
http://www.nba.com/dleague/playerfile/robert_vaden
וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=ty83hxuK3LU
על פניו נראה כמו בלו משודרג ג'אמפ שוטר נהדר מזכיר את ריי אלן בקליעה ובהשתחררות ממגן דרך חסימה חודר טוב טיפול טוב בכדור ומלבד זאת נראה בעל אופי נהדר השאלה לגביו היא ההגנה.
מה אתם אומרים עליו?
עפר כתב:העונה לא תיפול ותקום על יותם. שחקן מוכשר אבל חסר ביצים.
אם יבוא הוא בכל מקרה לא יהיה עוגן של הקבוצה אלא שחקן מסייע.
אפשר להביא שחקנים ישראלים שהם אולי פחות מוכשרים ממנו אבל ייתנו תקופה קרובה אליו ובחצי עלות.
אין צורך להפסיד שנות שינה בגלל זה.
אם יבא טוב ואם לא אז גם כן טוב.
בלי קשר ליותם עקב ההליכה של אידסון צריך להחתים את דן גרונפלד לעמדה 3 כגיבוי לפניני שהוכיח עצמו כמספר 3 לגיטימי לחלוטין ברמות הגבוהות של היורליג.
גו"ן שיר יכול להיות תחליף לא פחות טוב ממנו בעלות יותר קטנה.
עפר כתב:פניני שחקן לגיטימי לחלוטין בעמדה 3. במה הוא נופל מסאן אמיטריו ,לדוגמא ?
סאן אמיטריו מכדרר טוב יותר וחודר טוב יותר. פניני קולע טוב יותר ושחקן הגנה טוב יותר.
אין יתרון לסאן אמיטריו על פניני. שנה שעברה לפני ובמיוחד אחרי הפציעה של פרקינס פניני היה מצויין.
גרונפלד שחקן ישראלי (שנה הבאה רק 4 זרים) לגיטימי לליגה שלנו ולליגה האדריאטית, ומחליף סביר ליורוליג. בלו שנה הבאה ישחק בעמדה 3 כי יש עוד 5 שחקנים מלבדו בעמדות 4-5.
אם לנסברג יהיה במכבי גם הוא יכול לשחק בעמדה 3. כך שעמדה 3 יכולה להיות:
ביורוליג בעיקר פניני ובלו. אדריאטית וליגת קופל- גרונפלד, לנסברג, בורשטיין
חבל לקחת זר לעמדה הזו. צריך עוד שני זרים חוץ מפרגו לעמדות 1-2.
er79 כתב:האמת, אני לא מופתע, יותם גם דיוווה, גם לא מכביסט, וגם חושב רק על כסף. שיביאו את שייר וזהו. אחרי שאולימפיאקוס יעיפו אותו מכל המדרגות, הוא יצטער על היום שהוא סירב למכבי. אני גם אסתפק בשייר.
er79 כתב:האמת, אני לא מופתע, יותם גם דיוווה, גם לא מכביסט, וגם חושב רק על כסף. שיביאו את שייר וזהו. אחרי שאולימפיאקוס יעיפו אותו מכל המדרגות, הוא יצטער על היום שהוא סירב למכבי. אני גם אסתפק בשייר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים