פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

04 אוקטובר 2013, 05:28

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:7 חסימות???? אבל הוא גארד לא?

כן :bigsmile2
הבנתי אפילו שבירנבוים רצה לתת לו אלמנטים של רכז אבל אני לא יודע מה עושים איתו עכשיו כשאפי לא שם.בכל מקרה הוא שחקן צעיר,מוכשר ואתלט והייתי רוצה שחקן כמוהו במכבי.
גם בן רייס צריך לדעתי להגיע אחרי שניפטר מפניני,גם לו יש כישרון והוא יבוא וילחם כל משחק-אלה הישראלים שאנחנו צריכים

מסכים מאוד לגבי בן רייס.

בן רייס במקום פניני זה המהלך המתבקש של הקיץ הבא.

04 אוקטובר 2013, 09:42

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

הבנתי אפילו שבירנבוים רצה לתת לו אלמנטים של רכז אבל אני לא יודע מה עושים איתו עכשיו כשאפי לא שם.בכל מקרה הוא שחקן צעיר,מוכשר ואתלט והייתי רוצה שחקן כמוהו במכבי.
גם בן רייס צריך לדעתי להגיע אחרי שניפטר מפניני,גם לו יש כישרון והוא יבוא וילחם כל משחק-אלה הישראלים שאנחנו צריכים

מסכים מאוד לגבי בן רייס.

רוי נכון להיום לפני פתיחת העונה, אין אף ישראלי שהייתי שמח לראות גם בעונה הבאה...

04 אוקטובר 2013, 13:15

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

מסכים מאוד לגבי בן רייס.

רוי נכון להיום לפני פתיחת העונה, אין אף ישראלי שהייתי שמח לראות גם בעונה הבאה...

מצד שני אני חושב שלשנה הבאה יהיו לנו כבר יותר אופציות
אליהו כנראה יבין שהוא לא יקבל מיליונים ועשוי לחזור,בלו אולי ישאר,כהן ישתפר,אולי טיוס יהיה טוב-מבין הארבעה האלה צריך לבחור שני שחקנים
יש גם את הצעירים שלנו שאולי יפתיעו-שגב,אלטיט,זלמנסון והררי.שני שחקנים שבטוח הייתי מביא הם רייס ודאוסן.
לגבי נעימי,לאנדסברג,טיוס,אוחיון ופניני אפשר להחליט לאור העונה הקרובה

05 אוקטובר 2013, 15:27

ג'אסטין הארפר חתם בהפועל ת"א. החתמה מרשימה, שחקן מצויין שהולך להפתיע העונה.
מדובר בפורוורד בגובה 2.08, אתלטי עם יד רכה מחצי מרחק ומחוץ לקשת. נבחר 32 בדראפט, לא השתלב ב NBA , הגיע לצרפת והיה לא רע בשטרסבורג. בסך הכל בן 24, עם המון יכולת ופוטנציאל. שימו עליו עין.

05 אוקטובר 2013, 15:35

יורוקאפ: ירושלים בבית עם חימקי, חיפה עם קאזאן
שחקניו של בראד גרינברג הוגרלו לבית 5 עם הרוסים החזקים, שרגילים לשחק בכלל ביורוליג. האלופה תפגוש את קבוצתו של כוכב מכבי לשעבר, צ'אק אידסון

http://one.co.il/Article/223623.html

05 אוקטובר 2013, 19:29

שמואל1 כתב:יורוקאפ: ירושלים בבית עם חימקי, חיפה עם קאזאן
שחקניו של בראד גרינברג הוגרלו לבית 5 עם הרוסים החזקים, שרגילים לשחק בכלל ביורוליג. האלופה תפגוש את קבוצתו של כוכב מכבי לשעבר, צ'אק אידסון

http://one.co.il/Article/223623.html

שיטת המשחקים של היורוקאפ ממש דבילית
הפועל הוגרלה לבית חלש אבל אני לא יתפלא אם הם לא יעברו שוב

07 אוקטובר 2013, 18:13

התחיל ירושלים-נתניה
זמן טוב לראות מה ירושלים שווה

07 אוקטובר 2013, 18:22

מביך לראות את הליגה שלנו
נתניה פשוט בדיחה

07 אוקטובר 2013, 18:25

שיחקתי פעם אחת בספורטק עם הבחור עם הנעליים הוורודות מנתניה.

07 אוקטובר 2013, 18:25

LIAV10 כתב:שיחקתי פעם אחת בספורטק עם הבחור עם הנעליים הוורודות מנתניה.

קרעת אותו?

07 אוקטובר 2013, 18:30

בלי קשר למשחק הפח, גרינברג מרשים אותי בתור מאמן. אני ממש לא מחזיק מהסגל של ירושלים, אבל הם משחקים בצורה מאוד מאומנת.

07 אוקטובר 2013, 18:53

http://www.israsport.co.il/?p=17567
איכס,איך לא השעו אותו???
מעניין איך היו מגיבים אם זה היה פניני :whistle

07 אוקטובר 2013, 18:56

גועל נפש היו צריכים להשעות אותו זה בטוח, דרך אגב זה מכות חחחח אבל בוא לא נשווה בינו לבין דיאמנטידיס

09 אוקטובר 2013, 19:27

מי שחושב שירושלים בנתה קבוצה טובה השנה מוזמן לראות את המשחק שלה עכשיו מול חולון
אין רכז,אין שחקן יוצר ואין בכלל קליעה

09 אוקטובר 2013, 20:35

rc4991 כתב:מי שחושב שירושלים בנתה קבוצה טובה השנה מוזמן לראות את המשחק שלה עכשיו מול חולון

אני לא שמעתי אף אומר שירושלים בנו קבוצה טובה. להיפך, הם בנו קבוצה די גרועה ולא מאוזנת. מצד שני, די התרשמתי שהם קבוצה מאומנת. בינתיים מי שמרשים שם זה גרינברג.

09 אוקטובר 2013, 22:38

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:מי שחושב שירושלים בנתה קבוצה טובה השנה מוזמן לראות את המשחק שלה עכשיו מול חולון

אני לא שמעתי אף אומר שירושלים בנו קבוצה טובה. להיפך, הם בנו קבוצה די גרועה ולא מאוזנת. מצד שני, די התרשמתי שהם קבוצה מאומנת. בינתיים מי שמרשים שם זה גרינברג.

גרינברג מאוד מרשים. אני גם אוהב את סגנון המשחק שלו.

09 אוקטובר 2013, 23:17

roy1000 כתב:

אני אמרתי שהם בנו קבוצה טובה

09 אוקטובר 2013, 23:31

קבוצה טובה יחסית , מה שכן יש שיפור בתחום הסנטרים בליגה השנה ( לפחות מבחינת הנתונים הפיסיים ) מה שתמיד בלט בשנים האחרונות זה הוויתור הכמעט גורף חוץ מבמכבי על סנטר אמיתי , פרחובסקי הזה וגם ההוא מאילת והבנתי שייש עוד איזה אחד או שניים שנראים יותר דומים לסנטרים אמיתיים .

09 אוקטובר 2013, 23:33

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אני חושב שסגל השחקנים פחות טוב מזה של שנה שעברה (וגם משנים שלפני זה), אבל בפעם הראשונה מזה הרבה זמן יש להם מאמן נורמלי וזה עושה את ההבדל. בכלל לא יפתיע אותי אם גרינברג יהיה היורש של בלאט בתום העונה ולא גודס.

מה שכן, ג'וש דאנקן יכול לשחק ביורוליג. אני מאוד אוהב את המשחק שלו.

10 אוקטובר 2013, 21:04

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אני חושב שסגל השחקנים פחות טוב מזה של שנה שעברה (וגם משנים שלפני זה), אבל בפעם הראשונה מזה הרבה זמן יש להם מאמן נורמלי וזה עושה את ההבדל. בכלל לא יפתיע אותי אם גרינברג יהיה היורש של בלאט בתום העונה ולא גודס.

מה שכן, ג'וש דאנקן יכול לשחק ביורוליג. אני מאוד אוהב את המשחק שלו.

אז מה אתה אומר עכשיו?
נושא נעול